Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda

Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda

(4.6)

147 recensioner

Drop-stitch, Tritech-material och UV-resistent

Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda från Bestway erbjuder pålitliga och roliga åkturer. Brädan är utformad med drop-stitch och Tritech material, vilket garanterar dess bärbarhet samtidigt som den behåller en fast yta liknande en hårdare paddleboard. Materialet motstår UV-strålar och dess halkfria yta garanterar din säkerhet på vattnet. Den robusta konstruktionen kompromissar inte heller med kvaliteten. Med en viktkapacitet på 120 kg är den här brädan främst designad för vuxna och erfarna paddlare.

  • Utformad för snabb körning och medellånga eller långa resor
  • Droppstygn och Tritech-material
  • Maximal stabilitet och grepp

Pris:

5.063 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Max. personvikt 120 kg
Längd 381 cm
Vikt 17 kg
Tjocklek 15 cm
Bredd 76 cm
Uppställning av fenor Enkel
Form Loppet

För-och nackdelar

Fördelar

  • Glidfri yta
  • Racingtyp
  • Praktiskt handtag för enklare transport
  • Lätt att sätta upp och transportera

Nackdelar

  • Inte perfekt för nybörjare

FAQ

Vad är viktkapaciteten för Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda?
Lastkapaciteten för Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda är 120 kg. Denna bräda är designad för vuxna och erfarna användare. Vikten på själva brädan är 14 kg, vilket bör beaktas när man beräknar total belastning.
Vilka är dimensionerna i termer av längd och bredd för Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda?
Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda har en längd på 381 cm och en bredd på 76 cm. Dessa dimensioner är idealiska för att ge stabilitet och balans under paddling.
Vad är tjockleken på Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda?
Svaret är att tjockleken på Hydro Force Fastblast 3Tech 12'6'' Set SUP-bräda är 15 cm. Denna SUP-bräda är tillverkad med robusta och hållbara material, vilket garanterar en stadig yta samtidigt som den fortfarande är lätt att förvara och transportera.
Vad avslöjar användar- och expertrecensioner om prestanda och hållbarhet för Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda?
Användar- och expertrecensioner indikerar att Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda presterar bra, med höga betyg på 4,5/5 stjärnor på Amazon och 4,9/5 stjärnor på Produceshop. Dessa betyg tyder på att produkten är hållbar och tillförlitlig, vilket tillfredsställer kunder med dess prestanda och livslängd.

Recensioner och tester av Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda

4.6

Baserat på 147 recensioner

Vår recension

Utmärkt för erfarna användare

Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP är lämplig för dig som är erfaren, vuxen SUP-entusiast, och vi rekommenderar brädan om du inte störs av den lite tyngre vikten på 14 kg. I paketet ingår allt du behöver för att komma igång, såsom SUP-bräda, gungbräda, handpump, ryggsäck, fångrem och mittenfena.

När du satsar på detta SUP-paket är du fullt utrustad med allt som behövs för en lyckad tur ute på vattnet. Maximal stabilitet, utmärkt grepp och ett gummiband för ytterligare förvaring är ett extra plus.

Aleksandar Cvijanovic Recension av: Aleksandar Cvijanovic

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Hydro Force Fastblast 3Tech 12’6’’ Set SUP-bräda jämfört med andra SUP-brädor

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln