Tefal Snack Collection Test – Läs experternas omdömen

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

Den här artikeln handlar om Tefal Snack Collection, en produkt som kanske bäst kan beskrivas som en kombination av ett toastjärn, en bordsgrill och ett våffeljärn. 

Tefal Snack Collection har granskats och recenserats av sex olika expertkällor. I den här artikeln börjar vi med att gå igenom grillens funktioner för att sedan berätta vad alla experter tycker om produkten.

Bland dessa expertkällor hittar vi hushållsinstitutet Goodhousekeeping.com, tidningen Independent.co.uk, Bbcgoodfood.com och många andra framstående medier.

Efter genomgången av Tefal Snack Collection presenterar vi även ett par alternativa modeller som också har vunnit olika tester.

Om du vill läsa mer om testerna och källorna finns det länkar till alla undersökningar som vi hänvisar till.

Den här artikeln innehåller:
Allmänna fakta och information om Tefal Snack Collection
Genomgång av vad samtliga expertkällor tycker om Tefal Snack Collection
Genomgång av alternativa modeller
Goda recept till Tefal Snack Collection
Information om märket Tefal
Länkar för vidare läsning

Observera att Konsumentmagasinet inte testar några produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från oberoende tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Presentation av Tefal Snack Collection

Tefal Snack Collection

Tefal Snack Collection är en multiprodukt som fungerar som bordsgrill, våffeljärn och toastjärn. Detta beror på att grillen kommer med flera olika grillplattor som man enkelt kan byta mellan.

Produkten är utformad som ett klassiskt toastjärn, avlång och fyrkantig, och är därför praktisk att förvara. Utformningen innebär även att man har gott om utrymme för matlagning.

Tefal Snack Collection levereras med två uppsättningar plattor: en uppsättning för belgiska våfflor och en för toast.

Utöver dessa finns det ytterligare tio plattuppsättningar som kan köpas separat för att öka mångsidigheten. Det finns till exempel plattor för munkar, pannkakor och panini.

Smart non-stickbeläggning

Tefal-Snack-Collection-non-stickbeläggning Tefal är kända för sina non-stickprodukter för köket. Non-stickbeläggningen minskar risken för att mat och rester ska fastna eller brännas vid i deras produkter.

Plattorna till Tefal Snack Collection är också försedda med denna beläggning. Rengöringsprocessen blir dessutom ännu lättare av att plattorna enkelt kan tas lös.

Plattorna kan diskas för hand om man vill ha en mer skonsam rengöring. De går dock även att köra i diskmaskinen.

Den här apparaten är på det hela taget väldigt lätt att ha att göra med. Det finns bland annat en indikatorlampa som visar när grillen är klar att användas. Grillen har dessutom en inbyggd sladdförvaring.

Recepthäfte ingår

Tefal Snack Collection levereras med ett recepthäfte som innehåller recept på både våfflor och toast. Tack vare detta är det enkelt att komma igång och att få ut så mycket som möjligt ur produkten redan från början.

Om man väljer att köpa fler plattuppsättningar ingår det dessutom recepthäften till de aktuella plattorna. Eftersom att dessa häften innehåller recept på både frukost, lunch, middag och efterrätter kan man tillaga alla måltider med Tefal Snack Collection om man så vill.

Tefal Snack Collection – specifikationer
Typ: Multiprodukt
Märke: Tefal
Beläggning: Non-stick
Antal plattor: 2 uppsättningar ingår. Ytterligare 10 kan köpas separat.
Vikt: 4,3 kg
Höjd: 28 cm
Bredd: 22,5 cm
Djup: 11,4 cm
Recepthäfte: Ja
Uppvärmningstid: 5 minuter
Löstagbara plattor: Ja

Prisjämförelse för Tefal Snack Collection:

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

.
Här kan du se en presentationsvideo för Tefal Snack Collection. Videon är gjord av Tefal: 


Vad säger experterna om Tefal Snack Collection?

Här går vi igenom vad var och en av de sex expertkällorna skriver i sina recensioner av Tefal Snack Collection.

För att skapa en bra översikt över plus och minus berättar vi om både för- och nackdelar som experterna lyfter fram med den här produkten.


Good Housekeeping Institute

Good Housekeeping Institute
Betyg: 83 av 100 poäng 

Goodhousekeeping.com är väldigt imponerade av Tefal Snack Collection och ger produkten ett betyg på 83 av 100 poäng.

Experterna förklarar att de blev riktigt nöjda med resultatet både när de gjorde våfflor och när de gjorde toast. De skriver till och med att resultatet är bland det bästa de sett när det kommet till multiprodukter.

I recensionen kan vi läsa att de varma mackorna fick en jämnt gyllenbrun färg och att stängningsmekanismen såg till att det inte rann ut någon fyllning.

Mycket användarvänlig

Tefal Snack Collection Goodhousekeeping.com berömmer dessutom användarvänligheten hos Tefal Snack Collection och skriver att grillen är otroligt enkel att använda. De påpekar även att det är riktigt bra att det finns en av- och påknapp. Att recepthäftena innehåller många bra recept är ytterligare en fördel med den här modellen.

Experterna nämner dock ett par nackdelar också. De påpekar bland annat att priset är högt och att grillen blir väldigt varm på utsidan när den är igång.

Utöver detta har den även en lite otymplig design.


The Independent

independent
Rekommenderas som ett av marknadens tio bästa toastjärn 

Tidningen Independent.co.uk har provat Tefal Snack Collection i ett större test av tio olika toastjärn. I artikeln skriver de att det här är en riktigt bra och mångsidig modell.

Experterna påpekar att det är smart att man kan göra både trekantiga mackor och hjärtformade våfflor. Om man vill utöka användningsområdena finns det dessutom flera olika plattuppsättningar som kan köpas separat.

Effektiv non-stickbeläggning

Tefal Snack Collection får mycket beröm av de brittiska experterna. De nämner bland annat att produkten har en effektiv non-stickbeläggning som gör rengöringen oerhört enkel. Det finns även en smart av- och påknapp som gör att man alltid kan se om grillen är startad eller inte.

Independent.co.uk har dock ett klagomål på den här modellen. De skriver nämligen att man måste vara försiktig så att man inte fyller plattorna för mycket eftersom att det då kan bli riktigt grisigt.

Du kan läsa hela testet hos Independent.co.uk.

Här är en kort video som visar hur man kan använda Tefal Snack Collection med bagelplattor. Videon är gjord av Tefal: 


Bbcgoodfood.com

bbcgoodfood logo
Betyg: 4 av 5 stjärnor 

Bbcgoodfood.com ger Tefal Snack Collection ett betyg på 4 av 5 stjärnor. De motiverar betyget med att det här är en lovande och gedigen maskin som kan utföra uppgifter som man vanligtvis behöver flera olika köksmaskiner till.

Plattorna som ingår är så fint förpackade att de utan problem kan stå framme på en hylla. De tar dock ganska stor plats.

Det ingår även ett recepthäfte till varje plattuppsättning. Experterna skriver att det inte finns så många recept i varje häfte men att de ändå innehåller ett par bra recept att börja med.

Snabb uppvärmning 

Tefal-Snack-Collection Bbcgoodfood.com framhäver dessutom att Tefal Snack Collection blir varm snabbt. Uppvärmningen tar nämligen mindre än fem minuter. De skriver även att det är smart att det finns en grön “startknapp”

Experterna har provat båda plattuppsättningarna och skriver att det tog fyra minuter för toast att få en gyllenbrun och spröd yta.

Våfflorna blev också jämnt gräddade och fick en fin brun färg och en spröd yta. Dessa tog däremot bara tre minuter att grädda.

Det kan dock vara lite svårt att hitta en balans. Man bör därför räkna med att det tar ett par försök innan man får ett optimalt resultat.

Om du vill läsa mer hittar du hela recensionen från Bbcgoodfood.com här.


Guinnessnasilemak.com

Guinnessnasilemak logo
Bra betyg 

Bloggen Guinnessnasilemak.com ger Tefal Snack Collection ett bra betyg och skriver att den här produkten kommer att göra livet enklare för dig som älskar snacks.

I recensionen står det att Tefal Snack Collection gör det möjligt för hemmakocken att experimentera och tillaga många små måltider med en produkt. Tefal Snack Collection är dessutom snabb och kräver inte särskilt mycket inblandning från användaren.

Perfekta pannkakor

Guinnessnasilemak.com har bland annat provat pannkaksplattorna som kan köpas till separat. Med dessa kan man snabbt tillaga perfekta pannkakor med fin form och en jämnt gyllenbrun färg.

Guinnessnasilemak.com har även provat paniniplattorna. Om dessa kan vi läsa att de hemmagjorda smörgåsarna blir precis lika goda som de man kan köpa på dyra caféer.

Paniniplattorna kan dessutom användas till mer än bara smörgåsar. De fungerar nämligen även för att grilla både kött, kyckling, fisk och grönsaker. Enligt bloggen får man därför mycket valuta för pengarna.

Du hittar hela recensionen här.

I den här videon kan du se hur man gör små inbakade pizzor med Tefal Snack Collection. Videon är gjord av Tefal:


Idealhome.co.uk

Ideal home logo
Betyg: 4 av 5 stjärnor 

Idealhome.co.uk har provat Tefal Snack Collection i ett test av sju olika våffeljärn. De ger i slutändan den här modellen ett toppbetyg på 4 av 5 stjärnor.

Experterna nämner att den här maskinen kan verka dyr vid en första anblick. När man börjar använda den upptäcker man dock att man faktiskt får riktigt mycket för pengarna.

Goda våfflor och många valmöjligheter

Idealhome.co.uk framhäver flera olika egenskaper hos Tefal Snack Collection. De är till exempel förtjusta i det faktum att den är gjord för mer än bara våfflor. Eftersom att man kan köpa flera plattuppsättningar separat blir grillen nämligen otroligt mångsidig. Experterna påpekar dessutom att det är smart att plattorna är löstagbara, att de har en non-stickbeläggning samt att de tål maskindisk.

Tefal Snack Collection får även beröm för att den är enkel att använda. Den ger dessutom riktigt fina resultat: jämnt gräddade våfflor med en läckert gyllenbrun yta.

Om du vill läsa mer om experternas kommentarer hittar du hela recensionen från Idealhome.co.uk här.


Expertreviews.co.uk

Expertreviews.com
Rekommenderas som en utmärkt platsbesparande modell 

Expertreviews.co.uk har provat Tefal Snack Collection i ett test av flera olika våffeljärn. I undersökningen framhäver de bland annat att den här modellen är bäst i test vad gäller multifunktionalitet.

Expertreviews.co.uk skriver nämligen att Tefal Snack Collection, tack vare sina utbytbara plattor, är det bästa alternativet för dig som vill ha ett våffeljärn som även kan användas till andra ändamål.

Belgiska våfflor på 8 minuter

Som standard ingår det två plattuppsättningar när man köper den här modellen: en till våfflor och en till toast. Båda dessa fungerar riktigt bra, och man kan till exempel grädda belgiska våfflor på bara 8 minuter.

Expertreviews.co.uk konstaterar även att den här produkten gör det enkelt att tillaga lätta måltider. Den är dessutom otroligt enkel att rengöra.

I och med att Tefal Snack Collection gör flera andra köksmaskiner överflödiga rör det sig här om en sann multiprodukt.

Du hittar hela recensionen av Tefal Snack Collection hos Expertreviews.co.uk.


Summering

Tefal Snack Collection

Alla sex expertkällor tycker riktigt bra om Tefal Snack Collection och nämner i stort sett bara fördelar med den här produkten. Flera av experterna framhäver till exempel att det här är en riktigt smart multiprodukt.

Maskinen levereras med två uppsättningar grillplattor. Det går dock att köpa betydligt fler plattor separat om man vill kunna använda Tefal Snack Collection till fler ändamål. Detta kan göra flera andra köksmaskiner överflödiga.

Experterna påpekar även att Tefal Snack Collection fungerar riktigt bra till både toast och våfflor. Båda dessa får nämligen en jämnt gyllenbrun färg med en fin och frasig yta.

Den smarta non-stickbeläggningen framhävs också flera gånger eftersom att denna underlättar rengöringen.


Alternativa modeller

Här ovanför har vi nu presenterat Tefal Snack Collection och gått igenom experternas recensioner av modellen. I det här avsnittet kommer vi istället att ta en närmare titt på tre alternativ från andra tillverkare. Vi presenterar dock dessa i ett lite kortare format.


OBH Nordica Easy Grill 7104

.

OBH Nordica Easy Grill 7104 .

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

.

Enkel och gedigen bordsgrill för många ändamål

OBH Nordica Easy Grill 7104 har en smart och enkel design. Den fyrkantiga utformningen innebär till exempel att grillen är enkel att förvara. Eftersom att grillen är tillverkad av borstat rostfritt stål är det dessutom tal om en robust maskin som kommer att hålla länge.

Den här produkten är till för att man ska kunna grilla även under vintern och när det är dåligt väder. Den fungerar nämligen som en vanlig grill – enda skillnaden är att den här kan placeras inomhus på köksbänken.

Grillen är gjord för att tillaga flera olika råvaror, till exempel kött, kyckling, fisk, smörgåsar och grönsaker.

Justerbar temperatur och non-stickbeläggning

OBH Nordica Easy Grill 7104 kontrolleras med ett vridreglage som sitter längst fram på grillen. Här kan man justera temperaturen efter behov för att anpassa värmen till det som tillagas.

För en bättre överskådlighet finns det även en kontrollampa som visar när grillen är klar att användas.

Grillplattorna är försedda med en non-stickbeläggning som gör att maten inte bränns vid lika lätt. Denna beläggning underlättar även rengöringen eftersom att eventuella matrester inte fastnar lika lätt eller lika hårt som annars.

 

Specifikationer för OBH Nordica Easy Grill 7104 
Typ: Bordsgrill
Märke: OBH
Beläggning: Non-stick
Antal plattor: 1 uppsättning
Vikt: 3,55 kg
Höjd: 12 cm
Bredd: 34 cm
Djup: 39 cm
Recepthäfte: Nej
Löstagbara grillplattor: Nej

Utvalda fördelar med OBH Nordica Easy Grill 7104 
Budgetvänlig bordsgrill
Enkla kontroller
Justerbar temperatur
Non-stickbeläggning
Kan användas till både kött, fisk, smörgåsar och grönsaker


Sage – The Smart Grill Pro

✅ Testvinnare hos det amerikanska teknikmagasinet T3.com
✅ 5 av 6 stjärnor hos det danska matmagasinet Gastromand.dk
✅ 4 av 5 stjärnor hos den amerikanska testsajten Trustedreviews.com
✅ 87 av 100 poäng hos brittiska Goodhousekeeping.com

Sage the Smart Grill Pro

Vi är läsarfinansierade och får provision på köp som görs via länkar i våra artiklar.

.
Sage – The Smart Grill Pro har testats, bedömts och recenserats av fyra olika expertkällor: Teknikmagasinet T3.com, matmagasinet Gastromand.dk, testsajten Trustedreviews.com och brittiska Goodhousekeeping.com.

Eftersom att samtliga experter tycker otroligt bra om den här modellen får den höga betyg och fina kommentarer från alla håll.

Grill för den seriösa hemmakocken 

Sage – The Smart Grill Pro är en bra bordsgrill för dig som verkligen är intresserad av matlagning.

Den här modellen är nämligen betydligt mer avancerad än de flesta konkurrenter på marknaden. Detta märks även på att Sage – The Smart Grill Pro är betydligt dyrare än de flesta andra bordsgrillar.

Grillen har en robust och kraftig design, och man märker på en gång att det rör sig om en avancerad maskin. På fronten sitter det flera knappar samt en LCD-skärm som visar information om tillagningen.

Det går även att justera höjden på den övre grillplattan för att anpassa grillen till maten som ska tillagas. Det finns totalt sex olika höjdinställningar.

Inbyggd stektermometer 

Sage – The Smart Grill Pro är gjord för att tillaga maten perfekt. Grillen har därför en inbyggd stektermometer som ger användaren full kontroll över tillagningen.

Man behöver bara ange vad man tillagar för att termometern sedan ska signalera när den optimala temperaturen är uppnådd. Det går även att välja om man vill ha maten välstekt, medium, medium blodig eller blodig.

Grillen kan även vikas ut helt så att grillytan blir dubbelt så stor. Den här produkten är gjord för att kunna tillaga både kött, kyckling, fisk, grönsaker, pannkakor och smörgåsar. Temperaturen är dessutom justerbar.

Experterna: Marknadens bästa bordsgrill 

Sage – The Smart Grill Pro har bland annat testats av teknikexperterna från T3.com i en granskning av flera olika grillar.

Experterna förklarar att den här massiva bordsgrillen utan tvekan är bäst på marknaden. Detta speglas dock även i priset.

T3.com framhäver att grillen sköter tillagningen helt själv och skriver att man därför får betydligt saftigare och godare resultat.

De nämner även att det är smart att man helt enkelt kan ange vad man vill tillaga. Både LCD-skärmen och det öppna grilläget fungerar dessutom bra.

Enligt experterna är det en stor fördel att grillplattorna kan tas lös för rengöring. De är dessutom positiva till att höjden kan justeras och förklarar även att modellen är framtagen för seriösa kockar.

Sage – The Smart Grill Pro har även testats av Trustedreviews.com, Gastromand.dk och Goodhousekeeping.com. Alla dessa expertkällor är också imponerade av den här produkten.

Gastromand.dk framhäver till exempel att bordsgrillen helt enkelt gör det den ska. De förklarar att modellen har en hög kvalitet, bra värmefördelning, enkla kontroller samt att grillen är enkel att rengöra.

Goodhousekeeping.com tillägger att den intelligenta tekniken är fantastisk och skriver att den bland annat kommer med tips om matlagningen. Grillen fungerar dock bäst till kött. Alla experter påpekar dessutom att priset är högt.

Specifikationer för Sage – The Smart Grill Pro 
Typ: Bordsgrill
Märke: Sage
Beläggning: Non-stick
Antal plattor: 2 uppsättningar
Vikt: 5,84 kg
Höjd: 14,5 cm
Bredd: 31 cm
Djup: 38,1 cm
Löstagbara grillplattor: Ja

Utvalda fördelar med Sage – The Smart Grill Pro 
Avancerad bordsgrill för grillfantasten
LCD-skärm
Justerbar platthöjd
Inbyggd stektermometer
Mångsidig användning

Här kan du se en presentationsvideo för Sage – The Smart Grill Pro. Videon är gjord av Sage Appliances:


Recept för Tefal Snack Collection

Här har vi samlat ett par recept som du kan göra med Tefal Snack Collection.


Våfflor

Våfflor Ingredienser:
5 dl mjöl
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
2 msk socker
2 ägg
3 ½ dl varm mjölk
1 dl smält smör
1 tsk vaniljsocker

Gör så här:
1. Blanda mjöl, salt, bakpulver och socker i en skål.

2. Värm Tefal Snack Collection till önskad temperatur.

3. Ta fram en ny skål och vispa äggen. Tillsätt sedan mjölk, smör och vaniljsocker.

4. Häll över mjölk- och äggblandningen i skålen med de torra ingredienserna och rör ihop allt ordentligt.

5. Häll smet i Tefal Snack Collection och grädda våfflorna tills de är gyllenbruna.

6. Servera på en gång.

Du hittar hela receptet här.


Toast med tonfisk, tomat och chorizo

Toast med tonfisk, tomat och chorizo Ingredienser:
200 gram tonfisk
2 tomater
50 gram chorizo
100 ml grädde
½ bunt gräslök
4 brödskivor
Salt
Peppar

Gör så här:
1. Häll bort oljan/vattnet från tonfisken.

2. Ta bort stjälken och kärnorna från tomaterna.

3. Hacka tomat och chorizo i små bitar.

4. Hacka gräslöken.

5. Värm upp Tefal Snack Collection.

6. Blanda tonfisk, chorizo, gräslök och grädde i en skål. Smaka av med salt och peppar.

7. Bred ut tonfiskröran på brödskivorna och sätt ihop dem till två dubbla mackor.

8. Tillaga mackorna i toastjärnet i ungefär 5 minuter.

Du hittar hela receptet här.


Cheesecakevåfflor

Cheesecakevåfflor Ingredienser:
200 gram mjöl
1 tsk jäst
30 gram socker
2 ägg
150 gram färskost
100 ml mjölk
En nypa salt

Gör så här:
1. Blanda ihop mjöl, jäst, socker, salt och ägg. Tillsätt sedan färskost och mjölk lite i taget.

2. Blanda tills du har en slät smet.

3. Grädda våfflorna i Tefal Snack Collection.

4. Servera våfflorna med färskost.

Du hittar hela receptet här.


Croque Monsieur

Croque Monsieur Ingredienser:
4 brödskivor
70 gram Gruyéreost
2 skivor skinka
Smör
Peppar

Gör så här:
1. Smöra utsidan av brödskivorna med smör.

2. Hyvla osten i tunna skivor och fördela hälften av den på två brödskivor.

3. Lägg en halv skinkskiva på varje bröd och toppa med peppar.

4. Fördela resten av osten ovanpå skinkan och placera sedan de kvarvarande brödskivorna som ett lock.

5. Tillaga smörgåsarna 5 minuter i Tefal Snack Collection.

Du hittar hela receptet här.


Historien om Tefal

tefal logo
Tefal är en fransk tillverkare av köksprodukter som ägs av SEB Gruppen. Företaget har en lång historia bakom sig och grundades faktiskt redan 1956 av fransmannen Marc Gregoire. Tefal har sitt huvudsäte i Haute-Savoie i Frankrike.

Non-stickbeläggning

Idén bakom företaget kom från Gregoire och hans fru. Hon bad honom att klä hennes stekpannor och kastruller med teflon, ett ämne som han redan använde för att impregnera sin fiskeutrustning. Resultatet blev så bra att en tanke föddes om att börja tillverka produkter, och Tefal blev så den första tillverkaren av non-stickprodukter för köket.

Sammansättning av teflon och aluminium 

Namnet Tefal är en sammansättning av orden “teflon” och “aluminium”. Tefal är mest kända för sina köksprodukter med non-stickbeläggning. Beläggningen på deras stekpannor, kastruller, grillar, våffeljärn och andra produkter minskar risken för att maten bränns vid eller fastnar. Denna beläggning innebär därmed även att produkterna blir betydligt enklare att rengöra.

Tefal är även kända för sina köksprodukter som tillagar maten på ett nyttigare sätt. De tillverkar till exempel fritöser för pommes frites som använder mycket mindre olja än en vanlig fritös.

Utöver köksprodukter tillverkar Tefal även strykjärn och ångprodukter som behandlar kläderna på ett skonsamt sätt.


FAQ – Vanliga frågor

Vilka källor har testat Tefal Snack Collection?

Good Housekeeping Institute, The Independent, Bbcgoodfood.com, Guinnessnasilemak.com, Idealhome.co.uk och Expertreviews.co.uk

Hur har man testat Tefal Snack Collection?

Tefal Snack Collection har framförallt bedömts baserat på dess grillning av våfflor och mackor samt dess användarvänlighet. Man har dock även tittat på maskinens byggkvalitet, energiförbrukning och säkerhet.

Hur väljer jag rätt modell?

Vi rekommenderar att du väljer en modell med justerbar temperatur. För att underlätta rengöringen är det dessutom bäst om grillen har en non stick-beläggning och löstagbara grillplattor.


Tefal Snack Collection – källor och länkar

Bbcgoodfood.com
Bbcgoodfood.com är en plattform där den brittiska medialeverantören BBC skriver om mat och gastronomi. De brittiska experterna har bland annat testat Tefal Snack Collection. Du hittar hela recensionen hos Bbcgoodfood.com.

Expertreviews.co.uk
Expertreviews.co.uk är en brittisk testsajt som huvudsakligen granskar elektroniska produkter som vanliga konsumenter använder i hemmet. De fokuserar framförallt på tv-apparater, datorer och mobiltelefoner men provar även köksprodukter. Expertreviews.co.uk har till exempel genomfört ett test av marknadens bästa våffeljärn där de bland annat provade modellen Tefal Snack Collection. Om du vill veta mer hittar du hela undersökningen hos Expertreviews.co.uk.

Gastromand.dk
Gastromand är ett danskt matmagasin som skriver ur ett manligt perspektiv och fokuserar på allt som rör gastronomi. Detta inkluderar bland annat mattrender, recept, restauranger, kokböcker och köksredskap. Gastromand har till exempel provat Sage – The Smart Grill Pro. Du kan läsa hela undersökningen hos Gastromand.dk.

Goodhousekeeping.com
Hos brittiska Good Housekeeping Institute kan man som konsument hitta både kunskap, information och bedömningar av olika produkter för hus, hem och trädgård. Goodhousekeeping.com utför nya tester lite eftersom och bedömer produkterna utifrån funktionalitet, användarvänlighet, miljövänlighet och pris. De brittiska experterna har till exempel provat två produkter som är med i den här artikeln:

Klicka på den här länken för att läsa granskningen av Sage – The Smart Grill Pro.

Guinnessnasilemak.com
Guinnessnasilemak.com är en irländsk personlig blogg som handlar om bloggförfattarens resor och matlagning. Bloggaren har bland annat provat och recenserat Tefal Snack Collection. Du kan läsa hela recensionen hos Guinnessnasilemak.com.

Idealhome.co.uk
Idealhome.co.uk är en hemsida som fokuserar på inredning och produkter för hemmet. De har bland annat testat och recenserat Tefal Snack Collection. Du hittar hela undersökningen hos Idealhome.co.uk.

Independent.co.uk
The Independent är en av Storbritanniens största tidningar. Den behandlar ett brett utbud av in- och utrikesnyheter, politik, sport och kultur. I tidningen finns dock även utrymme för matlagning och konsumentprodukter. The Independent har bland annat provat Tefal Snack Collection i ett test av tio olika toastjärn. Du kan läsa hela granskningen hos Independent.co.uk.

Testberichte.de
Testberichte.de är en tysk hemsida som samlar ihop och analyserar resultat från olika tester och användarrecensioner. Testberichte.de skapar sedan en egen expertbedömning och delar ut ett totalbetyg till varje produkt. Här rör det som om en granskning av TriStar GR-2849. Du hittar hela undersökningen hos Testberichte.de.

Trustedreviews.com
Trustedreviews.com är en internationell testsajt som genomför expertundersökningar och -tester av de senaste elektroniska konsumentprodukterna. Trustedreviews.com har bland annat provat Sage – The Smart Grill Pro. Du hittar hela undersökningen på deras hemsida.

T3.com
T3.com är ett amerikanskt teknik- och gadgetmagasin som fokuserar på olika teknikrelaterade ämnen. De skriver bland annat nyheter, recensioner, guider och artiklar. T3.com har genomfört ett test av olika grillar där experterna bland annat provade Sage – The Smart Grill Pro. Du hittar hela undersökningen hos T3.com.


Alternativa tester och artiklar

Om du fortfarande inte är säker på att Tefal Snack Collection är rätt val för dig har vi även ett antal andra artiklar som kan vara av intresse.

Om du är ute efter en praktisk grill kanske du vill läsa vår artikel som fokuserar på grillar från Tefals Optigrill-serie.

Om du är mest intresserad av en apparat som fungerar bra för att göra toast och smörgåsar kan du läsa någon av följande artiklar: Smörgåsgrill test och Toastjärn test. Båda dessa innehåller en genomgång av testvinnande modeller samt ett par läckra recept på mackor.

Utöver våra grillrelaterade artiklar kanske du även vill läsa artikeln Brödrost test. I den artikeln hittar du en översikt över marknadens bästa brödrostar.

I artikeln Våffeljärn test får du också en översikt över experternas favoritmodeller. Det finns även prisjämförelser för varje modell som gör det enkelt att hitta ditt nya våffeljärn till bästa pris.

Slutligen vill vi tipsa om vår artikel Bakmaskin test. En bakmaskin kan kanske vara något för dig som tycker om hembakat bröd men helst vill spara tid och slippa städa.

 

Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.

TriStar GR-2849

Bra betyg hos den tyska testsajten Testberichte.de

TriStar GR-2849

 

.

Mångsidig bordsgrill 

TriStar GR-2849 är ett bra alternativ för dig som vill ha en bra och gedigen bordsgrill för ett överkomligt pris.

Den är utformad som en klassisk bordsgrill: fyrkantig och kanske lite otymplig samt med ett kraftigt handtag. På framsidan av grillen finns det ett vridreglage som används för att justera temperaturen.

TriStar GR-2849 är en väldigt mångsidig bordsgrill som kan användas för att tillaga flera av dagens måltider. Grillen är nämligen gjord för att steka både kött, kyckling, fisk, grönsaker och smörgåsar.

Med hjälp av en bordsgrill kan man dessutom äta grillat även under vintern och när det är dåligt väder. Man får då samma resultat som på en vanlig grill fast med en produkt som istället kan placeras inomhus på köksbänken.

Kan användas som öppen grill 

En stor fördel med TriStar GR-2849 är att modellen kan öppnas 180 grader. Man får då en öppen grill där man kan tillaga större mängder mat åt gången.

Grillplattorna har en non-stickbeläggning som ser till att maten inte bränner fast lika lätt. Denna beläggning underlättar rengöringen avsevärt. Plattorna är dessutom löstagbara och kan till och med köras i diskmaskinen.

Experterna: Flexibel bordsgrill 

TriStar GR-2849 har bland annat granskats av tyska Testberichte.de och blir där väl omtyckt av experterna.

De tyska experterna framhäver att det här är en flexibel bordsgrill som fungerar bra även när det är varierande tjocklek på det som grillas.

De nämner dessutom att tillagningen går snabbt och att man utan problem kan grilla mat som inte är marinerad.

Testberichte.de anmärker dock på att grillen kan vara lite förvirrande och att bruksanvisningen är svår att förstå.

Specifikationer för TriStar GR-2849 
Typ: Bordsgrill
Märke: TriStar
Beläggning: Non-stick
Antal plattor: 1 uppsättning
Vikt: 3,88 kg
Höjd: 15 cm
Bredd: 36 cm
Djup: 36 cm
Recepthäfte: Nej
Löstagbara grillplattor: Ja

Utvalda fördelar med TriStar GR-2849 
 Bordsgrill för både kött, fisk, grönsaker och smörgåsar
 Justerbar temperatur
 Kan öppnas 180 grader
 Non-stickbeläggning
 Enkel rengöring


Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta