Oral-B iO Series 9

Oral-B iO Series 9

(4.7)

5477 recensioner

effektiv och användarvänlig eltandborste

Oral-B iO Series 9 är en unik eltandborste, utrustad med ett runt huvud som levererar mjuka mikrovibrationer. Enheten är designad för dig som söker avancerade funktioner i sin tandborste, såsom appanslutning och en OLED-färgdisplay. Den mest framstående funktionen är dess 3D-tandspårningsfunktion som säkerställer noggrann rengöring av varje hörn av din mun. Vi uppskattar särskilt eltandborstens breda utbud av inställningar som möjliggör optimal anpassning av din borstupplevelse, vilket i sin tur garanterar överlägsen munhygien.

  • Unikt runt borsthuvud med mjuka mikrovibrationer
  • 3D-tandspårningsfunktion
  • Olika inställningar för att anpassa din tandborstning

Pris:

2.399 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Teknik Vibrationer
Antal funktioner 7
Batteritid 21 dagar
Laddningstid 180 min
Antal pulsationer/sek. 333
Borsthuvuden 4
Inbyggd timer check-icon
Inbyggd tryckgivare check-icon
App-kontroll check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Inbyggd display
  • Snabbladdning
  • Medföljande reseväska
  • Smart trycksensor
  • Sju rengöringslägen

Nackdelar

  • Appen är inte alltid 100% exakt
  • Lite dyrt att byta borste

FAQ

Är Oral-B iO Series 9 en oscillerande eller sonisk eltandborste?
Oral-B iO Series 9 är en sonisk eltandborste. Den erbjuder en användarvänlig rengöringsprestanda med en tvåminuterstimer och pacer, en 3D-tandspårningsfunktion via Bluetooth och ett inbyggt system som övervakar borstningstrycket. Eltandborsten har dessutom sju rengöringslägen.
Vilken strömkälla använder Oral-B iO Series 9? Hur påverkar denna eltandborstens prestanda och kostnad?
Oral-B iO Series 9 är utrustat med ett uppladdningsbart batteri. Detta tillåter en batteritid på 21 dagar och erbjuder sju olika rengöringslägen. Inkluderingen av den kraftfulla, magnetiska snabbladdaren ökar kostnaden något, men säkerställer enkel och problemfri laddning.
Är eltandborsten Oral-B iO Series 9 utrustad med en timer och trycksensor? Erbjuder den anpassningsbar borstning genom varierande positioner och huvuden?
Ja, Oral-B iO Series 9 är utrustad med en tvåminuterstimer och en trycksensor som lyser upp om du borstar för hårt. Eltandborsten erbjuder anpassningsbar borstning tack vare dess 3D-tandspårningsfunktion och sju olika rengöringslägen. Den har också ett omformaterat runt borsthuvud för effektiv plackborttagning.
Vad säger användare och experter om eltandborsten Oral-B iO Series 9?
Såväl användare som experter har gett eltandborsten Oral-B iO Series 9 höga betyg: 4,5/5 stjärnor på PriceRunner, 4,5/5 stjärnor på TechRadar, 4,6/5 stjärnor på Amazon och 4,7/5 stjärnor på Google Shopping. Detta indikerar övergripande tillfredsställelse.

Recensioner och tester av Oral-B iO Series 9

4.7

Baserat på 5477 recensioner

Vår recension

Bästa premiumvalet

Eltandborsten Oral-B iO är ett bra val för dig som söker en högkvalitativ borste med Bluetooth-anslutning. Även om appen inte alltid fungerar perfekt är det inget som påverkar den övergripande funktionaliteten och tandrengöringsguiden. Eltandborsten har en tyst borstlös motor och snabbladdning på bara tre timmar.

Utbytesborstarna kan dock vara lite dyra, vilket är en möjlig nackdel. Ändå förtjänar denna eltandborste en hög plats på vår lista på grund av de egenskaper som nämns ovan och den övergripande kvalitet och tanke som lagts ner på att utforma denna användarvänliga eltandborste.

Isidora Jankovic Recension av: Isidora Jankovic

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

TechRadar, med avdelningar i USA, Storbritannien och Australien, levererar omfattande nyheter och recensioner av de senaste teknikprylarna. De fokuserar på praktiska utvärderingar och detaljerade analyser, och erbjuder tillförlitliga insikter om tekniktrender och produkter. Den internationella profilen ger aktuellt och relevant innehåll för teknikintresserade världen över – oavsett om intresset är för den senaste utvecklingen eller produktrecensioner. Oral-B iO Series 9 har fått 4.5 stjärnor på Tech Radar.


Oral-B iO Series 9 jämfört med andra eltandborstarna

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln