Weber Q 3000

Weber Q 3000

(4.7)

406 recensioner

Pris:

5.499 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
gasolgrill med direkt och indirekt värme

Gasolgrillen Weber Q 3000 är en mångsidig modell som hyllas av norska experter på Klikk.no för sin utmärkta värmefördelning och grillresultat. Vad vi gillar med denna produkt är dess höga byggkvalitet och användarvänliga design. Den har också praktiska sidobord och är enkel att bära med sig. Med två brännare som ger både direkt och indirekt värme kan den dessutom hantera olika matlagningsstilar. Grillen erbjuder också en betydande grillyta, perfekt för att anordna grillfester eller för att tillaga stora köttstycken.

I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Antal brännare 2
Material på grillytan Gjutjärn
Storlek på grillytan 45 x 63 cm
Mått 140 x 76 x 141 cm
Förvaringshylla check-icon
Termometer check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Både direkt och indirekt värme
  • Stor kapacitet – rymmer även stora köttstycken
  • Kan användas för att baka
  • På hjul
  • Inbyggd termometer

FAQ

Vad är storleken på grillen Weber Q 3000 och hur många burgare kan den rymma åt gången?
Grillen Weber Q 3000 har en storlek på 140 x 76 x 141 cm med en grillyta på 45 x 63 cm. Den kan rymma flera burgare samtidigt, även om det exakta antalet beror på storleken på burgarna. Grillen har två brännare och är gjord för mångsidig matlagning.
Vilka funktioner erbjuder gasolgrillen Weber Q 3000 för att förbättra grillupplevelsen?
Gasolgrillen Weber Q 3000 erbjuder en mångsidig grillupplevelse med sina två brännare, vilket möjliggör både direkt och indirekt värme. Den har också en stor grillyta på 63 x 45 cm, lämplig för olika typer av mat. Grillen inkluderar en inbyggd termometer, sidobord för förvaring och är tillverkad av hållbara material som aluminium och porslinsemaljerat gjutjärn.
Vilken typ av gas använder Weber Q 3000?
Weber Q 3000 använder propangas som sin bränslekälla, vilket indikeras av det svenska begreppet "Gasolgrill" i produktbeskrivningen. Denna mångsidiga modell är utrustad med två brännare och kan ge både direkt och indirekt värme, vilket gör den lämplig för en mängd olika matlagningsmetoder.
Vilka är några egenskaper hos Weber Q 3000 som nämns i användar- och expertrecensioner?
Weber Q 3000 är mycket uppskattad av både användare och experter. Anmärkningsvärda funktioner inkluderar dess höga prestanda, kvalitetskonstruktion och användarvänlighet. Den har fått utmärkelsen "Bäst i test" av den norska tidningen Klikk.no, och har höga betyg på Google Shopping (4,8/5) och Amazon (4,7/5).

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Weber Q 3000 jämfört med andra gasolgrillar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln