Bästa GHD plattång – Guide till de bästa plattängerna från GHD

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

Den här artikeln handlar om olika plattänger från tillverkaren GHD.

Vi har analyserat en mängd experttester där olika utländska experter har provat och utvärderat olika plattänger från GHD. I den här artikeln har vi sedan samlat resultaten från undersökningarna för att du snabbt och enkelt ska kunna få en översikt över marknadens bästa GHD-plattänger.

Vi har bland annat gått igenom granskningar från brittiska Goodhousekeeping.co.uk, kända hår-relaterade hemsidor som Haircareclub.co.uk och Hairday.co.uk samt stora tidningar som Dailymail.co.uk och Independent.co.uk.

För att ta reda på vad användarna tycker har vi även gått igenom kundrecensioner för några av produkterna.

Artikeln presenterar fem olika plattänger från GHD. Vi har dessutom inkluderat två plattänger från andra tillverkare för att visa upp andra alternativ, och dessa två modeller har behandlats på samma sätt som GHD-plattängerna.

Om du vill läsa mer om testerna och deras källor hittar du en lista med länkar till de undersökningar vi hänvisar till längst ner i artikeln.

Det här testet av GHD-plattänger innehåller:

🔸 Överblick över 4 olika plattänger från GHD
🔸 Prisjämförelse
🔸 Två alternativ till GHD-plattängerna
🔸 Information om GHD
🔸 Tips för när du använder en plattång
🔸 Genomgång av de tester vi har undersökt samt länkar för vidare läsning

Observera att Konsumentmagasinet inte testar produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från opartiska tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


GHD IV Classic Styler

✅ 88 av 100 poäng hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ 4,6 av 5 stjärnor hos brittiska Haircareclub.co.uk
✅ 4,4 av 5 stjärnor baserat på 4 958 omdömen hos Amazon.co.uk
✅ Rekommenderas av den danska veckotidningen Femina.dk
✅ 4,5 av 5 stjärnor hos brittiska Hairday.co.uk

GHD IV Styler glattejern

.
GHD IV Classic Styler är en av marknadens mer klassiska plattänger, och den har granskats av fyra olika testpaneler samt recenserats av kunder hos den brittiska versionen av Amazon – Amazon.co.uk. Plattången har testats av den danska damtidningen Femina.dk samt brittiska Goodhousekeeping.co.uk, Haircareclub.co.uk och Hairday.co.uk. GHD IV Classic Styler får överlag riktigt fina recensioner av experterna och är definitivt en toppmodell.

Plattång med bra värme

GHD IV Classic Styler är ett bra alternativ för konsumenten som både vill ta hand om sitt hår och ha en välfungerande plattång. Modellen avger negativa joner, vilket motverkar statisk elektricitet, och de keramiska värmeelementen skyddar håret under de mycket höga temperaturerna.

GHD IV Classic Styler har en maximal värme på 185 grader, och det tar bara 20 sekunder att värma upp plattången till den temperaturen. Experterna lyfter fram just den snabba uppvärmningen som en väldigt stor fördel, men de anser däremot att det är en nackdel att GHD IV Classic Styler bara har ett värmeläge.

Många användningsområden

GHD IV Classic Styler kan användas till mer än att bara platta håret – man kan nämligen även använda plattången för att skapa olika frisyrer med lockar eller fall. Man kan välja att bara fixa volym i håret, men man kan även använda modellen för vildare frisyrer där håret ser rufsigt och sexigt ut.

Med en speciell men väldigt enkel teknik kan GHD IV Classic Styler även skapa korkskruvslockar, och om man vill ha en frisyr som ligger mittemellan kan man även använda modellen för att göra håret vågigt eller lätt lockigt.

Experterna har provat använda GHD IV Classic Styler till olika typer av frisyrer, och de kommer fram till att modellen är en mycket mångsidig plattång som glider lätt genom håret och ger riktigt bra resultat.

Lätt att använda

Experterna noterar dessutom att GHD IV Classic Styler är mycket enkel att hantera och använda. Modellen glider som sagt lätt genom håret, och den digitala kontrollen håller temperaturen på en bra nivå.

När GHD IV Classic Styler har värmts upp till 185 grader börjar den blinka för att meddela användaren, och plattången är även försedd med automatisk avstängning – en smart säkerhetsfunktion som stänger av modellen helt efter 30 minuters inaktivitet.

Eftersom att GHD IV Classic Styler anpassar sig till spänningen i eluttaget kan den här plattången användas i hela världen.

Utvalda fördelar med GHD IV Classic Styler:
Maxtemperatur på 185 grader
Värms upp på 20 sekunder
Kan användas för att både locka och platta håret samt skapa fall och volym
Indikerar när den har nått 185 grader
Automatisk avstängning efter 30 minuters inaktivitet


GHD V Gold Mini Styler

✅ Toppbetyg hos tyska Testsieger.de
✅ 4,4 av 5 stjärnor baserat på 684 omdömen hos Amazon.co.uk
✅ Rekommenderas av brittiska Thefuss.co.uk
✅ 4,6 av 5 stjärnor hos brittiska Haircareclub.co.uk

GHD V Gold Mini Styler

.
GHD V Gold Mini Styler har testats av tre olika experter från tyska Testsieger.de, brittiska Thefuss.co.uk samt hårstylingssajten Haircareclub.co.uk. Alla experter är förtjusta i modellen och den får riktigt fina betyg.

GHD V Gold Mini Styler har även provats av nästan 700 kunder hos Amazon.co.uk, och där skriver de vanliga användarna vad de tycker om modellen. Användarna ger GHD V Gold Mini Styler ett genomsnittligt betyg på 4,4 av 5 stjärnor, vilket är ett mycket bra betyg.

Fin och smart modell

GHD V Gold Mini Styler är utformad för att se bra ut och är en uppdaterad version av den klassiska GHD-plattången. Hos GHD V Gold Mini Styler är design och utseende i fokus, och den skiljer sig från mängden med sina läckra gyllene värmeplattor. Dessa plattor har även en speciell nanosilverbeläggning som gör att håret kommer att få ännu mer glans.

Maxtemperaturen är 185 grader och tack vare intelligenta sensorer som ser till att värmen hålls jämn får man bästa möjliga stylingresultat.

För både rakt hår och lockar

Den traditionella användningen av en plattång är att räta ut ojämnheter och mindre lockar i ett hår som man vill ha helt rakt och blankt, och enligt experterna gör GHD V Gold Mini Styler detta riktigt bra – håret blir både slätt och glansigt, och det ser friskt ut.

Modellen har dock även andra användningsområden. Förut behövde man en locktång för att skapa fall eller lockar i håret, men tack vare speciella tekniker och en speciell utformning med rundade kanter kan man nu använda GHD V Gold Mini Styler för att göra olika sorters lockar i håret.

GHD V Gold Mini Styler kan därmed skapa både korkskruvslockar, rufsiga lockar, vågor, fall och volym i håret. GHD V Gold Mini Styler kan användas i både kort och långt hår, men är särskilt fördelaktig i kortare hår. Experterna betonar nämligen att modellen fungerar riktigt bra i kort hår.

Säker modell

Precis som alla andra plattänger blir GHD V Gold Mini Styler mycket varm – upp till 185 grader. För att användaren inte ska bränna sig är modellen därför utformad för att vara svalare där man håller i tången, och modellen är dessutom en av de lättare plattängerna.

Utöver den ökade säkerheten har GHD V Gold Mini Styler även en automatisk avstängningsfunktion, som stänger av plattången om man inte använder den på 30 minuter. Därmed kan man alltså vara säker på att det inte händer något även om man skulle glömma bort att stänga av modellen.

Experterna nämner slutligen att GHD V Gold Mini Styler inte är någon billig plattång, men att kvaliteten är så hög att modellen är värd varenda krona.

Utvalda fördelar med GHD V Gold Mini Styler:
Maxtemperatur på 185 grader
Plattor med nanosilverbeläggning för ett bättre resultat
KaKan användas för att både platta, locka och skapa vågor
Särskilt bra för kort hår
Automatisk avstängning


Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.


GHD Platinum Professional Styler

✅ 4,62 av 5 stjärnor baserat på 91 omdömen hos Influenster.com
✅ Rekommenderas av Pinkpeonies.co.za
✅ 82 av 100 poäng hos Goodhousekeeping.co.uk
✅ Rekommenderas av den brittiska tidningen Dailymail.co.uk
✅ ”Bästa köp” enligt den brittiska tidningen Independent.co.uk

GHD Platinum Professional Styler

.
GHD Platinum Professional Styler har provats av fem olika källor, och alla är väldigt förtjusta i modellen. Experterna nämner många fördelar med modellen, men de framhäver särskilt den höga kvaliteten hos GHD Platinum Professional Styler och säger att håret kommer att se friskt och vackert ut.

Professionell plattång

GHD Platinum Professional Styler är en av GHDs bästa och mest tekniskt avancerade plattänger. Modellen är gjord för konsumenten som vill ha ett professionellt resultat samt konsumenten som vill ha det bästa av det bästa.

GHD Platinum Professional Styler är utformad för att göra håret skinande och slätt med ett enda drag. Den patenterade Tri-Zone-tekniken ser till att värmen är jämn, vilket är otroligt viktigt om man vill ha ett helt slätt resultat.

Plattången håller även en jämn värme hela vägen genom håret, från rot till topp, och plattorna skyddar samtidigt håret i den höga temperaturen. GHD Platinum Professional Styler har en maximal temperatur på 185 grader.

Kan användas till alla frisyrer

GHD Platinum Professional Styler är i första hand en plattång, och de speciella plattorna ser till att håret blir slätt och glansigt. GHD Platinum Professional Styler kan dock även användas om man vill ha lockar, fall, vågor eller volym, och då behöver man bara klämma en hårslinga i tången, vrida plattången 180 grader och sedan långsamt dra den genom håret.

Man kan även göra det snabbare med en slinga här och var om man bara vill ha fall eller volym. Experterna lägger glatt märke till att GHD Platinum Professional Styler fungerar bra för att både platta och locka håret.

Många bra detaljer

Experterna lyfter fram många bra detaljer hos GHD Platinum Professional Styler och betonar särskilt användarvänligheten. De förklarar att GHD Platinum Professional Styler är enkel att använda, men att det dock kan vara lite svårt att få ett bra grepp om plattången.

Uppvärmningen går dessutom mycket snabbt, och när modellen har nått 185 grader piper den klart och tydligt – något som experterna menar är en klar fördel. Utöver vad som redan tagits upp här nämner de dock inte många nackdelar, men förklarar att de gärna hade sett mer än en temperaturinställning.

Som en säkerhetsåtgärd har GHD Platinum Professional Styler en automatisk avstängningsfunktion som träder i kraft efter 30 minuters inaktivitet.

Utvalda fördelar med GHD Platinum Professional Styler:
Professionell plattång
Patenterad Tri-Zone-teknik garanterar en jämn temperatur
Skyddar håret mot värmen
Kan användas för att platta och locka samt skapa vågor och volym
Piper när den har nått rätt temperatur


Om GHD

ghd logo

År 2001 gav GHD kvinnor (och män) från hela världen ett kraftfullt verktyg i kampen om att få en frisyr som efter ett besök hos frisören. Här lanserade märket nämligen sin första plattång, som skulle ge konsumenterna den där känslan av frisörsalong. GHD har sedan dess tillverkat många olika modeller som används av såväl frisörsalonger och stylister som privatpersoner världen över.

GHD har nu varit ledande på marknaden för hårstylingstillbehör i många år.

GHD grundades i Leeds, England av de tre entreprenörerna Martin Penny, Gary Douglas och Robert Powls. De upptäckte en lucka på marknaden och började först producera för den brittiska marknaden, där GHD-produkter såldes till frisörsalonger. Det var särskilt plattången från GHD som imponerade, och den öppnade upp för att skapa många olika frisyrer i kundernas hår. Plötsligt fick hela världen – även kändisar som Jennifer Aniston, Victoria Beckham och Cameron Diaz – upp ögonen för GHD.

Därefter ökade populariteten, och det gjorde även utbudet av plattänger i unika former och färger. Den avancerade modellen ”Gold styler” från 2011 blev särskilt framgångsrik, och flera kända kvinnor har gjort reklam för GHD.

Med stora framgångar följer dock även ett ansvar, och Telegraph.co.uk skriver att GHD hjälper till att stötta nya stylister samt att de värderar en hållbar produktion. GHDs produkter finns nu i många exklusiva salonger världen över samt i väldigt många privata hem. Kunderna är dock inte bara kvinnor, utan det visar sig att män också har en bra relation till hårprodukter och styling.


Tips för när du använder plattången 💡

När man vill platta sitt hår är det flera saker man bör tänka på. För det första ska man välja en plattång som passar till ens hårtyp, och man bör även fundera över hur mycket håret skadas av plattången.

Man bör dessutom fundera på om man även vill använda plattången till andra saker, till exempel för att locka håret eller skapa fall och volym.

Skydda håret:

Baserat på ett inlägg på den danska bloggen Hair-blog.dk presenterar vi här fyra tips på hur du skyddar håret så bra som möjligt när du plattar det.

🔸 Använd värmeskydd: Du kan köpa en värmeskyddande produkt (även kallat heat protection) som du applicerar innan du plattar håret. Vänta tills håret är helt torrt igen innan du börjar. Värmeskyddet säkerställer att håret skyddas mot värmen.

🔸 Vänta med stylingprodukter: Den enda produkt du ska sätta i håret innan du plattar det är värmeskyddet. Vänta med hårspray, mousse och andra produkter tills håret är färdigt.

🔸 Var försiktig med värmen: Många tror att det är intensiteten på värmen som avgör hur bra resultatet blir, men det stämmer inte riktigt. Bäst resultat får du med en plattång som fördelar värmen jämnt och stabilt på båda värmeplattorna – så sänk värmen och investera istället i en plattång som håller en stabil temperatur.

🔸 Keramiska plattor: Keramiska plattor är mest skonsamma mot håret, och de är dessutom bäst på att upprätthålla en jämn temperatur.


Sju tips för bästa möjliga resultat med plattången 💡

Danska Politiken.dk skriver att man bör investera i en plattång av hög kvalitet, eftersom den bättre kvaliteten säkerställer att håret behandlas bättre. En sådan plattång är lite dyrare, men de billigaste modellerna kan skada håret ordentligt och om man har otur kan håret till och med gå av.

💡 En gång om dagen: Politiken.dk rekommenderar att man bara plattar håret en gång per dag. Platta därför bara håret på morgonen innan du går till skolan eller jobbet.

💡 Endast torrt hår: Goodhousekeeping.com rekommenderar att man bara plattar håret när det är helt torrt, och om du hör ett fräsande ljud när du plattar fuktigt hår borde du sluta omedelbart. Vissa plattänger har dock en specialfunktion för just fuktigt hår.

💡 Två eller fyra delar: Teenvogue.com rekommenderar att man delar in sitt hår i två stora sektioner, alternativt fyra sektioner om man har väldigt tjockt hår. Detta gör arbetet mer överskådligt.

💡 Små slingor: Goodhousekeeping.com skriver att man bör platta mindre slingor från de uppdelade hårsektionerna i taget. Tålamod är nyckeln till ett fint och rakt hår, och om du tar för stora slingor kommer inte värmen att tränga igenom hela slingan.

💡 Använd efterbehandling: Teenvogue.com skriver att man ofta måste efterbehandla håret när man plattat det för att det ska likna det man ser på kvinnorna i reklamerna. Du kan till exempel fixera frisyren och det blanka utseendet med hårspray för att hindra väder och vind från att förstöra arbetet.

💡 För lockar och rakt hår: Woman.dk skriver att man borde köpa en plattång med rundade kanter – då kan modellen även användas för att skapa lockar, fall, vågor och volym.

💡 Glöm inte rengöringen: Goodhousekeeping.com rekommenderar att man rengör plattången med jämna mellanrum, eftersom rester av smuts och hårprodukter från håret fastnar på plattorna om man använder plattången ofta. Det är dock enkelt att rengöra en plattång: vänta bara tills den är helt kall och skrubba sedan försiktigt plattorna med varmt vatten.


FAQ – Vanliga frågor

🤩 Vilka GHD plattänger har fått bäst omdömen i tester?

GHD IV Classic Styler, GHD V Gold Mini Styler och GHD Platinum Professional Styler

🤓 Hur har man testat plattängerna?

Plattängerna har framförallt bedömts baserat på deras förmåga att göra håret rakt och fint. Experterna har dock även granskat användarvänligheten och inställningarna.

🤔 Skadas håret av plattborstar, hårtorkar, plattänger och locktänger?

Det korta svaret på den frågan är ja. När du använder någon av dessa produkter utsätter du håret för hög värme, vilket sliter på hårets yttre skyddande lager. Håret kan därför klyvas och i slutändan bli torrt och livlöst. För att motverka detta rekommenderar vi att du använder en värmeskyddande produkt samt tvättar håret med ett återfuktande schampo.


GHD plattång test – dessa källor har vi använt:

gifAllure.com 🇺🇸

Allure.com är en internationell skönhetssajt och tidning som behandlar allt som har med skönhet att göra. Allure.com skriver om nyheter, tips och trender inom skönhet samt kommer med idéer och guider. Allure.com testar även skönhetsprodukter emellanåt, och här har de provat en plattång från GHD. Besök den här sidan om du vill läsa deras recension av GHD Eclipse.

Beautybulletin.com 🇺🇸

Beautybulletin.com är en internationell hemsida som fokuserar på allt inom skönhetsvärlden, och här kan läsarna även interagera med varandra och diskutera skönhetsprodukter. Beautybulletin.com har här testat plattången GDH Eclipse. Klicka på den här länken för att läsa mer.

Dailymail.co.uk 🇬🇧

Dailymail.co.uk är en av Storbritanniens stora tabloidtidningar. Den ges ut dagligen och innehåller både information och underhållning. Tidningen grundades 1896 och är Storbritanniens näst bäst säljande tidning. Dailymail.co.uk skriver dagligen om både in- och utrikesnyheter och fokuserar mycket på sport och kändisar. Emellanåt skriver Dailymail.co.uk även om konsumentämnen, och här har tidningen testat en plattång från GHD. Du kan läsa hela deras recension av GHD Platinum här.

Femina.dk 🇩🇰

Femina.dk är en dansk damtidning med tillhörande hemsida som behandlar allt som rör kvinnor. Femina.dk skriver därför om både mat, mode, skönhet, hälsa, trender och olika intressen. De har även reportage om kända kvinnor. Femina.dk testar dessutom produkter, och här har de provat olika plattänger från GHD. Du kan läsa hela undersökningen hos Femina.dk.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧

Hos brittiska Good Housekeeping Institute hittar man som konsument både kunskap, information och bedömningar av olika produkter för hus, hem och trädgård. Good Housekeeping Institute genomför nya tester lite eftersom och granskar produkterna utifrån funktionalitet, användarvänlighet, miljövänlighet och pris. Här har Good Housekeeping Institute provat olika plattänger.

För att läsa mer om undersökningarna av de olika plattängerna kan du klicka här för GHD IV Classic styler, här för GHD Platinum Professional Styler, här för GHD Eclipse och här för Cloud Nine The Touch.

Haircareclub.co.uk 🇬🇧

Haircareclub.co.uk är en brittisk hemsida som behandlar hår och styling. Haircareclub.co.uk skriver om trender samt guider som visar hur man skapar snygga frisyrer själv, och sajten recenserar även olika hårprodukter.

Här har Haircareclub.co.uk testat olika plattänger från GHD. Om du vill läsa mer kan du klicka här för GHD IV Classic styler och här för GHD V Gold Mini Styler.

Hairday.co.uk 🇬🇧

Hairday.co.uk är en brittisk hemsida om hårstyling, som behandlar olika sorters hår, frisyrer och vård. Hairday.co.uk har här provat plattången GHD IV Classic Styler. Du kan läsa hela undersökningen på deras hemsida.

Hercampus.com 🇺🇸

Hercampus.com är en nättidning samt ett globalt forum för kvinnliga universitetsstudenter, främst från USA. Hercampus.com är den ledande tidskriften för den här målgruppen.

Hercampus.com skriver om alla ämnen som kan vara relevanta för målgruppen, och det inkluderar även ämnen som skönhet och styling. Hercampus.com har därför provat plattången GHD V Gold Classic Styler. Klicka på den här länken för att läsa mer.

Hotstylers.co.uk 🇬🇧

Hotstylers.co.uk är en brittisk hemsida för hår och styling. Syftet med Hotstylers.co.uk är att hjälpa vanligt folk att få ett välvårdat hår och att skapa fina frisyrer som annars bara görs hos frisören. Hotstylers.co.uk testar därför flera hår- och stylingprodukter, och här har sajten hittat marknadens fem bästa plattänger. Klicka på den här länken för att läsa mer.

Independent.co.uk 🇬🇧

The Independent är en av Storbritanniens största tidningar. Den behandlar ett brett utbud av in- och utrikesnyheter, politik, sport och kultur, men där finns även utrymme för matlagning och konsumentprodukter. The Independent har här provat marknadens bästa plattänger – bland annat GHD Platinum Professional Styler. Klicka här för att läsa hela artikeln från den engelska tidningen.

Influenster.com 🇺🇸

Influenster.com är en internationell testsajt som provar en mängd olika konsumentprodukter, och konsumenterna själva kan också recensera produkter. Här kan man både uppleva nya produkter och se videor om produkterna, och som konsument kan man även interagera med andra användare. Influenster.com har här provat plattången GHD Platinum Professional Styler. Du kan läsa hela recensionen här.

Makeupalley.com 🇺🇸

Makeupalley.com är en internationell skönhetssajt där användarna provar ett brett utbud av smink- och skönhetsprodukter, och där finns över 2,5 miljoner testade produkter. Makeupalley.com har undersökt flera plattänger från GHD samt en Babyliss Pro Straightener.
Om du vill läsa mer kan du klicka här för GHD V Gold Classic Styler, här för GHD Eclipse och här för Babyliss Pro Straightener.

Pinkpeonies.co.za 🇳🇿

Pinkpeonies.co.za är en skönhetsblogg som testar olika produkter. Pinkpeonies.co.za provar här plattången GHD Platinum Professional Styler. Du kan läsa hela recensionen på deras hemsida.

Testberichte.de 🇩🇪 

Testberichte.de är en tysk testsajt som samlar olika tester och recensioner av en viss konsumentprodukt och sedan analyserar de experternas bedömningar. Utifrån experternas bedömningar skapar sig Testberichte.de därefter en egen åsikt och ger produkten en totalpoäng. Testberichte.de har här undersökt Cloud Nine The Touch. Klicka på på den här länken för att läsa mer .

Testsieger.de 🇩🇪 

En tysk testsajt som granskar olika konsumentprodukter som hör hemmet till. Testsieger.de samlar ihop olika tester och jämför dem med varandra, och sedan skapar de en egen bedömning av den aktuella produkten. Här har Testsieger.de undersökt plattången GHD V Gold Mini Styler. Du kan läsa mer här.

Thefuss.co.uk 🇬🇧

Thefuss.co.uk är en brittisk hemsida som behandlar både skönhet, mode och underhållning, och de har här provat plattången GHD V Gold Mini Styler. Klicka här för att läsa mer.

Thehairessence.com 🇺🇸

Thehairessence.com är en internationell hemsida som fokuserar på hårvård, styling och hårprodukter. De genomför bland annat olika tester, och Thehairessence.com har här provat och bedömt modellen GHD V Gold Classic Styler. Klicka på den här länken för att läsa mer.

Amazon.co.uk – kundomdömen ⭐️

Vi har undersökt ett antal kundrecensioner hos Amazon.co.uk för att ta reda på vad den vanliga konsumenten tycker om produkterna. Om du vill läsa mer kan du klicka här för GHD IV Classic styler, här för GHD V Gold Mini Styler, här för GHD V Gold Classic Styler, här för GHD Eclipse och här för Cloud Nine The Touch.


Andra relevanta tester:

Om du istället vill läsa en allmän artikel om plattänger kan du läsa vårt plattång test. Där har vi samlat en mängd plattänger som har fått bra betyg i granskningar, och där hittar du alltså även modeller från andra tillverkare än GHD.

Vi på Konsumentmagasinet har även tagit fram en artikel om hårtorkar, vilket kan vara relevant för dig som är mycket intresserad av hårvård. I detta hårtork test tittar vi närmare på ett antal testvinnande hårtorkar och ger dig även en översikt över vilka återförsäljare som säljer produkterna billigast.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta