X-Pro Surf

X-Pro Surf

(0)

0 recensioner

kombinerad elsparkcykel och vanlig sparkcykel

I vår recension utforskar vi X-Pro Surf, en unik elsparkcykeln från Motorsweden. Denna elsparkcykel, designad för barn, finns tillgänglig i tre färger för att passa dina preferenser. Vi uppskattar dess fotaccelerator, som tillåter hastigheter upp till 10 km/h. För att stanna är det bara att lätta på trycket på acceleratorn och placera din fot längre bak på plattformen. Vi är övertygade om att denna produkt erbjuder en säker och trevlig elsparkupplevelse för yngre åkare.

Pris:

1.495 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Mått (lxbxh) 73,5 x 36,5 x 92 cm
Kraft 100 W
Topphastighet 10 km/h
Räckvidd 6 km
Batterikapacitet 2 Wh
Max. användarvikt 50 kg
Rammaterial Aluminium
Vikt 5 kg
Däckstorlek 6 inch

För-och nackdelar

Fördelar

  • Justerbart handtag
  • Lätt konstruktion
  • Kommer i tre olika färger
  • Användarvänlig fotbroms

Nackdelar

  • Låg maxbelastning på 50 kilogram

FAQ

Hur mycket väger elsparkcykeln X-Pro Surf?
X-Pro Surf väger 5 kilo. Denna lätta design gör dlsparkcykeln enkel att bära runt och att förvara. Trots sin lätta vikt stödjer den en maximal användarvikt på 50 kilo, vilket gör den till en perfekt elsparkcykel för barn.
Vad är hastigheten och räckvidden för elsparkcykeln X-Pro Surf?
X-Pro Surf har en topphastighet och räckvidd som inte anges i den tillhandahållna texten. Det nämns dock att efter två timmars laddning har den elektriska skotern en räckvidd på 6 km. Den maximala vikt som produkten kan hantera är 50 kilo.
Vilka funktioner erbjuder elsparkcykeln X-Pro Surf?
X-Pro Surf är en elsparkcykel för barn, och den kan nå hastigheter upp till 10 km/h. Den erbjuder ett justerbart handtag, lätt konstruktion och finns i tre olika färger. Den har också en användarvänlig fotbroms för enkel inbromsning. Dessa funktioner förbättrar användarupplevelsen genom att erbjuda hastighet, kontroll och anpassning.

Recensioner och tester av X-Pro Surf

0

Baserat på 0 recensioner

Vår recension

X-Pro Surf är en utmärkt sparkcykel för yngre förare. Det justerbara handtaget säkerställer att fordonet kan anpassas i takt med att ditt barn växer, vilket dessutom gör modellen till en hållbar investering.

X-Pro Surf är har en lätt konstruktion och är lättmanövrerad, vilket gör den hanterbar för yngre händer. Du, eller ditt barn, kan dessutom välja mellan tre färger för en mer personlig touch. Samtidigt betonar den användarvänliga fotbromsen säkerheten och garanterar att även nybörjare kan stanna utan ansträngning.

En nackdel med denna elsparkcykel är den relativt låga lastkapaciteten på 50 kilogram. Vi tror att modellen hade kunnat dra nytta av en mer robust konstruktion som skulle ha gjort den mer anpassningsbar i takt med att ditt barn växer. Med tanke på att denna sparkcykeln är utformad speciellt för barn kommer detta emellertid inte heller som en överraskning, och vi anser därför inte att det bör avskräcka dig om du tror att ditt barn hade gillat en modell som denna.

Dragan Miskovic Recension av: Dragan Miskovic

X-Pro Surf jämfört med andra elsparkcyklar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln