Dyson dammsugare test 2019 – De bästa Dyson dammsugarna – Bäst i Test guide

0

I den här artikeln tittar vi närmare på dammsugarmodellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro från Dyson Cinetic Big Ball-serien. Vi går först igenom modellen grundligt och därefter tittar vi även på fyra andra Dyson Cinetic Big Ball-modeller.

Därefter har vi ett avsnitt om andra modeller från Dyson och här handlar det först om Dyson V8 och därefter om fem modeller från serien Dyson V6 med huvudfokus på modellen Dyson V6 AnimalPro.

Utöver det har vi också tittat närmare på andra typer av dammsugare från Dyson som inte tillhör Cinetic Big Ball, V6 eller V8-serien.

För att kunna ge konsumenterna bästa möjliga överblick har vi analyserat en lång rad experttest där experter har provat och utvärderat de olika dammsugarna.

Vill du läsa mer hittar du en lista med länkar till de undersökningar som vi hänvisar till, sist i artikeln.

I denna artikel får du:
🔸 Överblick och genomgång av Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro
🔸 Genomgång av andra Dyson Cinetic Big Ball-modeller
🔸 Alternativ till Dyson Cinetic Big Ball-serien från Dyson V8 och V6 samt ett par andra Dyson modeller
🔸 Information om Dyson
🔸 Genomgång av diverse test, som vi har använt och analyserat

Var vänlig och observera att Konsumentmagasinet inte själva testar produkterna utan samlar in resultaten från olika test så att du kan få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro

✅ ”Very good” av brittiska Which.co.uk
✅ 4,5 stjärnor av 5 från Trustedreviews.com
 Rekommenderad av amerikanska Techcrunch.com
 9,43 poäng av 10 från Toptenreviews.com
 4 stjärnor av 5 från Techgearlab.com
 5 stjärnor av 5 från T3.com

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
4 490,00 Kr. 0,00 Kr. 4 490,00 Kr. Läs mer
4 888,00 Kr. 0,00 Kr. 4 888,00 Kr. Läs mer
4 990,00 Kr. 0,00 Kr. 4 990,00 Kr. Läs mer
5 099,00 Kr. 0,00 Kr. 5 099,00 Kr. Läs mer
8 999,00 Kr. 0,00 Kr. 8 999,00 Kr. Läs mer

 

Modellen Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro ingår i Dyson Big Ball-serien. Serien kännetecknas av den unika Ball-teknologin som ger en låg tyngdpunkt samt mer flexibilitet och stabilitet tack vare den rörliga kulan i handtaget. Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro är specialkonstruerad för hem med husdjur och har testats av en lång rad experter. Experterna från bland annat trustedreviews.com, Gizmodo.co.uk och Techradar.com är eniga om att Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro är en otrolig dammsugare som har bra sugkraft, bra munstycken och en hög användarvänlighet.

Dyson Cinetic cyklon-teknologi

Det första man lägger märke till med Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro är det något futuristiska utseendet med en liten rund motor som det sitter ett handtag och ett rör som mynnar ut i munstycket på. Det är mycket lätt att sätta ihop modellen och den är klar för att användas efter cirka 10 minuter. Modellens styrka är först och främst Dyson Cinetic-teknologin där cykloner arbetar tillsammans för att samla upp dammet. Systemet ser till att så mycket damm som möjligt samlas upp och att det inte följer med utblåsningsluften ut i bostaden igen.

Specialmunstycken ökar funktionsdugligheten

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro mundstykkeExperterna är imponerade över Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro dammsugaren. Motorn har en mycket stark sugkraft på 250 AV och luftgenomströmningen är hög och kraftfull. Det är dock munstyckena som imponerar mest. Det Turbine Head och Musclehead till mattor respektive hårda golv, men båda kan användas båda typerna av underlag.

Musclehead är designat till hårda golv och har ett brett huvud som är indelat i många mindre sugsektioner som ger full rörelsefrihet. Tack vare Ball-teknologin är det möjligt att städa längs med hela golvet, även under mycket låga möbler. Munstycket har en höj- och sänkfunktion som går att ändra med hjälp av foten.

Den kraftiga sugförmågan gör att i princip inget damm blåser ut igen. Det samma gäller för Turbine Head till mattor. Munstycket har en rad hårda nylonborstar som är speciellt framtagna för att avlägsna små partiklar från golvmattan samt en rad med mjuka kolfiberborstar som tar bort det allra finaste dammkornen.

Tangle-Free Turbine tool för djurhår

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro har fått det namnet för att modellen är idealisk til hushåll som har pälsdjur. Experterna påpekar Turbine Head-munstycket klarar av att avlägsna djurhår mycket bra och det blir en märkbar skillnad efter bara några få dammsugningar. Om man vill gå riktigt grundligt till väga medföljer det ett munstycke som är speciellt framtaget för att avlägsna djurhår, kallat Tangle-Free Turbine tool.

Det här munstycket är mycket litet och är därför inte lämpligt att använda på stora mattgolv. I gengäld är det skräddarsytt för mindre områden som små mattor, filtar, sängar, hundkorgar och möbler. Munstycket suger upp håren på mindre än tio sekunder och mycket få hårstrån blir kvar. Av den anledningen är Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro även ett bra val för hushåll med allergiker.

Flexibel användning

toem Dyson Cinetic Big Ball Animal ProDyson Cinetic Big Ball AnimalPro är påslös men inte sladdlös. Dammet samlas upp i en dammbehållare som har en imponerande kapacitet på 1,6 liter. Det betyder att man kan städa stora delar av ett hus innan behållaren måste tömmas.

Dessutom ser de kraftfulla cyklonerna till att pressas ihop till kompakta tussar som är lätta att tömma ur behållaren. Det är bara att trycka på en knapp och hälla ut dammet i soppåsen utan att röra vid det. Sladden till Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro är 6,5 meter lång vilket inte är den längsta sladden på marknaden.

I gengäld har modellen ett flexibelt handtag och dammsugarrör som kan förlängas så att man nå långt när man städar. Handtaget kan vridas i tre olika riktningar, vilket ger 360 graders rörelsefrihet och bättre kontroll.

Modellen väger lite över sex kilo så den är inte helt lätt att bära runt på. Ball-teknologin kompenserar upp detta genom den ledade kulan som gör att munstycket kan användas i alla riktningar. Ball-teknologin ger också en ökad stabilitet och det är lätt att dra runt på dammsugaren även runt möbler och hörnor. Om dammsugaren välter när man använder den, vänder den sig själv på rätt håll igen, något som spar på både muskler och rygg.

Utan filter

Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro motor

Dyson Cinetic-teknologin använder små flexibla munstycken använder små flexibla munstycket i ändarna av cyklonerna och dessa stoppar även små dammpartiklar från att följa med utblåsluften ut i rummet. Därför finns det inga filter Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro är utvecklad för att arbeta utan filter.

Det innebär till att börja med att igenkorkade filter aldrig börjar påverka inomhusklimatet till det sämre och dessutom behöver man heller inte hålla på att skölja ur och tvätta filtren. Det sikrer for det første, at tilstoppede filtre aldrig begynder at skabe et dårligere indeklima, og så behøver man heller ikke selv stå at vaske og skrubbe filtrene. Separationen av damm från utblåsluften i Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro är helt enkelt så effektiv att inga filter behövs.

Det låter kanske lite för bra för att vara sant men experternas tester visar att tekniken fungerar mycket bra och Dyson Cinetic Big Ball AnimalPros dammutsläpp får en hedervärd A-klassificering på energimärkningen.

Många tillbehör

Utöver specialmunstycken till hårda golv, mattor och djurhår, medföljer det även munstycken till smala utrymmen och möbler samt en dammborste. Dessa munstycken kan fästas på handtaget eller röret medan man dammsuger. Det gör att tillbehören alltid finns till hands och städningen går fortare och blir mer effektiv. Experterna har Udover specialmundstykker til hårde gulve, tæpper og dyrehår medfølger der også mundstykker til sprækker og møbler samt en støvbørste, som alle kan sættes fast på håndtaget eller røret, imens man støvsuger. Det tillader let adgang til disse værktøjer og gør rengøringen hurtigere og mere effektiv. Experterna har testat alla extra munstycken och tillbehör och anser att var och ett uppfyller både funktion och syfte alldeles utmärkt.

Efter avslutat test konstaterar experterna att Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro är en extremt bra och effektiv dammsugare med bara några få små minustecken. Det ena är den förhållandevis korta sladden och det andra är priset som ligger högt upp på prisskalan

Utvalda fördelar med Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro:
🌪️
Har Dyson Cinetic-teknologi
🌪️ Turbine Head-munstycke till golvmattor
🌪️ Musclehead-munstycke till hårda golv
🌪️ Tangle-Free Turbine tool specialframställt munstycke för djurhår
🌪️ Ball-teknologi bidrar till en ökad flexibilitet
🌪️ Modell utan filter
🌪️ Det medföljer extra munstycken till smala utrymmen och möbler samt en dammborste

Nedanför kan du se hur Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro fungerar:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=_-qFPOQyE98

Nedanför kan du se hur man tömmer dammbehållaren på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qgaR4h1XcDo

Dyson V-serien

Här nedan tittar vi närmare på några dammsugare från två av Dysons andra serier, nämligen Dyson V8 och Dyson V6.


Dyson V8 Absolute

✅ 5 stjärnor av 5 från T3.com
 5 stjärnor av 5 från Trustedreviews.com
 5 stjärnor av 5 från Theguardian.com
 5 stjärnor av 5 från Expertreviews.co.uk
 5 stjärnor av norske Klikk.no
 Toppoäng av Tek.no
 ”Bästa köp” hos brittiska Which.co.uk
 ”Dammsugarens Rolls Royce” hos Gizmodo.co.uk
 4,7 stjärnor av 5 från Johnlewis.com – baserat på 1332 recensioner
 96 poäng av 100 från Goodhousekeeping.co.uk
 5 stjärnor av 5 av brittiska Mirror.co.uk
 5 stjärnor av 5 av Techgearlab.com
 3 stjärnor av 5 av Digitaltrends.com

Dyson V8 Absolute

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
3 909,00 Kr. 0,00 Kr. 3 909,00 Kr. Läs mer
3 909,00 Kr. 0,00 Kr. 3 909,00 Kr. Läs mer
4 259,00 Kr. 0,00 Kr. 4 259,00 Kr. Läs mer
5 999,00 Kr. 0,00 Kr. 5 999,00 Kr. Läs mer
6 039,00 Kr. 0,00 Kr. 6 039,00 Kr. Läs mer

 

Dyson V8 Absolute ingår i Dysons nya och mer kraftrulla V8-serie och den här modellen har testats av en rad experter, från bland annat trustedreviews.com, expertreviews.co.uk och tidningen The Guardian. Det råder en stor enighet bland experterna att Dyson V8 Absolute är en riktigt bra dammsugare och därför får modellen absoluta toppbetyg.

Lång batteritid

Eftersom Dyson V8 Absolute, som vi tidigare nämnt, har en bättre prestanda än tidigare modeller bli dammsugningen enklare för användaren. Experterna kallar modellen före en ”evolution” bland dammsugare, inte minst för att Dyson V8 Absolute både är pås- och sladdlös. (Dyson V8 Absolute drivs med batteri).

Funktionen att suga upp damm och smuts fungerar som så att man själv håller in startknappen när det ska dammsugas. Den här metoden gör att batteriet varar längre eftersom det bara går åt energi när maskinen används. Experterna påpekar också att batteritiden för Dyson V8 Absolute är markant förbättrad i förhållande till andra bra modeller, eftersom Dyson V8 Absolute kan dammsuga i 40 minuter på en laddning, om man använder den normala sugstyrkan och inte den maximala.

Många munstycken

Med en vikt på endast 2,61 kilo är Dyson V8 Absolute en mycket lätt modell och den är bekväm att hantera och lätt att lyfta upp för att kunna rengöra högre ytor, även innertak. Flexibiliteten är karaktäristiskt för Dyson V8 Absolute tack vare de ledade munstyckena som gör att dammsugaren kan komma runt överallt och även in under soffan, i hörnor samt mot kanter och väggar.

Dyson V8 Absolute levereras med flera olika munstycken, allt för att effekten ska blir så bra som möjligt. Varje munstycke är specialtillverkat för respektive ändamål; Soft Roller till hårda golv, Direct Drive till mattor, Mini Motorised-munstycke till trappor och möbler samt Combination Tool-munstycke till det finaste dammet. Experterna tar dessutom upp att rengöringen, med de här munstyckena och den flexibla formgivningen, går lätt och smärtfritt samt att sugförmågan är riktigt bra.

Tystgående modell

Dyson V8 haandstoevsuger

Experterna skriver att även om Dyson V8 Absolute har en effektfull motor är modellen så tystgående att den knappt hörs när den är i gång.

Eftersom Dyson V8 Absolute är påslös samlas dammet upp i en behållare som rymmer 0,54 liter damm. Den nya teknologin gör att det är mycket lättare att tömma behållaren och det är något som experterna särskilt noterar på plussidan, eftersom andra påslösa modeller ofta har problem med just tömningen av dammbehållaren.

Dessutom är Dyson V8 Absolute en två-i-en-dammsugare eftersom den traditionella dammsugaren kan konverteras till en handdammsugare. Modellen är utrustad med både HEPA-filter och ett tvättbart förfilter, vilket ger en optimal dammsugning som kan motverka utveckling av allergier.

Utvalda fördelar med Dyson V8 Absolute:
🌪️
Batteritid på upp till 40 minuter
🌪️ Lågt vikt på enbart 2,61 kilo
🌪️ Flera munstycken inklusive Soft Roller-munstycke till hårde golv och Direct Drive-munstycke till mattor
🌪️ Inklusive handdammsugare
🌪️ Har både HEPA-filter och tvättbart förfilter

Nedanför kan du se en kort presentation av Dyson V8 Absolute och dess funktioner:

https://www.youtube.com/watch?v=tof1cmX6RqU

Övriga Dyson V-modeller:

Dyson V6 AnimalPro+

Dyson V6 AnimalPro+

Modellen Dyson V6 AnimalPro+ har i stort sett samma namn som Dyson V6 AnimalPro och det beror på att modellerna i stort sett är identiska med bara små skillnader. Dyson V6 AnimalPro+ är något större än Dyson V6 AnimalPro och väger också lite mer.

Motorn och 2 Tier Radial Cyclones-teknologin är den samma, men det medföljer lite mer tillbehör till Dyson V6 AnimalPro+, som har ett bättre munstycke för djurhår.

Batteriuppladdningstiden för Dyson V6 AnimalPro+ är lite kortare än för Dyson V6 AnimalPro, medan priset är något högre. Modellen är även utrustad med HEPA-filter.

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
3 815,00 Kr. 0,00 Kr. 3 815,00 Kr. Läs mer
3 855,00 Kr. 0,00 Kr. 3 855,00 Kr. Läs mer
7 499,00 Kr. 0,00 Kr. 7 499,00 Kr. Läs mer

 

Dyson V6 Digital Slim

dyson digital slim v6

Dyson V6 Digital Slim är även den konstruerad med samma starka motor och 2 Tier Radial Cyclones-teknologi som Dyson V6 AnimalPro. Modellen är precis lika effektiv när det kommer till dammsugning.

En av de få skillnaderna är att Dyson V6 Digital Slim är en tunnare, mindre och lite lägre modell. Det gör att dammsugaren är lättare att hantera och arbeta med. Vikten ligger på 2,1 kilo. Dyson V6 Digital Slim är inte utrustad med HEPA-filter.

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
4 065,00 Kr. 0,00 Kr. 4 065,00 Kr. Läs mer
4 065,00 Kr. 0,00 Kr. 4 065,00 Kr. Läs mer
6 099,00 Kr. 0,00 Kr. 6 099,00 Kr. Läs mer

 

Dyson V6 Fluffy+Dyson V6 Fluffy+

Dyson V6 Fluffy+ är specialdesignad för hårda golv så om man har ett hem med få golvmattor kan Dyson V6 Fluffy+ vara ett bra val. Modellen är utrustad med ett Soft Roller-munstycke som är utvecklat specifikt för att dammsuga hårda golv.

Soft Roller-munstycket avlägsnar större dammpartiklar och smuts samtidigt och därefter sker en filtrering som fångar upp allt damm och andra möjliga allergikällor, innan luften returneras ut i rummet igen, betydligt renare än tidigare.

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
5 295,00 Kr. 0,00 Kr. 5 295,00 Kr. Läs mer
5 375,00 Kr. 0,00 Kr. 5 375,00 Kr. Läs mer
7 499,00 Kr. 0,00 Kr. 7 499,00 Kr. Läs mer

 

Andra Dyson-modeller

Vi har nu gått igenom flera Dyson-dammsugare i artikeln och haft huvudfokus på Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro, som har fått toppbetyg av experterna i olika test.

Utöver den här dammsugaren har vi även fokuserat på modeller från Dyson V8 och Dyson V6-serien, och i det här avsnittet ska vi titta närmare på fyra andra Dyson-dammsugare som inte tillhör Big Ball-, V6- eller V8-serien.


Dyson 360 Eye

✅ 4,5 stjärnor av 5 från Trustedreviews.com
 4 stjärnor av 5 från Techradar.com
 3,5 stjärnor av 5 från T3.com
 5 stjärnor av 5 från Theguardian.com
 ”Bästa robotdammsugaren vi har provat” av Techcrunch.com
 6 stjärnor av 10 från M3.se
 ”Best buy” hos brittiska Which.co.uk
 ”Bästa robotdammsugaren på marknaden” från Theverge.com
 81,8 poäng av 100 från tyske Chip.de
 5 stjärnor av 5 från Stuff.tv
 ”Best buy” hos brittiska Independent.co.uk

Dyson 360 Eye robotstoevsuger

Butik Pris Frakt Totalpris Läs mer
9 190,00 Kr. 0,00 Kr. 9 190,00 Kr. Läs mer
10 299,00 Kr. 0,00 Kr. 10 299,00 Kr. Läs mer
10 299,00 Kr. 0,00 Kr. 10 299,00 Kr. Läs mer

 

Dyson 360 Eye är en robotdammsugare och den här modellen har testats av många experter som samtliga är mycket imponerade över den lille roboten. Robotdammsugare har generellt sett ett rykte om sig att vara mindre effektiva än vanliga dammsugare samt ha en tendens att missa många ställen och stöta i alla möbler. Dyson 360 Eye klarar däremot av dessa hinder riktigt bra.

360 graders navigation

Något som skiljer Dyson 360 Eye från övriga robotdammsugare på marknaden är dess navigationsutrustning. Experterna är mycket imponerade över modellens 360-graderskamera som gör att modellen kan se i alla riktningar när den kör runt.

Det hjälper den att både göra ett schema för städningen samt undvika hinder som möbler och trappsteg. Experterna noterar att modellen, tack vare detta, stöter i mycket få saker och när det händer handlar det i regel om saker som ligger under kamerans synfält.

Riktigt bra rengöringsförmåga

Dyson 360 Eye profil

Även fast Dyson 360 Eye är en robotdammsugare är den utrustad med Dysons unika Radial Root Cyclone-teknologi och en digital V2-motor.

Experterna påpekar att Dyson 360 Eye är riktigt bra på att göra rent och samla upp damm på alla typer av underlag. Dessutom kommer modellen in i alla hörnor och intill lister samt kanter, vilket tidigare har varit en av robotdammsugarnas nackdelar.

Dyson 360 Eye har alltså en så pass bra sugförmåga, särskilt på hårda golv, att några experter menar att Dyson 360 Eye är bättre än många traditionella dammsugare.

Utnyttjar batteritiden

Dyson 360 Eye är både påslös och sladdlös. Modellen är utrustad med en dammbehållare på 0,33 liter, vilket självklart är lägre än de traditionella dammsugarna, och har en batteritid på 45 minuter.

Experterna påpekar att modellen utnyttjar 45 minuter riktigt bra och effektivt. Som en extra smart funktion går modellen själv till laddningsstationen när batteriet håller på att ta slut. Utöver detta går det att styra Dyson 360 Eye med den tillhörande Dyson Link appen som är lättöverskådlig och enkel att använda.

Utvalda fördelar med Dyson 360 Eye:
🌪️
Effektiv robotdammsugare med 360 graders navigation
🌪️ Unikt navigationssystem som minimerar sammanstötningar med möbler
🌪️ Radial Root Cyclone-teknologi
🌪️ Påslös modell
🌪️ Batteritid på 45 minuter

Nedanför kan du se en kort presentation av Dyson 360 Eye:

https://www.youtube.com/watch?v=OadhuICDAjk

Historien om Dyson
dyson logo

Det första fröet till dammsugarmärket Dyson började gro 1979 när engelsmannen James Dyson blev irriterad på sin dammsugares försämrade sugförmåga. Han skruvade isär den och kom på att den minskade sugkraften berodde på att påsen var igensatt av damm. Dyson bestämde sig för att konstruera en bättre dammsugare och 1983, efter 5000 prototyper blev den första Dyson-dammsugaren verklighet.

Det var det högteknologiska Japan som först fick upp ögonen för Dysons påslösa dammsugare. Japanerna blev imponerade över dammsugaren, som hade fått namnet G-Force, och förutom den förbättrade standarden, fick modellen dessutom den prestigefulla utmärkelsen International Design Fair-pris, 1991. Priset på G-Force var till att börja med mycket högt, cirka 2000 dollar styck.

Pengarna från försäljningen av G-Force-modellen använde James Dyson till att starta upp sin verksamhet och 1993 öppnade han sin kombinerade fabrik och forskningscenter i England. Här arbetade James Dyson med att överträffa den tidigare G-Force modellen genom att utveckla en ny modell som kunde fånga upp ännu fler dammpartiklar. Dyson kallade modellen för DC01 (DC stod för Double Cyclone) och det revolutionerande med den här modellen var att sugstyrkan aldrig försämrades.

I dag säljs Dyson-dammsugarna i mer än 65 länder världen över och fler än 1000 ingenjörer arbetar med att hela tiden förbättra dammsugaren. Här nedanför kan du höra grundaren av Dyson, James Dyson, berätta Dyson-märkets historia.

https://www.youtube.com/watch?v=-iItuC1Pycc

Dyson dammsugar-test – de här källorna har vi använt: 

Chip.de 🇩🇪
Tyska online-magasinet som huvudsakligen behandlar teknologi, datorer, mobiltelefoner och kommunikation. Magasinet skriver nyheter, informationsartiklar och testar utvalda produkter. Här handlar det om en test av Dyson 360 Eye. Läs mer här.


Det danska konsumentrådet Tænk 🇩🇰
Det danska konsumentrådet genomför grundliga test och jämförelser av vardags- och konsumentprodukter. Här är det tal om ett test med 68 olika dammsugare i alla prisklasser och från både kända och mindre kända märken. Du kan läsa mer om testet här, men för att kunna läsa allt måste du vara abonnent. Det är möjligt att köpa tillgång till enskilda test.


Digitaltrends.com 🇺🇸
Internationell teknologisajt som bland annat testar olika elektroniska produkter. I det här fallet handlar det om ett test av Dyson V6 och Dyson V8. Läs mer här.


Dinside.no 🇳🇴
Norsk konsumentsajt som skriver brett om konsumentprodukter. Sajten behandlar främst boende, datorer, mobiler och motorer. Här har sajten testat en Dyson V6-dammsugare. Läs mer här.


Expertentesten.de 🇩🇪
Tysk testsajt som testar en mängd olika produkter, även hushålls- och köksprodukter. Här handlar det om ett test av modellen Dyson DC33c Pro. Läs mer här.


Expertreviews.co.uk 🇬🇧
Den här brittiska testsajten utför oberoende tester på ett brett utbud av hemelektronikprodukter. Det handlar bland annat om datorer, tv-apparater, mobiltelefoner och kameror, men även test av vitvaror som till exempel tvättmaskiner. Här gäller det tester av Dyson V6 och Dyson V8 Absolute, där sajten undersöker sugförmåga, batteri och användarvänlighet. Läs mer här.


Gizmodo.co.uk 🇬🇧
Brittisk design-, teknologi- och vetenskapssajt som skriver artiklar om ämnena men som även testar utvalda produkter. Här handlar det om en test av olika Dyson-dammsugare. Läs mer här.


Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Denna brittiska sajt både testar och skriver om olika produkter som har med hus och trädgård att göra. Det är inte tal om tester av ett stort antal produkter på en och samma gång men sajten har löpande testat ett urval av dammsugare. Här får produkterna betyg på den skala mellan 1 och 100 för att visa hur bra de är.
Läs mer här.


Johnlewis.com 🇬🇧
Den brittiska varuhuskedjan John Lewis har här testat Dyson V6 AnimalPro och Dyson V8 Absolute samt tittat närmare på modellernas prestanda, teknik, styrka, batteritid och användarvänlighet. Läs mer här.


Klikk.no 🇳🇴
Den norska konsumentsajten klikk.no genomför hundratals konsumenttester varje år från vitt skilda områden. Det handlar om allt från bostad och bil till mode, hälsa, teknik med mera. I det här testet undersökte de Dyson V8 Absolute. Läs mer här. 


M3.se 🇸🇪
Svensk testsajt vars huvudfokus ligger på att prova och utvärdera de senaste teknikprodukterna. Här handlar det om ett test av Dyson 360 Eye. Läs mer här.


Stuff.tv 🇬🇧
Onlineversionen av det brittiska mansmagasinet Stuff, som skriver om teknologi och digitala trender. Magasinet publicerar också detaljerade recensioner och test av konsumentprodukter inom teknikområdet. Här handlar det om en test av Dyson 360 Eye. Läs mer här. 


Techcrunch.com 🇺🇸
Ledande teknikmedia som i huvudsak vänder sig mot nystartade företag men som även fokuserar på recensioner av nya teknikprodukter och att producera nyheter om teknikindustrin. Här är det tal om ett test av två olika Dyson-dammsugare. Läs mer här.


Techgearlab.com 🇺🇸
Internationell sajt som publicerar recensioner av de senaste konsumentprodukterna inom teknologi och elektronik. Alla produkter testas och bedöms med poäng. Här handlar det om en test av två olika Dyson-dammsugare. Läs mer här. 


Techradar.com 🇬🇧
Internationell teknologisajt som både publicerar de senaste nyheterna från teknologivärlden och artiklar om datorer, hemmabiosystem, gadgets med mera. Här har de testat två olika Dyson-dammsugare. Läs mer här.


Tek.no 🇳🇴
Norges största sajt för konsumentteknologi med över 300 000 läsare per vecka. Här finns nyheter, artiklar, guider och tester. Här är det tal om en test av 13 olika dammsugare. Läs mer här. 


Testberichte.de 🇩🇪
Den här tyska sajten samlar in olika test och konsumentrecensioner för att analysera dem. Därefter bildar de en egen professionell uppfattning och produkten får en sammanfattande poäng. Här handlar det om ett test av Dyson V6 AnimalPro. Läs mer här.


The Guardian 🇬🇧
En av de största brittiska tidningarna som startades 1821 och ges ut varje dag, från måndag till lördag. Tidningen skriver om allt från nyheter och sport till affärsliv. Tidningen inkluderar, till och från, även konsumentmaterial och här har tidningen testat Dyson V8 Absolute och Dyson 360 Eye. Läs mer här.


The Independent 🇬🇧 
Tidningen är en av det största och mest omfångsrika brittiska tidningarna. Det skrivs om nyheter, sport, politik, utland med mera, men även konstumentartiklar har sin plats i tidningen. I detta test har tidningen testat Dyson 360 Eye. Läs mer här.


The Mirror 🇬🇧
Ledande brittisk tabloidtidning som startades 1903. Tidningen ges ut dagligen och publicerar de senaste nationella och internationella nyheterna, sport, underhållning med mera. Tidningen har även en stor nyhetssajt där konsumentliv får mycket utrymme. Här är det tal om en test av Dyson V8 Absolute. Läs mer här. 


Theverge.com 🇺🇸
Amerikansk teknologinyhetssajt som ägs av Vox Media. Theverge.com täcker in ett brett område av teknologi, vetenskap, konst och kultur och vill ge konsumenterna en så bra överblick över den högteknologiska världen som möjligt. Här handlar det om ett test av Dyson 360 Eye. Läs mer här. 


Toptenreviews.com 🇺🇸
Amerikansk konsumentsajt vars huvuduppdrag är att hjälpa konsumenterna att investera i de bästa produkterna som finns på marknaden för teknologi och elektronik. Sajten har ett eget laboratorium där det bedrivs forskning och görs undersökningar samt tester. Här handlar det om ett test av Dyson Cinetic Big Ball AnimalPro. Läs mer här.


Trustedreviews.com 🇬🇧
Siten publicerar dagligen detaljerade expertutlåtanden om elektroniska konsumentprodukter och andra analyser. Här testade de tre olika Dyson-dammsugare. Läs mer här.


T3.com 🇬🇧
Gadget-sajten T3.com skriver löpande om olika gadgets, nyheter och recensioner.  T3.com har här testet tre olika Dyson-dammsugare. Läs mer här.


Which? 🇬🇧
Englands största konsumentmagasin med knappt 700 000 prenumeranter. Which? är till för konsumenterna och målet är att göra skillnad för konsumenterna. Which? testar löpande olika hushållsprodukter och här handlar det om flera test av fyra olika Dyson-dammsugare. Läs mer här, men det krävs ett abonnemang för att få full tillgång till testerna.

{{ reviewsOverall }} / 5   (1 Vurdering)
Vurdering
Anmeldelser Indsend anmeldelse
Order by:

Be the first to leave a review.

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Indsend anmeldelse