E-Wheels E2S V2 Lite (2022)

E-Wheels E2S V2 Lite (2022)

(0)

0 recensioner

elsparkcykel med bluetooth-anslutning anpassad för vuxna

E-Wheels E2S V2 Lite (2022) är elsparkcykeln för dig som söker en kompakt modell. Dess hopfällbara styre underlättar förvaring och transport, vilket gör den till ett bekvämt transportmedel. Vad vi särskilt uppskattar med denna produkt är dess stora luftfyllda däck och lätta konstruktion, vilket garanterar en bekväm åktur. Den är också lämplig för tyngre förare, med en maximal belastning på 125 kilo. Modellen är dessutom kompatibel med Bluetooth, är vattentålig och är även utrustad med inbyggda LED-ljus för extra säkerhet.

  • Stora luftfyllda däck och en lättviktig ram
  • Perfekt för de som pendlar och för nybörjare
  • Kompakt och hopfällbar konstruktion

Specifikationer

Räckvidd 25 km
Mått (lxbxh) 108 x 114 x 43 cm
Kraft 250 W
Topphastighet 25 km/h
Batterikapacitet 270 Wh
Max. användarvikt 125 kg
Rammaterial Aluminium alloy
Vikt 12,5 kg
Däckstorlek 8.5 inch

För-och nackdelar

Fördelar

  • Erbjuder bluetooth-anslutning samt har en tillhörande app
  • Styret blir till ett bärhandtag när elsparkcykeln fälls ihop
  • Utrustad med LED-lampor både fram och bak
  • SMART Accelerator-teknik som förhindrar att elsparkcykeln kör iväg av sig själv
  • Bekväm körning tack vare de 8,5'' luftfyllda däcken

Nackdelar

  • Saknar stötdämpare

FAQ

Vad väger elsparkcykeln E-Wheels E2S V2 Lite (2022)?
E-Wheels E2S V2 Lite (2022) väger 12,5 kilo. Denna lätta design, kombinerat med dess robusta ram i aluminiumlegering, gör den till ett praktiskt och hållbart val för stadspendling.
Vad är den maximala hastigheten och räckvidden för elsparkcykeln E-Wheels E2S V2 Lite (2022)?
E-Wheels E2S V2 Lite (2022) har en maximal hastighet på 20 km/h. Räckvidden för elsparkcykeln beror på olika faktorer som förarens vikt och ytan den körs på, men kan sträcka sig upp till 25 kilometer per laddning.
Vad är de viktigaste funktionerna och egenskaperna hos E-Wheels E2S V2 Lite (2022)?
E-Wheels E2S V2 Lite (2022) är en kompakt, lättvikts elsparkcykel med ett fällbart handtag för enkel förvaring och transport. Den har 8,5'' luftfyllda däck, en motor med en räckvidd på upp till 25 kilometer och en maximal lastkapacitet på 125 kilo. Den är också Bluetooth-kompatibel, har en medföljande app och är utrustad med LED-lampor för ökad sikt och säkerhet. Elsparkcykeln är vattentålig med en IP56-certifiering och använder SMART Accelerator-teknologi för att förhindra oavsiktlig rörelse.

Recensioner och tester av E-Wheels E2S V2 Lite (2022)

0

Baserat på 0 recensioner

Vår recension

Mest prisvärda elsparkcykel

E-Wheels E2S V2 är en bra modell för de som pendlar eller som är nya användare av elsparkcyklar. Modellen erbjuder många funktioner och är bland annat Bluetooth-kompatibel samt har tillhörande app som gör att du som användare kan få ut det mesta av din åkning. Den saknar dock integrerade stötdämpare, vilket dock kompenseras av dess stora luftfyllda däck.

Tack vare denna elsparkcykels skivbromsar baktill samt den regenerativa elektroniska motorbromsen framtill har vi utsett denna modell till det ”bästa budgetvalet”. Vi rekommenderar dig dock att kontrollera tillverkarens TrustPilot-sida innan du beslutar dig för att investera i en produkt, eftersom det tidigare har förekommit problem med dem.

Dragan Miskovic Recension av: Dragan Miskovic

E-Wheels E2S V2 Lite (2022) jämfört med andra elsparkcyklar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln