Philips Wake Up Light Test – Läs experternas omdömen

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

Den här artikeln handlar om Philips Wake Up Light, en serie av produkter som både fungerar som ljusterapilampor och som väckarklockor med ljus.

I den här artikeln fokuserar vi på väckningsfunktionen hos Philips Wake Up Light, och vi kommer att gå igenom fyra olika modeller. Samtliga modeller ökar ljuset gradvis för att användaren ska vakna mjukt till en simulerad soluppgång.

Vi börjar med att gå igenom en modell av Philips Wake Up Light som har granskats av ett antal olika experter. Vi berättar vad modellen kan göra, hur den fungerar samt vilka för- och nackdelar experterna skriver om i sina recensioner. Efter detta presenterar vi tre Wake Up Light-modeller som har fått bra betyg av kunderna hos Amazon.co.uk. I genomgången av dessa modeller berättar vi istället vad konsumenterna tycker om produkterna.

Vi har även valt att inkludera ett alternativ till Philips Wake Up Light. Denna produkt kommer från en annan tillverkare och har också fått mycket beröm av experter. För att du ska kunna jämföra modellerna och komma fram till vilken som passar bäst för dina behov går vi igenom alla produkter på samma sätt.

Om du vill läsa mer om testerna och källorna hittar du en lista med länkar till alla undersökningar som vi hänvisar till längst ner i artikeln.

Den här artikeln om Philips Wake Up Light innehåller:

🔸 Presentation av fyra Philips Wake Up Light-modeller
🔸 Presentation av ett alternativ till Philips Wake Up Light
🔸 Information om fördelar med att använda Wake Up Light
🔸 Genomgång av alla granskningar som vi har undersökt samt länkar för vidare läsning

Observera att Konsumentmagasinet inte testar några produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från oberoende tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Philips Wake Up Light

Utsedd till ”Bästa Wake Up Light” av den brittiska tidningen Telegraph.co.uk
Testvinnare hos teknikmagasinet T3.com
Utsedd till ”Bästa Wake Up Light” av den brittiska tidningen Independent.co.uk
Rekommenderas av affärsmagasinet Businessinsider.com
4 av 5 stjärnor hos den brittiska tidningen Dailymail.co.uk
Rekommenderas av tidningen Huffingtonpost.co.uk

Philips Wake Up Light

Philips Wake Up Light har granskats av hela sex olika expertkällor: tidningarna Telegraph.co.uk, Independent.co.uk, Dailymail.co.uk och Huffingtonpost.co.uk samt teknikmagasinet T3.com och affärsmagasinet Businessinsider.com.

De olika experterna har antingen provat Philips Wake Up Light ensam eller i ett test av flera olika modeller. Alla källor tycker riktigt bra om den här modellen och kommer fram till att den är en fin väckarklocka som fungerar utmärkt.

Vakna till soluppgången

Philips Wake Up Light är designad för att göra det lättare att vakna på morgonen. Den här väckarklockan simulerar därför en soluppgång genom att gradvis öka ljusstyrkan.

Ljuset har i början röda och orange nyanser och går sedan över i ett starkt gult ljus. Denna process tar 30 minuter för att kroppen ska vänja sig vid morgonljuset och vakna mjukare. Man kan dessutom välja mellan fem olika väckningsljud som kompletterar det mjuka uppvaknandet: fågelsång, fåglar i skogen, lugn pianomusik, havsljud eller zen-trädgård. Volymen på väckningsljudet ökar dessutom också stegvis tills det når en maxnivå som man kan välja själv.

Simulerad solnedgång

Philips Wake Up Light kan även simulera en naturlig solnedgång och på så vis göra det lättare att somna. Denna funktion är raka motsatsen till soluppgångseffekten i och med att den minskar ljusstyrkan istället för att öka den. Genom att gradvis minska ljusstyrkan förbereder man kroppen för sömn på ett mjukt och varsamt sätt.

Den här väckarklockan har även en inbyggd FM-radio som gör att man kan vakna till musik från en bra radiostation om man hellre vill det. Philips Wake Up Light har dessutom en rund och elegant design som ser fin ut på nattduksbordet.

Experternas kommentar: Noggrann och välfungerande modell

Philips Wake Up Light har bland annat granskats av tidningen Telegraph.co.uk i ett test av totalt åtta olika modeller. De brittiska experterna fokuserar framförallt på att Philips har utfört noggranna studier och undersökningar för att komma fram till vilka tekniker som faktiskt fungerar.

Telegraph.co.uk skriver även att den här väckarklockan faktiskt gör att man känner sig fräschare under de mörka vintermånaderna. Enligt experterna är pianomusiken dessutom väldigt trevlig att vakna till. De påpekar dock även att den här modellen inte har särskilt många väckningsljud att välja mellan.

Philips Wake Up Light har även provats av teknikmagasinet T3.com i ett test där de jämförde två olika modeller. Trots att Philips Wake Up Light inte är något billigt alternativ utser experterna modellen till testvinnare. De tycker nämligen att det här är en användarvänlig och välfungerande modell med ett varmt ljus och naturliga väckningsljud.

Experternas kommentar: Färgrik soluppgång

Den brittiska tidningen Independent.co.uk har också testat Philips Wake Up Light. De förklarar i sin recension att den här modellen bjuder på en riktigt färgrik soluppgång samt att den har många bra funktioner.

Experterna nämner bland annat att klockan har en mängd olika ljusinställningar, flera bra väckningsljud, inbyggd radio samt en snoozeknapp. De skriver även att deras favoritsignaler är havsljud och pianomusiken.

De brittiska experterna anmärker dock på att det kan vara svårt att hitta rätt knapp när man fortfarande är yrvaken och sömndrucken på morgonen.

Philips Wake Up Light har även granskats av nättidningen Huffingtonpost.co.uk. Experterna därifrån framhäver också färgerna i den simulerade soluppgången samt den gradvisa övergången från röda till orange och till sist gula nyanser.

Enligt experterna har detta en positiv effekt på kroppen som gör att man får ett mjukare uppvaknande än annars. De berömmer även de tillhörande väckningsljuden som gör att man slipper väckas av en vanlig alarmsignal.

Specifikationer för Philips Wake Up Light:
🔴 Typ: Väckarklocka med ljus och ljud
🔴 Tillverkare: Philips
🔴 Simulerad soluppgång: Ja
🔴 Radio: Ja
🔴 Ljudsignal: Ja
🔴 Höjd: 19,2 cm
🔴 Djup: 14,6 cm
🔴 Diameter: 19,9 cm
🔴 Vikt: 1,1 kg

Fördelar med Philips Wake Up Light:
Vakna av en simulerad soluppgång
Somna till en simulerad solnedgång
Lugnande väckningsljud
Vakna gradvis under 30 minuter
Inbyggd radio

I den här videon från Philips kan du se en presentation av Philips Wake Up Light:


Philips Wake Up Light HF3500

4 av 5 stjärnor baserat på 440 kundomdömen på Amazon.co.uk

Philips Wake Up Light HF3500

Philips Wake Up Light HF3500 har inte granskats av några expertkällor. Modellen är däremot väldigt populär bland användarna och får mycket beröm av kunderna hos Amazon.co.uk.

Där har Philips Wake Up Light HF3500 nämligen ett genomsnittligt betyg på 4 av 5 stjärnor. Detta betyg baseras dessutom på 440 omdömen från konsumenter som har provat och använt produkten i vardagen.

Enligt användarna är Philips Wake Up Light HF3500 en fantastisk väckarklocka som ser till att man får en bra morgon. Flera recensioner nämner dessutom att klockan är användarvänlig och enkel att komma igång med. Ingen skriver om särskilt många nackdelar med den här modellen, men några påpekar att klockan är ganska dyr i förhållande till vad den kan göra.

Vakna av ett naturligt ljus

Med Philips Wake Up Light HF3500 väcks man på ett naturligt sätt av en simulerad soluppgång. Detta innebär att klockan ökar ljusstyrkan gradvis under 30 minuter tills hela rummet är fyllt av ett klargult ljus. Denna process hjälper kroppen att vakna på ett naturligt sätt som gör att man känner sig mer utvilad.

När hela rummet är upplyst spelar klockan upp ett naturligt väckningsljud. Man ställer alltså in vilken tid man vill kliva upp, och klockan spelar då upp ett behagligt pipljud för att slutföra väckningen. Pipljudet ökar gradvis i volym under en och en halv minut.

Man kan även använda snooze-funktionen genom att knacka på den övre delen av produkten. Detta stänger av ljudet i 9 minuter innan klockan ringer igen.

Stilren modell med flera ljusinställningar

Philips Wake Up Light HF3500 har en enkel rund design som passar in i sovrummet hos de allra flesta. Skärmen har fyra knappar, och i mitten av modellen kan man se vad klockan är just nu.

Eftersom att vissa är mer känsliga för ljus än andra har Philips Wake Up Light HF3500 tio olika ljusinställningar. Dessa inställningar gör att man kan justera ljusstyrkan som man vill ha den, och det går faktiskt att ställa in intensiteten på upp till 200 lux.

Om man vill kan man även använda Philips Wake Up Light HF3500 som läslampa. Ljusnivån på skärmen kan dessutom ställas in på antingen hög, medium, låg eller mycket låg.

Användarnas kommentar: Värd varenda krona

Enligt flera av recensionerna på Amazon.co.uk var användaren till att börja med skeptisk när de köpte Philips Wake Up Light HF3500. De skriver dock att den här väckarklockan gör morgnarna betydligt lättare och att den är värd varenda krona. Flera användare nämner dessutom att de känner sig fräschare och mer utvilade de dagar som de måste kliva upp extra tidigt.

En användare skriver till exempel att den här väckarklockan gör underverk och att det nu känns lättare att ta sig igenom morgonen. Samma användare nämner även att klockan är väldigt lätt att ställa in. En annan användare skriver dessutom att deras lilla dotter ibland har lättare att ta sig upp ur sängen än dem tack vare den här väckarklockan.

Enligt användarna är det dessutom en fördel att man kan justera ljusstyrkan för både skärmen och själva klockan.

Användarna har faktiskt inte särskilt mycket negativt att säga om Philips Wake Up Light HF3500. En användare skriver dock att det är lite synd att man inte kan välja ett mer naturligt väckningsljud än pipsignalen. Enligt den här användaren är detta pipljud nämligen inte särskilt behagligt.

Specifikationer för Philips Wake Up Light HF3500:
🔴 Typ: Väckarklocka med ljus och ljud
🔴 Tillverkare: Philips
🔴 Simulerad soluppgång: Ja
🔴 Radio: Nej
🔴 Ljudsignal: Ja
🔴 Höjd: 18 cm
🔴 Djup: 11,5 cm
🔴 Diameter: 18 cm
🔴 Vikt: 290 gram

Fördelar med Philips Wake Up Light HF3500:
Simulerad soluppgång för en mjukare väckning
Snooze-funktion
Justerbar ljusstyrka på skärmen
Behagligt pipljud
Klargult ljus


Fördelar med att använda Wake Up Light

Fordele ved at bruge Wake Up LightDet finns en stark koppling mellan kropp, sinne, ljus och dygnsrytm. På grund av detta kan det vara svårt att ta sig upp när det är mörkt på morgonen, vilket framförallt är ett problem under vintern. Det kan därför vara bra att skaffa en väckarklocka som kan simulera en soluppgång med ljus som gradvis blir starkare.

Det finns flera fördelar med att använda Wake Me Up-apparater. Baserat på expertinformation från Empoweredsustenance.com går vi här igenom de viktigaste fördelarna.

Wake Up Light påverkar kroppens kortisolnivå

Kortisol är ett metaboliskt hormon och stresshormon som bildas i binjurarna. Kroppen behöver kortisol, men en förhöjd nivå är inte hälsosamt.

Kroppens naturliga kortisolnivå bör vara högst på morgonen och sedan minska under dagen. Kronisk stress kan dock påverka kortisolproduktionen. En för låg nivå av kortisol i kroppen kan till exempel göra att man har svårt att kliva upp på morgonen och behöver kaffe för att vakna till liv.

Ljusterapi kan dock reglera kortisolnivån. När kroppen utsätts för ljus på morgonen producerar den nämligen mer kortisol och förbättrar därmed hormonbalansen i kroppen.

Wake Up Light skapar en bra melatoninbalans

Melatonin är kroppens naturliga sömnhormon, och även dessa hormonnivåer styrs av ljus. Till skillnad från kortisol bör det dock finnas mest melatonin i kroppen på kvällen och minst på morgonen.

Man kan ta tillskott av melatonin, men eftersom att dessa kan störa den totala hormonbalansen rekommenderas de inte av experterna.

Ljusterapi på morgonen har dock samma effekt. När man utsätts för ljus sjunker nämligen melatoninhalten i kroppen, vilket gör att man känner sig mer vaken.

Wake Up Light kan hjälpa mot depression och vinterdepression

Wake Up Light kan hjaelpe på depression og isaer vinterdepressionLjusterapi har med tiden blivit en vanlig behandling för vinterdepression. Under vintern påverkas nämligen många personer både kroppsligt och mentalt av bristen på dagsljus.

Det är därför framförallt under vintermånaderna som man gynnas av ljusterapi med Wake Up Light. Experterna från Empoweredsustenance.com förklarar till exempel att de använder sin Wake Up Light som en kur mot vintermörkret. De tänder lampan på den högsta ljusstyrkan och sitter sedan framför den i ungefär 20 minuter. Man kan dessutom jobba, läsa eller göra något annat under tiden som lampan är tänd.


Läs även: Pannlampa bäst i test.


Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.

Philips Wake Up Light HF3505

4,3 av 5 stjärnor baserat på 275 kundomdömen på Amazon.co.uk

Philips Wake Up Light HF3505

.
Philips Wake Up Light HF3505 har inte granskats av experter i några nyare tester. Modellen har däremot fått mycket beröm av kunderna hos Amazon.co.uk.

Hos Amazon har modellen nämligen ett genomsnittligt betyg på 4,3 av 5 stjärnor baserat på 275 omdömen. Användarna tycker alltså riktigt bra om Philips Wake Up Light HF3505. I recensionerna talar användarna framförallt om att den här klockan hjälper dem att komma upp ur sängen på morgonen samt att den har behagliga väckningsljud.

Enligt användarna finns det inte särskilt många nackdelar med Philips Wake Up Light HF3505. Flera recensioner nämner dock att klockan är ganska dyr, men användarna skriver även att den är värd varenda krona.

Bli väckt av en simulerad soluppgång

Philips Wake Up Light HF3505 är utformad för att man ska kunna vakna på ett bättre sätt. Den här väckarklockan simulerar därför en soluppgång genom att öka ljuset gradvis under 30 minuter.

Eftersom att alla inte vill vakna till ett lika starkt ljus går det dessutom att välja mellan tio olika ljusinställningar. Med dessa inställningar kan man få en intensitet på upp till 200 lux, och den här väckarklockan kan därför även användas som nattlampa eller läslampa.

Ljusökningen slutar först när rummet är fyllt av ett starkt gult sken. Detta gör att kroppen sakta vänjer sig vid ljuset och att man vaknar på ett mer naturligt sätt.

Vakna av naturliga fågelljud

Utöver ljusökningen kan man även välja mellan två olika väckningssignaler som också bidrar till ett naturligt uppvaknande.

De två ljudsignalerna som finns att välja mellan är två olika fågelljud. När det är dags att vakna ökar ljudnivån dessutom gradvis under en och en halv minut.

Ljudet kan stängas av med snooze-funktionen som finns på toppen av klockan. Om man använder den här funktionen är klockan tyst i 9 minuter innan ljudet börjar spelas upp igen.

Användarvänlig skärm och FM-radio

Philips Wake Up Light HF3505 är en enkel och stilren väckarklocka med en användarvänlig display.

Klockan har en rund form med en skärm som visar den aktuella tiden. Man kan dessutom välja om ljusstyrkan på skärmen ska vara hög, medium, låg eller mycket låg.

Philips Wake Up Light HF3505 har även en inbyggd FM-radio som gör att man kan vakna till musik från radion om man hellre vill det.

Användarnas kommentar: Ett lättare sätt att vakna på

Enligt kunderna hos Amazon.co.uk är Philips Wake Up Light HF3505 en optimal väckarklocka. De motiverar detta med att klockan har flera olika justeringsmöjligheter och ett klargult ljus. Flera användare nämner även att radion har ett behagligt ljud och att klockan kan användas som läslampa.

Konsumenterna tycker även att det är lättare att vakna tidigt på morgonen med den här väckarklockan. Flera recensioner förklarar nämligen att det är betydligt enklare och bättre att vakna av ljuset och ljudet från den här modellen än av en vanlig alarmsignal.

Många användare avslutar sin recension med att rekommendera klockan till alla som måste kliva upp tidigt och har svårt att få en bra start på dagen. Möjligheten att välja mellan de naturliga fågelljuden lyfts dessutom också fram som en fördel. Tack vare dessa signaler kan man nämligen vakna till lugnare ljud än ett högt alarm.

Specifikationer för Philips Wake Up Light HF3505:
🔴 Typ: Väckarklocka med ljus och ljud
🔴 Tillverkare: Philips
🔴 Simulerad soluppgång: Ja
🔴 Radio: Ja
🔴 Ljudsignal: Ja
🔴 Höjd: 18 cm
🔴 Djup: 11,5 cm
🔴 Diameter: 18 cm
🔴 Vikt: 290 gram

Fördelar med Philips Wake Up Light HF3505:
 Mjukt uppvaknande till en simulerad soluppgång
30 minuters gradvis ljusökning
Möjlighet att välja mellan två naturliga väckningsljud
Med FM-radio
Snooze-funktion

I den här videon från Philips kan du se en presentation av Philips Wake Up Light HF3505:

 

Philips Wake Up Light HF3510

4 av 5 stjärnor baserat på 238 kundomdömen på Amazon.co.uk

Philips Wake Up Light HF3510

.
Philips Wake Up Light HF3510 har inte varit med i några nya experttester. Modellen har däremot fått ett genomsnittligt betyg på 4 av 5 stjärnor hos Amazon.co.uk. Detta betyg baseras på 238 kundomdömen, och många användare är därmed väldigt nöjda med den här produkten.

Enligt användarna är en av de största fördelarna med Philips Wake Up Light HF3510 att man får tillgång till både en simulerad soluppgång och en simulerad solnedgång. Flera användare tycker dessutom att det är bra att man kan använda väckarklockan som läslampa.

De flesta recensioner nämner inte några nackdelar alls med den här väckarklockan. Vissa anser dock att designen är för ömtålig samt att det är svårt att ställa in ett alarm.

30 minuters simulerad soluppgång

Philips Wake Up Light HF3510 simulerar soluppgången genom att öka ljusstyrkan gradvis under 30 minuter tills hela rummet är fyllt av det klargula ljuset. Detta hjälper kroppen att vakna på ett mer naturligt sätt.

Ljuset kombineras sedan med ett naturligt väckningsljud som man kan välja själv. Ljudsignalen spelas upp på den tidpunkt som man har ställt in för alarmet.

Ljudet ökar gradvis i volym under en och en halv minut tills det når en maxvolym som man själv kan välja. Man kan även välja mellan tre naturliga ljud: zenträdgård, fåglar i skogen och fågelsång.

Somna till en simulerad solnedgång

Med Philips Wake Up Light HF3510 kan man inte bara vakna till en simulerad soluppgång, man kan även somna till en simulerad solnedgång. Modellen minskar då gradvis ljusnivån för att sakta förbereda kroppen för sömn.

Philips Wake Up Light HF3510 har dessutom en inbyggd FM-radio som gör att man kan vakna till musik eller ett bra radioprogram. Klockan har även en snooze-knapp som stänger av ljudet i nio minuter innan alarmet startar igen.

Ljusstyrkan på den här klockan kan även anpassas efter behov och personliga preferenser. Det finns totalt 20 olika ljusinställningar som går ända upp till 300 lux.

Användarnas kommentar: En väckarklocka som gör att man får en bra morgon

Enligt recensionerna på Amazon.co.uk är man garanterad en bra morgon med Philips Wake Up Light HF3510.

En användare skriver till exempel att den här klockan är en nödvändig investering om man jobbar på natten eller väldigt tidigt på morgonen. Klockan kan nämligen underlätta både när man ska somna och när man ska vakna.

Flera användare nämner dessutom att det är bra att man kan välja mellan tre olika naturliga väckningsljud. Man kan därför välja det ljud man tycker bäst om, och enligt användarna är dessa ljud bättre än en hög alarmsignal.

En annan fördel som nämns är att man kan använda Philips Wake Up Light HF3510 som läslampa. Detta är en fördel eftersom att man därmed får en väckarklocka och en läslampa i en och samma produkt.

Specifikationer för Philips Wake Up Light HF3510:
🔴 Typ: Väckarklocka med ljus och ljud
🔴 Tillverkare: Philips
🔴 Simulerad soluppgång: Ja
🔴 Radio: Ja
🔴 Ljudsignal: Ja
🔴 Höjd: 19,2 cm
🔴 Djup: 14,6 cm
🔴 Diameter: 19,9 cm
🔴 Vikt: 813 gram

Fördelar med Philips Wake Up Light HF3510:
 30 minuters simulerad soluppgång
Somna till en simulerad solnedgång
Välj mellan tre naturliga väckningsljud
Kan användas som läslampa
Utrustad med FM-radio

I den här videon från Philips kan du se en presentation av Philips Wake Up Light HF3510:


FAQ – Vanliga frågor

🤩 Vilka Philips Wake Up Light-modeller har fått bäst omdömen i tester?

Philips Wake Up Light

🤓 Hur har man testat ljusterapilamporna?

Ljusterapilamporna har framförallt bedömts baserat på deras funktionalitet, hur stor effekt de har samt hur användarvänliga produkterna är. Man har även tittat på lampornas pris och miljöpåverkan.

🤔 Hur fungerar ljusterapi?

Ljuset som används i ljusterapi hjälper till att stabilisera din dygnsrytm och ger dig mer energi. Ljuspåverkan av ögonen får även hjärnan att producera en högre nivå av ämnet serotonin – ett hormon som gör att vi känner oss lyckliga. På grund av dessa effekter använder man ofta ljusterapi som behandling mot vinterdepression.


I den här artikeln om Philips Wake Up Light har vi använt följande källor och länkar:

Businessinsider.com 🇺🇸
Businessinsider.com är ett affärsmagasin som fokuserar på finans, ekonomi, media och teknik. De behandlar även konsumentämnen som anknyter till ovan nämnda områden. Ibland granskar Businessinsider.com därför olika konsumentprodukter, och de har till exempel provat Philips Wake Up Light. Du kan läsa hela recensionen på deras hemsida.


Dailymail.co.uk 🇬🇧
Dailymail.co.uk är en brittisk tidning som fokuserar på både in- och utrikesnyheter, kultur, sport och underhållning. Tidningen skriver även om konsumentämnen och har i det sammanhanget provat Philips Wake Up Light. Om du vill läsa mer om undersökningen kan du klicka på den här länken.


Huffingtonpost.co.uk 🇬🇧
Huffingtonpost.co.uk är en internationell nättidning som fokuserar på nyheter och åsikter inom både politik, kultur och underhållning. Huffingtonpost.co.uk behandlar även konsumentlivet och har därför provat Philips Wake Up Light i ett test av totalt tre olika modeller. Du kan läsa mer om undersökningen här.


Independent.co.uk 🇬🇧
The Independent är en av Storbritanniens största tidningar och skriver både om in- och utrikesnyheter, politik, sport och kultur. Tidningen gör dock även utrymme för matlagning och konsumentprodukter. De har till exempel provat Philips Wake Up Light i ett test av totalt sju olika modeller. Du kan klicka på den här länken för att läsa mer.


Telegraph.co.uk 🇬🇧
The Telegraph grundades 1855 och är en av de traditionella brittiska tidningarna. Tidningen trycks fortfarande dagligen och har nu även en stor hemsida. De skriver huvudsakligen om in- och utrikesnyheter men behandlar även sport, underhållning, kultur och livsstil.The Telegraph har till exempel granskat Philips Wake Up Light i ett test av åtta väckarklockor med ljus. Om du vill läsa mer kan du klicka på den här länken.


Theguardian.com 🇬🇧
The Guardian är en av Storbritanniens stora traditionella tidningar. Den grundades 1821 och publiceras fortfarande varje dag förutom söndagar. Tidningen skriver om alla typer av nyheter, både in- och utrikes, business, sport och kultur. The Guardian fokuserar även på läsaren som konsument och ser därför till att hålla läsarna uppdaterade när det gäller nya konsumentprodukter för vardagen. Här har de provat modellen Beurer WL80 i ett test av flera olika ljusterapilampor. Du kan läsa hela undersökningen här.


T3.com 🇺🇸
T3.com är ett amerikanskt teknik- och gadgetmagasin som skriver om olika ämnen inom teknikens värld. Hos T3.com hittar man därför både nyheter, recensioner, guider och artiklar. De fokuserar framförallt på elektriska konsumentprodukter, till exempel telefoner, datorer och produkter inom ljud, spel och fitness. Magasinet har till exempel genomfört ett test av olika väckarklockor med ljus där de bland annat provade modellen Philips Wake Up Light. Du hittar hela undersökningen här.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta