Pulsklocka Test-guide – Hitta de bästa löparklockorna här

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

Att löpa är en av de mest populära motions- och sportgrenarna idag. Det kommer därför inte direkt som någon större överraskning att marknaden för pulsklockor blir allt större. Dessa kommer i alla prisklasser, och det kan ibland vara svårt att veta vilken klocka som är bäst.

I detta test av löparklockor tittar vi närmare på anledningarna bakom att de modeller som tagits med blivit testvinnare. Vi har läst igenom en lång rad tester från hela Skandinavien, och ger dig här därmed den ultimativa listan över de testvinnande pulsklockorna.

Efter genomgången ger vi en rad tips över vilka funktioner du bör lägga mest vikt på när du ska välja din pulsklocka. Vi avslutar med en genomgång av de källor vi har använt i artikeln.

Observera vänligast att Konsumentmagasinet ej själva testar produkter, utan vi samlar resultaten från opartiska tester, så att du lätt kan få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Bra råd inför valet av pulsklockan

Vi har i denna artikel lyft fram de allra bästa pulsklockorna. Så väljer du en av dessa modeller är du inte helt ute och cyklar. Självklart ska du först och främst bestämma dig vad du har för budget för detta. Du får flest funktioner och mest precision med toppmodellerna, men tränar du mer som hobby, kan en klocka som t.ex. Polar M400 säkert fullt tillfredsställa dig.

Multisportsfunktionen understödjs inte av alla löparklockorna, så var uppmärksamma på vilka sportgrenar klockan optimalt ska understödja. Alla nämnda klockor fungerar optimalt till löpning, men vissa modeller understödjer även cykling och simning, och eventuellt också flera andra idrottsgrenar. Inte alla klockorna är vattentäta, så till simning behöver denna egenskap naturligtvis vara med.

Pulsmätning

Pulsmätning är helt nödvändig om du tränar seriöst, och alla modellerna vi har gått igenom har denna funktion på ett eller annat sätt. Du får mest precision med ett pulsbälte, men detta stödjs inte utav alla klockorna, eftersom det är något som är dyrare. Kan du nöja dig med lite mindre precis mätning, kan pulsmätningen direkt på armen vara en bra lösning. Det är billigare och enklare i vardagen.

GPS

Alla pulsklockorna har idag inbyggd GPS på ett eller annat sätt, men det kan finnas skillnader i precisionen och hur snabb GPS:n är på att fånga signalen när funktionen startas. Flera av de klockorna vi har gått igenom får riktigt höga betyg för deras registreringshastighet och precision. Så du kan med fördel välja en av dessa, om GPS-funktionaliteten är viktig för dig.

Databehandling

Det finns också stora skillnader på hur bra de olika modellerna är i frågan om efterbehandling av data. På de flesta modeller funkar det bäst om du laddar upp data på producentens egen hemsida, men vissa modeller kan också stödja andra plattformar.

Design, vikt och storlek

Ska du bara använda klockan i samband med idrott, kan du lägga mindre fokus på både vikten- och bekvämligheten, och kanske även designen, men ska klockan användas hela dagen, så är dessa naturligtvis väsentliga parametrar. I det sistnämnda fallet bör du också överväga en klocka som har möjlighet för övervakning av aktivitet och sömn. Det finns intressanta parametrar som ger dig möjligheten att optimera din vardag ytterligare.

Anslutning

Om du kommunicerar mycket online via exempelvis sms och Facebook, bör du överväga en pulsklocka som integrerar dessa funktioner i samarbete med smartphonen. Tillbringar du mycket tid på träning, kan detta vara en stor fördel.

Ett sista råd är att du till varje pris ska undvika att bli din nya avancerade klockas slav. Klockan är tänkt att vara ett hjälpmedel, men om du hela tiden håller på och kollar på hastigheten och andra data, kan det lätt döda glädjen vid sport och motion. Ge dig själv friheten att utnyttja kroppen i rörelse, och använd främst klockan intensivt när du i vissa perioder vill pressa lite extra ur träningen eller analysera dina bedrifter närmare. Är du benägen att överträna, kan du dessutom välja en klocka som ser över behovet för återhämtning och vila. Denna egenskap erbjuds av flera toppmodeller.

Läs också: Barncykel test-översikt: De bästa barncyklarna


FAQ – Vanliga frågor

Vilka pulsklockor har fått bäst omdömen i tester?

Polar V800

Hur har man testat pulsklockorna?

Pulsklockorna har bland annat bedömts baserat på hur exakt de spårar olika aktiviteter. Man har även granskat deras användarvänlighet, batteritid och inbyggda funktioner. Slutligen har man tittat på klockornas potential som smartwatch.

Hur väljer jag rätt modell?

Till att börja med kan det vara bra att definiera vilka funktioner som är viktigast för dig. De flesta modeller har både pulsmätning och kalorimätning. Om du vill ha en modell som även fungerar som smartwatch bör du dessutom undersöka skärmkvaliteten lite noggrannare. Det kan även vara värt att ta reda på batteritiden hos de modeller du tittar på.


Löpningsklockor Test – Dessa källor har vi gått igenom:

gifFör att göra värderingen så precis som möjligt, har vi utgått ifrån en lång rad olika källor. Har du lust att själv dyka in i dessa olika tester och analyser, hittar du härunder en lista med ett axplock av de använda källorna, samt länkar till dessa.

Aktiv Træning

Danska magasinet Aktiv Træning är en mycket populär tryckt tidning. En del av artiklarna kan även läsas gratis på magasinets hemsida. Här kan du således hitta tester av bl.a. Garmin Forerunner 225, Garmin Forerunner 630, Garmin Fenix 3 Sapphire, Garmin Forerunner 920XT, Polar V800 och Polar M400.

I Form

Det kända livsstilsmagasinet I Form riktar sig mest till kvinnor och med denna vinkel testade magasinet i 2016 en rad av de mest populära pulsklockorna. Testet publicerades i bladet nr 4 under 2016, men du kan läsa en PDF-utgåva av testet här.

Løberne.dk

Løbernere.dk kommer ut som både tryckt magasin och onlineutgåva, där fokus naturligtvis är löpning. Här kan du få både inspiration och kunskap om löpning samt närliggande ämnen, och rätt naturligt har magasinet också testat en del löparklockor genom tiderna. Här hittade vi bl.a. andra tester av Garmin Forerunner 225 och Polar V800.

Övriga källor

Vi har lagt ner riktigt mycket tid på research. Så det kan ta alldeles för mycket tid att nämna samtliga källor. Från Norge har vi hämtat input hos bl.a. onlinemagasinet Klik.no, som har haft Garmin Forerunner 630 och Polar M400 på testbänken.


Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.


Sportsbuddy Veryfit Kids Pulsklocka 

Sportsbuddy Veryfit Kids

Introduktion

Efter en högkvalitativ Sportsbuddy pulsklocka som blir utmärkt för vuxna är det inte mer än rätt att kika på en modell från samma märke som passar de lite yngre träningsentusiasterna. Sportsbuddy Veryfit Kids med sin slanka moderna design kommer i både en svart, blå och rosa färg, så välj den varianten som din son eller dotter föredrar. Med dess vattentäta utformning och möjligheten att enkelt följa träningsframstegen finns det mycket att älska hos Sportsbuddy Veryfit Kids.

Om Sportsbuddy Veryfit Kids

Sportsbuddy Veryfit Kids är en händig aktivitetsklocka som hjälper er att se till så att sonen eller dottern rör sig nog under dagen för en glad och välmående vardag. Med den här aktivitetsklockan mäts bland annat antalet steg tillsammans med brända kalorier, och klockan låter dig dessutom se vilken tid och datum det är. Genom att se till så att ditt barn får nog med motion gör detta under för hälsan och koncentrationsförmågan, så en aktivitetsklocka kan utan tvekan bli en perfekt lösning.

Sportsbuddy Veryfit Kids kan ge ditt barn motiveringen att komma igång med olika aktiviteter genom att han eller hon själv kan se på klockan hur många steg som har tagits under dagen. Detta är dock inte allt, utan mål kan även sättas upp med hjälp av en app som kan laddas ner i mobilen. I appen väljer ni tillsammans vad målen är för den dagen och hur många steg ni siktar på. Om målet uppnås möts ni av gratulationsmeddelanden på klockan.

Sportsbuddy Veryfit Kids vs marknaden

Jämfört med andra aktivitetsklockor för barn på marknaden kan Sportsbuddy Veryfit Kids skryta med att ha en mycket slank och lättviktig design på endast 17 gram så att klockan aldrig är i vägen för de dagliga aktiviteterna. Låt dig dock inte luras av lättviktigheten, för detta är en klocka som är framställd i robusta material som till och med är vattentäta. 

Även passformen är någonting som klockan kan skryta om. Då spännet kan justeras kommer aktivitetsklockan att passa barn med en ålder på mellan 4 och 12 år. Om din son eller dotter är äldre än så kan det vara väl värt att kika närmare på vuxenvarianten av klockan. Glöm heller inte att batteritiden hos Sportsbuddy Veryfit håller i upp till en hel vecka, och uppladdningen tar sedan inte mer än 1 – 2 timmar.

Fördelar

 • Sätt enkelt upp mål och alarm med en medföljande applikation
 • Mäter bland annat tid, kaloriförbränning och antalet steg
 • Vattentät och hållbar design
Nackdelar

 • Hade gynnats av en ”Find my device” funktion

Specifikationer

 • Från märket Sportsbuddy
 • Mäter steg och kaloriförbränning
 • Tillverkad i vattentäta material
 • Passar barn på 4 – 12 år
 • Vikt på 17 gram
 • Batteritid räcker i ungefär en vecka

Sportsbuddy Veryfit V1 Sportsklocka 

 

Sportsbuddy Veryfit V1

Introduktion

Välj mellan en av fyra olika färger och få en riktigt läcker pulsklocka från märket Sportsbuddy. Med hjälp av Sportsbuddy Veryfit V1 har du en modern och stilren sportklocka nära tillhands som både är lättviktig, vattentät och som kommer med en lång rad händiga funktioner utan att det kostar skjortan. Ta chansen redan idag och se till så att din träning tas till nästa nivå med en fräck sportklocka!

Om Sportsbuddy Veryfit V1

När du använder dig av Sportsbuddy Veryfit V1 ser du dina resultat omedelbart på själva klockan, men det ingår dessutom en applikation som du kan ladda ner i mobilen för detaljerad info kring hur din träning går. Som om detta inte vore nog kan klockan dessutom informera dig om när du får ett samtal eller SMS på din mobil.

Sportsbuddy Veryfit V1 berättar för dig i realtid hur långt du har sprungit, hur mycket tid som har gått, hur många kalorier du har bränt, hur många steg du har tagit tillsammans med vad din puls ligger på. Klockan väger inte mer än 24 gram, så den är lättviktig nog att aldrig vara i vägen. Batteriet som ingår är en 65 mAh, och detta räcker i ungefär 5 – 10 dagar.

En mycket intressant funktion som ser till så att Sportsbuddy Veryfit V1 står ut i mängden är dess förmåga att hålla koll på din sömn. Få reda på hur djupt du sover med hjälp av sportklockan, och jämför även dina olika träningspass utan svårigheter.

Som grädden på moset är den här klockan också en av favoriterna hos IFORM, och bland de olika favoriterna är just Sportsbuddy Veryfit V1 den billigaste. Du får därför inte bara hög kvalitet, många funktioner och en smidig design, utan också allt detta till ett mycket billigt pris.

Fördelar

 • Mäter puls, sömn och aktivitet
 • Träningsfavorit hos IFORM
 • Bra val som första klocka
Nackdelar

 • Ingen musikkontroll

Specifikationer

 • Från märket Sportsbuddy
 • Kan mäta bland annat puls, distans, tid och kaloribränning
 • Applikation till mobilen ingår
 • Vikt på 24 gram
 • Utrustad med sömnföljare
 • Ger notiser gällande uppringningar och SMS


Sportsbuddy Veryfit Sport Pulsklocka

Sportsbuddy Veryfit Sport

Introduktion

Välj mellan en svart, blå samt orange färg och få en pulsklocka från Sportsbuddy med mycket att bjuda på. Den må vara en aning dyr jämfört med budgetalternativ, men i gengäld får du ett stort antal händiga funktioner som gör din träning mer spännande än någonsin. Med Sportsbuddy Veryfit Sport blir du motiverad att arbeta mot dina mål för en mer hälsosam vardag som du inte vill gå miste om.

Om Sportsbuddy Veryfit Sport

Sportsbuddy Veryfit Sport gör susen om du verkligen vill komma till skott med din träning. Det finns nämligen särskilda program i klockan som är anpassade till vandring, löpning eller cykling för ett skräddarsytt träningspass som blir rätt för dig. Klockan mäter bland annat hur länge du har tränat, hur många steg du har tagit, vad din puls ligger på och hur många kalorier du har bränt – för att bara nämna några få funktioner.

Här är det tal om en äkta robust klocka som är framställd i både vattentäta och dammtäta material, så du kan lita på att utrustningen finns där för dig under en lång tid framöver. Glöm inte heller att Sportsbuddy Veryfit Sport kommer med en GPS som är inbyggd i klockan. Ladda sedan ner applikationen Veryfit Pro och se därifrån den exakta vägen som du har tagit och vilka delar som var svårare än andra.

Sportsbuddy Veryfit Sport vs marknaden

Batteritiden är en av de många aspekterna som får Sportsbuddy Veryfit Sport att stå ut i mängden jämfört med andra sportklockor på marknaden. Klockan kommer nämligen med en förvånansvärt lång batteritid på hela 15 dagar. Du kan därför använda klockan i mer än två veckor innan den behöver laddas upp igen. Då klockan även visar tid och datum är det fullt möjligt att dra nytta av den som en vanlig klocka, och då kan batteriet räcka i upp till 40 dagar om du inte använder klockan till träning.

Sist men inte minst, glöm inte att koppla Sportsbuddy Veryfit Sport till din mobil för att få notiser om någon ringer dig eller skickar ett SMS. Med allt detta sagt finns det mycket att älska hos Sportsbuddy Veryfit Sport, så satsa på sportklockan om du vill förbättra dina träningspass.

Fördelar

 • Inbyggd GPS
 • Batteritid som räcker i upp till hela 15 dagar
 • Flera olika sportprogram att välja mellan
Nackdelar

 • Designen är en aning tråkig

Specifikationer

 • Från märket Sportsbuddy
 • Kommer med inbyggd GPS
 • Kan mäta bland annat distans, kaloriförbränning och steg
 • Har en ”Find my device” funktion
 • Kan kopplas till mobilen för SMS- och uppringningsnotiser
 • Tillverkad i vattentäta material

Polar V800

9 av 10 möjliga stjärnor hos Aftenposten.no
5 av 6 möjliga stjärnor hos Aktivtræning.dk
5 av 6 möjliga stjärnor hos Løberne.dk

polar-v800-loebeur-test

 

.
Finska Polar har med V800 lanserat en toppmodell som inte bara är skarp funktionsmässigt, utan som också har en design man med fördel kan njuta av under vardagen. Detta är i varje fall bedömningen vid flera av de testresultat vi har kikat på under denna genomgång. Klockan är inte helt billig, men erbjuder i gengäld allt du kan ha nytta av, både under löpning, cykling och simning (eftersom modellen är vattentät). Klockan är således ett utmärkt val om du t.ex. gillar triathlon.

Det som gör Polar V800 speciellt attraktiv, designmässigt, är klockans små dimensioner. Det är ett smart val från Polars sida, men priset är att det i vissa fall kan vara svårt med mindre en skärm när det tränas i full fart. I gengäld lönar klockan sig i det dagliga, där den framträder som diskret och inte sticker ut i onödan.

Snabb och precis GPS med minnesfunktion

En av de saker som är med och bidrar till att Polar V800 rankas högt i diverse tester är dess inbyggda GPS, som i testerna bedöms att vara väldigt snabb. Den hittar signalen på ett par sekunder och håller fast vid den, även i avlägsna områden. GPS:n är dessutom speciellt snabb, om den ska ställas in på positioner där den har varit förut – mycket praktiskt, om du exempelvis brukar börja löpningsrundan hemifrån.

Klockan är mycket robust i sin struktur, och det kan krävas lite vänjningstid att ha den på armen 24/7. Ändå är det just det som är tanken hos Polar, som därför har integrerat en rad aktivitetsfunktioner, på så sätt att klockan också registrerar kaloriförbrukningen under vardagsaktiviteter. Detta gäller också när du sover: Polar V800 håller koll på din sömn och dess kvalitet, och kan därefter ge dig tips om det bedöms att du behöver ytterligare återhämtning.

polar-v800-bedste-loebeur-test

Intuitiv koppling med datorn och smartphone

I skrivande stund kan Polar V800 bara kopplas upp med mjukvaran på Polars hemsidan, men detta håller på att ändras, så att det också kommer finnas kompatibilitet med Endomondo m.m. En stark egenskap är klockans uppgraderbara firmware, som gör det möjligt att uppgradera klockan så fort Polar förbättrar funktionerna.

Ytterligare en viktig egenskap är Bluetooth Smart, som gör modellen kompatibel med tredjeparts-produkter som t.ex. pulsmätare. Det är även möjligt att ansluta kadens- och Watt-mätare, vilket ger denna modell extra bredd.

Fördelar med Polar V800:
 Snygg och diskret design – även för vardagen
Multisports-funktioner till bl.a. löpning, cykling och simning
Vattentät och robust konstruktion
Snabb och precis GPS med minnesfunktion
Aktivitetsfunktioner inklusive sömnövervakning
Uppgraderbar firmware och Bluetooth-förbindelse

Se en presentation av Polar V800 här:


Garmin Fenix 3 Sapphire

Rekommenderad hos Mobil.se
Testvinnare hos Iform.dk
✅ Testvinnare hos Test.no
✅ 5,5 av 6 möjliga stjärnor hos Aktivtræning.dk

garmin-fenix-3-sapphire-loebeur

Beskrivningar som ”fett snygg” och ”riktigt funktionell” används ofta, då Aktivtræning.dk under 2015 testade pulsklockan Garmin Fenix 3 Sapphire, som är en tredje version av den populära toppmodellen från Garmin. Samma uppskattning läses genom raderna i en rad andra recensioner, och alla är eniga om att hög betygssättning är ett måste, när denna snygga klocka bedömdes.

Den enda nackdelen är kanske priset, som ligger högt upp. Men ska du ha det bästa av det bästa, så är Fenix 3 Sapphire nog det bästa valet. Modellen har alla de funktioner du bara kan drömma om, både för löpning, klättring, skidlöpning och andra idrottsgrenar som också stöds av klockans uppsjö av funktioner.

Med detta har Garmin också öppnat upp för nedladdning av tredjeparts-applikationer direkt till klockan, och open-source modellen lockar till sig många duktiga programmerare. Experterna förväntar sig därför att det under den kommande tiden kommer att utvecklas en uppsjö av speciella appar där även de mest nördiga och individuella önskningar kommer kunna tillmötesgås.

Solid och tungt, men inte bara för män

Garmin Fenix 3 Sapphire beskrivs att några recensioner som en maskulin klocka, inte minst på grund av storleken och en solid vikt på hela 86 gram. Maskulinitetskänslan förminskas inte direkt av att klockan är utrustad med metallänkar samt robust safirglas. Det råder dock delade meningar om maskuliniteten, i och med att exempelvis danska magasinet I Form lyfter fram denna modell som den bästa på marknaden för kvinnor, som gärna vill ha snygg design på armen.

Klockan finns då också i en rad färgvarianter, och vill man gärna minska på vikten, går det att få en rem i plast i stället. Även Aktivtræning backar upp designbedömningen och tvekar inte med att kalla Garmin Fenix 3 Sapphire för ”den snyggaste idrottsklockan på marknaden”.

garmin-fenix-3-sapphire

Indbyggd pulsmätare i klockan, så du slipper ha på ett pulsbälte.

Enkelt användargränssnitt, trots många funktioner

Hör man till de som är lite teknikrädda, kan rädslan kanske kännas befogad med tanke på det extrema urvalet av funktioner som kan göra den dagliga användningen helt oöverskådlig. Men detta är definitivt inte fallet med Fenix 3 Sapphire. Garmin har en egen framgångsrik meny som ingår i alla deras senaste modeller. Menyn är användarvänlig och intuitiv, och man kan nöja sig med att arbeta med de egna favoritfunktionerna. Så kan det säkert vara, eftersom de flesta kommer att uppleva att en lång rad funktioner aldrig kommer till användning.

Det är nästan en självklarhet att modellen har inbyggd pulsmätare, men det kan naturligtvis också anslutas ett pulsbälte därtill, om du önskar den ultimata precisionen. Därutöver får du också inbyggda sensorer som termometer, kompass, höjdmätare och mycket annat, samt naturligtvis en överlägsen GPS, som briljerar med en rad nya praktiska funktioner.

Fördelar med Garmin Fenix 3 Sapphire:
 Marknadens mest funktionella sportsklocka
Robust vattentät konstruktion med klocka i stål och safirglas
Open source med möjlighet för nedladdning av tredjepartsappar
Snygg design som kan användas av bägge kön
Intuitivt och överskådligt användargränssnitt
Inbyggd pulsmätare, med möjlighet att ansluta pulsbälte

Se videon om Garmin Fenix 3 Sapphire här:


Garmin Forerunner 630

5 av 5 möjliga stjärnor hos Aktivtræning.dk
Rekommenderad av Dn.no
Testvinnare hos Klikk.no
✅ Rekommenderad av P4.no

garmin-forerunner-630

Då Norges P4 i februari 2016 testade Garmin Forerunner 630, blev den första beskrivningen av modellen ett enkelt ”Wow!”. Redaktionen var minst sagt imponerade med denna toppmodell från Garmin, som har allt man som löpare kan önska sig av en pulsklocka. Detta backas även från danskt håll, där träningsmagasinet Aktivtræning menar att klockans många funktioner kanske till och med är overkill för den vanliga motionären.

Att priset ligger i den dyra halvan förvånar ingen av recensionerna särskilt mycket, eftersom det inte råder några tvivel om man definitivt får riktigt mycket för pengarna. Väljer man bort pulsbälten blir klockan något billigare, men det blir nästan synd i så fall, eftersom det rör sig om en av de centrala pulsfunktionerna.

Avancerad, men samtidigt enkel att använda

En av de saker som imponerade recensionerna och testpanelerna är den otroligt enkla hanteringen av de många funktionerna. Garmin har nämligen också på den fronten uppdaterat Forerunner 630 i jämförelse med de tidigare modellerna, och användargränssnittet är nu även mer användarvänligt och ”Apple-aktigt” – som det uttrycks i Aktivtræning. Användarvänligheten och den stora skärmen gör den dagliga kontrollen superenkel.

Garmins får även bra betyg i frågan om prioritering av informationsnivåer. Även om klockan kan mäta och skapa statistik på en uppsjö av saker, kan du säkert hålla skärmen enkel och förbättra överblicken med endast de detaljer som är viktiga för dig. Allt är enkelt att styra och följa, och du kan nöja dig med att använda och läsa de funktioner som är viktiga för dig.

garmin-forerunner-630-lobeur

Otroligt många funktioner i Garmin Forerunner 630

Denna löparklocka har så många funktioner att vi i denna korta genomgång bara kan nämna ett litet urval. Du får naturligtvis allt som kan tänkas finnas från tidigare löpningsfunktioner, med bl.a. en väldigt bra pulsmätare via pulsbältet. Här kan du även mäta max VO2 och tröskelpuls. Klockan kan också stödja andra sportgrenar som bl.a. cykling och längdåkning, och närmar sig därmed egentligen en multisports-funktionalitet.

Garmin Forerunner 630 kan också trådlöst anslutas till datorn eller smartphone och automatiskt överföra din data för ytterligare analys. Du kan också via klockan styra din playlist på smartphonen, få notifikationer från Facebook och mycket mer. Det finns också både sömn- och aktivitetsmätare inbyggd i den kompakta klockan, som faktiskt bara väger 44 gram, men ändå är vattentät ner till 50 meter.

Fördelar med Garmin Forerunner 630:
 Enkelt och lättillgängligt användargränssnitt
Stor touch-screen
Mycket låg vikt på 44 gram
Vattentät ned till 50 meter
Alla tänkbara funtioner och multisports-funktionalitet
Inbyggd sömn-och aktivitetsmätare
Mycket exakt pulsmätning

Se videon om Garmin Forerunner 630: 

https://www.youtube.com/watch?v=pe1fuKU8M_E


Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklocka 

Sportsbuddy Veryfit V2 Pulsklocka

 

Introduktion

För en prisvärd sportklocka med en händig touchskärm är det utan tvekan värt att ta en närmare titt på Veryfit V2 från märket Sportsbuddy. Här har vi en lättviktig klocka med flera olika sportprogram som tillåter dig att få den optimala träningsupplevelsen oavsett vilka aktiviteter du föredrar.

Om Sportsbuddy Veryfit V2

Sportsbuddy Veryfit V2 ger dig möjligheten att på ett lätt sätt hålla koll på din träning. Tycker du om tennis, yoga, löpning, fotboll, cykling eller någonting helt annat? Då har klockan det perfekta sportprogrammet för dig för skräddarsydd träning alla dagar i veckan.

Vill du ha hjälp med att även kunna koppla av i vardagen? Lyckligtvis nog ingår en så kallad medvetenhetsfunktion som ger dig lugn och ser till så att du inte känner dig lika stressad under dagen. Följ bara den detaljerade guiden och märk hur du snart mår bättre. Tack vare touchskärmen kommer du även att kunna få notiser direkt på klockan varje gång du får ett SMS, ett samtal eller ett meddelande på messenger.

Sportsbuddy Veryfit V2 vs marknaden

Många typer av träningspass äger rum utomhus, och därför är det sannerligen händigt att Sportsbuddy Veryfit V2 kan informera dig om väderprognosen. Se även till så att klockan ser ut på det sättet som du föredrar genom att testa på ett av de fem olika layouts som klockan erbjuder.

Det är lätt att hålla koll på din träning med hjälp av Sportsbuddy Veryfit V2. Klockan kommer både att mäta din puls, din kaloriförbrukning, hur många steg du har tagit, ditt blodtryck, hur väl du sover och mer därtill. Klockans batteri varar i ungefär 10 dagar, så du får gott om tid på dig att använda din smartklocka innan det är dags att ladda upp den igen. Få hög kvalitet till ett rimligt pris genom att satsa på Sportsbuddy Veryfit V2!

Fördelar

 • Inbyggda sportprogram
 • Mäter steg, puls och sömn
 • Utrustad med en stor OLED display
Nackdelar

 • Har ingen inbyggd GPS

Specifikationer

 • Från märket Sportsbuddy
 • Mäter bland annat kaloriförbrukning, steg, puls, blodtryck och sömn
 • Kan kontrollera väderprognosen
 • Batteritid på 10 dagar
 • Tillverkad i vattentäta material
 • Kommer med inbyggda sportprogram


Sportsbuddy Veryfit Smart Pulsklocka – aktivitetsklocka med touchskärm

Sportsbuddy Veryfit Smart

Introduktion

Näst på listan har vi ytterligare en klocka från märket Sportsbuddy, och här är det tal kring en mycket modern smartklocka som kommer utrustad med en händig touchskärm. Sportsbuddy Veryfit Smart är en vattentät aktivitetsklocka som bjuder dig på många funktioner såsom möjligheten att hålla koll på steg, kaloriförbränning, din puls och din sömn.

Om Sportsbuddy Veryfit Smart

Sportsbuddy Veryfit Smart kommer med program som är särskilt anpassade för vandring, yoga, styrketräning, cykling, löpning med mera. Detta betyder att du alltid får en upplevelse som är skräddarsydd utefter den typen av träning som du föredrar. Glöm heller inte förmågan att till och med skräddarsy utseendet på klockan i form av dess interface.

Utöver att ge dig träningsprogram och se till så att varje dag blir fylld med hälsosam motion är det lätt som en plätt att dra nytta av Sportsbuddy Veryfit Smart som en helt vanlig klocka. Den kan nämligen visa datum och tid precis som en ordinär klocka, och om du bara använder produkten som ett armbandsur håller batteriet under en mycket längre tid.

Sportsbuddy Veryfit Smart vs marknaden

Om du kikar på andra aktivitetsklockor kommer du snabbt att märka hur en smartklocka såsom Sportsbuddy Veryfit Smart kommer utrustad med en större skärm. Detta ser till så att du utan svårigheter kan få notiser från olika appar direkt på klockan. Svara lätt på samtal och läs meddelanden utan att du ens behöver fiska upp din mobil.

Sist men inte minst, slipp den jobbiga processen av att konstant ladda upp dina elektroniska prylar. Sportsbuddy Veryfit Smart har en batteritid som räcker i hela 10 dagar, och när den väl har fått slut på batteri tar det inte mer än 2,5 timmar att ladda upp den igen. Visst kan det inte bli smidigare än så!

Fördelar

 • Hela 14 olika sportprogram + en mobilapplikation
 • Stor och fin touchskärm med färg
 • Vattentät design
Nackdelar

 • Dess touchskärm är helt okej, men inte det bästa

Specifikationer

 • Från märket Sportsbuddy
 • 14 olika sportprogram
 • Utrustad med en touchskärm
 • Mäter bland annat puls, steg och kaloriförbränning
 • Kommer med musikkontroll
 • Kan användas som armbandsur då den visar tid och datum

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta