Testöversikt: De bästa fotmassage maskinerna enligt experterna

Senast uppdaterad Artikeln är en annons 0

En fotmassage maskin, även kallad för fotmassageapparat, gör vardagen bättre genom att bjuda på en äkta spaupplevelse utan att du ens behöver lämna ditt hem. Ta del av en riktigt gudomlig massage som du sent ska glömma, och det enda som krävs är att du lägger vantarna på en maskin som lever upp till dina standarder.

I vår fotmassage maskin test topplista nedan har vi samlat de bästa fotmassageapparaterna som går att få tag på, så välj en variant som du känner dig nöjd med och börja njuta av ljuvlig fotmassage!

Du måste tänka på detta innan du köper en fotmassage maskin:

green-elmStorlek. Det är viktigt att se till så att din fot faktiskt passar i maskinen, och om du reser mycket kanske du föredrar en mindre produkt som är lätt att transportera. Kontrollera därför alltid storleken så att du får en produkt som passar dina önskemål.
green-elmRikligt med massageprogram. För att du ska få den rätta massagen för dig är det gynnsamt om det finns ett stort antal massageprogram att välja mellan. Ha detta i åtanke när du kikar på fotmassage maskin test.
green-elmVärmefunktion. Det är inte alla fotmassageapparater som har en värmefunktion, men om du vill uppleva smärtlindring och möjligheten att få förbättrad blodcirkulation kan det vara en god idé att välja just en massageapparat med värmefunktion.
green-elmVibrationsfunktion. Vibrationer är ett härligt tillskott till din fotmassage maskin, så glöm inte att hålla utkik efter detta när du bläddrar igenom olika fotmassage maskin test.

Flowlife Flowfeet Fotmassage Maskin – lyxig massagemaskin med många program

Redaktionens val

✅ Hög valuta för pengarna: Inga dyra mellanhänder
✅ 100 dagar Nöjdkundgaranti +
Fri frakt

 

FOTMASSAGE Flowfeet

 

Introduktion
Om du dagligen belastar dina fötter och därför är i behov av lite härlig avkoppling när dagen börjar lida mot sitt slut kan Flowlife Flowfeet fotmassage maskin stå till tjänst. Här är det tal om en äkta premium fotmassageapparat som har fått många komplimanger av både kunder hos Google Shopping och vid fotmassage maskin test hos bland annat Allt Om Swimrun.

Om Flowlife Flowfeet Fotmassage Maskin
För att du ska få en så skräddarsydd upplevelse som möjligt är Flowlife Flowfeet fotmassage maskin utrustad med tre program och styrkenivåer som du skiftar mellan. Maskinen väger 6,5 kg och uppmäter 45 x 40 x 27 cm, så den är inte särskilt svår att förvara när apparaten inte används. Se till så att dina fötter får en välförtjänt paus från sitt arbete genom att satsa på en flowlife fotmassage maskin som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till njutning.

Fördelar 

 • Snygg futuristisk design
 • Utmärkt garanti- och returpolicy
 • Passande för alla sorters fötter
Nackdelar

 • Högre prisklass

Specifikationer:

Från märket Flowlife
Tre program och styrkenivåer
Två års garanti
Mått på 45 x 40 x 27 cm
Vikt på 6,5 kg
Utrustad med infraröda lampor


TrendRehab TrendFeet Fotmassage Maskin – knådning, lufttryck och infraröd värme

TrendRehab TrendFeet Fotmassage Maskin

 

Introduktion
För en liten och smart fotmassageapparat som är lätt att förvara efter användning kan TrendRehab TrendFeet Fotmassage Maskin rekommenderas. Den här effektiva produkten kommer från märket TrendRehab och har kommit upp i ett kundbetyg på hela 4,8 av 5 stjärnor hos TrendRehab. Den är med andra ord väl omtyckt och en ypperlig fotmassage maskin att ha i hemmet.

Om TrendRehab TrendFeet Fotmassage Maskin
Vad är det som gör TrendRehab TrendFeet Fotmassage Maskin så populär och väl värd att kika närmare på? Utöver härlig massage och acupressure kommer produkten med infraröd värme tillsammans med lufttryck för att ge dig en fulländad upplevelse varje gång.

Det som det infraröda ljuset kan hjälpa till med är att sätta fart på ditt blodflöde och göra det möjligt för spända fötter att äntligen få koppla av. Med en apparat såsom TrendRehab TrendFeet Fotmassage Maskin har du alltid tillgång till underbara massagesessioner som väntar på dig efter en lång dags arbete!

Fördelar 

 • Mycket bekväm
 • Stimulerar blodflöde
 • Tre massagetekniker
Nackdelar

 • Programmet är inte särskilt långt

Specifikationer:

 Från märket TrendRehab
Kommer med knådning
Kommer med lufttryck
Kommer med infrarött ljus
Behandling som varar i 15 minuter
Tyget på insidan kan tas av för rengöring


Beurer FM60 Fotmassage Maskin – värmefunktion med snabb uppvärmning

Bästa valet enligt konsumenterna

Beurer FM60 Fotmassage Maskin

 

Introduktion
En produkt som kunderna sannerligen älskar inom olika fotmassage maskin test är Beurer FM60 Fotmassage Maskin. Med många lovord hos både Amazon och DasHaus är det här en massageapparat från Beurer som aldrig sviker dig. Produkten har en stilren design, möjligheten till enkel förvaring samt olika inställningar som ser till så att du säkerligen kommer att använda apparaten flitigt framöver.

Om Beurer FM60 Fotmassage Maskin
Beurer FM60 Fotmassage Maskin är den sköna fotmassageapparaten som finns där för dig när dina ömma fötter är i behov av lite avkoppling. Det finns två olika hastighetsinställningar så att du ska kunna få ta del av den upplevelsen som just du föredrar, och utöver shiatsu-massage kan du förvänta dig att få tillgång till en värmefunktion.

Massage maskinen har en på- och av-knapp med en lampindikator, och apparaten har dessutom en vinkel som kan justeras. Med sin vikt på endast 3,1 kg kommer det heller inte att bli några problem att förvara och transportera produkten.

Fördelar

 • Snabb uppvärmningstid
 • Bra pris
 • Kan styras med fötterna
Nackdelar

 • Blir ganska varm

Specifikationer:

Från märket Beurer
Två hastighetsinställningar
Bjuder på shiatsu-massage
Kommer med en värmefunktion
Har 18 massagehuvuden
Justerbar vinkel


Andersson Fotmassage MLM 2.0 Fotmassage Maskin – bjuder på mjukgörande shiatsu-terapi

Det bästa budgetvalet

Andersson MLM 2.0

 

Introduktion
Vår fotmassage maskin test topplista har nu nått sitt slut, men en massageapparat som inte får glömmas innan det är över är Fotmassage MLM 2.0 Fotmassage Maskin från märket Andersson. Med ett helt okej kundbetyg på 3,5 av 5 stjärnor hos Google Shopping är det kanske inte premiumkvalitet som du kan förvänta dig, men visst får du ändå valuta för pengarna.

Om Andersson Fotmassage MLM 2.0 Fotmassage Maskin
När dina fötter är ömma, trötta och stela finns det inget bättre än att njuta av lite härlig fotmassage. Med Andersson Fotmassage MLM 2.0 Fotmassage Maskin kan du ta del av shiatsu-massage där vissa punkter trycks ned för lysande resultat.

Detta är dock inte allt, utan även infravärme finns till ditt förfogande för en mysig varm upplevelse. Testa på en av de tre lägena och tre styrkorna för att hitta din favorit och känn snart hur du mår bättre. En skön fotmassage är sannerligen härlig för både kropp och själ.

Fördelar

 • Konkurrenskraftigt pris
 • Bjuder på punkttrycksmassage
 • Kan ge en skön känsla av värme
Nackdelar

 • Fokuserar mest på undersidan av foten

Specifikationer:

Från märket Andersson
Tre styrkor och tre lägen
Bjuder på shiatsu-massage
Infravärme ingår
Massage och värme
Kommer med ett 15 minuters program


TrendRehab Cirkulationstrimmare-121-CT Fotmassage Maskin – flera program och justerbar intensitet

Utvald av Konsumentmagasinet.se

Sverige TrendRehab Cirkulationstrimmare-121-CT Fotmassage Maskin

 

Introduktion
Topplistan fortsätter med en prisvärd massageapparat som gör förvaring och transport lätt som en plätt. TrendRehab Cirkulationstrimmare-121-CT Fotmassage Maskin ger dig valuta för pengarna i form av en massageapparat med flera olika program att välja mellan och många lovord från kunder hos TrendRehab. Missa inte chansen att få avnjuta fotmassage som aldrig förr.

Om TrendRehab Cirkulationstrimmare-121-CT Fotmassage Maskin
Genom att använda TrendRehab Cirkulationstrimmare-121-CT Fotmassage Maskin kan du dagligen bjuda dina fötter på en underbar stund där de får koppla av efter dagens tunga arbete.

Sättet som fotmassage maskinen fungerar på är genom att skicka ut elektriska impulser, och det finns 40 imponerande intensitetsnivåer som du kan testa på. Få elektrisk fotmassage som aldrig förr med en elektrisk fotmassageapparat som inte sviker – och glöm inte det infraröda ljuset som också ingår.

Fördelar

 • Justerbar intensitet
 • Ett stort antal olika program
 • Lättviktig
Nackdelar

 • Det hade varit gynnsamt med en fjärrkontroll som är enklare att navigera

Specifikationer:

Från märket TrendRehab
Vikt på 2 kg
40 intensitetsnivåer
Utrustad med elektrisk massage och infrarött ljus
Mått på 36 x 11 x 36 cm
Plattor för andra områden ingår


Fotmassage och dess fördelar

Härlig massage till dina fötter kan göra under när du känner dig trött och öm. En av de många positiva aspekterna när det kommer till att använda en massageapparat är just att fotmassage förbättrar blodcirkulationen som annars inte alltid är den bästa om du bär trånga skor eller använder musklerna i fötterna på fel sätt.

Självfallet är en stor fördel även den avkopplingen som du får när du drar nytta av en fotmassage maskin. Detta ser till så att du varvar ner och har någonting att se fram emot varje dag. På så sätt kommer också din sömn att förbättras, särskilt om du drar nytta av din fotmassage maskin innan det är dags att lägga dig. Hitta en händig produkt från ett fotmassage test och njut av underbara upplevelser. 

Hälsofördelar av fotmassage maskiner

Det finns fler än några få hälsofördelar som ser till så att du verkligen inte vill missa att titta närmare på en fotmassage maskin. Enligt forskning som har utförts är 73 % av alla psykologiska problem ett resultat av stress, och med underbar fotmassage kan du säkerställa att en del av stressen försvinner från ditt liv. Då kan du samtidigt få bättre sömnmöjligheter varje natt som kronan på verket.

Inte får vi heller glömma att nämna hur din sinnesstämning självfallet kan förbättras om du får möjligheten att njuta av avkoppling – även om det bara är tal om några minuter varje dag. Ta tillfället i akt och ta del av skön fotmassage med hjälp av en fotmassageapparat. 

Olika typer av fotmassage maskiner och köpguide

Fotmassage maskiner kommer i flera varianter inom olika prisklasser, och den mest simpla är den manuella fotmassageapparaten. Dessa är helt enkelt bollar som rullas under dina fötter. Om du vill att din fotmassageapparat ska ha en motor är det den elektriska fotmassage maskinen som gäller, och det är vanligt att denne vibrerar.

För ytterligare lyx kan du vilja testa på en shiatsu-fotmassage maskin som påminner om japansk knådningsmassage, och många av dessa maskiner kommer med infravärme som en extra bonus. Visst finns det fler produkter som också är händiga att ha tillgång till i vardagen, och några exempel är massagepistoler och fräcka SUP-brädor. Ge även dessa en chans för att göra varje dag mer spännande!


Beskrivning av källor och tester

Vi hoppas att du är medveten om att det ligger ett stort arbete bakom denne artikel. Vi önskar att ge dig en objektiv värdering av samtliga produkter, och därför förlitar vi oss på både officiella konsumentråd, externa experter samt konsumenternas egna omdömen hos både svenska och internationella webbutiker. Vårt research-team har granskat marknaden och undersökt alla relevanta källor. Under vårt arbete har vi använt följande expertkällor och tester:
TrendRehab

TrendRehab är en webbutik med fokus på hälsa. I den här butiken kan du finna produkter såsom massagekuddar, massagepistoler, spikmattor, fitnessboards, tyngdtäcken och mycket mer därtill. Ta även en närmare titt på deras sortiment av anti-age varor som stimulerar hudens kollagenproduktion och återuppbyggnad.

Du kan se TrendRehab TrendFeet Fotmassage Maskin kundomdömena genom att klicka här
Du kan se TrendRehab Cirkulationstrimmare-121-CT Fotmassage Maskin kundomdömena genom att klicka här

Allt Om Swimrun

Hos Allt Om Swimrun hittar du bland annat artiklar som informerar om allt det senaste inom träning – vare sig det gäller olika träningsverktyg, tekniker eller event. Även produktrecensioner går att hitta på den här sajten, och dessa hjälper dig att få tag på högkvalitativ utrustning inom olika kategorier.

Du kan se Flowlife Flowfeet fotmassage maskin recensionen genom att klicka här

Google Shopping

Google Shopping är en tjänst som kan dras nytta av för att söka efter produkter på en och samma sida för att sedan få resultat från ett stort antal olika webbutiker. Detta tillåter dig att jämföra produkter och priser mellan olika försäljare.

Du kan se Flowlife Flowfeet fotmassage maskin kundomdömena genom att klicka här
Du kan se Andersson Fotmassage MLM 2.0 Fotmassage Maskin kundomdömena genom att klicka här

Amazon

Webbutiken Amazon gör det möjligt för dig att beställa produkter inom en lång rad olika kategorier och från flera olika märken. Oavsett om du är ute efter köksutrustning, kontorsprylar, kläder, elektronik, leksaker, smink eller någonting helt annat finns det en stor chans att varorna går att hitta hos Amazon.

Du kan se Beurer FM60 Fotmassage Maskin kundomdömena genom att klicka här

DasHaus

DasHaus är en sajt som bjuder på nyheter med fokus på flera olika ämnen såsom hem, trädgård, ekonomi, elektronik och mycket mer därtill. Läs också produktrecensioner för att få tag på varor som blir passande för just dig.

Du kan se Beurer FM60 Fotmassage Maskin recensionen genom att klicka här

Andra källor

Foot.com

Om du är intresserad av att ta reda på mer om fothälsa är det Foot.com som du bör besöka. Fötterna är ett viktigt verktyg för att vi ska kunna ta oss fram under vardagen, och därför är det av yttersta vikt att vi sköter om dem ordentligt. Den här sidan förser dig med information kring allt som har att göra med just fothälsa.

Artikeln uppdaterades senast: 6 april 2018
Läs hela artikeln här

Reviews.in

Reviews.in är en sajt där produkter inom olika kategorier recenseras så att du ska kunna hitta varor som passar just dig. Är du ute efter köksutrustning, sportutrustning, elektronik, utomhusverktyg, barnprylar eller någonting helt annat? Då kan Reviews.in hjälpa dig på traven.

Artikeln uppdaterades senast: 23 augusti 2021
Läs hela artikeln här

 


FAQ

Vilken är den bästa fotmassage maskinen på marknaden?
Detta beror på dina individuella önskemål. Det finns maskiner med exempelvis shiatsu-massage, infravärme och flera olika program att välja mellan som kan vara väl värda att satsa på.
Varför bör du massera dina fötter varje natt?
Med massage varje natt ökar du blodcirkulationen i fötterna och tillåts att koppla av efter en lång dags arbete.
Är fotmassage maskiner värda pengarna?
Det är många som utan tvekan anser att fotmassageapparater är väl värda att satsa på. Det är stor njutning till rimliga priser som gäller.
Hur väljer jag en bra fotmassage maskin?
Se till så att maskinen kommer från ett välkänt märke och dessutom har alla de funktionerna som du föredrar. Om du väljer en av apparaterna i vår fotmassage maskin test topplista kan du vara säker på att det är kvalitet som du får.


Denne side er anmeldt af: Clara J. Carlsen Rating 5/5

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta