Onyx Airfryer 8L

Onyx Airfryer 8L

()

recensioner

fritös, konvektionsugn och mikrovågsugn i ett

Med en kapacitet på åtta liter kan du med Onyx Airfryer 8L förbereda stora måltider för både familj och vänner. Airfryern rymmer mat till sex personer och kan tillaga allt från en hel kyckling, cirka 23 kycklingvingar och två påsar pommes. Det är alltså en utmärkt köksapparat för dig som ofta arrangerar middasbjudningar eller som tycker om att förbereda måltider för hela veckan. Vi anser att Onyx Airfryer 8L är ett utmärkt alternativ för dig som ofta lagar stora mängder mat.

 • Stor kapacitet på åtta liter
 • Multifunktionell användning med olika inställningar
 • Teknik för High-Speed luftcirkulering

Dagens priser

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

Detaljerad beskrivning av Onyx Airfryer 8L

Specifikationer

Kapacitet 8 l
Effekt 1700 W
Vikt 6 kg
Mått 30 x 31 x 34 cm
Manuellt/digitalt Digitalt
Timer check-icon
Automatisk avstängning check-icon

Effektivt värmesystem och värmefördelning
Onyx Airfryer 8L är utrustad med High-speed luftcirkulering vilket garanterar perfekt tillagad mat utan eller med minimalt behov av olja. Onyx Airfryer kräver jämförelsevis 80 % mindre olja än en traditionell konvektionsugn och 99 % mindre än en traditionell fritös. Denna revolutionerande funktion gör att du kan njuta av samma krispiga, läckert friterade mat som tidigare, men i nyttigare utförande.

TIPS: Många vet att en airfryer kan användas för att tillaga pommes frites och chicken nuggets, men visste du att du också kan göra en mängd andra maträtter i en airfryer? Du kan till exempel använda Onyx Airfryer för att laga:

 • Tortillachips på 6 minuter – 160 °C
 • Krispig broccoli på 6 minuter – 200 °C.
 • Bacon på 6 minuter – 180 °C
 • Grilla majs på 15 minuter – 190 °C

 

Det effektiva värmesystemet ser till att temperaturen stiger snabbt och förblir jämn under hela tillagningsprocessen. Med en effekt på 1700 W, jämfört med marknadsgenomsnittet mellan 1300 till 1500 W, är Onyx Airfryer konstruerad för att leverera snabb och pålitlig värmestabilitet.

Anpassningsbar matlagningsupplevelse
Onyx Airfryer är dessutom konstruerad med din bekvämlighet i åtanke och är utrustad med automatisk avstängning och en inbyggd timer för att förhindra överkokning. Den har också åtta förprogrammerade matlagningsprogram anpassade efter olika rätter, vilket förenklar användandet. För dig som vill ha mer kontroll över din matlagning är det självklart också möjligt att ställa in airfryern manuellt genom att justera temperaturen mellan 80-200 grader och ställa in timern från 1-60 minuter i steg om 1 minut. 

Non-stick och diskmaskinssäker
Onyx Airfryers frityrkorg är tillverkad med hållbar non-stick-beläggning, vilket garanterar att din mat inte fastnar i korgen och gör den samtidigt enklare att rengöra efter användning. Faktum är att hela korgen inklusive handtaget är diskmaskinssäker, vilket ytterligare förenklar rengöringsprocessen. Att underhålla din airfryer är alltså enkelt, så att du kan fokusera mer på att njuta av dina läckra, hälsosamma måltider.

Det som skiljer Onyx 8L från resten av airfryer-marknaden samt andra airfyrers från Onyx är förhållandet mellan pris och kapacitet. Onyx 8L är utrustad med en frityrkorg stor nog åt en familj, vilket tillsammans med alla andra funktioner ger fantastiska resultat och gör det enkelt att laga stora mängder mat. 

För-och nackdelar

Fördelar

 • Bra värmefördelning
 • Kombinerar fritös, konvektionsugn och mikrovågsugn i ett
 • Automatisk avstängningsfunktion och inbyggd timer
 • Åtta förprogrammerade lägen
 • Anti-slip fötter
 • Diskmaskinssäker frityrkorg

Nackdelar

 • Den digitala pekskärmen kan vara känslig för fingeravtryck

FAQ

Vilken kapacitet har Onyx Airfryer 8L?
Onyx Airfryer 8L har en kapacitet på åtta liter.
Vilken effekt har Onyx Airfryer 8L?
Onyx Airfryer 8L har en effekt på 1 700 watt.
Är Onyx Airfryer 8L utrustad med en digital timer?
Ja, Onyx Airfryer 8L är utrustad med en digital timer för att underlätta exakt matlagning.
Vilka funktioner erbjuder Onyx Airfryer 8L som underlättar matlagningen för användaren?
Onyx Airfryer 8L erbjuder olika tillagningsfunktioner samt åtta förprogrammerade tillagningsprogram. Den tillåter även manuell temperaturreglering med inställningar från 80 till 200 °C. Airfryerns frityrkorg, inklusive handtaget, är dessutom diskmaskinssäker, vilket förenklar rengöring väsentligt.

Recensioner och tester av Onyx Airfryer 8L

Vår recension

Marknadens bästa rymliga airfryer

Sammantaget anser vi att Onyx Airfryer 8L är en anmärkningsvärd köksapparat som erbjuder multifunktionalitet, effektiv matlagning och användarvänliga funktioner, levererade i en hållbar och lättunderhållen design. Dess unika kombination av fritös, konvektionsugn och mikrovågsugn säkerställer jämn värmefördelning för perfekt krispiga och jämnt tillagade måltider.

Den enda nackdelen är den digitala pekskärmen som kan vara känslig för fingeravtryck. Detta är dock en mindre nackdel med tanke på den modernt designade airfryern, och vi är övertygade om att Onyx 8L kan passa in i vilket kök som helst och på det hela taget är Onyx Airfryer en riktigt bra köksapparat. Med sin imponerande kapacitet på åtta liter, effektiva värmefördelning och mångsidiga funktioner anser vi att den är ett av marknadens bästa alternativ till en större familj och till dig som älskar att laga mat.

Baserat på recensioner

Onyx Airfryer 8L jämfört med andra