Whirlpool MAX 38

Whirlpool MAX 38

(4.3)

319 recensioner

Pris:

2.188 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
kompakt mikrovågsugn för mindre hushåll

Vi anser att mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38 utmärker sig med sin kompakta storlek och unika design. Trots sin kapacitet på 13 liter är den fullpackad med funktioner, inklusive en grillfunktion och ett patenterat “Jet Defrost”-system. Vi tror att detta gör den lämplig för hushåll som lagar mindre mängder mat. Vi gillar mikrovågsugnens 3D-teknik för jämn uppvärmning och snabba upptining. Enligt vår bedömning är Whirlpool MAX 38 ett effektivt alternativ för ett studentrum eller en lägenheter som huserar en till två personer.

I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Effekt 700 W
Kapacitet 13 L
Effektlägen 5
Antal automatiska tillagningsprogram 5
Mått (HxBxD) 36 x 39,2 x 35,3 cm

För-och nackdelar

Fördelar

  • En mindre design
  • "3D-program" för jämn och säker uppvärmning
  • Touch display
  • Krispfunktion för perfekta gyllene och krispiga resultat

Nackdelar

  • Designen passar inte i allas utrymme
  • Den mindre kapaciteten rymmer inte stora tallrikar

FAQ

Vilken kapacitet har mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38? Vilka matlagningsuppgifter är den lämplig för?
Mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38 har en kapacitet på 13 liter, vilket gör den lämplig för hushåll som tillagar mindre mängder mat. Enhetens maximala effekt på 700 watt är robust för dess storlek. Den är idealisk för studentrum eller lägenheter som huserar en till två personer. Mikrovågsugnen erbjuder flera funktioner, däribland en grillfunktion samt ett "Jet Defrost"- och ett 3D-system.
Vilka förinställda program erbjuder mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38?
Mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38 erbjuder fem förinställda program. Den har även ett "Jet Defrost"-system för effektiv upptining, en grillfunktion för krispiga resultat och en "Jet Start"-funktion för snabb uppvärmning. Mikrovågsugnen, som är idealisk för mindre hushåll, är utrustad med en unik 3D-teknologi som säkerställer effektiv och jämn uppvärmning.
Vilken effekt har mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38? För vilka matlagningsuppgifter är den lämplig?
Mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38 har en effekt på 700 watt, vilket säkerställer snabb och jämn uppvärmning. Trots enhetens kompakta storlek erbjuder den många funktioner och effektiv prestanda.
Vad säger användare och experter om Whirlpool MAX 38:s prestanda och användarvänlighet?
Såväl användare som experter skriver att mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38 presterar bra och är användarvänlig. Mikrovågsugnen har ett högt betyg på 4,4/5 på Google Shopping, vilket indikerar att användarna är nöjda med dess prestanda och användarvänlighet.

Recensioner och tester av Whirlpool MAX 38

Vår recension

En bra mindre modell

Mikrovågsugnen Whirlpool MAX 38 är ett utmärkt alternativ för dig som inte vill använda för mycket av ditt utrymme i köket men samtidigt vill njuta av jämnt uppvärmda måltider. Dess innovativa “3D-program” som ser till att maten värms upp jämnt, samt touch displayen och kripsfunktionen för perfekt brynta resultat är bara några av de många fantastiska funktioner som apparaten tillhandahåller.

Trots att den lilla konstruktionen kan vara begränsande och inte räcker till större hushåll, finns det många mindre familjer som kan ta del av alla fördelar med denna mikrovågsugn. Så om du tillhör ett mindre hushåll och letar efter en praktisk mikrovågsugn som är tillförlitlig och högpresterande- bör den här modellen placeras högst upp på din lista.

Milana Cvijanovic-Kajkut Recension av: Milana Cvijanovic-Kajkut

4.3

Baserat på 319 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Whirlpool MAX 38 jämfört med andra mikrovågsugnar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln