Bästa spabad – Guide till de bästa spabaden

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

Det kan vara knepigt att hitta ett utespa som passar just dig och dina behov. På marknaden finns en djungel av olika märken och modeller som alla utlovar mycket. 

Vi har gjort det svåraste jobbet åt dig. I det här testet ger vi en introduktion till marknadens bästa spabad och utespan. Vårt mål är att hjälpa dig bestämma vilket spabad som är rätt för dig, och vi ger dig därför all den information du behöver för att kunna göra ett välgrundat köp. 

Oavsett om ditt mål är att slappna av i en varm badtunna efter en lång arbetsdag eller att kunna ta ett dopp i ett friskt utespa för ny energi, tror vi att du lättare kommer att hitta det du söker med hjälp av vår guide.

Viktigt att tänka på innan du köper ett utespa

 • Storlek
  Genom att välja rätt storlek på ditt utomhusspa kan du maximera din upplevelse och användning. De flesta modeller på marknaden har plats för mellan 4 och 6 personer, vilket räcker för de flesta hushåll, men om du har många vänner och en större familj kan du välja en större modell. Om du å andra sidan bara ska använda det tillsammans med din partner kan ett mindre spa fungera bättre. Det är också viktigt att mäta området där du planerar att installera det och jämföra det med måtten på ditt önskade spa för att välja den modell som passar in bäst.
 • Material
  De flesta spabaden på marknaden är uppblåsbara. De är lätta att sätta upp och underhålla och finns i olika storlekar och stilar som du kan välja mellan. Om du är intresserad av ett mer robust alternativ finns det andra typer av material, till exempel trä, polypropylen och glasfiber. Träbadkar har en rustik och naturlig estetik som passar fint in i vilken trädgårdsinredning som helst, men är oftast dyrare och kan vara mer komplicerade att underhålla än andra typer. Polypropen är en termoplast som är mycket lätt att rengöra och är lättare än trä. Glasfiber är den enda typen som kan byggas med en inbyggd vedspis för en ännu mer unik spa-upplevelse.
 • Funktioner
  Vissa funktioner, såsom WiFi-anslutning, app- och röststyrning, ljudsystem och färgskiftande LED-belysning, kan göra din spa-upplevelse med vänner ännu roligare och mer avkopplande. Vissa spaanläggningar har en dryckeshållare så att du kan smutta på din favoritdryck utan att kliva ur. För maximal njutning och en rad mjuka och eller lugnande massagerörelser, leta efter ett högre antal ännu munstycken som förbättrar den totala spa-upplevelsen. Den viktiga funktionen är vattenreningssystemet, så om du inte vill oroa dig för vattnets renhet, välj modeller med användarvänliga rengöringssystem. Fundera över vilka funktioner som bäst passar dina behov och basera ditt beslut på det.
 • Pris
  En annan sak att tänka på när du köper ett utomhusspa är priset. De flesta premiummodeller med alla de bästa funktionerna kostar runt 20 000 kronor. De har en högkvalitativ konstruktion som håller i upp till 20 år och kräver mindre underhåll med åren. Budgetalternativet kostar dig runt 3 000 kronor och kan vara tillräckligt under de första åren, men var medveten om att konstruktionsmaterial av låg kvalitet kräver mer reparationsarbete. Ett dyrare utomhusspa skulle vara ett mer pålitligt och bättre alternativ om du vill ha en längre livslängd på produkten och mindre extrakostnader.
 • Kund- och expertomdömen
  När du köper ett utomhusspa är det en bra idé att läsa recensioner från både experter och användare. Användarrecensioner ger dig en bättre förståelse för vad du kan förvänta dig av spabadet, till exempel hur lätt det är att installera och hur mycket underhåll det kommer att behöva. Du kan också få en uppfattning om huruvida spabadet är prisvärt och få mer detaljerad information om dess funktioner och konstruktionskvalitet från expertrecensioner.

arrow-more


Mspa Uppblåsbart spabad Camaro P-CA069 – stort spabad till 6 personer

 • 4.7 Google Shopping

Mspa Uppblasbart spabad Camaro P-CA069

MSpa XL är perfekt för större familjer eller kompisgrupper för upp till 6 personer. Den har inbyggd ozonrening som skapar en antibakteriell miljö som håller alla säkra och friska.

 • Tillverkad av starkt PVC-material
 • Inbyggd ozonrening
 • 138 luftstrålar

Omdöme: En detaljerad recension av Mspa Uppblåsbart spabad Camaro P-CA069

3-stegs bubbelfunktion
Det här toppmoderna utomhusspabadet är tillverkat av massivt PVC-material och har 138 luftstrålar. Det har också en 3-stegs bubbelfunktion som är fantastisk för att massera din kropp. Det hjälper dig att slappna av och känna dig uppfriskad efter en lång dag. Monteringstiden för detta utomhusspa är endast 10 minuter, vilket är otroligt snabbt. Detta innebär att du kan använda ditt nya spa på nolltid. Barnlåset på kontrollen säkerställer att barn inte kan råka använda spabadet, och larmsystemet för filterbyte hjälper till att hålla ditt spa i toppskick. 

Fungerar vid -30 grader
Botten av utomhusspat är isolerad för både komfort och energibesparing. Det innebär att du kan njuta av en avkopplande spasession utan att behöva oroa dig för att det är för kallt eller att elräkningen ökar. Den är utformad för att fungera i temperaturer ner till -30 grader så att du kan njuta av en avkopplande spastund även mitt i vintern. Utomhusspat har också skyddande sidoläder. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att den ska bli repad eller skadad. Detta är ett utomhusspa av högsta kvalitet som kommer att hålla i många år.

FÖRDELAR

 • Lätt att underhålla
 • Låg elförbrukning
 • Rymlig design
 • 3-stegs bubbelfunktion
 • Montering på 10 minuter
 • Larmsystem för filterbyte
NACKDELAR

 • Något ofullständiga instruktioner
 • Vissa användare tycker att det är svårt att hitta extra filter

Detta säger användare och experter om Mspa Uppblåsbart spabad Camaro P-CA069

Denna modell fick höga poäng med användare som gav den ett genomsnittligt betyg på 4,7 på Googles sammanställning av användarrecensioner från olika butiker. De älskade modellens högkvalitativa konstruktion, snabba montering och enkla underhåll.

Konsumentmagasinets bedömning

På det hela taget är MSpa Premium spa en fantastisk produkt som har många funktioner att erbjuda. Vissa användare tyckte att instruktionerna var något ofullständiga, men uppskattade att monteringen bara tar 10 minuter. Den enda andra nackdelen är att det är svårt att hitta extra filter. Vi skulle definitivt rekommendera denna produkt till alla som är sugna på att köpa ett utomhusspa.

Specifikationer
Kapacitet: 6 personer
Material: PVC
Yttermått: 204 cm.
Inre mått: 160 cm
Värmeffekt: 1500 W
Antal jetmunstycken: 135 st.
Höjd: 70 cm
Vattenkapacitet: 930 liter
Uppvärmning av vattnet upp till 40 grader Uppvärmning av vattnet upp till 40 grader
Vikt: 35 kg


Bestway Lay-Z-Spa Spabad Cancun AirJet Hot Tub – spabad med användarvänliga funktioner

 • 4.6 Google Shopping
 • 4.5 Amazon
 • God recension på Inflatablegardenhottubs.co.uk

Bestway Uppblasbart spabad Lay-Z-Spa Spabad Cancun AirJet Hot Tub

Den största fördelen med produkten är att den har ett 40C° Rapid Heating System som ger en lugnande massageupplevelse för upp till 4 personer. Den är perfekt för dem som vill koppla av och avstressa i sitt eget hemmaspa

 • 120 luftstrålar och massagesystem
 • Snabbt värmesystem på 40 °C
 • FreezeShield-skydd 

Omdöme: En detaljerad recension av Bestway Uppblåsbart spabad Lay-Z-Spa Spabad Cancun AirJet Hot Tub

Användarvänlig digital kontrollpanel
Bestway AirJet Hot Tub är ett lyxigt spa som ger avkoppling och terapeutisk massage med 120 luftstrålar. Den kan fyllas med maximalt 669 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för fyra personer att koppla av. Spabadet har också FreezeShield Protection för att hindra vattnet från att frysa i kallt väder, vilket gör det till ett utmärkt val för användning året runt. Den digitala kontrollpanelen erbjuder temperaturinställningar, en massageinställning, en rengöringsfunktion och en energisparande timer. En modell innehåller två praktiska dryckeshållare som är integrerade i pumpen, vilket gör det enkelt att hålla sig vätskekopplad medan du slappnar av. Detta är en praktisk funktion som många spa-älskare kommer att uppskatta.

Slitstarkt och lätt att underhålla
Spabadet består av DuraPlus, ett punkteringsbeständigt material som skyddar mot skador och bibehåller formen. En ChemConnect-dispenser för att upprätthålla rent och hälsosamt vatten är en annan bra funktion om du köper den här modellen. En modell ger bra värde för pengarna och är ett utmärkt val för personer som söker ett spa som kan ge både fysisk och mental avkoppling. Slutligen har Miami-spabadet ett förstärkt lock som håller värmen inne när det inte används och förhindrar att damm och smuts samlas på vattnet.

FÖRDELAR

 • Lätt att sätta upp
 • Bra massagemöjligheter
 • Kraftfulla luftstrålar
 • Digital kontrollpanel för enkel kontroll
 • Väl isolerad
 • Billig drift
NACKDELAR

 • Låter lite när bubblorna är påslagna
 • Filtret måste bytas ganska ofta

Detta säger användare och experter om Bestway Uppblåsbart spabad Lay-Z-Spa Spabad Cancun AirJet Hot Tub

Enligt användarrecensioner har detta spabad fått ett bra betyg på 4,6 på Google, där folk säger att spabadet är lätt att blåsa upp och erbjuder en fantastisk massage med 120 luftstrålar. Inflatablegardenhottubs.co.uk ansåg att detta spa är ett måste om du vill ha en massageupplevelse av högsta klass.

Konsumentmagasinets bedömning

Detta är ett bra alternativ för dem som letar efter ett ekonomiskt och välisolerat spa. Även om det gör lite ljud när bubblorna sätts igång kan detta lätt förbises med tanke på alla fördelar med denna produkt. Vi rekommenderar den till dem som letar efter en prisvärd modell fullspäckad med funktioner.

Specifikationer
Kapacitet: 4 personer
Yttermått: 180 cm
Inre mått: 132 cm
Spänning: 220, 240 W
Värmeeffekt: 2050 W
Antal jetmunstycken: 81 stycken
Höjd: 66 cm
Vattenkapacitet: 669 liter
Uppvärmning av vattnet upp till 40 grader
Vikt: 35,6 kg


Mspa Frame Tuscany F-TU061 – modernt uppblåsbart spabad

 • 4.4 Google Shopping
 • 4.3 Amazon

Mspa Uppblasbart spabad Frame Tuscany F-TU061

MSpa Tuscany är perfekt för 6 personer som vill ha en spa-liknande upplevelse i sin egen trädgård. Det högteknologiska styrsystemet ser till att du har alla alternativ du behöver för att anpassa din spa-upplevelse, oavsett om du vill koppla av eller festa med vänner.

 • UVC-saneringsteknik
 • Det högteknologiska kontrollsystemet
 • Design med bubblor runtomkring

Omdöme: En detaljerad recension av Mspa Uppblåsbart spabad Frame Tuscany F-TU061

Modernt utseende
MSpa Tuscany har UVC-saneringsteknik, vilket är en fantastisk funktion för att hålla spabadet rent och förhindra spridning av sjukdomar och bakterier. Detta är viktigt om du ska använda spabadet tillsammans med andra. Spabadet har ett modernt utseende i akrylträ som är mycket snyggt och kommer att komplettera vilken inredning som helst på bakgården. Det har också ett anti-frostsystem som aktiveras när vattentemperaturen sjunker under 1 °C, så du kan vara säker på att din spa-upplevelse kommer att vara behaglig oavsett hur vädret är.

Fjärrkontroll och design med bubbel runtomkring
En annan bra egenskap hos MSpa Tuscany-spa är att du kan fjärrstyra det via en app på din smartphone. Det innebär att du kan justera alla spa-inställningar från ditt eget hem. Du kan också använda appen för att övervaka spats temperatur och se till att den alltid ligger på den perfekta nivån för dig. Dessutom gör den allsidiga bubbelkonstruktionen och den viskningsljudlösa driften det här spabadet till en avkopplande oas. Jämfört med liknande produkter på marknaden är MSpa Tuscany ett överlägset alternativ tack vare de avancerade funktionerna, den eleganta designen och de bekväma, välvadderade sittplatserna.

FÖRDELAR

 • Modernt utseende i akrylträ
 • Robust och rymlig
 • Lättanvänd kontrollenhet
 • Bekvämt att sitta i
NACKDELAR

 • Täckets kvalitet kunde vara bättre

Vad säger användare och experter om Mspa Uppblåsbart spabad Frame Tuscany F-TU061

Spabadet har ett betyg på 4,4 på Google i olika butiker, där användarna säger att det är lätt att montera, bra för avkoppling och bra valuta för pengarna. Spabadet har också ett betyg på 4,3 på Amazon, där användarna säger att det är perfekt för en stor grupp vänner som vill ha roligt och koppla av samtidigt.

Konsumentmagasinets bedömning

MSpa Tuscany är ett spa-val för dem som letar efter premiumfunktioner. Även om den ligger i den högre prisklassen erbjuder den en lättanvänd kontrollenhet, bekväma sittplatser och god kvalitet på täckningen. Vissa kunder har dock noterat att spa-överdraget skulle vara bättre om det var tillverkat av mer slitstarka material.

Specifikationer
Kapacitet: 6 personer
Yttermått: 1,5 cm: 193 cm
Inre mått: 173 cm
Spänning: 220 W
Värmeeffekt: 1500 W
Antal jetmunstycken: 138 stycken
Höjd: 73 cm
Vattenkapacitet: 1200 liter
Uppvärmning av vattnet upp till 40 grader
Vikt: 72 kg


Bestway Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus with App Control – uppblåsbart spabad med högst antal jetstrålar

Bestway Uppblasbart spabad Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus with App Control

Detta högteknologiska utomhusspa erbjuder användarna WiFi-app och röststyrning för en bekvämare upplevelse. Det är perfekt för dem som vill ha bekvämligheten av användarvänliga funktioner och ökad komfort.

 • WiFi-app och röststyrning
 • Förstärkt lock med säkerhetsremmar
 • Fot- och kroppsmassage

Omdöme: En detaljerad recension av Bestway Uppblåsbart spabad Lay-Z-Spa Vancouver AirJet Plus med App Control

Anpassningsbar massageregulator
Bestway Vancouver utomhusspa är utformat för 3-5 vuxna. Det har ett förstärkt lock med säkerhetsremmar som gör spabadet mycket säkrare och minskar risken för oavsiktliga skador. Vancouver utomhusspa kan rymma upp till 804 liter vatten, vilket gör det perfekt för en mindre grupp vänner eller en medelstor familj. Modellen har en massageregulator med två olika intensitetsnivåer. Detta gör att du kan anpassa din spa-upplevelse och hitta den perfekta nivån av avkoppling för dig. Vare sig du är ute efter en lätt massage eller något mer intensivt har detta spa allt du behöver.

ChemConnect-dispenser för enkel rengöring
Utomhusspat levereras också med en Freeze Shield, som ger automatisk uppvärmning och förhindrar att vattnet fryser. En annan bra funktion är en ChemConnect dispenser som hjälper till att hålla vattnet rent och fritt från oönskade bakterier eller smuts. Utomhusspat ger en fot- och kroppsmassage, perfekt för att koppla av efter en lång dag eller vecka. Massagefunktionerna hjälper till att lindra spänningar och stress samt förbättra cirkulationen.

FÖRDELAR

 • Kan användas på vintern
 • Snabb uppvärmning och timerfunktion
 • Inbyggt massagesystem med 140 AirJets
 • Slitstark och hårdgjord konstruktion
 • Lätt att hålla ren
NACKDELAR

 • Kräver två personer för installation

Konsumentmagasinets bedömning

Modellen är lätt att hålla ren och den värms upp snabbt. Med en hållbar och hårdgjord design passar den här modellen i alla miljöer. Den enda nackdelen är att du behöver två personer för att ställa upp den – men annars är det ett otroligt utomhusspa! Vi rekommenderar den varmt till alla som vill ha en lyxig och avkopplande upplevelse.

Specifikationer
Kapacitet: 3-5 personer
Yttermått: 155
Inre mått: 145 cm
Spänning: 240 W
Värmeeffekt: 2050 W
Antal jetmunstycken: 140 stycken
Höjd: 60 cm
Vattenkapacitet: 804 liter
Uppvärmning av vattnet upp till 40 grader
Vikt: 27 kg


MSpa Muse Carlton – bra spabad med bra vattenreningssystem

 

MSpa Muse Carlton Spabad(1)

MSpa Muse Carlton är perfekt för dem som vill njuta av en lyxig spaupplevelse i sitt eget hem. De 138 luftstrålarna och 6 HydroJets ger en intensiv massage som gör att du känner dig avslappnad och uppfriskad.

 • Isolerad botten
 • Inbyggd UV-ljusteknik
 • 138 luftstrålar och 6 HydroJets

Omdöme: En detaljerad recension av MSpa Muse Carlton Spabad

Grundligt filtrerings- och rengöringssystem
Spabadet MSpa Muse Carlton är ett lyxigt alternativ för alla som vill lägga till avkoppling och spaliknande lyx i sitt hem. Det kan bekvämt rymma upp till 6 personer och har en vattenkapacitet på 1200 liter. Hydrojetfunktionen ger en kraftfull och djupgående massage, medan den isolerade botten håller vattnet varmt längre. En modell har ett vattenreningssystem som använder både ett filter och en UV-funktion för att rena vattnet. Detta säkerställer att spabadet alltid är säkert att använda och att du kan njuta av ett avkopplande dopp utan att behöva oroa dig för vattenkvaliteten.

Optimal bubbelmassage
Spabadet har även en fjärrkontroll med barnlås för säkerhet och ett automatiskt bubbelstopp efter 20 minuter. Detta förhindrar att spabadet blir för bubbligt och överväldigande och låter dig koppla av i lugn och ro. Det kan enkelt pumpas upp med en knapptryckning och tar bara några minuter att installera. Det gör det enkelt att komma igång med din avkoppling så snart som möjligt, utan några problem.

FÖRDELAR

 • Mycket tyst spa
 • Blåses upp med en knapptryckning
 • Lugn och avkopplande massage
 • Fjärrkontroll med barnlås
 • Automatiskt bubbelstopp efter 20 minuter
NACKDELAR

 • Fjärrkontrollen är svår att se i dagsljus

Konsumentmagasinets bedömning

Modellen är lätt att hålla ren och den värms upp snabbt. Med en hållbar och hårdgjord design passar den här modellen i alla miljöer. Den enda nackdelen är att du behöver två personer för att ställa upp den – men annars är det ett otroligt utomhusspa! Vi rekommenderar den varmt till alla som vill ha en lyxig och avkopplande upplevelse.

Specifikationer
Kapacitet: 6 personer
Material: MATERIAL: PVC
Yttermått: 1: Utvändigt: 204 cm.n 
Inre mått: 160 cm
Spänning: 240 W
Värmeffekt: 1500 W
Antal jetmunstycken: 125 st.
Höjd: 70 cm
Vattenkapacitet: 930 liter
Uppvärmning av vattnet upp till 40 grader
Vikt: 42 kg


Vilket spabad ska man köpa?

Det härliga med ett spabad är att det finns otroligt många olika modeller att välja mellan. Oavsett om söker en enklare pool ovan mark eller ett lyxigt nedgrävt spa finns definitivt ett spabad som passar dig.

När du väljer ett spabad eller utespa bör du tänka på följande aspekter: 

 • Hur mycket utrymme har du? Spabad finns i alla former och storlekar, så det är viktigt att du försäkrar dig om att du har tillräckligt med utrymme för din installation.
 • Hur stor är din budget? Spabad kan kosta allt från några tusenlappar till mångtusenbelopp, så det gäller att räkna ut hur mycket du kan tänka dig spendera.
 • Vilka funktioner letar du efter? Spabad finns med alla möjliga olika funktioner, från jetstrålar och vattenfallsfontäner till inbyggda stereosystem. Fundera över vilka funktioner som är viktiga för dig innan du påbörjar jakten på ett spabad som har det du söker.
 • Var ska spabadet installeras? Spabad kan installeras ovan mark, grävas ned eller till och med placeras inomhus. Bestäm din plats för spabadet innan du kan börja titta på olika köpmöjligheter.
 • Hur många personer ska få plats? Spabadet finns i många olika storlekar, så det gäller att välja en installation som rymmer det antal personer som du vill kunna använda det med.

Så snart du övervägt till alla dessa aspekter är du redo att börja shoppa efter ditt perfekta spabad.

Hur ofta behöver man byta vatten i spabad?

Generellt rekommenderas att du byter ut vattnet i ditt spabad var tredje till fjärde månad. Detta hjälper till att hålla vattnet rent och fräscht och förhindrar att skadliga kemikalier ansamlas. Du kan behöva byta vatten oftare om du bor i ett område med höga föroreningsnivåer eller om du använder ditt spabad ofta.


Tips för att rengöra ditt spabad: 

 • Använd en mjuk trasa eller svamp för att rengöra spabadets insida.
 • Rengör filtret regelbundet.
 • Tillsätt särskilt rengöringsmedel för spabad i vattnet för att hålla det rent och fräscht.
 • Testa vattnet regelbundet för att se till att pH- och klornivåer är balanserade.

Om du är osäker på hur du ska byta vattnet i ditt spabad eller om du har andra frågor om underhåll kan du vända dig till bruksanvisningen eller kontakta tillverkaren direkt.

Ett spabad är ett utmärkt sätt att koppla av och tillbringa härliga stunder tillsammans med vänner och familj, så se till att ta hand om ditt spabad så att det håller i många år framöver.

Vilka är fördelarna med att använda ett spabad?

Det finns många fördelar med att använda ett spabad, bland annat avslappning, förbättrad blodcirkulation och minskade stressnivåer. Om du lider av muskelvärk eller andra smärtor kan ett spabad också hjälpa till att lindra dessa. Spabad är även ett utmärkt sätt att umgås, eftersom du kan bjuda in vänner och familj för att njuta av upplevelsen tillsammans med dig. 

Hur lång tid tar det att värma upp ett spabad?

Uppvärmningstid beror på modellen, men det tar oftast mellan 15 minuter och en timme att värma upp ett spabad. Se till att du räknar in uppvärmningstiden när du väljer ditt spabad, så att du kan välja en produkt som passar din vanor och önskemål. 

Om du vill göra dig redo för sommarsäsongen och för att bjuda in gäster till ditt spabad kan du även överväga en IPL maskin för släta och fräscha sommarben. Du kan även se till att behandla dina fötter genom en fotmassage maskin. Om du dessutom letar efter ett sätt att underhålla barnen medan du kopplar av i spabadet kan du installera en nedgrävbar studsmatta för många timmars skoj.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Amazon

är världens största internetbutik med över 310 miljoner aktiva kundkonton. Företaget har specialiserat sig på att sälja böcker, elektronik och kläder samt att tillhandahålla konsumentinsikter och användarrecensioner för att hjälpa framtida köpare att fatta bättre köpbeslut.

Mspa Uppblåsbart spabad Bergen Comfort se kundomdömen här
Bestway Uppblåsbart spabad Lay-Z-Spa Spabad Cancun AirJet Hot Tub se kundomdömen här
Mspa Uppblåsbart spabad Frame Tuscany F-TU061 se kundomdömen här

Google Shopping

är en funktion i Googles sökning som gör det möjligt för användare att jämföra priser och funktioner för produkter från olika återförsäljare. Det innehåller en databas med produkter från flera nätbutiker, och användarna kan bläddra eller söka efter specifika produkter och deras recensioner.

Mspa Uppblåsbart spabad Camaro P-CA069 se kundomdömen här
Mspa Uppblåsbart spabad Bergen Comfort se kundomdömen här
Bestway Uppblåsbart spabad Lay-Z-Spa Spabad Cancun AirJet Hot Tub se kundomdömen här
Mspa Uppblåsbart spabad Frame Tuscany F-TU061 se recensioner här


VANLIGA FRÅGOR

Vilket spabad är bäst?
Faktorer man bör tänka på när man köper en spabad gäller främst utrymme, budget, funktioner, placering och antal personer som ska få plats. Vi vill uppmana alla som vill köpa ett spabad att tänka på alla dessa faktorer innan du gör ditt köp.
Hur lång tid tar det att värma upp ett spabad?
Det tar oftast mellan 15 minuter upp till en timme för en spabad att värmas upp, beroende på modell. Se till att du räknar in denna tid i din planerade användning så att du kan njuta av din installation så mycket som möjligt.
Vad kostar ett spabad i drift?
Driftskostnaderna för ett spabad beror på storlek och modell samt på klimatet där du bor. Det bästa sättet att göra en uppskattning av dina månadskostnader är att använda en elräknare på nätet. För att hitta det bästa utespat för dina behov är det viktigt att ta hänsyn till både det ursprungliga inköpspriset och de löpande kostnaderna för spabadet.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta