Multigym test-översikt: Vi har hittat de bästa multigymmen enligt konsumenterna

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

Ett multigym ger dig en komplett workout med hjälp av bara en maskin. Beroende på vilket multigym du väljer kan du förvänta dig tiotals, om inte hela vägen upp till hundra, övningsmöjligheter tack vare de olika justerbara delarna. 

När allt är sagt och gjort passar multigym därför väl in i hemmagym där du kanske inte har plats för flera olika träningsmaskiner. I stället blir det smidigt och enkelt att ha en maskin som ger dig en uppsjö av möjligheter.

Ta en titt på listan och få en smidig översikt av några av de bästa multigymmen på marknaden.

Du måste tänka på detta innan du köper ett multigym:

 • Antalet övningsmöjligheter. Hela poängen med ett multigym är att du ska kunna ta del av flera olika sorters övningar med hjälp av en och samma maskin. För att därför få en äkta helkropps-workout är det viktigt att ditt multigym har ett stort antal övningsmöjligheter.
 • Passande storlek. Då multigym tillåter dig att träna hela kroppen kommer det nog inte som en överraskning att de tar upp ett relativt stort utrymme. Se därför till så att du mäter hur långt upp det är till ditt tak och ser till så att ditt föredragna multigym faktiskt får plats i ditt hem.
 • Hur dyr maskinen är. Det finns multigym som kostar så lite som några tusenlappar, och sedan finns det också lyxmodeller som kan komma att kosta dig tiotusentals kronor. Gör därför upp en plan och bestäm dig för en viss budget innan du dyker ner i ett multigymköp.
 • Tystlåtenheten. Beroende på hur maskinen är designad kan det hända att den antingen är mycket tystlåten eller bullrar vid användning. Välj gärna ett multigym som drar nytta av en smart motståndsteknik för att förhindra buller och bidra med tystlåtenhet.

arrow-more


Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force Multigym – fler än 100 övningsmöjligheter i en praktisk maskin

Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force Multigym

Ditt hemmagym är inte komplett utan ett praktiskt multigym, och det är just detta som Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force kan bjuda på. Multigymmet har för närvarande ett användarbetyg på 4,2 av 5 hos Amazon, och inom ett experttest hos Pricerunner som genomfördes i februari 2021 fick produkten ett betyg på 4,5 av 5 och blev utsedd till testvinnare.

 • Högsta byggkvalitet
 • Nästan knäpptyst vid användning
 • Skivlåsmekanism

Om Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force Multigym

Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force kan skryta med fler än 100 övningsmöjligheter i en och samma maskin. Detta multigym har utrustats med ett modernt kabelsystem som tillåter för justerbara glidpositioner så att du får den bästa möjliga upplevelsen. Detta multigym är tystlåtet och gör det lätt för dig att träna styrketräning på dina villkor. Motståndsteknologin TNT används, vilket betyder att viktblock som du känner till dem inte har någon del av den här maskinen. Få ett motstånd på upp till 2 x 50 kg och njut av allt som Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force har att bjuda på.

Fördelar

 • Motståndsteknologi
 • Fler än 100 övningsmöjligheter
 • Avtagbar sits
Nackdelar

 • Ryggstödet kan inte justeras

Därför rekommenderar vi Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force Multigym

Testvinnaren Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force rekommenderas tack vare de fantastiskt många övningsmöjligheterna samt den tystlåtna konstruktionen på grund av dess innovativa motståndsteknologi. Du slipper därför buller och kan istället njuta av härliga träningspass utan att några störningsmoment kommer i vägen. Om du har utrymmet och budgeten för Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force är den här produkten definitivt värd att testa på.

Specifikationer
Från märket Finnlo by Hammer
Motstånd på upp till 2 x 50 kg
Ljudlös
100+ övningsmöjligheter
Avtagbar sits
Använder sig av motståndstekniken TNT


Hammer California XP Multigym – träna med ett motstånd på upp till 120 kg

Hammer California XP Multigym

Kvalitet är inte alltid dyrt, och här har vi ett multigym som visar prov på just detta. Hammer California XP Multigym är budgetvalet som ger dig valuta för pengarna, och den här maskinen uppskattas av både experter och kunder. Hos Google Shopping har detta multigym fått ett kundbetyg på 4,1 av 5, och inom ett Pricerunner test har Hammer California XP Multigym hamnat på tredje plats med ett betyg på 4 av 5.

 • Upp till 120 kg motstånd
 • Curlstation och komfortdyna på köpet
 • Relativt lättviktig

Om Hammer California XP Multigym

Hammer California XP Multigym gör det möjligt för dig att träna med ett motstånd på upp till 120 kg. Du får därför ordentlig styrketräning till ett rimligt pris, och exempel på träningsalternativ som maskinen möjliggör är bänkpress, butterfly, bencurl och lastdrag. En komfortdyna och curlstation ingår dessutom, och som kronan på verket får du en två års garanti. Hammer California XP Multigym kan användas för att träna i princip hela kroppen och klarar av en maximal användarvikt på 120 kg.

Fördelar

 • Imponerande viktmotstånd
 • Maskinen väger inte särskilt mycket
 • Enkel att montera
 • Kompakt storlek
Nackdelar

 • Står en aning instabilt under högintensitetsträning

Därför rekommenderar vi Hammer California XP Multigym

Hammer California XP Multigym rekommenderas åt dig som vill träna hela kroppen med ett kompakt multigym. Detta multigym för hemmabruk har ett imponerande träningsmotstånd på 120 kg och bjuder på en lång rad träningsalternativ som du inte vill gå miste om. För ett budgetval som gör det den ska till ett rimligt pris är Hammer California XP Multigym en smart lösning.

Specifikationer
Från märket Hammer
Upp till 120 kg träningsmotstånd
Professionell curlstation ingår
Komfortdyna ingår
Två års garanti
Maximal användarvikt på 120 kg


Abilica Multi Power Multigym – inbyggt viktmagasin på 90 kg och en lång rad övningsmöjligheter

Abilica Multi Power Multigym

Träna styrketräning med hjälp av en riktig lyxmaskin när du satsar på Abilica Multi Power Multigym. Den kräsna träningsentusiasten har mycket att se fram emot när den här maskinen monteras i hemmagymmet, och inom ett stort test hos Pricerunner har detta multigym hamnat på andraplats med ett betyg på 4,5 av 5.

 • Inbyggt viktmagasin på 90 kg
 • Justerbar sits och ryggstöd
 • En lång rad övningsmöjligheter

Om Abilica Multi Power Multigym

Abilica Multi Power Multigym har tagits fram för att se till så att du kan njuta av en hel uppsjö av olika övningar såsom benspark, bencurl, armcurl, lastdrag, bröstpress, sittande bänkpress samt fler därtill. Det ingår draghandtag samt stänger, och du kan justera både sitsen samt ryggstödet för att få en mer skräddarsydd upplevelse. Abilica Multi Power Multigym har ett inbyggt viktmagasin som ligger på 90 kg, och allt som allt har detta multigym en maximal användarvikt på 150 kg. Sist men inte minst får vi inte glömma att nämna den zonindelade vajerarmen som också är justerbar.

Fördelar

 • Ett stort antal övningsmöjligheter
 • Inbyggt viktmagasin på 90 kg
 • Praktiska tillbehör
 • Zonindelad och justerbar vajerarm
Nackdelar

 • Svårt att flytta
 • Komplicerad monteringsprocess

Därför rekommenderar vi Abilica Multi Power Multigym

Här har vi ett Abilica multigym som rekommenderas åt den kräsna träningsentusiasten som letar efter en premiumprodukt. Med ett inbyggt viktmagasin på 90 kg, en hel uppsjö av övningsmöjligheter, en zonindelad vajerarm samt en justerbar sits och ryggstöd kan du få skräddarsydda träningspass alla dagar i veckan.

Specifikationer
Från märket Abilica
Draghandtag och stänger ingår
Maximal användarvikt på 150 kg
Livstidsgaranti på ramen
Inbyggt viktmagasin på 90 kg
Zonindelad vajerarm som är justerbar


Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym – 160 grader vridbar lateral kabel och viktmagasin på 80 kg

Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym

Vill du lägga lite extra tid på att träna upp benen, men vill trots detta också ha tillgång till flera andra övningsmöjligheter? Då är det Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym som du bör vända dig till. Detta multigym har fått ett kundbetyg på imponerande 4,7 av 5 hos Google Shopping samt ett helt okej betyg på 3,9 av 5 hos Amazon.

 • Tränar både överkropp och ben
 • Viktmagasin på 80 kg
 • 160 grader vridbar lateral kabel ingår

Om Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym

Så länge du har det aningen större utrymmet som krävs för att få plats med Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym kan det göra under för dina träningspass. Den här maskinen har ett viktmagasin på 80 kg och klarar allt som allt av en maximal användarvikt på 120 kg. Det ingår en tre års garanti så att du ska kunna njuta av ditt multigym under en lång tid framöver, och en 160 grader vridbar lateral kabel tränar upp både överkroppen samt benen. Dra även nytta av benpressenheten och få en komplett workout varje gång du använder Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym.

Fördelar

 • En lång rad träningsmöjligheter
 • Viktmagasin på 80 kg
 • Kommer med tre års garanti
 • Vridbar lateral kabel ingår
Nackdelar

 • Tar upp ett ganska stort utrymme
 • Inte det bästa valet för nybörjare

Därför rekommenderar vi Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym

Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym rekommenderas skarpt till dig som eftersöker träningsmaskiner som hjälper dig att träna upp benen, men visst kan din multigym maskin också användas till resten av kroppen. Med en 160 grader vridbar lateral kabel, ett viktmagasin på 80 kg och en händig benpressenhet är sköna träningssessioner inte långt borta.

Specifikationer
Från märket Finnlo by Hammer
Viktmagasin på 80 kg
160 grader vridbar lateral kabel
Maximal användarvikt på 120 kg
Praktisk benpressenhet ingår
Tre års garanti ingår


Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym – 30 övningsalternativ och flera justerbara enheter

Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym

Vill du äntligen ta tag i din träning och rivstarta styrketräningspassen med den perfekta maskinen för en nybörjare? Det är här som Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym kommer in i bilden. Både priset och användningsområdena gör detta till en praktisk nybörjarmaskin, och inom ett stort multigymtest hos Pricerunner fick Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym ett helt okej betyg på 3,5 av 5. Hos Amazon har även kunderna sagt sitt där de gav maskinen ett betyg på 4,2 av 5.

 • 30 övningsmöjligheter 
 • Kompakt och praktisk storlek
 • Justerbart svankstöd och ryggstöd

Om Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym

Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym kommer med ett proffsigt tricepsdrag, en curlstång och en laststång så att du ska kunna ta del av flera olika sorters träningspass. Allt som allt ger den här maskinen dig 30 övningsalternativ, och tack vare den relativt kompakta storleken är detta ingen träningsmaskin som tar upp någon större plats i ditt hemmagym. Multigymmet har ett motståndssystem för vikter på 80 kg samt ett dragmotstånd på upp till 90 kg. Bencurlsenhet och bensparksenhet ingår dessutom, och dessa kan båda justeras på ett snabbt och smidigt sätt.

På tal om justering kan du ställa in ryggstödet och svankstödet så att du får en skräddarsydd upplevelse, och detsamma kan sägas för fotplattorna som gör det skönare när det är dags för stående övningar. Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym har en maximal användarvikt på 120 kg och med så mycket att bjuda på blir den ett ypperligt tillskott i alla hemmagym.

Fördelar

 • Passande för nybörjare
 • 30 övningsmöjligheter
 • Hjälpsamma instruktioner
 • Rimligt pris
Nackdelar

 • Saknar benpress

Därför rekommenderar vi Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym

Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym finns det mycket gott att säga om. Tack vare en kompakt storlek passar den in i de flesta hemmagymmen, och maskinen är dessutom lättanvänd samtidigt som priset är mycket rimligt – vilket gör den till en praktisk nybörjarmaskin. Med över 30 olika träningsalternativ kan du utan problem träna upp hela din kropp, så om du inte har plats för flera olika träningsmaskiner kan det räcka gott och väl att endast ha Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym hemma i gymmet.

Specifikationer
Från märket Finnlo by Hammer
30 övningsmöjligheter
Motståndssystem för vikter upp till 80 kg
Dragmotstånd upp till 90 kg
Användarvikt på max 120 kg
Justerbart ryggstöd och svankstöd


Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym – 45 övningsalternativ och två träningsstationer

Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym

Nu börjar vi närma oss slutet av topplistan, men först är det dags att kika på Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym. Det som gör den här träningsmaskinen så unik är att två personer kan träna på den samtidigt. Maskinen är dessutom utformad på så vis att långa användare inte kommer att ha några svårigheter med att dra nytta av multigymmet. Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym kan bland annat beställas hos Amazon, och där har maskinen för närvarande ett kundbetyg på 4,3 av 5.

 • Träna tillsammans tack vare två träningsstationer
 • 45 övningsmöjligheter
 • Justerbar sits

Om Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym

Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym har utrustats med ett viktmagasin på 60 kg och kan förse dig med ett övningsmotstånd på upp till hela 90 kg. Det finns som sagt två olika träningsstationer, och med detta i åtanke kan exempelvis både du och din partner träna tillsammans. För att få en passande höjd går det att justera sitsen, och praktiska tillbehör såsom fotmanschetter samt handtag ingår.

Allt som allt ser Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym till så att du får omkring 45 övningsalternativ i en och samma maskin, och några av dessa övningar kommer i form av en stepper, benspark rodd, bencurl, sittande bänkpress och bröstpress.

Fördelar

 • Många övningsalternativ
 • Valfri ytterligare vikt på 10 kg
 • Lämplig för långa användare
 • Kommer med två träningsstationer
Nackdelar

 • Vikter gjutna från cement

Därför rekommenderar vi Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym

Vi rekommenderar Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym bland annat till den lite längre användaren då sitsen kan justeras på höjden för den bästa möjliga träningsställningen. Detta multigym gör också susen om ni är två personer som vill träna tillsammans då det ingår två olika träningsstationer som ni kan använda på samma gång. Med hela 45 övningsalternativ slipper du att känna dig begränsad under träningspassen.

Specifikationer
Från märket Christopeit Sport
45 olika övningsalternativ
Viktmagasin på 60 kg
Två träningsstationer ingår
Övningsmotstånd upp till 90 kg
Max användarvikt på 130 kg

 


Addidas Homegym 100 kg Multigym – hållbar konstruktion med upp till 100 kg viktmagasin

Addidas Homegym 100 kg Multigym

Sist, men definitivt inte minst, har vi Addidas Homegym 100 kg Multigym. Detta multigym 100kg har inom ett experttest hos Pricerunner fått ett mediumbetyg på 3 av 5, så du kan här förvänta dig en helt okej maskin som gör det den ska. Hos Amazon har kunderna gett detta multigym ett sammanlagt betyg på 3,9 av 5, och det uppskattas bland annat hur högt motståndsvalet är.

 • 100 kg vikter i skyddat viktmagasin
 • Dubbla funktioner för ben- och armträning
 • Fem bänklägen

Om Addidas Homegym 100 kg Multigym

Addidas Homegym 100 kg Multigym har utrustats med 100 kg vikter som kommer i ett skyddat viktmagasin så att du verkligen ska kunna utmana dig själv under träningspassen. Det finns därtill dubbla funktioner för både träning av armar och ben samt en händig bänkjustering i fem olika inställningar.

Kom ihåg att Addidas Homegym 100 kg Multigym har en maximal användarvikt på 125 kg och att viktklossarna är tillverkade av cement, så maskinen är en aning mer högljudd än vissa andra modeller. Trots detta finns det dock mycket att älska hos Addidas Homegym 100 kg Multigym, och med ett stort antal övningsmöjligheter kan du känna att du verkligen har fått ett fulländat träningspass alla gånger.

Fördelar

 • Imponerande motstånd
 • Ett brett urval av övningar
 • Väldesignad
 • Upp till 100 kg viktmagasin
Nackdelar

 • En aning dyrt

Därför rekommenderar vi Addidas Homegym 100 kg Multigym

För ett imponerande viktmotstånd på hela 100 kg är det Addidas Homegym 100 kg Multigym som kan rekommenderas. Den här träningsmaskinen gör det lätt för dig att träna alla de olika muskelgrupperna, och dynorna är extra tjocka för att se till så att du får ett ordentligt och bekvämt stöd. Med allt detta i åtanke anser vi att Addidas Homegym 100 kg Multigym är väl värt att prova på.

Specifikationer
Från märket Addidas
Upp till 100 kg viktmagasin
För träning av alla muskelgrupper
Viktklossar av cement
Dubbla funktioner för armträning
Dubbla funktioner för benträning


Vad är ett multigym bra för?

Ett multigym är den optimala lösningen för dig som vill träna upp hela kroppen och se till så att alla muskelgrupperna får sig en ordentlig workout – men utan att det tar för mycket av vare sig pengar eller utrymme. När du satsar på en av dessa träningsmaskiner får du tillgång till en hel uppsjö av olika övningsalternativ i en och samma maskin, så om du äger ett hemmagym med ett begränsat utrymme kan det kännas som en perfekt lösning att vända dig till just ett multigym.

För dig som är intresserad av ytterligare träningsredskap som inte kommer att ta upp något större utrymme i ditt hemmagym kan det vara gynnsamt att ta en närmare titt på vår topplista över de bästa träningsbänkseten. Dessa hjälper dig att utöva övningar i liggande position, och du kan bland annat träna styrketräning med hantlar utan att du får ont i ryggen. Med andra ord kan ett träningsbänkset bli ett praktiskt tillskott till ditt multigym.

Även fräcka cykeltrainers är en utomordentlig lösning om du vill kunna cykla utan att ge dig utanför dörren. Kanske är vädret inte det bästa eller så är vinterhalvåret på ingång med snö som sätter käppar i hjulet för dina cykelfärder. Om du då har tillgång till en cykeltrainer kan du utan svårigheter fortsätta att cykla – men den här gången inomhus. Likt träningsbänksetet tar cykeltrainers inte upp någon större plats, så de kan passa perfekt in i hemmagymmet.

Vad är fördelarna med ett multigym?

Det som får multigym att stå ut i mängden är att du får lite av ett allt-i-ett träningsredskap. Istället för att behöva köpa 10 olika träningsmaskiner kan du istället få mellan 50 och 100 olika träningsalternativ inom en enda maskin. Inte nog med att du då sparar stora summor pengar, utan du sparar dessutom på utrymmet i ditt hemmagym.

Om du inte vill att din träningsutrustning ska ta upp någon större plats trots att du fortfarande vill träna upp alla de olika muskelgrupperna slipper du att kompromissa: du kan få allt som du är ute efter när du vänder dig till ett högkvalitativt multigym. Inte finns det heller bara en typ av multigym att välja mellan, utan du kan specifikt sikta på en variant som lägger fokus på benträning, en som lägger fokus på armträning eller så ska alla musklerna få komma i gång.

Multigym finner du inom en lång rad prisklasser, så det är lätt som en plätt att lägga vantarna på en maskin som följer din budget samtidigt som den även lever upp till alla dina krav kring övningsmöjligheter. Det är därför inte svårt att påstå att det finns många fördelar med att välja just ett multigym.

Vilken är den bästa träningsmaskinen att köpa?

Om du redan idag vill beställa ditt helt eget multigym finns det diverse egenskaper som maskinen bör ha samt ett antal punkter som du bör ta hänsyn till. En imponerande träningsmaskin ska kunna bjuda dig på många övningsalternativ så att du får möjligheten att träna upp muskelgrupperna som du föredrar. Maskinen ska också vara lättanvänd, och det är ett stort plus om det finns justerbara delar som säkerställer att komforten alltid förblir på högsta nivå. Läs gärna lite kring vilka material som maskinen är tillverkad av så att den inte är för högljudd eller framställd på ett sätt som inte är robust nog.

Multigym kan variera i storlek ganska markant, och därför måste du alltid kontrollera måtten innan du beställer. Se till så att taket i ditt hemmagym är högt nog och att maskinen faktiskt får plats. Om du vill träna tillsammans med din partner, en vän eller en familjemedlem kan du också ta beslutet att satsa på ett av multigymmen med två träningsstationer så att två personer kan träna samtidigt. Läs igenom ett och annat multigym test och gör grundlig research för att få en klar överblick av dina valmöjligheter. På så vis blir det lättare att få tag på just det multigymmet som gör susen för dig.

Det är viktigt att inte glömma bort att även ha rätt utrustning när du tränar med multigym. Ett bra squat rack kan hjälpa dig att göra träningen mer effektiv och säker. Squat racken ger dig möjlighet att göra flera olika övningar och öka svårighetsgraden genom att lägga till vikter. Det är också ett bra alternativ om du har begränsat utrymme hemma.

Om du vill vila ut efter ditt träningspass och snabbare återhämta dig kan du också gynnas av lite härlig massage från ett verktyg såsom en massagekudde. Se dock också till så att du alltid stretchar noga efter varje pass för att undvika skador och hopdragna muskler. Med allt detta i åtanke kan du ta en närmare titt på vår multigym bäst i test topplista och redan idag se till så att du hittar ditt bästa multigym som verkligen vet var skåpet ska stå när det kommer till ordentlig styrketräning.


Beskrivning av källor och tester

Vi hoppas att du känner att det ligger mycket arbete bakom den här artikeln. Vi vill ge dig en objektiv bedömning av alla produkter och därför förlitar vi oss på både officiella konsumentråd, externa experter och konsumenternas egna recensioner över både danska och internationella webshoppar. Vårt forskarteam har undersökt marknaden och undersökt alla relevanta källor. I vårt arbete har vi använt följande expertkällor och tester:
Amazon

Amazon har för närvarande sitt huvudkontor i Seattle i Washington, och det är som mest känt för sin webbutik med varor inom en lång rad produktkategorier. Här kan du också läsa recensioner.

Du kan läsa alla recensioner av Finnlo by Hammer Finnlo Bio Force Multigym här
Du kan läsa alla recensioner av Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym här
Du kan läsa alla recensioner av Finnlo by Hammer Finnlo Autark 1500 Multigym här
Du kan läsa alla recensioner av Christopeit Sport Profi Center de Luxe Multigym här
Du kan läsa alla recensioner av Addidas Homegym 100 kg Multigym här

Pricerunner

Pricerunner gör det möjligt för konsumenter att söka och jämföra mellan fler än 2,9 miljoner produkter från 7 400 butiker. Hos Pricerunner kan du dessutom läsa produktrecensioner och ta en titt på praktiska topplistor.

Testet av multigym maskiner uppdaterades senast den: 13 februari 2021
Du kan se testet här

Google Shopping

Prisjämförelsetjänsten Google Shopping gör det möjligt för konsumenter att söka efter sina favoritprodukter inom ett nästintill gränslöst antal kategorier för att sedan jämföra erbjudanden från olika återförsäljare. 

Du kan läsa alla recensioner av Hammer California XP Multigym här
Du kan läsa alla recensioner av Finnlo by Hammer Finnlo Autark 2500 Multigym här

 


FAQ

Vilket är det bästa multigymmet?
Det bästa multigymmet är en träningsmaskin som ser till så att du får rikligt med övningsalternativ. Utan att kosta skjortan ska den kunna se till så att du kan träna hela din kropp, och det är ett stort plus om flera praktiska tillbehör ingår. För ett högkvalitativt multigym som ger dig valuta för pengarna gäller det bara att kika på en av modellerna inom vår topplista.
Vad bör jag överväga innan jag köper ett multigym?
Innan du inhandlar ett multigym är det viktigt att ta hänsyn till hur stort utrymme maskinen behöver. Mät noga för att se till så att träningsmaskinen får plats i just ditt hemmagym och kontrollera att den har alla de olika funktionerna som du är ute efter. Ju fler övningslaternativ ett multigym kan bjuda på desto bättre.
Hur mycket kostar ett multigym?
Det finns inte ett multigympris som är ristat i sten, utan hur mycket träningsmaskinen kostar beror på vilken modell du beställer. Vilka material som används, vilket märke maskinen tillhör, hur många träningsmöjligheter det finns och hur många tillbehör som ingår kommer att bidra till maskinens pris. Budgetmodeller kan kosta några tusenlappar medan lyxiga modeller kan komma upp i cirka 20 000 kronor.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta