Wilfa HUE-6B

Wilfa HUE-6B

(3.8)

257 recensioner

Pris:

1.428 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
luftfuktare som kan producera både varm och kall ånga i rum upp till 40 kvadratmeter

,Vi anser att Wilfa HUE-6B är en snygg luftfuktare utrustad med en praktisk digital display för enkla justeringar och övervakning av fuktighetsnivå. Enheten avger 300 milliliter kall och 400 milliliter varm ånga per timme samt passar nästan var som helst tack vare dess kompakta design. Vi uppskattar särskilt luftfuktarens tydliga display som möjliggör enkel justering av ångfunktionen och övervakning av vattennivån. Den har dessutom en intelligent design med barnsäker konstruktion och automatisk avstängning när den är tom. Vi tror att du kommer att tycka att dess belysta indikator är särskilt användbar för tidsenliga påfyllningar.

  • Optimal för rum upp till 40 kvadratmeter
  • Inbyggd hygrostat
  • Maximal kapacitet på 400 ml/h
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 6 L
Rekommenderad rumsstorlek 45 m²
Max. ljudnivå 45 dB dB
Drifttid 15 h
Dimensioner 24,4 x 38 x 33,8 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Ultrasonic-teknik
  • Touchdisplay
  • Indikator för tom vattentank
  • Barnsäker
  • Snygg design
  • Utrustad med jonisator

Nackdelar

  • Displayen är väldigt ljus

FAQ

Vilken typ av luftfuktare är Wilfa HUE-6B?
Wilfa HUE-6B är en modern och elegant luftfuktare utrustad med en tydlig och praktisk display. Den låter dig justera ångfunktionen, övervaka vattennivån, ställa in timern samt välja mellan kall eller varm ånga. Luftfuktaren har dessutom smarta funktioner, bland annat en barnsäker konstruktion och automatisk avstängning när vattentanken är tom.
Erbjuder luftfuktaren Wilfa HUE-6BK några extra funktioner?
Luftfuktaren Wilfa HUE-6BK erbjuder en rad funktioner, bland annat en digital display där du kan justera ångfunktionen, kontrollera vattennivån och ställa in en timer. Enheten är även utrustad med indikatorlampor och automatisk avstängning som aktiveras när vattentanken är tom.
Vad säger användare och experter om luftfuktaren Wilfa HUE-6BK?
Luftfuktaren Wilfa HUE-6BK har ett betyg på 3,8/5 stjärnor på Google Shopping, vilket indikerar generellt positiva omdömen från dess användare.

Recensioner och tester av Wilfa HUE-6B

Vår recension

Luftfuktare med bäst kapacitet

Vi rekommenderar Wilfa HUE-6B till dig som vill öka luftfuktigheten i ditt hem, men som vill kunna välja mellan sval eller varm ånga.

Modellen erbjuder både luftfuktning och luftjonisering, och är optimal för rum med en maximal storlek på 40 kvadratmeter. Den har en barnsäker konstruktion och en timerfunktion som kan ställas in från en till tolv timmar. Apparaten är dessutom utrustad med en indikator som visar när vattenbehållaren är tom. Utan vatten stängs maskinen av automatiskt, vilket garanterar energismart drift.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

3.8

Baserat på 257 recensioner

Wilfa HUE-6B jämfört med andra luftfuktarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln