Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’

(4.7)

1541 recensioner

bra SUP-bräda för nybörjare

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10′, är en robust paddleboard som kan omvandlas till en kajak och som i test från två expertkällor visade imponerande mångsidighet och stabilitet. Vi uppskattar särskilt det justerbara, vadderade ryggstöd på den medföljande kajaksätet för komfort, samt det integrerade förvaringsutrymmet. Paddleboarden passar både för vuxna och barn.

  • Justerbart och vadderat ryggstöd för maximal komfort
  • Kan förvandlas till kajak
  • Robust och väderbeständigt Tritech ™ ytmaterial

Pris:

2.545 kr.

Gå för bästa pris I samarbete med Pricerunner
Gå för bästa pris
I samarbete med Pricerunner

Specifikationer

Max. personvikt 110 kg
Längd 305 cm
Vikt 12 kg
Tjocklek 12 cm
Bredd 84 cm
Uppställning av fenor Enklel
Form Rundad

För-och nackdelar

Fördelar

  • Optimal för lugna vattenförhållanden
  • Bra stabilitet
  • Inbyggd förvaring
  • Anti-slip beläggning och bärhandtag
  • Utmärkt hårdhet och hållbarhet

Nackdelar

  • Presterar sämre i turbulenta vatten

FAQ

Vad är viktkapaciteten för Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’?
Viktkapaciteten för Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ är 110 kg. Denna robusta två-i-en-modell är optimal för lugna vattenförhållanden och kan även omvandlas till en kajak.
Vad är längd- och breddmåtten för Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’?
Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ har en längd på 305 cm och en bredd på 84 cm. Dessa dimensioner bidrar till brädans höga stabilitet, vilket gör den idealisk för lugna vattenförhållanden och inte för höga hastigheter.
Vad är tjockleken på Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’?
Tjockleken på Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ är 12 centimeter.
Vad säger användar- och expertrecensioner om prestanda och användarvänlighet för Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10'?
Användar- och expertrecensioner framhäver den överlägsna prestandan och användarvänligheten hos Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10'. Den fick utmärkelsen "Redaktörens val" av Globosurfer.com, vilket indikerar dess expertgodkännande. Användare ger den höga betyg, med 4,8/5 stjärnor på Google Shopping och 4,6/5 stjärnor på Amazon, vilket vittnar om dess kvalitet och tillförlitlighet.

Recensioner och tester av Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’

4.7

Baserat på 1541 recensioner

Vår recension

Bästa SUP-bräda för lugnare paddelturer

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10′ är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en SUP-bräda som är avsedd för lugna vattenförhållanden. Brädans design i vackra, blå nyanser skapar en känsla av harmoni med vattnet, vilket gör den perfekt för lugna och fridfulla aktiviteter.

Den här SUP-brädan erbjuder exceptionell stabilitet, vilket är en av dess främsta kapaciteter. Detta gör brädan särskilt lämpad för lugna turer på sjön eller i mindre vågor. En annan detalj som utmärker Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10′ är dess unika konvertibla design. Med den medföljande kajaksitsen kan SUP-brädan förvandlas till en kajak, vilket skapar en mångsidig paddlingsupplevelse. Det enda du behöver göra är att fästa sitsen på brädan. Därefter kan du njuta av att antingen sitta eller stå upp när du paddlar.

Den här SUP-brädan fungerar inte optimalt på turbulent vatten, vilket egentligen inte är så konstigt eftersom den är konstruerad för användning under lugnare förhållanden. Vi anser därför inte att detta försämrar dess funktionalitet. Vi ser snarare SUP-brädan som ett utmärkt alternativ för dig som söker mångsidig men lugn paddling.

Aleksandar Cvijanovic Recension av: Aleksandar Cvijanovic

Användarrecensioner

Amazon är världens största e-handelsplattform med ett sortiment som omfattar miljontals produkter inom nästan alla tänkbara kategorier. Amazon tillhandahåller även ett praktiskt system för användarrecensioner där användare kan lämna stjärnbetyg och detaljerade kommentarer om produkterna de köpt.


Google Shopping presenterar en sammanställning av produkter från olika återförsäljare samt ger en omfattande översikt av tidigare användares erfarenheter. Användarna kan även betygsätta produkterna på en skala mellan 1 och 5.


Expertrecensioner och tester

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ är utsedd till "Redaktörens val" och har fått 4.5 stjärnor på GloboSurfer.


Videorecension

Bestway Hydro Force Oceana SUP Set 10’ jämfört med andra SUP-brädor

Se hela tabellen

Läs mer i artikeln