KitchenAid 3516EER
24849 recensioner
Pris:
966 kr.
Pris:
966 kr.
Specifikationer
Effekt | 240 W |
Hastighetsinställningar | 2 |
Kapacitet | 850 ml |
Material | Plastic |
Mått | 22.2 x 17,8 x 14,3 cm |
Vikt | 1,2 kg |
För-och nackdelar
Fördelar
- Lätt konstruktion
- Kan hacka, göra puré samt mixa ingredienser
- Alla löstagbara komponenter tål maskindisk
- Styrs med en enda knapptryckning
- BPA-fri skål
Nackdelar
- Locket är svårt att ta av
FAQ
Användarrecensioner
Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.
Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.
Expertrecensioner och tester
TheSpruceEats.com är en webbplats med fokus på matlagning. Webbplatsen består av ett brett utbud av kulinariska resurser, bland annat recept. Det finns testade och sammanställda recept, matlagningstips samt tester av olika köksprodukter. Webbplatsen syftar till att hjälpa sina läsare med deras matlagning – oberoende deras skicklighet och erfarenhet. KitchenAid 3516EER har fått 4.8 stjärnor på The Spruce Eats
BBCGoodFood är en känd kulinarisk tidning som rigoröst testar och granskar livsmedelsprodukter för kvalitet och smak. Deras expertpanel utvärderar produkter genom blinda smaktester, näringsanalyser och granskning av ingredienser. Denna noggranna process säkerställer att konsumenter kan fatta välgrundade beslut och välja högkvalitativa och smakrika produkter. BBC Good Foods engagemang för grundliga tester ökar förtroendet för köpare och hjälper dem att fatta tillfredsställande och hälsomedvetna köpbeslut. KitchenAid 3516EER har fått 5 stjärnor på BBC Good Food
KitchenAid 3516EER jämfört med andra matberedarna
Se hela tabellen
Läs mer i artikeln