MEACO DD8L 

MEACO DD8L 

(4.8)

7401 recensioner

Pris:

3.959 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
portabel och liten luftavfuktare

MEACO DD8L är en mycket mångsidig avfuktare som har fått imponerande recensioner från både experter och konsumenter. Den beröms för sin kompakta storlek och enkla bärbarhet, och utmärker sig i både varma och kalla miljöer. Vad vi uppskattar med denna produkt är dess förmåga att eliminera upp till åtta liter vatten från luften dagligen oavsett temperatur, en funktion som inte ofta återfinns bland avfuktare. Dessutom, med en vikt på bara 6,2 kg och en tyst drift på 40dB, sticker den ut i sin klass.

  • Unikt intelligent Meaco-styrlogiksystem
  • Kompakt och lätt design för mindre hus
  • Antibakteriellt filter
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Rekommenderad rumsstorlek 100.0 m²
Max. driftstemperatur 40 °C
Min. driftstemperatur 1 °C
Vattenbehållarens kapacitet 2 L
Avfuktande effekt 7.5/24 l/h
Mått 50 x 35,1 x 18,8 cm
Vikt 6,4 kg
Fläkthastigheter 3
Ljudnivå 48 dB

För-och nackdelar

Fördelar

  • Extra portabel med en vikt på bara 6,2 kilogram
  • Effektiv i både höga och låga temperaturer
  • Utmärkt för torkning av tvätt
  • Många praktiska inställningar
  • Energibesparande

Nackdelar

  • Hade varit mer praktiskt med en digital display
  • Relativt liten tankkapacitet

FAQ

Vad är den dagliga avfuktningsgraden för avfuktaren Meaco DD8L?
Den dagliga avfuktningsgraden för avfuktaren Meaco DD8L är 7,5/24 liter per timme. Detta indikerar hur mycket fukt enheten kan ta bort från luften under en 24-timmarsperiod under angivna förhållanden.
Vad är tankkapaciteten för avfuktaren MEACO DD8L?
Tankkapaciteten för avfuktaren MEACO DD8L är 2 liter.
Har avfuktaren MEACO DD8L några ytterligare funktioner?
Avfuktaren MEACO DD8L kommer med flera extrafunktioner. Den passar för rum upp till 100 m², fungerar mellan 1-40 °C, erbjuder en avfuktningseffekt på 7,5/24 l/h och har tre fläkthastigheter. Den är också kompakt och relativt tyst med en ljudnivå på 48 dB.
Vad är några av styrkorna och svagheterna hos avfuktaren MEACO DD8L som nämns i användar- och expertrecensioner?
Avfuktaren MEACO DD8L har flera styrkor, inklusive höga betyg på Google Shopping och dehumidifier-reviews.co.uk, vilket antyder utmärkt prestanda och användarnöjdhet. Den tilldelades också "Best Buy" på Which.co.uk, Englands största testmagasin. Recensionerna nämner dock inte explicit några svagheter.

Recensioner och tester av MEACO DD8L 

Vår recension

Bästa luftavfuktare i portabel storlek

MEACO DD8L är en välrenommerad luftavfuktare som erbjuder många funktioner i ett kompakt format. Den är utformad för utrymmen på upp till 100 kvadratmeter och har fått höga betyg från såväl experter som användare för sin effektivitet under varierande förhållanden. Enheten påstås prestera optimal oavsett om det en placeras i en fuktig källare eller ett fuktigt badrum.

Vi uppskattar dess lätta och portabla design – enheten väger bara 6,2 kilogram. För det andra innebär den låga ljudnivån på mindre än 40 dB att den arbetar diskret. En nackdel är dock att den inte har någon digital display, utan enbart analoga knappar. Å andra sidan kan du fortfarande välja mellan fyra olika inställningar, som är skräddarsydda för optimala förhållanden, samt en tvättinställning. Slutligen förlänger den energieffektiva fläktmekanismen inte bara luftavfuktarens livslängd, utan håller också strömförbrukningen i schack.

Sammantaget anser vi att MEACO DD8L är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en mångsidig och effektiv avfuktare.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.8

Baserat på 7401 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


MEACO DD8L  jämfört med andra luftavfuktarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln