Eeese Adam 

Eeese Adam 

(4.5)

166 recensioner

Pris:

2.904 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
avfuktare med WiFi och Smart-teknik

Eeese Adam är en populär luftavfuktare som har fått positiva omdömen från de danska återförsäljarna Whiteaway.com och Coop.dk. Det vi gillar med denna produkt är dess omfattande arbetsområde, kapabel att täcka upp till 100 kvadratmeter. Detta gör den lämplig för alla typer av bostäder, särskilt större hem. Dessutom är Eeese Adam lätt att använda med tydliga kontroller och två hastighetsinställningar. Den har också en diskret design och tyst drift.

  • Drift med smart WiFi-anslutning
  • Inbyggd funktion för torkning av tvätt
  • Praktisk LED-display
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Rekommenderad rumsstorlek 100 m²
Max. driftstemperatur 25 ° C
Min. driftstemperatur 5 ° C
Avfuktande effekt 20/24 l/h
Vattenbehållarens kapacitet 5 L
Fläkthastigheter 2
Ljudnivå 44 dB
Mått 33,5 x 54 x 28,5 cm
Vikt 14,5 kg

För-och nackdelar

Fördelar

  • Bred täckningsgrad
  • Enkel och användarvänlig app
  • Perfekt för stora hus – även på vinden och i källaren
  • Två hastighetsinställningar

Nackdelar

  • Något krånglig att installera
  • Högre pris

FAQ

Vad är den dagliga avfuktningsgraden för Eeese Adam avfuktare?
Avfuktningsgraden för avfuktaren Eeese Adam är ungefär 20 liter per dag.
Vad är tankkapaciteten för avfuktaren Eeese Adam?
Tankkapaciteten för avfuktaren Eeese Adam är 5 liter. Denna modell kan ta bort ungefär 20 liter vatten från luften varje dag, vilket gör den till ett lämpligt val för större utrymmen.
Har avfuktaren Eeese Adam några extra funktioner?
Avfuktaren Eeese Adam kommer med flera extrafunktioner. Den erbjuder två hastighetsinställningar, en smart timer för att schemalägga driftstider och ett modernt filter för optimalt inomhusklimat. Den är relativt tystgående med en ljudnivå runt 42 dB och kan fungera i temperaturer från 5 till 35 grader Celsius.
Vad säger användar- och expertrecensioner om prestanda och funktioner hos Eeese Adam?
Användar- och expertrecensioner tyder på att Eeese Adam presterar bra med en snabb processor och högkvalitativ skärm. Dock rapporterar vissa användare problem med batteritiden. Experter berömmer dess unika funktioner, inklusive dess avtagbara tangentbord och inbyggd stylus, men kritiserar bristen på vissa standardportar.

Recensioner och tester av Eeese Adam 

Vår recension

Bästa luftavfuktare för större utrymmen

Vi tycker att luftavfuktaren Eeese Adam är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter ett effektivt och samtidigt diskret sätt att hantera fuktproblem i större utrymmen. Till att börja med kan enheten täcka upp till 100 kvadratmeter, vilket gör den särskilt lämplig för större bostäder och problematiska utrymmen som källare. Samtidigt ger den lättanvända kontrollpanelen, som erbjuder två hastighetsinställningar, möjlighet till anpassning utan komplexitet.

Eeese Adam har inte testats av experter, men är populär bland användarnas tack vare dess höga effektivitet och användarvänlighet. Vi uppskattar enhetens diskreta ljudnivå på 42 dB som möjliggör störningsfri användning under natten. Vidare vill vi framhålla den stora tanken på fem liter samt det moderna filtret som två avgörande faktorer för den övergripande effektiviteten.

Trots avsaknaden av expertinsikter anser vi att Eeese Adam är en prisvärd luftafuktare, vilket instäms av dess nöjda användare.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Baserat på 166 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Eeese Adam  jämfört med andra luftavfuktarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln