Locktång Test – Hitta de bästa locktängerna här – Bäst i Test guide

Senast uppdaterad Artikeln är en annons 0

I den här artikeln tar vi en närmare titt på locktänger som har utnämnts till testvinnare. Vi har hittat de testvinnande modellerna genom att gå igenom och analysera erkända tidningar som riktar sig mot vanliga konsumenter.

Vi undersöker de olika testerna ett efter ett för att kunna hjälpa dig att hitta den modell som passar bäst till dina behov.

I den här artikeln får du:

🔸 Överblick över marknadens bästa locktänger
🔸 Genomgång av experternas åsikter om de olika locktängerna
🔸 Tips på olika sätt att styla ditt hår med en locktång
🔸 Genomgång av de olika testerna vi har undersökt och analyserat

Observera att Konsumentmagasinet inte testar produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från opartiska tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Babyliss Pro Sublim Touch

✅ 5 av 5 stjärnor hos Beautybulletin.com

Babyliss Pro Sublim Touch

.
Babyliss Pro Sublim Touch har testats och recenserats av den sydafrikanska skönhetsplattformen Beautybulletin.com. Babyliss Pro Sublim Touch finns med fyra olika diametrar på 38, 32, 25 och 19 mm.

Testpanelen har provat den största av dem, med en diameter på 38 mm, och den får mycket beröm för sin förmåga att skapa naturliga lockar på ett enkelt och användarvänligt sätt.

10 temperaturinställningar

Babyliss Pro Sublim Touch har tio olika temperaturinställningar från 110 till 180 grader, vilket gör att användaren kan välja precis den värme som passar den specifika hårtypen. Man ställer in temperaturen på handtaget och sedan slutar den röda kontrollampan blinka när den valda temperaturen är uppnådd.

Om man har tunt, skadat eller blekt hår rekommenderas det att man väljer en lägre temperatur för att undvika värmeskador i håret.

Keramisk sublim’ touch-yta

Ytan på Babyliss Pro Sublim Touch är baserad på den senaste tekniken med en supermjuk sublim’ touch-yta. Beläggningen är framtagen med hjälp av en nanoteknik som gör att stylingen går smidigt. Beläggningen ger ett maximalt skydd för håret och gör även att värmen fördelas jämnt över hela ytan.

Den keramiska sublim’ touch-tekniken i beläggningen lämnar håret silkeslent och glänsande.

Snabb uppvärmning

Babyliss Pro Sublim Touch har en “instant heat”-funktion som gör att locktången värms upp och är klar att användas på några sekunder. I änden av locktången sitter en “cooltip” som gör att man kan hålla i toppen av tången utan att bränna fingrarna, vilket ger en bättre kontroll över stylingen.

Locktången har även ett bordstöd som ser till att det inte blir några märken på bordet om du lägger ner locktången medan den är varm. Babyliss Pro Sublim Touch har dessutom en vridbar sladd, vilket gör att sladden inte är ivägen under stylingen.

Utvalda fördelar med Babyliss Pro Sublim Touch:
10 olika temperaturinställningar
Keramisk sublim’ touch-yta
Snabb uppvärmning
Locktången har en kall topp
Bordstöd och vridbar sladd


Babyliss Curl Secret

✅ Testvinnare hos Cosmopolitan.com
✅ Rekommenderas av brittiska Thefuss.co.uk

Babyliss Curl Secret kroellejern

.
Den här locktången har testats och recenserats av den populära damtidningen Cosmopolitan och den brittiska damtidningen The Fuss.

Båda tidningarna har undersökt användarvänligheten hos Babyliss Curl Secret samt hur bra resultat locktången ger och testpanelen är överens om att Babyliss Curl Secret ger ett otroligt fint resultat trots locktångens lite ovanliga tillvägagångssätt. Testpanelen framhäver och berömmer även Babyliss Curl Secrets enkla och bekymmersfria användning.

100% automatisk

En av locktångens utmärkande egenskaper är att den är 100 % automatisk. Den här funktionen skapar hållbara lockar genom att försiktigt dra in en ca 3 cm bred hårslinga i värmekammaren. Här rullas håret runt den keramiska lockrullen inuti värmekammaren och värms upp till den förvalda temperaturen på antingen 210 eller 230 grader. Efter ett par sekunder kommer hårslingan ut som en lock.

Den automatiska funktionen gjorde att testpanelen från Cosmopolitan var lite nervösa för om håret skulle kunna fastna i värmekammaren, men denna nervositet visade sig vara onödig efter att testpanelen hade provat Babyliss Curl Secret.

Locktångens funktionella användarvänlighet och design säkerställer nämligen att håret enkelt kan tas lös igen. Om håret fastnar öppnar du bara locktångens värmekammare genom att lätta på trycket om handtaget.

Tre olika typer av lockar

Babyliss Curl Secret kommer med tre olika tidsinställningar som gör att du kan skapa tre olika typer av lockar. Lägena är på 8, 10 och 12 sekunder. Ju längre tid håret är i värmekammaren, desto mer definierad blir locken.

Tidsinställningen på 8 sekunder kännetecknas av tre pipljud och ger lösa vågor, inställningen på 10 sekunder ger ifrån sig fyra pipljud och ger mjuka lockar, och inställningen på 12 sekunder kännetecknas av 5 pipljud och ger mer definierade lockar.

Resultaten kan dock variera beroende på vilket hårtyp man har. Den keramiska beläggningen på lockrullen i värmekammaren är skonsam mot håret och ger ett glänsande resultat.

Spara tid

Den patenterade Auto Curl-tekniken gör det möjligt att skapa hållbara och glänsande lockar samtidigt som du sparar tid på att locktången gör hela arbetet åt dig. Babyliss Curl Secret värms dessutom upp och är klar för användning på bara 30 sekunder. Förutom locktångens tidsinställningar, som ger dig möjligheten att styla ditt hår precis som du vill, har den även en riktningsinställning.

Denna riktningsinställning gör att locken kan rotera med- eller moturs, vilket gör att du kan skapa en naturligare look. Babyliss Curl Secret är utformad för att ge ett snabbt och effektivt resultat och samtidigt ha en användarvänlighet och säkerhet i toppklass.

Utvalda fördelar med Babyliss Curl Secre:
100% automatisk
Två temperaturinställningar på 210 och 230 grader
Tre tidsinställningar som ger tre olika typer av lockar
Klar på 30 sekunder
Bra användarvänlighet som säkerställer att håret inte fastnar

Här kan du se vilken typ av lockar man får med Babyliss Curl Secret samt hur locktången fungerar:

https://www.youtube.com/watch?v=5FJOsTg6D_w


GHD Curve Soft Curl Tong

✅ Rekommenderas av engelska Independent.co.uk
✅ Bäst för ”mjuka vågor” enligt Cosmopolitan.com

GHD Curve Soft Curl Tong

.

GHD Curve Soft Curl Tong har testats och recenserats av den engelska nyhetstidningen The Independent och damtidningen Cosmopolitan. De har undersökt locktångens användarvänlighet samt slutresultat och locktången får särskilt mycket beröm av testpanelen för sin förmåga att skapa mjuka vågor som håller.

Locktången är gjord av det populära och framstående varumärket GHD, som ofta förknippas med hög kvalitet, innovativ teknik och en något högre prisklass

Stora och mjuka vågor

En av de största hårtrenderna just nu är de stora och mjuka vågorna som ger håret ett naturligt fall, och dessa kan man skapa med locktången GHD Curve Soft Curl Tong. Det stora värmeelementet med en diameter på 32 mm gör att locktången är lätt att använda och ger dessutom ett hållbart resultat. Locktången har ett handtag med en knapp som används för att starta och stänga av tången.

I slutet av handtaget sitter själva värmeelementet som har en keramisk beläggning på hela ytan. Diametern på 32 mm bidrar till att skapa ett voluminöst fall och mjuka vågor som blir särskilt bra i långt och mellanlång hår.

Unik Tri-zone teknik

Hemligheten bakom de glänsande och mjuka vågorna som GHD Curve Soft Curl Tong skapar ligger i att locktången har GHDs unika Tri-zone-teknik. Det är en teknik som garanterar en konstant och jämn temperatur på hela ytan.

De sex inbyggda sensorerna i locktångens värmeelement gör att temperaturen hålls jämn och att locktången värms upp snabbt. Testpanelen framhäver att den här tekniken ger ett snyggt och mycket hållbart resultat, även i långt hår. Den keramiska beläggningen är skonsam mot håret samtidigt som den ger glans åt lockarna.

Lätt att hantera

Testpanelen är särskilt förtjust i locktångens användarvänlighet och smarta design. GHD Curve Soft Curl Tong har en “cooltip” på toppen som inte blir varm, vilket gör att användaren kan hålla locktången stabilt med fingrarna under stylingen. Den kalla toppen ger därmed en bra kontroll, vilket gör det enklare att skapa jämna lockar genom hela håret.

Locktången startas med en enda knapp som sitter på framsidan av handtaget. GHD Curve Soft Curl Tong har en temperaturinställning på 185 grader eftersom att GHD anser att det är den optimala temperaturen för att få det bästa resultatet. Locktången har även en funktion som gör att den stänger av automatiskt efter 30 minuter.

Utvalda fördelar med GHD Curve Soft Curl Tong:
Stor diameter på 32 mm
Tri-zone-teknik garanterar en jämn temperaturfördelning
En temperaturinställning på 185 grader
Keramisk beläggning
Automatisk avstängning

Här kan du se hur man använder GHD Curve Soft Curl Tong:


GHD Curve Creative Curl Wand

 Bäst för ”definierade vågor” enligt Cosmopolitan.com

GHD Curve Creative Curl Wand kroellejern

GHD Curve Creative Curl Wand har testats och recenserats av damtidningen Cosmopolitan där testpanelen fokuserade på locktångens användarvänlighet och slutresultat.

GHD Curve Creative Curl Wand får särskilt mycket beröm för sin förmåga att skapa definierade och markerade vågor som håller hela dagen. Den här modellen kommer också från det framstående märket GHD och är GHDs variant på en standardlocktång för att skapa vanliga lockar.

Var kreativ med stylingen

Utformningen av GHD Curve Creative Curl Wand gör att man kan styla håret på flera olika sätt. Själva tången är nämligen konformad med en diameter på 28 mm på det bredaste stället och 23 mm på det smalaste.

Den här formen gör att man kan styla håret med lösa och voluminösa vågor eller med strama och definierade lockar. Man kan även kombinera dessa och ge håret ett fint fall överst och definierade lockar nertill. Testpanelen från Cosmopolitan rekommenderar att man separerar lockarna lite med fingrarna för att uppnå ett mer naturligt utseende.

Kyld topp

GHD Curve Creative Curl Wand har en kyld topp som gör att man kan hålla i toppen av locktången utan att bränna sig på fingrarna, vilket ger en bra kontroll över stylingen. Locktången är försedd med en keramisk beläggning som lämnar håret mjukt och glansigt.

GHD Curve Creative Curl Wand passar till alla hårtyper och tack vare dess innovativa konform kan den användas i alla längder. Locktången har dessutom ett praktiskt bordstöd som gör att du kan lägga ner locktången utan att den lämnar några brännmärken.

Smarta funktioner

Den här locktången har en rad olika funktioner som garanterar ett hållbart och fint resultat. Bland annat är även denna tång från GHD utrustad med Tri-zone-tekniken som ger en jämn temperaturfördelning över hela locktångens yta.

Locktången har dessutom en 2,7 m lång vridbar sladd som gör att man kan styla håret utan att störas av sladden. Locktången värms snabbt upp till 185 grader och stängs av automatiskt efter 30 minuter.

Utvalda fördelar med GHD Curve Creative Curl Wand:
Innovativ konform som ger flera olika alternativ för stylingen
Locktången har en kall topp
Keramisk beläggning
En temperaturinställning på 185 grader
Tri-zone-teknik

Här kan du se hur man använder GHD Creative Curve Wand:


Babyliss Easy Curl C20E

4 av 5 stjärnor hos amerikanska Fairlady Test House

.
Babyliss Easy Curl C20E

Locktången Babyliss Easy Curl C20E har granskats av den amerikanska testsajten Fairlady Test House, och i denna undersökning har de fokuserat helt och hållet på den här modellen.

För att komma fram till hur lättanvänd locktången är och hur bra den lockar håret har de amerikanska experterna granskat Babyliss Easy Curl C20E utifrån olika testpunkter. I slutändan kommer de fram till att det här är en bra och välfungerande locktång och ger därför modellen ett fint betyg på 4 av 5 stjärnor.

Konformad locktång

Locktången Babyliss Easy Curl C20E är konformad för att man enkelt ska kunna skapa mjuka och naturliga lockar. Modellen har dessutom en stilren och elegant design med kontrasterande färger på handtaget och värmeelementet.

Den här modellen har en Easy Curl-teknik som är utformad för att göra det enkelt att få ett professionellt resultat när man lockar håret. Värmeelementet har dessutom en keramisk beläggning som både skyddar håret och ger lockarna en fin yta och struktur.

Tio värmelägen

Babyliss Easy Curl C20E är gjord för att kunna locka både långt och kort hår oavsett om det är tjockt eller tunt. Med den här locktången kan man därför använda olika värmelägen, och maxtemperaturen på 200 grader är väldigt hög för en modern locktång.

Hur hög värme man ska använda beror både på hårets struktur och tjocklek. Eftersom att den här locktången har totalt tio olika värmelägen att välja mellan kan man dock alltid hitta en nivå som passar bra.

Experternas kommentar: Effektiv modell som blir varm snabbt

Experterna från Fairlady Test House ger Babyliss Easy Curl C20E ett betyg på 4 av 5 stjärnor. De motiverar det höga betyget med att den här modellen är väldigt mångsidig och skapar lockar som håller länge i de flesta hårtyper.

De noterar även att modellen värmer upp otroligt snabbt och att locktången sedan bibehåller en konstant värmenivå. Som en bonus svalnar tången dessutom snabbt när man är färdig med den. Experterna skriver även att Babyliss Easy Curl C20E är lätt och ligger bra i handen, och tack vare den lilla storleken är locktången enkel att hantera.

Det finns dock även ett par nackdelar med den här modellen, och experterna påpekar till exempel att den kan vara lite svår att använda om man inte är van vid att använda en locktång. Modellens design i kombination med de höga temperaturerna gör dessutom att man lätt kan råka bränna sig.

Specifikationer för Babyliss Easy Curl C20E:
🔴 Typ: Locktång
🔴 Beläggning: Keramisk
🔴 Maxtemperatur: 200 grader
🔴 Antal värmelägen: 10

Utvalda fördelar med Babyliss Easy Curl C20E:
Lätt modell som är enkel att hantera
Konformad design underlättar lockningen
Keramisk beläggning
Tio värmelägen
Fungerar på de flesta hårtyper

Läs också: Barncykel test-översikt: De bästa barncyklarna


Så här skapar du stora och vackra Hollywoodlockar

Stora och vackra Hollywoodlockar är en av dagens största hårtrender, och med några få steg kan du skapa dessa lockar till vardags eller fest med hjälp av en locktång. Baserat på en steg för steg-artikel från danska IN berättar vi här hur du enkelt skapar de populära Hollywoodlockarna.

🔸 Börja med att applicera en värmeprodukt i hela håret som skyddar mot värmen från locktången.

🔸 Borsta igenom håret så att det inte trasslar eller tovas under stylingen.

🔸 Dela upp håret i fem eller sex sektioner för att det ska bli enklare att locka igenom hela håret. Du kan även dela upp håret i fler delar om du har mycket tjockt hår.

🔸 Skilj sektionerna från varandra. För detta kan du använda klämmor eller ett hårband.

🔸 Håll locktången i höger hand och den hårslinga du vill locka i vänster hand.

🔸 Håll locktången upp och ner så att den varma änden av tången pekar ner vid sidan av ditt ansikte.

🔸 Ta en hårslinga och linda den runt locktången bort från ansiktet. Använd tummen och pekfingret för detta.

🔸 Håll locken på plats runt locktången i 8-10 sekunder.

🔸 Släpp locken och låt den ramla från tången.

🔸 Upprepa samma process i hela håret tills allt hår är lockigt.

🔸 Använd en hårprodukt som bevarar lockarna och spraya hela håret.

🔸 När hela håret är torrt och svalt ska du borsta det. Borstningen bidrar till att skapa Hollywood-känslan i håret.

🔸 Du kan gärna applicera ett serum eller en hårolja i topparna för att motverka frissighet. Serumet eller oljan ger dessutom håret glans och håller det samlat.

Här kan du se en kort video som visar hur du skapar Hollywoodlockar:


Skapa vackra lockar som håller hela dagen

Det kan vara en hel vetenskap att få nygjorda lockar att se fina ut och samtidigt få dem att hålla hela dagen. Med några få knep kan du dock skapa vackra lockar som inte sjunker ihop och blir tråkiga under dagens lopp. GHD Danmark kommer här med fem tips på hur du får dina lockar att hålla hela dagen:

Förbered håret innan du börjar

För att få snygga lockar som håller formen hela dagen är det bra att applicera olika stylingprodukter, som värmeskydd och hårspray, som både kan få lockarna att hålla länge och som skyddar håret mot värmen från locktången. Dela upp håret i olika sektioner och applicera produkterna i hela håret.

Locka håret åt rätt håll

För att skapa ett så naturligt utseende som möjligt är det bra att locka håret bort från ansiktet. Den här metoden gör att frisyren öppnas upp mer runt ditt ansikte, vilket ser mest naturligt ut. När du lockar håret på höger sida ska håret alltså lockas medurs och på vänster sida ska det lockas moturs.

Locka lite hår åt gången

För ett snyggt och hållbart resultat är det bra att dela upp håret och locka små hårslingor åt gången. Om du lockar en för stor slinga fördelas värmen ojämnt i håret, vilket gör att locken snabbt sjunker ihop. Ta därför en slinga med en bredd på ca 3 cm åt gången och fortsätt på det viset med hela håret. Detta ger ett hållbart och jämnt resultat.

Fäst lockarna

Varje gång du har lockat en slinga är det bra att fästa locken i hårbotten med en hårnål. På så vis behåller locken sin runda form medan håret svalnar.

Undvik att röra vid lockarna medan de är varma

För att skapa det rätta utseendet är det bra att borsta igenom håret eller dra fingrarna genom det. Man bör dock undvika att göra detta precis efter att man har lockat håret eftersom att det då får håret att sjunka ihop. Vänta istället med stylingen tills håret har svalnat helt, och avsluta gärna med en hårspray som gör att lockarna håller bättre.

Här kan du se en kort video om hur man fäster håret och skapar lockar som håller:


Andra metoder för att locka håret

Om man inte har en locktång finns det även flera andra metoder man kan använda sig av för att skapa snygga lockar. Här nedanför har vi samlat två olika alternativ till locktången:

Locka håret utan värme

Kvinnor utsätter ofta sitt hår för mycket som antingen skadar eller sliter på håret. Värmen från locktången kommer i längden också att slita på håret, även om man använder värmeskyddande produkter. Det är därför fördelaktigt att avlasta håret emellanåt, till exempel genom att locka håret utan värme. Se följande steg för steg-guide:

1) Börja med att borsta igenom hela håret så att det inte är trassligt. Ta sedan en hårslinga på ca 1-2 cm och samla ihop resten av håret i en klämma eller hårsnodd så att det inte är ivägen. Fukta hårslingan, till exempel med en sprayflaska med vanligt vatten i.

2) Vira sedan hårslingan runt dina fingrar och håll ihop locken med en klämma. Om du vill ha lite större och mjukare lockar ska du vira hårslingan runt två fingrar och om du vill ha mer definierade lockar är det bättre att vira slingan runt långfingret. Upprepa denna process i hela håret.

3) Spraya hela håret med hårspray för att lockarna ska hålla bättre och ta slutligen ut klämmorna när håret är helt torrt.

Här kan du se en video som visar hur du skapar lockar utan värme:


Locka håret med plattången

Väldigt många kvinnor har en plattång och i många sammanhang kan man faktiskt använda plattången för att skapa snygga lockar. Vi har tagit fram en steg för steg-guide som leder dig genom processen.

1) Börja med att borsta igenom håret och applicera en värmeskyddande produkt i hela håret. Dela sedan upp håret i mitten till två olika sektioner.

2) Ta en hårslinga från den ena sektionen och kläm ihop plattången runt hårslingan vid rötterna. Till detta kan vi rekommendera plattången GHD Gold Classic V Styler, som är otroligt bra på att skapa lockar. Läs mer om den plattången här.

3) Vira sedan hårslingan upp runt plattången ett varv så att hårtopparna pekar neråt.

4) Dra därefter plattången försiktigt neråt och släpp hårslingan när du når topparna.

5) Upprepa processen i hela håret. Ju större hårslinga du tar, desto större och mjukare blir locken.

Här kan du se en video som visar hur du gör lockar med en plattång:

Om du letar efter en ny plattång kan du läsa Konsumentmagasinets stora Plattång test. Där går vi igenom marknadens bästa modeller och deras funktioner.

 


Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.


Babyliss 271CE

Bra användarrecensioner

Babyliss 271CE

Babyliss 271CE är en annan locktång från Babyliss. Den här modellen har inte granskats i några experttester, men eftersom att den är en klar konsumentfavorit har vi valt att ändå ha med modellen i vår artikel.

När man går igenom användarrecensioner märks det nämligen tydligt att konsumenterna som faktiskt använder locktången i vardagen tycker otroligt bra om den här modellen.

Gammaldags locktång

Babyliss 271CE är ett bra alternativ för konsumenter som hellre vill ha en mer traditionell locktång än en ny och modern modell.

Den här modellen är nämligen helt rak istället för konformad, och på handtaget finns det ett tydligt grepp som används för att lyfta klämman från värmeelementet.

Babyliss 271CE har dock fortfarande en modern keramisk beläggning som både skyddar håret och ger lockarna en fin yta och struktur.

Lockar håret vid en lägre temperatur

Äldre locktänger blev ofta väldigt varma, ibland upp till 220 grader eller mer, och de kunde därför skada håret.

Babyliss 271CE har däremot bara ett värmeläge på 140 grader. Detta är en betydligt lägre temperatur, men tack vare moderna material och beläggningar behöver man inte längre en lika hög värme för att skapa snygga lockar.

Den här locktången har dessutom ett roterande sladdfäste och en lång sladd på 1,7 meter. Det roterande sladdfästet gör locktången enklare att hantera, särskilt i nacken där man inte ser vad man gör, och tack vare den långa sladden kan man locka håret även om man inte har något eluttag i närheten av spegeln.

Användarnas kommentar: Mjuka lockar som inte skadar håret

Babyliss 271CE har som sagt inte granskats av några experter, men konsumenterna som använder den här produkten är väldigt imponerade av den.

Flera användare skriver att den här modellen skapar både mjuka och hållbara lockar, och den låga temperaturen skadar dessutom inte håret.

Många användare nämner även att den här locktången är otroligt enkel att använda och att man får mycket valuta för pengarna.

Specifikationer för Babyliss 271CE:
🔴 Typ: Locktång
🔴 Beläggning: Keramisk
🔴 Maxtemperatur: 140 grader
🔴 Antal värmelägen: 1

Utvalda fördelar med Babyliss 271CE:
Traditionell locktång
Bra pris
Skyddande keramisk beläggning
Låg temperatur skyddar håret
Lättanvänd locktång med roterande sladd


FAQ – Vanliga frågor

🤩 Vilka locktänger är bäst i test?

Babyliss Pro Sublim Touch, Babyliss Curl Secret, GHD Curve Soft Curl Tong och GHD Curve Creative Curl Wand

🤓 Hur har man testat locktängerna?

Locktängerna har framförallt bedömts baserat på deras förmåga att skapa fina lockar. Experterna har dock även granskat användarvänligheten och de inbyggda inställningarna.

🤔 Skadas håret av hårtorkar, plattänger och locktänger?

Det korta svaret på den frågan är ja. När du använder någon av dessa produkter utsätter du håret för hög värme, vilket sliter på hårets yttre skyddande lager. Håret kan därför klyvas och i slutändan bli torrt och livlöst. För att motverka detta rekommenderar vi att du använder en värmeskyddande produkt samt tvättar håret med ett återfuktande schampo.


Locktång Test – dessa källor har vi använt

gif

Cosmopolitan 🇺🇸
Cosmopolitan är en amerikansk damtidning som publiceras i över 110 länder. Tidningen skriver artiklar inom skönhet, mode samt välbefinnande och hjälper till att inspirera kvinnor i hela världen. Cosmopolitan har testat och recenserat Babyliss Curl Secret, GHD Curve Soft Curl Tong, GHD Curve Creative Curl Wand, Cloud Nine The Waving Wand och Toni & Guy Deep Barrel Waver. Du kan läsa recensionen av Babyliss Curl Secret här och recensionerna av de andra locktängerna här.

The Fuss 🇬🇧
The Fuss är en brittisk hemsida som skriver nyheter och artiklar om livsstil, skönhet, mode och kändisar. De utvärderar även produkter och publicerar resultatet på sin hemsida för att inspirera kvinnliga konsumenter. The Fuss har testat och recenserat locktången Babyliss Curl Secret och du kan läsa hela recensionen här.

Independent 🇬🇧
Independent är en brittisk nyhetstidning som skriver artiklar och nyheter från både in- och utlandet. Independent behandlar även konsumentämnen och skriver bland annat artiklar med olika produktrecensioner för den vanliga konsumenten. Independent har testat och recenserat locktängerna GHD Curve Soft Curl Tong och Cloud Nine The Waving Wand. Du kan läsa hela recensionen av båda locktängerna här.

Beautybulletin.com 🇿🇦
Beautybulletin.com är en sydafrikansk användarbaserad skönhetsplattform där vanliga konsumenter kan skapa en profil och sedan ladda upp sina recensioner och erfarenheter av olika skönhetsprodukter. Babyliss Pro Sublim Touch har testats och recenserats av en användare på Beautybulletin.com. Du kan läsa recensionen här.

Makeupandbeauty.com 🇺🇸
Makeupandbeauty.com är en världsomspännande skönhetsplattform. Här publiceras artiklar om smink, skönhet och livsstil samt recensioner av olika skönhetsprodukter. Makeupandbeauty.com har testat och recenserat Babyliss Twist Secret och du kan läsa hela recensionen här.

Fairlady Test House 🇺🇸
Fairlady Test House är en amerikansk hemsida som huvudsakligen testar olika produkter för kvinnor. Detta innefattar även hårprodukter, och här har hemsidan provat locktången Babyliss 271CE. Du kan läsa mer om granskningen av modellen här.

Andra relevanta tester

Om du inte alltid vill ha håret lockigt är det en fördel att även ha en bra plattång. Konsumentmagasinet har sammanställt ett plattång test där du kan hitta de plattänger som rekommenderas av experter från hela världen.

Vi visar dig vad granskarna säger om de olika produkterna samt vilka återförsäljare i Sverige som säljer plattängerna billigast. På så vis kan du snabbt och enkelt skaffa en överblick över de bästa produkterna och de bästa priserna.

Plattborsten är en annan produkt som blir allt populärare bland svenska kvinnor. Därför har vi även skrivit ett plattborste test där vi undersöker vilka modeller som får bäst betyg av experterna. I den här artikeln hittar du naturligtvis också prisjämförelser för produkterna, som ger dig en överblick över de billigaste återförsäljarna i Sverige.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta