Oral-B Pro 600

Oral-B Pro 600

(4.6)

14097 recensioner

Pris:

406 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
eltandborste med CrossAction-borsthuvud

Enligt oss är Oral-B Pro 600 en mycket praktisk eltandborste. Trots sitt överkomliga pris, utmärker den sig dessutom i många tester. Vi uppskattar särskilt eltandborstens effektiva borstning från alla vinklar, bekväma grepp, högkvalitativa konstruktion och låga ljudnivå. Oral-B Pro 600 rekommenderas av tandläkare över hela världen tack vare dess simpla design för daglig användning. Vi vill även framhålla eltandborstens indikator som visar när det är dags att ladda enheten såväl som dess trycksensor som varnar dig om du borstar för hårt.

  • Praktisk och enkel design för daglig användning
  • Utformad för att rengöra tänderna från alla vinklar
  • Rekommenderas av tandläkare över hela världen
I samarbete med Pricerunner

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Teknik Oscillerande, pulserande, roterande
Antal funktioner 1
Batteritid 10 dagar
Antal pulsationer/sek. 333
Borsthuvuden 1
App-kontroll check-icon
Inbyggd timer check-icon
Laddningstid 360 min

För-och nackdelar

Fördelar

  • Jämnt tryck
  • Enkel att använda
  • Praktiskt, smalt handtag
  • Skonsamt för tandköttet
  • Resevänlig storlek

Nackdelar

  • Endast ett borstningsläge
  • Brist på avancerade funktioner

FAQ

Vilken typ av eltandborste är Oral-B Pro 600?
Oral-B Pro 600 är en enkel och effektiv eltandborste med oscillerande, pulserande och roterande rörelse. Den har färre funktioner jämfört med andra, mer avacerade modeller, men utmärker sig i sin primära funktion: att borsta tänder. Eltandborsten har en trycksensor och en timer, men bara ett program för daglig borstning.
Vilken strömkälla använder Oral-B Pro 600? Hur påverkar strömkällan dess prestanda och kostnad jämfört med andra eltandborstar?
Oral-B Pro 600 är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som kan hålla i upp till tio dagar. Denna simpla strömförsörjning gör den mer kostnadseffektiv jämfört med andra, mer avancerade eltandborstar. Dess prestanda är effektiv med en oscillerande, pulserande och roterande teknologi för strålande tandborstning.
Är eltandborsten Oral-B Pro 600 utrustad med en timer och en trycksensor? Levereras den med flera borsthuvuden?
Ja, Oral-B Pro 600 är utrustad med en timer som gör ett kort surrande ljud var 30:e sekund och efter två minuter för att säkerställa tillräcklig borstning. Den har också en trycksensor som ändrar vibrationen om du borstar för hårt. Eltandborsten levereras endast med ett borsthuvud.
Vad säger användare och experter om Oral-B Pro 600?
Användare och experter rekommenderar starkt eltandborsten Oral-B Pro 600. Den har fått toppbetyg av tyska Stiftung Warentest och Aftonbladet, som dessutom utsedde den till "Bästa budgetval". Användarna på både Google Shopping och Amazon har också gett den höga betyg: 4,7/5 respektive 4,6/5 stjärnor.

Användarrecensioner

Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Electric Teeth syftar till att hjälpa konsumenter att välja de bästa munhygienprodukterna, med särskilt fokus på eltandborstar och munduschar. Deras tillvägagångssätt inkluderar grundliga tester och jämförelser. Oral-B Pro 600 har fått 4 stjärnor på Electric Teeth.


Videorecension

Oral-B Pro 600 jämfört med andra eltandborstarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln