Philips Sonicare DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

(4.4)

2668 recensioner

eltandborste med dubbelt laddningssystem

Det som gör att Philips Sonicare DiamondClean sticker ut på marknaden av eltandborstar är dess borstningskapacitet, användarvänlighet och hållbarhet. Vi vill särskilt framhålla eltandborstens bevisade förmåga att effektivt avlägsna plack, som vissa menar gör den till “kungen av eltandborstar”. Med en anpassasningsbar borstning, ett dubbel laddningssystem och inbyggda trycksensorer, lovar Philips Sonicare DiamondClean vitare tänder inom en vecka samt sju gånger mer effektiv plackborttagning än en vanlig tandborste.

  • Anpassningsbar borstningsupplevelse
  • Dubbelt laddningssystem
  • Inbyggda tryckgivare

Pris:

2.069 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Teknik Pulserande
Antal funktioner 4
Batteritid 14 dagar
Antal pulsationer/sek. 620
Borsthuvuden 1
App-kontroll check-icon
Inbyggd timer check-icon
Inbyggd tryckgivare check-icon
Laddningstid 720 min

För-och nackdelar

Fördelar

  • Skonsam och effektiv rengöring
  • Kan laddas både via laddningsglas, USB och eluttag
  • Polerar effektivt och avlägsnar plack bättre än många liknande tandborstar
  • Tandborsten borstar i över 3 timmar på en laddning
  • 5 olika inställningar

Nackdelar

  • Laddningstiden kunde vara kortare

FAQ

Vilken typ av eltandborste är Philips Sonicare DiamondClean?
Philips Sonicare DiamondClean är en pulserande eltandborste som effektivt avlägsnar plack; enligt Philips själva är den sju gånger mer effektiv än en vanlig tandborste. Eltandborsten sägs leverera vitare tänder på bara en vecka och har en diamantformad borste för effektiv borstning. Trots att den är något dyr, anses den vara en av de mest eleganta och avancerade eltandborstarna på marknaden.
Vilken strömkälla använder Philips Sonicare DiamondClean? Hur påverkar strömkällan dess prestanda och kostnad jämfört med andra eltandborstar?
Philips Sonicare DiamondClean är utrustad med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri, vilket ger robust prestanda och lång batteritid. Detta innebär emellertid en något högre kostnad, men samtidigt en mer effektiv och bekvämn användning.
Är eltandborsten Philips Sonicare DiamondClean utrustad med en timer och en trycksensor? Levereras den med flera borsthuvuden?
Ja, Philips Sonicare DiamondClean är utrustad med en intervalltimer som är uppdelad i fyra 30-sekunders sektioner. Den levereras med ett borsthuvud och erbjuder fem olika inställningar, vilket möjliggör en personlig borstupplevelse.
Vad säger användare och experter om Philips Sonicare DiamondClean?
Såväl användare som experter har gett höga betyg till eltandborsten Philips Sonicare DiamondClean. Den har blivit testvinnare på både Tek.no och Aftonbladet samt fått höga betyg på LiveScience och TechAdvisor: 4,5/5 stjärnor på respektive sida. Detta indikerar eltandborstens överlägsna prestanda och kvalitet.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Philips Sonicare DiamondClean har fått 4.5 stjärnor på Live Science


Tech Advisor är en ansedd teknikwebbplats som noggrant utvärderar prylar och programvara genom praktiska tester av experter. Deras opartiska recensioner ger värdefulla insikter och hjälper köpare att fatta välgrundade beslut, fria från algoritmiska fördomar. Philips Sonicare DiamondClean har fått 4.5 stjärnor på Tech Advisor


Videorecension

Philips Sonicare DiamondClean jämfört med andra eltandborstarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln