E2S V2 2023

E2S V2 2023

(4.1)

1530 recensioner

vattentålig elsparkcykel med snabb acceleration anpassad till vuxna

Vi tror att E2S V2 2023 elektriska scooter, med sin lätta och vattentåliga design, är ett lämpligt val för nybörjare. Den har en IP56-certifiering, vilket indikerar dess motståndskraft mot olika väderförhållanden och potentiella vattenskador. Vad vi gillar med denna produkt är dess kraftfulla acceleration, Bluetooth-anslutning, medföljande app och display för enkel övervakning av hastighet och batterinivå. Den kan nå en maximal hastighet på 22 km/h och har en räckvidd på upp till 25 kilometer.

  • Luftfyllda däck för extra körkomfort
  • IP-certifiering 56 vilket innebär att den är vattentålig
  • Multifunktionell modell med lång räckvidd

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Specifikationer

Räckvidd 35 km
Mått (lxbxh) 108 x 43 x 114 cm
Kraft 700 W
Topphastighet 20 km/h
Batterikapacitet 270 Wh
Max. användarvikt 125 kg
Rammaterial Aluminum alloy
Vikt 12,5 kg
Däckstorlek 8.5 inch

För-och nackdelar

Fördelar

  • Utmärkt acceleration
  • Stabil bas att stå på
  • Tystgående
  • Lätt konstruktion
  • Stark vit frambelysning och röd bakbelysning

Nackdelar

  • Bromsar in i brantare backar
  • Något sämre prestanda på ojämn terräng på grund de luftfyllda däcken

FAQ

Vad väger elsparkcykeln E2S V2 2023?
Vikten på E2S V2 2023 är 12,5 kilo. Detta baseras på den tillhandahållna informationen som också indikerar att elsparkcykeln har en maximal användarvikt på 125 kilo och är konstruerad i aluminiumlegering.
Vad är den maximala hastigheten och räckvidden för elsparkcykeln E2S V2 2023?
E2S V2 2023 elsparkcykel kan nå en maximal hastighet på 22 km/h och har en räckvidd på upp till 25 kilometer. Dessa specifikationer är baserade på att användaren väger under 95 kilo.
Vad är de viktigaste funktionerna hos elsparkcykeln E2S V2 2023?
E2S V2 2023 är en lätt, vattentålig elsparkcykel med kraftig acceleration i uppförsbackar. Den är utrustad med Bluetooth, en medföljande app och en display för att övervaka hastighet och batterinivå. Den kan nå en maximal hastighet på 22 km/h och har en räckvidd på upp till 25 kilometer, samt kan accelerera till sin maximala hastighet på bara 7,5 sekunder. För ökad säkerhet har elsparkcykeln dessutom en uppgraderad lykta framtill och självklart även en baklykta.

Recensioner och tester av E2S V2 2023

Vår recension

Utmärkt elektrisk skoter för långa resor

Elsparkcykel.com har nyligen genomfört omfattande tester av olika elsparkcyklar, och E2S V2 2023 har utsetts till bäst i test på deras plattform. Enligt vår undersökning kan vi konstatera att detta är en mycket stabil elsparkcykel med en stadig bas och bra acceleration. Den är dessutom väldigt tystgående, vilket alltid är ett plus. Vi upptäckte dock att den tenderar att sakta ner i branta backar samt har lite problem med att behålla stabiliteten på ojämna underlag på grund av dess luftfyllda däck.

Vi rekommenderar dig att läsa igenom tillverkarens TrustPilot-sida innan du beslutar dig för att köpa denna elsparkcykel, eftersom det tidigare har förekommit problem med dem.

Efter noga övervägande av elsparkcykelns för- och nackdelar anser vi dock att denna modell är en av de bästa för skandinaviska väderförhållanden.

Dragan Miskovic Recension av: Dragan Miskovic

4.1

Baserat på 1530 recensioner

Användarrecensioner

Google Shopping samlar in produkter och recensioner från olika återförsäljare och ger en översikt över produktrecensioner och användarupplevelser på en skala från 1 till 5.


Expertrecensioner och tester

E2S V2 2023 har fått 5 stjärnor på Techguide.no.


E2S V2 2023 jämfört med andra elsparkcyklar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln