Philips HU3916

Philips HU3916

(4.2)

2415 recensioner

Pris:

1.867 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
robust luftfuktare med NanoCloud-teknik och en 360°-diffusor som passar i rum på maximalt 45 kvadratmeter

Enligt vår åsikt är Philips HU3916 en effektiv luftfuktare lämplig för rum upp till 45 kvadratmeter. Vi uppskattar dess tre hastighetsalternativ och variation av automatiska inställningar. Enheten är konstruerad med en 360° diffusor för luftdistribution, och vi tror att du kommer att värdera dess smarta NanoCloud-teknologi som utlovar upp till 99% minskning av luftburna bakterier, en funktion som vi tror förbättrar den totala prestandan för denna produkt.

  • Avlägsnar 99 % av luftburna bakterier
  • Tre valbara hastigheter
  • Optimal för rum på maximal 45 kvadratmeter
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 3 L
Rekommenderad rumsstorlek 45 m²
Max. ljudnivå 33 dB
Drifttid 9 h
Dimensioner 25 x 37,5 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Automatisk detektering
  • Digital display med feedback i realtid
  • Orsakar inget vitt damm eller vattenläckage
  • Viloläge
  • Låg energiförbrukning

Nackdelar

  • Tillhör en högre prisklass

FAQ

Vilken typ av luftfuktare är Philips HU3916 och vilka är dess mest framstående funktioner?
Philips HU3916 är en ultraljudsfuktare med funktioner som inkluderar en hygrostat och timer för att bibehålla önskad luftfuktighet, automatisk avstängning när vattentanken är tom och ett viloläge för tyst drift. Dess högfrekventa vibrationer släpper ut en sval mist, vilket förbättrar luftkvaliteten i torra miljöer.
Har Philips HU3916 luftfuktare ytterligare funktioner?
Ja, Philips HU3916 kommer med smart NanoCloud-teknologi där du kan förvänta dig en minksning på upp till 99% av luftburna bakterier.
Vad säger användar- och expertrecensioner om Philips HU3916 luftfuktare?
Användar- och expertrecensioner indikerar att Philips HU3916 luftfuktare generellt är väl mottagen, med ett betyg på 4,2/5 stjärnor på både Google Shopping och Amazon. Detta tyder på att kunder anser att den är tillförlitlig och effektiv.

Recensioner och tester av Philips HU3916

Vår recension

Bästa luftfuktare i premiumklassen

Vill du uppnå en ren och hälsosam inomhusmiljö i ditt hem? Nöjer du dig bara med det allra bästa? Då kan vi på Konsumentmagasinet rekommendera luftfuktaren Philips HU3916.

Trots det högre prisintervallet, denna premiumprodukt justerar automatiskt luftfuktigheten utifrån önskad nivå. Den är användarvänlig även på natten tack vare viloläget som garanterar en mycket tystlåten drift. Apparaten är dessutom utrustad med en rymlig vattenbehållare som möjliggör långvarig drift – flera timmar om du vill – utan att du behöver fylla på den med vatten.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.2

Baserat på 2415 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Philips HU3916 jämfört med andra luftfuktarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln