Sharp: R-642

Sharp: R-642

(4.5)

6555 recensioner

Pris:

1.241 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
mikrovågsugn med praktisk touchdisplay

Mikrovågsugnen The Sharp: R-642 utmärker sig i tester med sina automatiska program, enkla rengöring och låga energiförbrukning. Vi gillar särskilt mikrovågsugnens dubbla drift som fungerar både som en klassisk mikrovågsugn och en grill på 1 000 watt. Den erbjuder därutöver även flera olika matlagnings- och uppvärmningsmöjligheter med elva olika effektnivåer. Sist, men inte minst, är mikrovågsugnen utrustad med en användarvänlig touchdisplay och säkerhetsåtgärder, däribland ett barnlås.

  • Sex mångsidiga AutoCook-program
  • Praktiska, platsbesparande dimensioner
  • Två-i-ett-design med grillfunktion
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Effekt 800 W
Kapacitet 20 L
Effektlägen 11
Antal automatiska tillagningsprogram 8
Mått (HxBxD) 25,8 x 44 x 35,9 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • Rymmer stora tallrikar
  • Användarvänliga inställningar och program
  • Tar inte för mycket plats
  • Vikt- och tidskontrollerad upptining.

Nackdelar

  • Har ett något högt “pling”-ljud

FAQ

Vilken kapacitet har mikrovågsugnen Sharp R-642KDMF? Hur stora tallrikar rymmer den?
Mikrovågsugnen Sharp R-642KDMF har en kapacitet på 20 liter. Den kan rymma tallrikar med rätter som mäter upp till storleken av dess inre dimensioner, det vill säga 25,8 centimeter på höjden, 44 centimeter på bredden och 35,9 centimeter på djupet.
Vilka förinställda program erbjuder mikrovågsugnen Sharp R-642?
Mikrovågsugnen Sharp R-642 erbjuder åtta förinställda automatiska matlagningsprogram. Dessa program är utformade för att göra din matlagning enklare och mer effektiv.
Vilken effekt bör man använda på mikrovågsugnen Sharp R-642KDMF om man ska värma upp rester och tillaga enklare måltider?
Om du ska värma upp rester och tillaga enklare måltider med mikrovågsugnen Sharp R-642KDMF är en effekt på 800 watt lämplig.
Vad säger användare och experter om Sharp R-642KDMF:s prestanda och användarvänlighet?
Användare och experter framhåller Sharp R-642KDMF som en mikrovågsugn med utmärkt prestanda och användbarhet. Mikrovågsugnen har fått höga betyg på både Google Shopping och Amazon: 4,6/5 respektive 4,4/5 stjärnor. Detta indikerar att användarna anser att ugnen är pålitlig, effektiv och enkel att använda. Experter uppskattar dess avancerade funktioner och robusta funktionalitet.

Recensioner och tester av Sharp: R-642

Vår recension

Bästa mikrovågsugn i kompakt storlek

För att sammanfatta mikrovågsugnen Sharp R-642 är det ett bra alternativ för dem som söker en snygg och effektiv mikrovågsugn. Med dess formsköna design och platsbesparande mått passar mikrovågsugnen in i de allra flesta köksutrymmen. Den är dessutom utrustad med sex automatiska program, en grillfunktion på kraftfulla 1 000 watt och styrs med hjälp av en användarvänlig touch-display. Mikrovågsugnen, som har en kapacitet på 20 liter, är dessutom utmärkt för uppvärmning av soppor, bakverk och oskalad potatis.

Det är däremot viktigt att vara medveten om att mikrovågsugnen har ett ganska högt “pling”-ljud samt att den inte har några fästen på undersidan, vilket kan orsaka att den glider något när den öppnas och vid användning. Trots detta har vi valt att ta med denna modell på vår lista eftersom den har fått mycket beröm av dess användare som bland annat uppskattade den effektiva uppvärmningen, de elva effektnivåerna och den estetiskt tilltalande designen.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.5

Baserat på 6555 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Sharp: R-642 jämfört med andra mikrovågsugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln