Napoleon TravelQ PRO285-X

Napoleon TravelQ PRO285-X

(4.4)

44 recensioner

Pris:

4.789 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
portabel gasolgrill med stor grillyta

Bland de främsta bärbara grillarna på marknaden hittar vi Napoleon TravelQ PRO285-X. Denna modell har utmärkts till “Bästa bärbara grill” av GoodHousekeeping.com, baserat på dess överlägsna prestanda och effektivitet. Vad vi uppskattar med denna produkt är dess kompakta storlek och flexibilitet som inte kompromissar med grillutrymmet. Med en stor grillyta på 54 x 37 cm är den trots detta designad för att vara bärbar och lätt att fälla ihop för enkel transport. Vi anser att detta gör den perfekt för utflykter med familj och vänner.

  • Dubbla brännare i rostfritt stål för direkt och indirekt grillning
  • Praktisk, lättviktsdesign som möjliggör enkel transport
  • Långvarigt väderskydd
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Antal brännare 2
Material på grillytan Gjutjärn
Storlek på grillytan 54 x 37 cm
Mått 74 x 47 x 38 cm
Termometer check-icon

För-och nackdelar

Fördelar

  • Portabel To Go-modell
  • Stor grillyta
  • Jetfire-tändning
  • CE-godkänd
  • Inbyggd Accu-Probe-termometer

Nackdelar

  • Utan förvaringshylla

FAQ

Hur stor är grillen Napoleon TravelQ PRO285-X?
Grillen Napoleon TravelQ PRO285-X har en storlek på 74 x 47 x 38 cm och en grillyta på 54 x 37 cm.
Vilka funktioner har Napoleon TravelQ PRO285-X som kan förbättra din grillupplevelse?
Napoleon TravelQ PRO285-X förhöjer grillupplevelsen genom sin bärbarhet, vilket gör den till ett bra tillbehör för utflykter. Den har en stor grillyta på 54 x 37 cm, Jetfire-tändning för säker och tillförlitlig tändning och en Accu-Probe-termometer för exakt matlagning. Grillgallren är gjorda av gjutjärn, vilket passar för grillning av kött.
Vilken typ av gas använder Napoleon TravelQ PRO285-X?
Napoleon TravelQ PRO285-X drivs av propangas och är designad för att vara enkel att bära med sig, vilket gör den perfekt för utflykter till stranden, parken eller ett sommarstuga.
Vilka är några nyckelfunktioner hos Napoleon TravelQ PRO285-X, som framhävs av användar- och expertrecensioner?
Napoleon TravelQ PRO285-X hyllas för sin bärbarhet, och har blivit utsedd till "Bästa bärbara grillen" av GoodHousekeeping.com. Den valdes också som "Redaktörens val" på OutGearLab med ett betyg på 4,8/5 stjärnor. Andra framstående funktioner inkluderar dess höga prestanda och kvalitet, vilket gav den 4/5 stjärnor på M3 och 4,4/5 på Amazon.

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Expertrecensioner och tester

Napoleon TravelQ PRO285-X har nominerats till Redaktörens val och har fått 4.8 stjärnor på Outdoor Gear Lab


M3.se är en svensk onlineplattform som utför rigorösa tester av konsumentprodukter inom olika kategorier, såsom elektronik, vitvaror och prylar. Deras expertrecensenter gör grundliga bedömningar och mäter prestanda, hållbarhet och användarvänlighet. De tillhandahåller omfattande, opartiska recensioner och betyg, vilket gör det möjligt för köpare att fatta välgrundade beslut. M3.se:s engagemang för opartiska tester skapar mervärde genom att hjälpa konsumenter att välja produkter som uppfyller deras specifika behov och preferenser, vilket säkerställer nöjda och välinformerade köp. Napoleon TravelQ PRO285-X har fått 4 stjärnor på M3


Videorecension

Napoleon TravelQ PRO285-X jämfört med andra gasolgrillar

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln