Woods AD20 Hybrid

Woods AD20 Hybrid

(4.7)

58 recensioner

Pris:

4.690 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
tyst luftavfuktare med HEPA-filter

AD20 Hybrid utmärker sig som en 2-i-1-modell, som fungerar både som en avfuktare och luftrenare. Med måtten 61,7cm x 30cm x 34,3cm och en vikt på endast 11kg är den ett stort men ändå lättviktigt alternativ. Det vi gillar med denna produkt är dess fokus på att eliminera damm och fukt, avgörande faktorer som påverkar inomhusluftens kvalitet. Den är också designad för att hantera utrymmen upp till 80m², vilket gör den lämplig för större rum eller källare.

  • Avfuktare och luftrenare i ett
  • Reningsgrad på 99,98 %.
  • Aktivt ION HEPA-filter
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Rekommenderad rumsstorlek 80 m²
Max. driftstemperatur 35 ° C
Min. driftstemperatur 5 ° C
Avfuktande effekt 20/24 l/h
Vattenbehållarens kapacitet 4 L
Mått 34,3 x 30 x 61,7 cm
Vikt 15 kg
Fläkthastigheter 4
Ljudnivå 46 dB

För-och nackdelar

Fördelar

  • Utmärkt prestanda
  • Låg ljudnivå
  • Inbyggd sensor som mäter både luftkvalitet och luftfuktighet
  • Kan användas i utrymmen på upp till 80 kvadratmeter
  • Fyra nivåer för avfuktning

Nackdelar

  • Användarmanualen är något otydlig

FAQ

Vad är den dagliga avfuktningsgraden för Woods AD20 Hybrid?
Woods AD20 Hybrid har en daglig avfuktningsgrad på 20/24 liter per timme. Den är designad för att avfukta luften i utrymmen upp till 80 kvadratmeter.
Vad är tankkapaciteten för Woods AD20 Hybrid avfuktare?
Tankkapaciteten för Woods AD20 Hybrid avfuktare är 4 liter. Denna modell samlar in fukt från luften till en vattentank och har sensorer som upptäcker när tanken är full och sedan avbryter avfuktningen tills tanken töms igen.
Vilka ytterligare funktioner erbjuder Woods AD20 Hybrid avfuktare?
Woods AD20 Hybrid avfuktare erbjuder ytterligare funktioner som luftrening och mätning av partikelnivå och fuktighet. Den fungerar i temperaturer från 10-32 grader Celsius och kan ställas in på fyra olika nivåer baserat på rummets fuktighet. Den har också tyst drift med en ljudnivå på 48 dB.
Vad är några av styrkorna och svagheterna med Woods AD20 Hybrid som nämns i användar- och expertrecensioner?
Woods AD20 Hybrid är mycket uppskattad för sin överlägsna prestanda och hållbarhet. Användare berömmer dess kraft och flexibilitet, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för olika behov. Dock har vissa användare noterat en viss inlärningskurva på grund av dess unika designfunktioner.

Recensioner och tester av Woods AD20 Hybrid

Vår recension

Bästa kombinerade avfuktare och luftrenare

Enligt vår bedömning framstår Woods AD20 Hybrid som ett utmärkt alternativ för dig som vill förbättra kvaliteten på inomhusluften i ditt hushåll. Enhetens utmärkande funktion är dess Active ION HEPA-filter. Detta hanterar inte endast fukt, utan även skadliga luftburna partiklar som damm och allergener. Filtret, i kombination med den aktiva joniseringen, utlovar en miljö som är både torr och ren. Enheten har dessutom en omfattande täckning på upp till 80 kvadratmeter, vilket innebär att den kan användas även i större utrymmen – oavsett om det är en källare eller en vind.

Medan en del användare påpekar att luftavfuktaren har en något otydlig användarmanual, anser vi att de intuitiva kontrollerna och den inbyggda indikatorn kompenserar för detta. Vi vill även framhålla enhetens tysta drift på 48 dB som säkerställer lugn och ro i hushållet, såväl som den fyra liter stora vattentanken som är utrustad med en intelligent sensor.

Sammantaget tycker vi att Woods AD20 Hybrid med sitt Active ION HEPA-filter är en luftavfuktar väl värd att överväga om du vill åstadkomma ett bättre inomhusklimat i ditt hushåll.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.7

Baserat på 58 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Woods AD20 Hybrid jämfört med andra luftavfuktarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln