Oral-B Smart 4 4000N

Oral-B Smart 4 4000N

(4.7)

12755 recensioner

Pris:

914 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
eltandborste med timer

Enligt oss är Oral-B Smart 4 4000N en utmärkt eltandborste för att uppnå optimal munhygien. Den utmärker sig i plackborttagning och erbjuder noggrannare rengöring än en vanlig tandborste. Vi uppskattar eltandborstens timer och det känsliga läget för skonsam borstning. Eltandborstens främst funktion är dess trycksensor som varnar dig om du borstar för hårt, vilket skyddar både dina tänder och ditt tandkött. Med lång batteritid och flera borstlägen anpassade efter individuella behov, anser vi att Oral-B Smart 4 4000N utgör en utmärkt eltandborste.

  • Utformad för att avlägsna mer plack
  • Inbyggd timer av professionell kvalitet
  • Känsligt läge - för skonsam rengöring
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Teknik Oscillerande , Pulserande , Roterande
Antal funktioner 3
Batteritid 14 dagar
Laddningstid 720 min
Antal penseldrag/min 32500
Antal pulsationer/sek. 666
Borsthuvuden 2
Inbyggd timer check-icon
App-kontroll check-icon
Inbyggd tryckgivare check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Lätt att ta bort/återmontera borsthuvudet
  • Utomordentliga tandrengöringsresultat
  • Goda borstningsinstruktioner
  • Tar försiktigt bort missfärgningar på ytan

Nackdelar

  • Uppladdningstiden kunde vara kortare

FAQ

Vilken typ av eltandborste är Oral-B Smart 4 4000N?
Oral-B Smart 4 4000N är en oscillerande eltandborste. Den använder oscillerande, pulserande och roterande teknik för att avlägsna upp till 100 % mer plack än en vanlig tandborste. Eltandborsten har dessutom en trycksensor för skonsam borstning och erbjuder tre borstningslägen, inklusive ett känsligt och ett för blekning.
Vilken strömkälla använder Oral-B Smart 4 4000N? Hur påverkar strömkällan dess prestanda och kostnad jämfört med andra eltandborstar?
Eltandborsten Oral-B Smart 4 4000N är utrustad med ett uppladdningsbart batteri. Detta möjliggöra drift i över två veckor på en enda laddning, vilket ger långvarig användning och hållbar prestanda. Eftersom det uppladdningsbara batteriet eliminerar behovet av ständiga batteribyten, gör det eltandborsten kostnadseffektiv i längden.
Är eltandborsten Oral-B Smart 4 4000N utrustad med en timer och en trycksensor? Levereras den med flera borsthuvuden?
Ja, eltandborsten Oral-B Smart 4 4000N är utrustad med en trycksensor som varnar dig om du borstar för hårt. Den levereras med två borsthuvuden och erbjuder tre olika inställningar för en personlig borstning.
Vad säger använare och experter om Oral-B Smart 4 4000N?
Både användare och experter har gett eltandborsten Oral-B Smart 4 4000N höga betyg. Den har bland annat 4,8/5 stjärnor på Google Shopping och 4,6/5 stjärnor på Amazon. Användarna berömmer eltandborstens effektiva borstning, långa batteritid och användarvänliga funktioner. De menar även att den håller en hög prestanda samt att den är prisvärd.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Electric Teeth syftar till att hjälpa konsumenter att välja de bästa munhygienprodukterna, med särskilt fokus på eltandborstar och munduschar. Deras tillvägagångssätt inkluderar grundliga tester och jämförelser. Oral-B Smart 4 4000N har fått 4 stjärnor på Electric Teeth.


Videorecension

Oral-B Smart 4 4000N jämfört med andra eltandborstarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln