GoRunner Pro 10”

GoRunner Pro 10”

(0)

0 recensioner

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå för bästa pris
Gå för bästa pris
elsparkcykel med inbyggd hastighetsmätare

Vi tror att GoRunner Pro 10” är en imponerande elsparkcykel, som har fått ett användarbetyg på 4,2/5 stjärnor på Innoliving.se. Den passar en bred kundgrupp, kan nå hastigheter upp till 18 km/h och erbjuder två växlar för hastighetsjustering. Vad vi gillar med denna produkt är hur lätt den är att fälla ihop för förvaring och att fälla ut för användning. Om du söker ett nytt, effektivt transportmedel, tror vi att GoRunner Pro 10” kan vara en passande lösning för dig.

  • Praktiska funktioner samt patenterat teknik för att fällas ihop
  • Inbyggd hastighetsmätare
  • Lättviktigt och snygg konstruktion
GoRunner Pro 10”

Pris:

(Produktet er udgået) kr.

Gå för bästa pris
Gå för bästa pris

Specifikationer

Räckvidd 20 km
Mått (lxbxh) 118 x 55 x 117,5 cm
Kraft 350 W
Topphastighet 20 km/h
Batterikapacitet 280,8 Wh
Max. användarvikt 150 kg
Vikt 15 kg
Däckstorlek 10 inch
Max. effekt 540 W
Rammaterial ?

För-och nackdelar

Fördelar

  • Snygg och praktisk display
  • Går att fälla ihop på bara några sekunder
  • Kommer snabbt upp i högre hastigheter
  • Utrustad med två växlar

Nackdelar

  • Saknar ringklocka
  • Har ingen tillhörande app

FAQ

Vad väger elsparkcykeln GoRunner Pro 10”?
GoRunner Pro 10” V2 väger 15 kilo. Detta är en lättviktig design, vilket gör den lätt att bära och att manövrera, samtidigt som den fortfarande är tillräckligt robust för att stödja en maximal användarvikt på 150 kilo.
Vad är den maximala hastigheten och räckvidden för GoRunner Pro 10”?
Den maximala hastigheten för GoRunner Pro 10” är 18 km/h. Företaget ger ingen information om räckvidden för GoRunner Pro 10”.
Vilka funktioner och egenskaper erbjuder GoRunner Pro 10” för att förbättra användarupplevelsen?
GoRunner Pro 10” erbjuder en maximal hastighet på 18 km/h med två växlar för att justera hastigheten. Den är lätt att fälla ihop för bekväm förvaring och transport. Den har också en skivbroms och bakbroms för säkra åkturer, samt en hastighetsmätare för att övervaka hastigheten. Dock saknar den en ringklocka och en motsvarande app.

Recensioner och tester av GoRunner Pro 10”

Vår recension

Mest prisvärda elsparkcykel

När vi började undersöka marknaden av elsparkcyklar framstod GoRunner Pro 10″ snabbt som ett övertygande alternativ. Den eleganta och praktiska displayen ser inte bara futuristisk ut, utan är utformad för att vara lättläst även i dagsljus. Något som gör elsparkcykeln ännu mer praktisk är dess hopfällbara konstruktion som på bara några sekunder underlättar förvaring och bärbarhet. Detta är särskilt användbart för stadsbor som ständigt är på resande fot.

Vidare uppskattar vi den snabba accelerationen som inte bara ger en optimerad kraftfördelning från batteriet, utan också bättre kontroll på vägen. Med två hastighetsalternativ kan du anpassa din körning baserat på trafik och komfortnivåer med en långsammare hastighetsnivå som ökar stabiliteten och ett turboläge som förser dig med en extra boost.

Trots att vi saknar en tillhörande app och ringklocka, anser vi att elsparkcykelns utmärkta funktionalitet och enkla design fortfarande gör den till ett bra alternativ. Enligt oss är GoRunner Pro 10” en praktisk och lättanvänd modell som är perfekt för dig som inte har behov av digitala krusiduller.

Dragan Miskovic Recension av: Dragan Miskovic

0

Baserat på 0 recensioner

Videorecension

GoRunner Pro 10” jämfört med andra elsparkcyklar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln