Tefal Actifry test – Hitta Tefals bästa Actifryers

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

 

En traditionell fritös tillagar maten i stora mängder olja, men om man vill ha ett hälsosammare alternativ kan man välja en Tefal Actifryer. Den använder huvudsakligen varmluft för tillagningen och bara mycket lite olja.

Konsumentmagasinet har till den här artikeln tittat på tester och recensioner av Tefal Actifryers. Baserat på experternas bedömningar i undersökningarna går vi igenom varje Tefal Actifryer för sig för att komma fram till vad som gör varje modell till ett bra köp. Vi har tittat närmare på tester från den svenska motsvarigheten Råd & Rön samt testsajterna trustedreviews.com och dinside.no. Vi har även läst kundomdömen.

Samlingsnamnet för de hälsosamma alternativen till fritöser kallas “airfryers”. För att skapa en så bra överblick som möjligt inkluderar vi även ett par testvinnande airfryers från andra märken. På så vis kan man hitta bra alternativ till Tefal Actifry om man så önskar.

Om du vill läsa mer finns det längst ner i artikeln en lista över länkar till de undersökningar vi hänvisar till.

I den här artikeln får du:

🔸 Överblick över marknadens bästa Tefal Actifryers
🔸 Genomgång av alternativa airfryers
🔸 Information om vad Actifry är för något
🔸 Inspiration och spännande recept till Actifryers
🔸 Genomgång av olika tester som vi har undersökt och analyserat

Observera vänligast att Konsumentmagasinet inte testar produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från opartiska tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden. 


Andra testvinnare:

Här ovan har vi gått igenom två Tefal Actifry-modeller som antingen har fått bra testresultat eller beröm av konsumenterna.

Det finns dock, utöver Tefal Actifry, även många andra bra airfryers på marknaden. Här under går vi igenom tre airfryers från Philips och Delonghi som också korats till testvinnare hos svenska Råd & Rön. Modellerna har även rekommenderats av norska dinside.no och trustedreviews.com.


Delonghi Multifry FH1396

  Rekommenderas av testsajten trustedreviews.com

Delonghi Multifry FH1396

 

.
Trustedreviews.com är en testsajt där experter provar och bedömer olika konsumentprodukter. De har bland annat testat airfryern Delonghi Multifry FH1396 och tittat på användarvänlighet och rengöring. Eftersom att modellen har många funktioner har experterna även undersökt hur den hanterar både bakning, pizza och pommes frites. Slutsatsen blir att Delonghi Multifry FH1396 är en mycket bra och imponerande airfryer, och särskilt multifunktionaliteten uppmärksammas.

Mångsidig modell

När man ska köpa en airfryer är det klokt att försäkra sig om att maskinen klarar flera olika uppgifter och Delonghi Multifry FH1396 är en mycket mångsidig modell. Den stora fördelen med den här modellen är just att den kan tillaga många olika typer av rätter, samtliga med en låg fetthalt.

Delonghi Multifry FH1396 kan dessutom laga mat till många personer eftersom den rymmer hela 1700 gram färsk potatis för pommes frites, vilket är tillräckligt för sex personer. Trots att det är väldigt mycket potatis behöver man fortfarande inte använda mer än en matsked olja. Pommes fritesen i testet blev vällagade, men det är modellens förmåga inom bakning som imponerar mest. Experterna bakade en yoghurt- och äppelkaka i grytan och resultatet blev en perfekt gräddad kaka som var både mjuk och saftig.

Avancerad och annorlunda

Delonghi Multifry FH1396 är utrustad med både övre och nedre värmeelement samt en fläkt som ökar luftcirkulationen i grytan. Den fungerar därmed något annorlunda än andra airfryers och den här utformningen bidrar till att man kan tillaga många olika typer av rätter i grytan. Om man behöver inspiration finns det även en recept-app som innehåller mer än 250 recept.

Bortsett från kontrollpanelen ser dock Delonghi Multifry FH1396 ut som andra airfryers. På panelen är det enkelt att välja olika friteringstider och -temperaturer med knappar och man kan även välja olika förprogrammerade inställningar för potatis, pizza, kaka och stuvning.

Simpel och modern på samma gång

Delonghi Multifry FH1396 har ett modernt och avancerat utseende med många funktioner men den är förvånansvärt enkel att använda. Det enda man behöver göra är att välja en funktion, ställa in eventuell temperatur och tid och slutligen trycka på start – sedan passar maten i stort sett sig själv.

Kapaciteten är som sagt hög så det går att laga mat till en stor familj i den här modellen och Delonghi Multifry FH1396 kan även användas när man får gäster. Maskinen kan tas isär och alla löstagbara delar kan köras i diskmaskinen. Detta ökar användarvänligheten avsevärt – särskilt om man använder sin airfryer ofta.

Delonghi Multifry FH1396 mäter 39,5 cm (B) x 32,5 cm (D) x 29 cm (L) och väger 5400 gram.

Utvalda fördelar med Delonghi Multifry FH1396:
Mångsidig modell
Specialprogram för potatis, pizza, kaka och stuvning
Riktigt bra för bakning
Recept-app med 250 recept
Modell med många funktioner


Vad är Actifry?

Actifry skapades av Tefal år 2007 och ses som en verklig revolution i köket. Över 8 miljoner familjer har skaffat en av modellerna från Tefal och deras actifryers ger dem alla en både hälsosam och balanserad kost.

Det är särskilt populärt att laga pommes frites i en actifryer eftersom att fetthalten hamnar på under 3 %. Som jämförelse innehåller en rätt som lagas i en vanlig ugn 9 % fett, i en mikrovågsugn 13 % fett och i en fritös 14 % fett. Det är alltså en märkbar skillnad.

Vad som är unikt med actifryers, jämfört med traditionella fritöser, är att de använder så lite olja och därmed ger en mer fettsnål kost. Detta beror på att actifryers istället för olja har ett varmluftssystem som ger en jämn och exakt värmefördelning.

Tefal Actifry är dock mer är bara en pommes frites-maskin. Man kan laga alla möjliga typer av rätter i den som alla blir spröda, nyttiga och hemlagade. Tefal skriver att man kan laga allt från förrätter till desserter i actifryern, samtliga med mycket lite eller ingen olja. Man kan även krydda rätten i actifryern med de kryddor och örter man gillar och välja den olja man föredrar. Tefal rekommenderar själva olivolja, solrosolja, rapsolja och hasselnötsolja.

Den här matlagningsmetoden är dessutom mycket säker. De flesta vet säkert att het olja lätt kan bränna sår på huden, men när man inte använder särskilt mycket olja kan det heller inte sprätta.

Man behöver dessutom varken förvärma maskinen eller röra under tiden. Den inbyggda omrörningsfunktionen ser till att maten blandas jämnt utan att man själv behöver göra något.

Tefal Actifryers är utformade för att alla ska kunna använda dem. Tillvägagångssättet är också enkelt: lägg i alla ingredienser, häll över en matsked olja och starta det valda programmet. Som en bonus slipper du även frityrlukt eftersom att ingen lukt slipper ut. Actifryern är dessutom lätt att rengöra och de löstagbara delarna kan köras i diskmaskinen.


Guide: Så väljer du rätt Actifry för dig

Med en airfryer kan man tillaga maten på ett mer hälsosamt sätt, och en Actifry är därför bra för dig som vill ha ett nyttigare alternativ till traditionella fritöser.

Det finns dock många olika Actifrys på marknaden, och det kan vara svårt att veta vilken modell som passar bäst för dig och dina behov. Baserat på information från experter hos testmagasinet Which.co.uk och tekniksajten Cnet.com går vi här igenom hur du hittar rätt modell för just dig.

Actifry eller traditionell fritös?

Även om traditionella fritöser och Actifrys, som även kallas för luftfritöser, har liknande namn är det stor skillnad på de två tillagningsmetoderna. En traditionell fritös tillagar matvarorna i mängder av olja och fett medan Actifrys använder en liten mängd fett och mer varmluft för att tillaga maten. En Actifry är därför det nyttigare alternativet av de två, men de ger förstås inte exakt samma resultat. Pommes frites som tillagas i en Actifry blir till exempel mer som om de hade tillagats i ugnen medan pommes frites som friteras i en traditionell fritös blir spröda och dryper av fett.

Om du borde skaffa en Actifry eller en vanlig fritös beror därför på tycke och smak samt om du vill ha ett nyttigare alternativ eller inte.

Pris   

prisActifry är oftast inte särskilt billiga, men det finns ändå modeller som bara kostar ett par hundralappar. Dessa modeller är dock inte särskilt avancerade, och om du vill ha en airfryer med lite fler funktioner kan priset lätt stiga till det dubbla.

De billigare modellerna rymmer dessutom ganska lite jämfört med de dyrare. Which.co.uk förklarar dock att man inte kan dra alla billiga Actifrys över en kam och säga att de billigaste modellerna helt enkelt är sämst. Även om flera av de billiga modellerna fungerade dåligt skriver experterna nämligen att detta även gäller för de dyrare maskinerna. Det är därför bäst att läsa olika experttester av Actifrys innan du köper en. Längst ner i den här artikeln kan du hitta länkar till alla undersökningar som vi har hänvisat till tidigare.

Storlek

Du bör även fundera över hur stor Actifry du behöver. Här borde du både ta hänsyn till hur många personer du brukar laga mat till samt hur mycket utrymme du har i köket.

De minsta modellerna brukar rymma ungefär 800 gram och kan därmed tillaga ungefär fyra portioner pommes frites. De större modellerna rymmer däremot upp till 1500 gram. Tänk dock på att dessa även tar väldigt stor plats i köket.

Om du skaffar en mindre modell förklarar experterna dessutom att du ska vara noga med att inte fylla den för mycket. En Actifry fungerar nämligen som en liten ugn, och bäst resultat får man om man lämnar lite utrymme för luft i korgen. Överskrid därför inte maxkapaciteten som står angiven i bruksanvisningen för din Actifry.

Funktioner: Omrörning

Actifrys har många olika funktioner och tillbehör, och enligt experterna bör man titta efter ett par olika egenskaper.

Du bör bland annat undersöka om modellen har en paddel som automatiskt rör om i ingredienserna när de tillagas. Maten måste nämligen ofta röras om för att tillagas jämnt, och med en Actifry som gör detta automatiskt slipper du röra om manuellt med en slev.

Om du väljer en modell med automatisk omrörning bör du dock även kontrollera att paddeln kan tas lös ifall att du vill tillaga mer porösa ingredienser som inte ska röras om.

Experterna påpekar dock att en Actifry inte nödvändigtvis är bra bara för att den har automatisk omrörning. Det går inte att se hur bra en modell är genom att titta på produkten, så här är det återigen bra att läsa olika expertrecensioner.

Funktioner: Timer     

TimerVissa Actifry har en manuell timer medan andra har en digital. Med timern kan du ställa in hur länge maten ska tillagas och alltid ha koll på hur lång tid som återstår av tillagningen. En modell med manuell timer gör att du själv kan kontrollera tillagningstiden medan en modell med digital timer ger dig en bättre överblick över tillagningen.

Funktioner: Temperaturinställningar

Många Actifrys har temperaturinställningar som gör att man själv kan bestämma temperaturen. Ofta har de då flera olika temperaturlägen som går från 80 till 200 grader. Om du väljer en modell med justerbar temperatur får du en större möjlighet att påverka tillagningen.

Experterna påpekar dock att olika temperaturinställningar inte nödvändigtvis innebär att maten tillagas bättre.

Funktioner: Smarta modeller

Den moderna tekniken som gör det möjligt att styra olika apparater från telefonen har även kommit till Actifrys. Vissa modeller kan därmed styras med hjälp av en app som används för att välja vilket recept du vill laga. Appen skickar sedan den informationen till airfryern för att den ska ställa in rätt temperatur och tillagningstid för maten.

Om du köper en smart Actifry kan du även hålla koll på tillagningstiden direkt i appen.

Funktioner: Grill

Om du vill använda din Actifry till mer än bara pommes frites kan det vara bra att välja en modell med grillfunktion. Denna funktion grillar maten istället för att tillaga den med varmluft, vilket ger maten en sprödare yta. Funktionen är till exempel bra när man tillagar kött och fisk.

Funktioner: 2 i 1

Vissa Actifry kan tillaga två olika typer av ingredienser samtidigt, och i dessa kan man till exempel tillaga både biffar och pommes frites utan att de blandas ihop. För att göra detta har vissa modeller flera nivåer medan andra har en extra korg.

Även om många skaffar en Actifry för att tillaga pommes frites kan den faktiskt användas till flera olika ändamål, särskilt om man har en modell som kan tillaga två rätter samtidigt. Många rätter som i vanliga fall tillagas i en vanligt ugn kan nämligen tillagas i en airfryer också, och detta gäller både kött, fisk och grönsaker. Om du vill använda en Actifry istället för en ugn ska temperaturen ofta sänkas lite, och maten behöver i regel inte tillagas riktigt lika länge som i ugnen.

Rengöring    

rengoeringsmidlerEn Actifry bör rengöras efter varje användning, och om du vill använda den ofta kan det därför vara en fördel att välja en modell som kan köras i diskmaskinen. Det bästa är om både korgen/skålen, locket och paddeln tål maskindisk. Tänk på att alla Actifry inte tål maskindisk och att vissa därför måste diskas för hand.

Skaffa en potatisstrimlare

De flesta som köper en Actifry gör det för att de vill göra egna pommes frites, och enligt experterna får man bäst resultat om alla potatisstavar har samma storlek. Eftersom att det kan vara svårt att skära exakt lika stora potatisstavar för hand rekommenderar experterna att du även skaffar ett verktyg som kan göra detta åt dig. Experterna påpekar även att en potatisstrimlare är tidsbesparande eftersom att den skär potatisen på bara några minuter.

Vad gäller förberedelser finns det många olika rekommendationer om vad man ska göra med potatisen innan man sätter den i Actifry. Enligt experterna från Cnet.com skriver vissa recept att man ska skala potatisen först medan andra skriver att man ska blötlägga potatisen några timmar i förväg. Cnet.com anser dock att dessa steg är överflödiga. De skriver istället att en bra Actifry ska kunna tillaga perfekta pommes frites av potatis som helt enkelt är skuren i stavar och blandad med en liten skvätt olja.

Läs även om Tefal Snack Collection för att upptäcka Tefals smarta produkt som är en kombination av toastjärn, borsgrill och våffeljärn.


Tefal Actifry kan göra mycket mer än bara pommes frites

De flesta förknippar nog en actifryer med pommes frites, men det är bara en mycket liten del av vad man faktiskt kan tillaga i maskinen. För att visa hur du kan använda din Tefal Actifry till annat än pommes frites har Tefal samlat flera bra recept på både förrätter, huvudrätter och desserter. Här visar vi två av dem, men du kan hitta hela utbudet på Tefals egna hemsida där det finns något för varje tillfälle och svårighetsgrad.

Purjolökspaj
Ingredienser (6 portioner):
Porretaerte-i-tefal-actifry
800 g purjolök
50 g smör
50 g ströbröd
100 g riven Gruyère-ost
3 ägg
Salt & peppar
Muskotnöt

Så här gör du:
– Skölj purjolöken, ta bort de yttre bladen och skär bort toppen
– Skär purjolöken i mindre bitar och ångkoka dem i 25 minuter
– Lägg sedan purjolöken på en servett så att överflödig vätska sugs upp
– Blanda purjolök, ströbröd, smält smör, riven ost, vispade ägg, salt, peppar och muskotnöt
– Häll blandningen i en smord form, täck den med plastfolie och ångkoka allt i 40 minuter

Mjuk chokladkaka
Ingredienser (4 portioner):
125 g choklad
125 g smör
4 ägg
100 g socker
100 g mjöl

Så här gör du:
– Klä risskålen till actifryern med plastfolie
– Separera äggen
– Vispa smöret tills det blir lätt och luftigt
– Smält chokladen över ett vattenbad och tillsätt smör och äggulor
– Blanda försiktigt i socker, mjöl och vispade äggvitor
– Häll hela blandningen i risskålen
– Täck skålen med plastfolie och sätt allting i ångskålen
– Ångkoka i 35 minuter
– Låt kakan svalna lite och servera

Tefal har även gjort flera videor där du kan få inspiration till hur man kan använda sin Actifry. Du kan hitta alla filmer här.


Tidigare recenserade produkter som har utgått


Tefal Actifry 2in1

  Populär bland användare

Tefal Actifry 2in1

Efter framgången med Tefal Actifry 1 kg tog Tefal tekniken vidare och skapade Tefal Actifry 2in1 som kan laga två rätter samtidigt. Tefal Actifry 2in1 har inte ingått i några tester men vi har valt att ändå ta med den i vår artikel. Detta på grund av att konsumenterna tycker otroligt bra om modellen. På den danska hemsidan skousen.dk har Tefal Actifry 2in1 fått 4,9 av 5 stjärnor och konsumenterna framhäver särskilt modellens multifunktionalitet, goda mat och den låga fetthalten.

Två i en

Tefal Actifry 2in1 är, som namnet antyder, en multifunktionell airfryer som kan laga en hel måltid på en gång, och den kan göra så mycket mer än bara pommes frites. Tefal Actifry 2in1 heter “2in1” för att den kan tillaga två rätter samtidigt, när man inte vill ha en gryta där kött, potatis, grönsaker och sås kokas samman. Med Tefal Actifry 2in1 följer det med en extra bricka som är specialtillverkad för att steka biffar, fisk eller fågel.

Det går även utmärkt att göra pommes frites som den andra delen av måltiden och Tefal Actifry 2in1 är perfekt till den uppgiften. Rå och hård potatis omvandlas snabbt till krispiga pommes frites som är goda och mjuka inuti. Som en bonus har pommes fritesen en mycket låg fetthalt på under tre procent eftersom att det bara behövs en matsked olja. Tefal Actifry 2in1 har dessutom en mycket hög kapacitet och rymmer upp till 1500 gram pommes frites.

Förrätter, huvudrätter och desserter

Tefal Actifry 2in1 har fyra olika matlagningsprogram som passar till olika typer av maträtter. Just denna mångsidighet är något som konsumenterna själva omtalar som en stor fördel och förutom till middagen kan man även använda Tefal Actifry 2in1 till många andra saker – allt från bakning av frysta portionsbröd till soppor och desserter.

Tillverkaren har dessutom varit noggrann med säkerheten. Trots att innehållet i Tefal Actifry 2in1 tillagas vid en temperatur av upp till 170 grader blir utsidan aldrig brännhet när locket är stängt. En bra värmefördelning säkerställer även ett jämnt resultat.

Lätt att använda

Användarna lovordar Tefal Actifry 2in1 för att vara extremt enkel att använda även om det först kan låta besvärligt att laga flera rätter på samma gång. Det är även en del av Tefals vision att deras produkter ska vara lätta att använda och att alla därmed ska kunna använda dem.

Det mesta av arbetet med Tefal Actifry 2in1 går av sig självt. Den intelligenta maskinen bidrar också med till exempel en “smart timer” som ser till att stoppa automatiskt när rätten är färdig. Tillsammans med non stick-beläggningen gör detta även att varken olja eller matrester fastnar. Rengöringen är dessutom enkel och flera av maskinens delar kan köras i diskmaskinen.

Utvalda fördelar med Tefal Actifry 2in1:
Två rätter kan tillagas på en gång
 Pommes frites får en fetthalt på under tre procent
 Mångsidig
Lätt att använda
Passar oftast sig själv


Philips HD9240/90 Airfryer

Philips HD9240-90 Airfryer


Eftersom att Philips HD9240/90 Airfryer använder sig av betydligt mindre olja än en traditionell fritös är det möjligt att laga både god och nyttig mat med den. Modellen använder så lite olja att man bara behöver någon matsked till en hel korg som rymmer upp till 1000 gram.

Pommes frites som tillagas i en airfryer har bara en fetthalt på ett par procent. Fetthalten i pommes frites som friterats i en traditionell fritös är däremot fyra till fem gånger högre. För att uppnå bästa möjliga resultat på Philips HD9240/90 Airfryer rekommenderas det att fritera ca 750 gram åt gången, vilket är tillräckligt för ungefär tre personer. Smaken blir trots den mindre oljemängden riktigt bra och pommes fritesen blir faktiskt sprödare när man använder så lite olja.

Snabb fritering

aaben Philips HD9240-90 AirfryerTraditionella fritöser är oftast snabbare än airfryers men Philips HD9240/90 Airfryer imponerar med ett både bra och snabbt resultat. Det gäller både när man friterar 750 gram och när man nyttjar maxkapaciteten på 1000 gram.

Philips HD9240/90 Airfryer passar för det mesta sig själv och känner dessutom av när pommes fritesen är färdiga med hjälp av en sensor. En annan fördel med Philips HD9240/90 Airfryer är att modellen är miljövänlig och energiförbrukningen befinner sig i den lägre änden av skalan.

Robust och säker

Philips HD9240/90 Airfryer väger 7 kg och är därmed verkligen ingen lättviktare. Modellen är mycket tung för en airfryer men vikten ger även styrka och robusthet. Airfryers kan bli mycket varma men hos Philips HD9240/90 Airfryer är säkerheten i fokus och den höga värmen kommer inte att skada användaren.

Sammantaget är upplevelsen med Philips HD9240/90 Airfryer riktigt bra och det är enkelt att komma igång med den hälsosamma kosten. Användarvänligheten är på topp och både instruktionerna och rengöringen fungerar utmärkt. För en lättare och snabbare användning kan både panna och korg köras i diskmaskinen. Även den manuella rengöringen är snabbt avklarad eftersom att modellen inte har några delar som är svåra att komma åt. Med en sladd på strax under en meter är det dessutom lätt att hitta en plats för maskinen i köket.

Philips HD9240/90 Airfryer mäter 30 cm (B) x 30 cm (D) x 41 cm (L) och väger 7020 gram.

Utvalda fördelar med Philips HD9240/90 Airfryer:
Pommes frites blir bra och välsmakande
Pommes frites blir varken mjuka eller dränkta i fett
Snabb fritering
Miljövänlig modell
Användarvänlig och lätt att rengöra


FAQ – Vanliga frågor

🤩 Vilka Tefal Actifry har fått bäst omdömen?

Tefal Actifry 2in1

🤓 Hur har man testat maskinerna?

Fritöserna har bedömts baserat på hur snabbt de blir varma och hur jämnt de tillagar maten. Man har även bedömt användarvänligheten och hur enkla fritöserna är att använda och rengöra. Slutligen har man tittat på energiförbrukningen.

🤔 Hur väljer jag rätt modell?

För att hitta en modell som passar bra till just dina behov bör du titta på maskinens kapacitet. Ta även reda på om den har en inbyggd timer och hur stort temperaturspann den har.


Tefal Actifry test – Dessa källor har vi använt: 

Det svenska konsumentrådet Råd & Rön 🇸🇪
Råd & Rön testar också olika produkter som konsumenterna använder i vardagen. För den här artikeln har vi tittat närmare på ett test av 19 fritöser. I undersökningen har experterna bedömt modellernas friteringsförmåga, friteringstid, användarvänlighet och hanterbarhet.

Du kan läsa mer om testet här. Full tillgång kräver dock att du antingen prenumererar eller
köper tillgång till den enskilda undersökningen.

Daily Mail 🇬🇧
Daily Mail är en brittisk tabloidtidning från 1896 som ges ut dagligen och är Storbritanniens näst mest sålda tidning. De skriver om både nyheter, sport och underhållning. Konsumentämnen har också en plats i tidningen och de har bland annat testat en airfryer från Tefal. Du kan läsa den undersökningen här.

Dinside.no 🇳🇴
Norsk konsumentsajt som skriver allmänt om konsumentämnen men som i huvudsak behandlar motor, dator, mobil och bostad. Sajten har provat en airfryer från Philips och det testet kan du läsa mer om här.

Goodhousekeeping.co.uk 🇬🇧
Denna brittiska hemsida både testar och skriver om olika produkter som har med hus och trädgård att göra. De har inte genomfört något samlat test av fritöser men de testar kontinuerligt ett urval av olika produkter för köket. De har bland annat provat Tefal Actifry 1 kg och det kan du läsa mer om här.

Smartson.se 🇸🇪
Smartson är en svensk testsajt som provar olika konsumentprodukter, bland annat genom att låta konsumenterna själva testa och recensera produkterna. Smartson har testat Tefal Actifry 1 kg och den granskningen kan du läsa mer om här.

Trustedreviews.com 🇺🇸
Den här sajten publicerar dagligen detaljerade expertbedömningar av elektroniska konsumentprodukter och ytterligare analyser. Trustedreviews har provat en airfryer från märket Delonghi och skrivit en utförlig recension som du kan läsa här.

Kundomdömen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Förutom ovan nämnda tester har vi också läst kundomdömen på whiteaway.se och amazon.co.uk. Vi har tittat närmare på några airfryers och undersökt vad de vanliga konsumenterna tycker om modellerna.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta