Eltra 67

Eltra 67

(0)

0 recensioner

elsparkcykel med praktiskt lås anpassad till vuxna

Vi anser att elsparkcykeln Eltra 67 är ett anmärkningsvärt val för dig som prioriterar säkerhet och bekvämlighet. Vad vi gillar med denna produkt är dess högkvalitativa LG-batteri, som erbjuder förlängda åktider. Den har NFC-låsteknik och en vattentålig design, vilket garanterar hållbarhet även i regnigt väder. Sparkcykeln inkluderar också en smart LED-display och en kraftfull 500W motor, strypt till 20km/h enligt lag. Elsparkcykeln är bekväm och robust, och är designad för frekvent användning och garanterar en balanserad, säker åktur.

 • LG-batteri av hög kvalitet
 • NFC-kort för praktisk låsning
 • Inbyggd LED-display

Specifikationer

Räckvidd 50 km
Mått (lxbxh) 115,5 x 52,5 x 115,5 cm
Kraft 500 W
Topphastighet 25 km/h
Batterikapacitet 576 Wh
Max. användarvikt 130 kg
Vikt 22 kg
Däckstorlek ?
Rammaterial ?

För-och nackdelar

Fördelar

 • Robust konstruktion
 • Bra batteri på 16 Ah
 • Utmärkt bromsförmåga
 • God prestanda även i uppförsbackar
 • Bekväm att köra
 • Upplyst och lättläst display

Nackdelar

 • Lite otymplig att bära på grund av dess storlek och vikt
 • Högre prisklass

FAQ

Vad väger elsparkcyklen Eltra 67?
Vikten på Eltra 67 Allround är 22 kilo. Detta är en mångsidig elsparkcykeln med en maximal användarvikt på 130 kilo, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av användare. Dess robusta konstruktion garanterar hållbarhet och tillförlitlighet för daglig användning.
Vad är topphastigheten och räckvidden på elsparkcykeln Eltra 67?
Eltra 67 har en maximal hastighet på 20 km/h baserat på svenska lagar, även om den tekniskt sett kan nå hastigheter på upp till 50 km/h. Räckvidden för produkten anges inte i den tillhandahållna texten.
Vilka funktioner erbjuder elsparkcykeln Eltra 67 som skiljer den från dess konkurrenter?
Eltra 67 erbjuder flera unika funktioner som skiljer den från dess konkurrenter. Dessa inkluderar en vattentät design med en IP67-klassificering, NFC-låsteknik som låter dig säkra din sparkcykel med din smartphone, en smart LED-display som visar batterilivslängd och annan viktig information, samt en bekväm och robust konstruktion. Den har också ett högkvalitativt LG-batteri för att kunna erbjuda längre åkturer, god accelerationsförmåga och trumbromsar för ökad säkerhet.

Recensioner och tester av Eltra 67

0

Baserat på 0 recensioner

Vår recension

Bästa högkvalitativa elsparkcykel

Eltra 67 har en fantastisk bromsförmåga, presterar bra även i uppförsbackar samt har ett kraftfullt batteri på 16 Ah. Den är dessutom utrustad med en upplyst och lättläst display och har en räckvidd på upp till 50 kilometer. Den enda nackdelen vi upptäckte hos denna modell är att den, på grund av dess storlek och vikt, är något otymplig att bära; men sett på det stora hela är Eltra 67 en elsparkcykel som vi varmt rekommenderar till dig som är villiga att betala lite mer för en modell som klarar av att ta sig an längre sträckor.

Dragan Miskovic Recension av: Dragan Miskovic

Expertrecensioner och tester

Eltra 67 har fått 4 stjärnor på M3.


Eltra 67 jämfört med andra elsparkcyklar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln