Beurer LB 37

Beurer LB 37

(4.4)

413 recensioner

Pris:

602 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
energieffektiv luftfuktare med ultraljudsteknik och praktiskt nattläge

Vi tror att Beurer LB 37 är en kostnadseffektiv men ändå effektiv luftfuktare som bidrar till ett hälsosammare inomhusklimat genom effektiv ultraljudsteknik. Det vi gillar med denna produkt är dess praktiska nattläge, vilket garanterar tyst drift och inga störande ljus för en lugn sömn. Dessutom kan den användas med aromapads för en trevlig inomhusmiljö. Den inkluderar också praktiska tillbehör som en rengöringsborste för enkelt underhåll. Vi tror att du kommer att uppskatta den extra komfort och det lugn denna produkt erbjuder.

  • Ultraljudsteknik
  • Två valbara hastigheter
  • Låg energiförbrukning på endast 20 Watt
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Vattentankens kapacitet 2 L
Rekommenderad rumsstorlek 20 m²
Max. ljudnivå 35 dB
Drifttid 10 h
Dimensioner 21 x 11 x 25,5 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Avtagbar vattentank
  • Automatisk avstängning
  • Doftfunktion
  • Nattläge som är ljudlöst och utan ljus
  • Extremt tystgående

Nackdelar

  • Begränsad räckvidd – endast lämplig för mindre utrymmen

FAQ

Vilken typ av luftfuktare är Beurer LB 37 och vilka är dess huvudfunktioner?
Beurer LB 37 är en praktisk luftfuktare designad med ett nattläge med tyst drift och utan störande ljus, perfekt för användning nattetid. Nyckelfunktioner inkluderar en samling aromapads för optimal luftkvalitet och behaglig doftspridning, samt en rengöringsborste för enkelt underhåll.
Har Beurer LB 37 ytterligare funktioner?
Beurer LB 37 nämner inte specifikt att den har en hygrostat, flera hastigheter/utgångar, indikatorlampor, digitala skärmar eller en automatisk avstängningstimer.
Vad är några av användar- och expertrecensionerna för Beurer LB 37 luftfuktare?
Användare och experter ger Beurer LB 37 luftfuktare höga betyg, med en poäng på 4,4/5 stjärnor på Google Shopping. De uppskattar dess tysta drift, energieffektivitet och effektivitet för att förbättra luftkvalitet. Dock noterar vissa användare att den är något svår att rengöra. Sammantaget anses den vara en tillförlitlig och högpresterande produkt.

Recensioner och tester av Beurer LB 37

Vår recension

Luftfuktare med smartast funktioner

Vi rekommenderar luftfuktaren Beurer LB 37 till dig som vill uppnå ett hälsosamt inomhusklimat i ditt hem. Apparaten passar för mindre rum på maximalt 20 kvadratmeter och är utrustad med en behållare som rymmer två liter vatten. När vattenbehållaren är tom stängs maskinen av automatiskt, vilket garanterar en energisnål drift. Luftfuktarens energieffektivitet bekräftas ytterligare i dess strömförbrukning som ligger på 20 Watt.

Beurer LB 37 kanske bara lämpar sig för små utrymmen, men ingår aromadynor och en rengöringsborste i det överkomliga priset.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.4

Baserat på 413 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Beurer LB 37 jämfört med andra luftfuktarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln