Magimix Test – Här är experternas favoritprodukter från Magimix

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

Den här artikeln handlar om ett antal olika produkter från märket Magimix. Här hittar du beskrivningar av både matberedare, juicepressar, brödrostar och blendrar.

Nästan alla dessa Magimix-produkter har varit med i olika tester och fått bra betyg av experterna.

Undersökningarna kommer från Råd & Rön, det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler, testsajterna Trustedreviews.com och Appliancereviewer.co.uk, hushållsmagasinet Goodhousekeeping.com, konsumentmagasinet Which.co.uk och tidningen Telegraph.co.uk.

Om du vill läsa mer om experternas recensioner hittar du länkar till alla undersökningar som vi hänvisar till längst ner i artikeln.

Den här artikeln innehåller:
🔸 Överblick över marknadens bästa produkter från Magimix
🔸 Information om märket Magimix
🔸 Genomgång av alla tester som vi har undersökt och analyserat

Observera att Konsumentmagasinet inte testar några produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från oberoende tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.

Magimix test 2023 – Här är marknadens bästa modeller

Här nedanför hittar du en genomgång av de produkter från Magimix som har fått bäst recensioner av olika experter. Vi på Konsumentmagasinet har analyserat ett antal framstående experttester samt användarrecensioner och presenterar här de modeller som klarar sig bäst.

Du hittar även en prisjämförelse för varje produkt. I denna kan du snabbt och enkelt se vilka återförsäljare som har bäst pris.


Magimix 5200 XL

Testvinnare hos det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler
4,5 av 5 stjärnor hos testsajten Trustedreviews.com
92 av 100 poäng hos brittiska Goodhousekeeping.com
Bra betyg hos konsumentmagasinet Which.co.uk

Magimix 5200 XL

 

Magimix 5200 XL är en matberedare som har granskats av fyra olika expertpaneler. Experterna kommer från det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler, testsajten Trustedreviews.com, hushållsmagasinet Goodhousekeeping.com samt konsumentmagasinet Which.co.uk.

Efter att ha granskat modellen utifrån specifika testpunkter är samtliga expertkällor positivt inställda till den här matberedaren.

Alla experter kommer nämligen fram till att det här är en väldigt välfungerande produkt.

Kraftfull matberedare

Magimix 5200 XL är en av marknadens starka och effektiva matberedare. Tack vare en hög effekt på 1000 watt blir det lättare för maskinen att hantera både tunga och lätta ingredienser.

Matberedaren är en riktig multiprodukt som kan användas till en mängd olika uppgifter i köket. Den kan till exempel hacka, mixa, knåda och mosa diverse ingredienser. Den här modellen levereras dessutom med tre skålar i olika storlekar.

Magimix 5200 XL är lätt att kontrollera och har tre olika knappar. När man köper den här modellen ingår det både matningsrör, lock, kniv, mixer, visp, rivskivor, citruspress, degkrok, spatel, skärskivor samt ett recepthäfte. Matberedaren är dessutom designad för att vara tystgående.

Experterna: Mångsidig och högpresterande

Magimix 5200 XL har bland annat testats av Goodhousekeeping.com. Modellen beskrivs där som en mångsidig matberedare som levererar en fantastisk prestation.

Experterna påpekar glatt att maskinen har ett extra stort matningsrör. De skriver även att den på det stora hela passar bra i större familjer.

Goodhousekeeping.com har bedömt Magimix 5200 XL utifrån fyra olika punkter: användarvänlighet, design, prestanda och instruktioner. Modellen får 5 av 5 poäng vad gäller både användarvänlighet och instruktioner. Prestandan får 4,5 av 5 poäng och designen får 3,5. Den här modellen får alltså riktigt fina betyg.

Experterna: Bra på att hacka och skära

Magimix 5200 XL har även testats av det brittiska konsumentmagasinet Which.co.uk. Där får matberedaren framförallt beröm för att den hackar och skär ingredienser riktigt bra. Denna process går dessutom både snabbt och enkelt.

Rengöringen är också enkel med den här modellen. Flera av delarna kan till exempel köras i diskmaskinen när man är klar.

Which.co.uk nämner dock ett par nackdelar också. De påpekar bland annat att matberedaren inte är lika bra på att vispa samt att den väger en hel del. Magimix 5200 XL kan därför vara lite tung att hantera.

Specifikationer för Magimix 5200 XL
🔴 Typ: Matberedare
🔴 Märke: Magimix
🔴 Effekt: 1 000 watt
🔴 Hastighetslägen: 1
🔴 Antal skålar: 3
🔴 Kapacitet: 3,7 liter, 2,6 liter och 1,2 liter
🔴 Vikt: 11 kg

Utvalda fördelar med Magimix 5200 XL
Kraftfull matberedare
Kan både hacka, skiva, mixa, knåda och mosa
Levereras med tre skålar
Många tillbehör ingår
Tystgående

Här kan du se en presentationsvideo för Magimix 5200 XL. Videon är gjord av KitchenOne.dk:


Magimix 11541 genomskinlig brödrost

93 av 100 poäng hos brittiska Goodhousekeeping.com
Toppbetyg hos den brittiska tidningen Telegraph.co.uk
Bra betyg hos Råd & Rön

Magimix 11541

.
Den genomskinliga brödrosten Magimix 11541 har varit med i tre olika tester: ett hos Goodhousekeeping.com, ett hos Telegraph.co.uk och ett hos konsumentorganisationen Råd & Rön.

I dessa undersökningar har experterna provat flera olika brödrostar utifrån specifika testpunkter för att sedan dela ut ett slutbetyg till varje modell.

I slutändan är alla tre expertkällor imponerade av den här lite annorlunda brödrosten.

Unik brödrost med glassidor

Magimix 11541 ser inte riktigt ut som andra brödrostar. Den här modellen har nämligen genomskinliga sidor av glas.

Detta innebär att man hela tiden kan hålla koll på hur rostat brödet blir. Glaset på sidorna är dessutom värmebeständigt.

Brödrosten rymmer två brödskivor åt gången, men den kan inte bara rosta vanligt bröd. Det finns nämligen även en smart bagelfunktion som tillagar bagels på bästa möjliga vis. Den här modellen har även en upptiningsfunktion.

Med Magimix 11541 kan man dessutom påverka hur mycket brödet ska rostas genom att välja mellan åtta olika inställningar för rostningsgrad.

Experterna: Rolig och annorlunda brödrost

Magimix 11541 har bland annat testats av den brittiska tidningen Telegraph.co.uk. Experterna därifrån blir väldigt imponerade av den här modellen och ger den därför toppbetyg.

Experterna är fascinerade av den annorlunda designen och skriver att det är riktigt roligt att se på när brödet rostas.

Utöver designen framhäver Telegraph.co.uk även att brödrosten fungerar riktigt bra. Den rostar brödet jämnt och fint oavsett om det rör sig om en vanlig brödskiva eller en bagel.

Experterna nämner dock ett par nackdelar med produkten också. De skriver nämligen att priset är lite väl högt samt att brödrosten är så stor att små brödskivor nästan försvinner i den.

Experterna: Bra brödrost för dig med en hög budget

Den genomskinliga brödrosten Magimix 11541 har även testats av hushållsexperterna från Goodhousekeeping.com. Där får modellen ett riktigt högt betyg på 93 av 100 poäng.

Experterna motiverar det höga betyget med att den här modellen helt enkelt rostar brödet riktigt bra. Den har även ett par bra funktioner.

Goodhousekeeping.com påpekar dock att det här är en dyr brödrost och skriver att den därför är bäst lämpad för gadgetfantasten med en hög budget. I det läget menar de dock att brödrosten är värd sitt pris.

Specifikationer för Magimix 11541 genomskinlig brödrost
🔴 Typ: Brödrost
🔴 Märke: Magimix
🔴 Effekt: 1 450 watt
🔴 Antal brödskivor som kan rostas samtidigt: 2
🔴 Antal värmelägen: 8

Utvalda fördelar med Magimix 11541 genomskinlig brödrost
Annorlunda design
Genomskinliga sidor av glas
Åtta inställningar för rostningsgrad
Kan även rosta bagels
Möjlighet att se brödet när det rostas

Här kan du se en presentationsvideo för Magimix 11541. Videon är gjord av Magimix:


Magimix Power Blender

Bra betyg hos konsumentmagasinet Which.co.uk
5 av 5 stjärnor hos den brittiska testsajten Appliancereviewer.co.uk

Magimix Power Blender

.
Magimix Power Blender har testats av det brittiska konsumentmagasinet Which.co.uk och den brittiska testsajten Appliancereviewer.co.uk. Modellen får i slutändan fina kommentarer från båda dessa källor.

Experterna undersökte hur bra modellen mixar och tittade även närmare på dess design, funktioner och användarvänlighet.

Kraftfull blender

Magimix Power Blender är en stark och kraftfull blender som passar bra om du vill använda blendern ofta och till många olika ändamål.

Den här modellen har nämligen en hög effekt på 1300 watt. Den arbetar dessutom med hela 22 000 varv per minut.

Tack vare den höga effekten kan man mixa både mjuka och hårda ingredienser i den här blendern. Den kan alltså användas till både mjuka frukter och lite hårdare grönsaker, kärnor och bär. Blenderkannan har en kapacitet på 1,8 liter.

Kan användas till både smoothies, soppor, efterrätter och glass

Magimix Power Blender är en väldigt mångsidig blender, och just mångsidighet är faktiskt ett av de ord som bäst beskriver den här modellen. Maskinen är gjord för att kunna assistera vid både måltiden och efterrätten samt vid de där tillfällena när man helt enkelt är sugen på något. Den här blendern kan därför göra både smoothies, soppor, blandningar, puré och glass.

Det finns dessutom fyra automatiska program som underlättar användningen ännu mer. Eftersom att kannan är tillverkad av tjockt och värmebeständigt termoglas kan blendern användas till både kalla och varma blandningar.

Den här modellen har även ett par extrafunktioner i form av ett rengöringsprogram och en pulsfunktion. Det ingår även en spatel för påfyllning av ingredienser samt en receptbok för inspiration.

Experterna: Traditionell blender med en fin design

Magimix Power Blender har både testats av konsumentmagasinet Which.co.uk och av testsajten Appliancereviewer.co.uk.

Modellen får mycket beröm på båda ställena. Experterna framhäver till exempel blenderns prestanda och skriver att den framförallt är bra på att mixa mjuka ingredienser till smoothie, dipp och soppor.

De påpekar även att den här modellen har en elegant design och att den är en traditionell blender.

Experterna nämner dock att Magimix Power Blender har lite problem med att mixa de hårdaste ingredienserna, till exempel frön och nötter. Det finns andra blendrar på marknaden som är bättre på detta.

De skriver även att glaskannan är ganska tung och förklarar att den därför kan vara lite svårare att diska.

Specifikationer för Magimix Power Blender
🔴 Typ: Blender
🔴 Märke: Magimix
🔴 Effekt: 1 300 watt
🔴 Varvtal: 22 000 varv/minut
🔴 Antal program: 4
🔴 Kapacitet: 1,8 liter

Utvalda fördelar med Magimix Power Blender
Kraftfull blender
Höga varvtal
Kan användas till både kalla och varma blandningar
Rengöringsprogram
Levereras med en receptbok

Här kan du se en presentationsvideo för Magimix Power Blender. Videon är gjord av Magimix:


Magimix Juice Expert 3

Magimix Juice Expert 3

.
Råsaftcentrifugen Magimix Juice Expert 3 har inte testats av några experter. Vi har dock valt att presentera den här maskinen ändå eftersom att det rör sig om en bra Magimixprodukt som visar hur brett utbud Magimix har.

För juicefantasten

Magimix Juice Expert 3 är en bra maskin för dig som älskar juice. Med den här elektroniska apparaten kan man nämligen enkelt pressa frukter till en drickfärdig vätska.

Den här modellen är gjord för att kunna hantera sega frukter och grönsaker och har därför en ganska hög motoreffekt på 400 watt. Detta innebär även att man kan använda juicepressen till hela frukter.

Snabbt och nyttigt

Magimix Juice Expert 3 gynnar hälsan och gör det både lättare och roligare att få i sig frukt och grönt.

Eftersom att maskinen är elektronisk går det dessutom snabbt att pressa juice. Man kan även prova sig fram med många olika frukter och grönsaker. Prova till exempel att använda bär, äpplen, morötter eller tomater.

Maskinen kan användas med hela frukter eller bitar och pressar ut juicen ut ingredienserna med hjälp av den starka motorn. Juicen leds sedan direkt ner i ett glas.

Den här råsaftcentrifugen sorterar bort kärnor och fruktkött ur juicen. Om man hellre vill ha juice med fruktkött kan man dock få det också.

Levereras med receptbok

Den här maskinen har ett matningsrör i storlek XL som rymmer stora bitar frukt och grönsaker. Detta innebär att man inte behöver lägga lika mycket tid på förberedelser.

Magimix Juice Expert 3 är dessutom en mångsidig maskin som kan göra mer än bara juice. Den här modellen kan nämligen även användas till såser, efterrätter och smoothies.

För att man ska få inspiration ingår det även en receptbok med över 100 olika idéer och receptförslag.

Alla löstagbara delar tål maskindisk.

Specifikationer för Magimix Juice Expert 3
🔴 Typ: Råsaftcentrifug
🔴 Märke: Magimix
🔴 Effekt: 400 watt
🔴 Recepthäfte: Ja

Utvalda fördelar med Magimix Juice Expert 3
Förvandlar effektivt frukt och grönsaker till drickfärdig vätska
Kraftfull motor på 400 watt
Kan användas med hela frukter
Kan pressa juice med och utan fruktkött
Levereras med en receptbok


Om Magimix

magimix-logo
Magimix är en del av det franska företaget Robot Coupe som grundades i Bourgogne i Frankrike redan i början av 1960-talet.

Företaget specialiserar sig på tillverkningen av mindre köksprodukter. Deras produkter har traditionellt sett ansetts vara ledande och innovativa i både professionella och privata sammanhang.

Hjälpreda i köket

Den ursprungliga idén bakom företaget var att skapa en enkel maskin som kunde utföra flera olika uppgifter för professionella kockar. Maskinen skulle bland annat kunna hacka, knåda, skära och vispa olika ingredienser. Robot Coupe lanserade sin första matberedare för yrkesverksamma redan 1963.

Magimix-serien såg dagens ljus år 1971. Denna serie innehåller ett antal köksprodukter som är utformade med privata hem i åtanke. Dessa maskiner kan dock utföra samma uppgifter som maskinerna för professionellt bruk. Under 70-talet var det framförallt matberedaren som låg i fokus.

Mer teknik och mindre storlek

I takt med att åren gått har matberedaren utvecklats en hel del. Under 80-talet tillkom till exempel funktioner som gjorde det möjligt att vispa ägg. Då började det även finnas flera skålar till samma maskin.

Under 90-talet utvecklades tekniken mer, och produkterna som skulle användas i privata hem blev samtidigt mer kompakta. Efter sekelskiftet började man även  fokusera mer på produkter som framställer smoothie, saft och juice.

År 2011 firade Magimix-serien 40-årsjubileum. Maximix-produkter kan nu köpas i mer än 60 olika länder och säljs fortfarande till både privatpersoner och företag.

Magimix blev kända för sina matberedare men tillverkar idag även många andra köksapparater, till exempel blendrar, brödrostar, glassmaskiner och juicepressar.

Du kan läsa mer om företaget här.


FAQ – Vanliga frågor

🤩 Vilka Magimix-modeller är bäst i test?

Magimix 5200 XL och Magimix 11541 genomskinlig brödrost

🤓 Vad är Magimix?

Magimix är en serie specialdesignade köksapparater för privatpersoner som klarar av samma krävande uppgifter som maskiner för professionellt bruk.

🤔 Var kommer Magimix ifrån?

Magimix är en del av den franska verksamheten Robot Coupe som grundades i Bourgogne, Frankrike, i början av 1960-talet.


Magimix Test – dessa källor har vi använt:

Appliancereviewer.co.uk 🇬🇧
Appliancereviewer.co.uk är en brittisk testsajt som fokuserar på köksprodukter. Hemsidan har bland annat testat Magimix Power Blender. Du kan läsa mer om testet här.

Råd & Rön 🇸🇪
Den svenska konsumentorganisationen Råd & Rön testar olika produkter som konsumenterna använder i vardagen. Till den här artikeln har vi undersökt två av deras tester: ett av juicepressar och ett av brödrostar.

Du hittar granskningen av juicepressar här och testet av brödrostar här. För att få full tillgång till artiklarna måste du dock antingen ha en prenumeration eller köpa tillgång till de specifika undersökningarna.

Uafhængige testpaneler 🇩🇰
Det danska konsumentrådet uafhængige testpaneler utför tester av konsumentprodukter för vardagen och har bland annat granskat matberedare och juicepressar.

Du hittar testet av matberedare här och det av juicepressar här. För att få full tillgång till artiklarna måste du dock antingen ha en prenumeration eller köpa tillgång till de specifika undersökningarna.

Good Housekeeping Institute 🇬🇧
Goodhousekeeping.com testar och skriver om olika produkter för hus och trädgård. Experterna ger sedan varje produkt ett betyg på en skala som går från 0 till 100 poäng. Goodhousekeeping.com har bland annat provat följande produkter:

Du hittar hela testet av Magimix 5200 XL här.
Du hittar hela testet av Magimix Duo Plus XL här.
Du hittar hela testet av Magimix Compact 3200 XL här.
Du hittar hela testet av den genomskinliga brödrosten Magimix 11541 här.

Telegraph.co.uk 🇬🇧
The Telegraph är en traditionell brittisk tidning som grundades 1855. Den ges ut dagligen i fysisk form och har även en stor tillhörande webbplats. I tidningen och på hemsidan finns det plats för så gott som alla tänkbara ämnen, till exempel nyheter, sport, underhållning, livsstil, konsumentämnen, kultur och affärer.

Här rör det sig om en undersökning av brödrostar. Du hittar hela testet här.

Trustedreviews.com 🇬🇧
Trustedreviews.com är en stor internationell testsajt som delar med sig av nya recensioner varje dag. På deras hemsida hittar du detaljerade expertbedömningar av elektroniska konsumentprodukter samt ytterligare analyser. Trustedreviews.com har bland annat provat följande produkter:

Här kan du läsa testet av Magimix 5200 XL.
Här kan du läsa testet av Magimix Duo Plus XL.

Which.co.uk 🇬🇧
Which.co.uk är Englands största konsument- och testmagasin. De genomför regelbundna tester där de bedömer, analyserar och recenserar olika konsumentprodukter. Till den här artikeln har vi undersökt deras tester av ett par olika produkter.

Klicka på den här länken för att läsa hela recensionen av Magimix 5200 XL.
Klicka på den här länken för att läsa hela recensionen av Magimix Compact 3200 XL.
Klicka på den här länken för att läsa hela recensionen av Magimix Power Blender.

Du behöver dock ett betalt medlemskap för att få full tillgång till undersökningarna.


Andra relevanta tester och artiklar

Om du fortfarande inte är säker på om du vill ha en produkt från Magimix har vi även ett antal andra artiklar som kan vara av intresse.

Om du är på jakt efter en ny matberedare kan du hitta några av marknadens bästa modeller hos oss. Du kan antingen läsa vår allmänna artikel Matberedare test eller dyka ner i någon av de märkesspecifika artiklarna Kenwood matberedare test.

Vi har även ett flertal artiklar om blendrar. I artikeln Blender/mixer test får du en allmän översikt över marknadens bästa modeller. Om du är intresserad av en viss tillverkare kan du även läsa någon av följande artiklar där vi fokuserar på ett specifikt märke: Wilfa blender test, Blendtec blender test, KitchenAid blender test, Vitamix blender test, NutriBullet blender test och Smoothie mixer test.

I förlängning till våra blenderartiklar har vi även skrivit om praktiska stavmixrar. Om du vill få en överblick över marknadens bästa modeller kan du till exempel läsa vår allmänna artikel Stavmixer test. I artikeln Bamix stavmixer test  får du istället läsa mer om de schweiziska precisionsmaskinerna från Bamix.

Slutligen vill vi även framhäva våra artiklar om juicepressar. En av fördelarna med att pressa sin egen juice är att du får 100 % obehandlad juice där så mycket som möjligt av vitaminerna finns kvar. Du kan läsa mer i följande artiklar: Råsaftcentrifug test, Juicepress test och Slow Juicer test. Alla dessa artiklar innehåller en översikt över testvinnande modeller.


Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.


Magimix Compact 3200 XL

Medelbetyg hos konsumentmagasinet Which.co.uk
86 av 100 poäng hos brittiska Goodhousekeeping.com

Magimix Compact 3200 XL

Magimix Compact 3200 XL är en matberedare som har granskats av två olika expertkällor: konsumentmagasinet Which.co.uk och hushållsmagasinet Goodhousekeeping.com.

Produkten har granskats utifrån specifika testpunkter och sedan tilldelats ett samlat betyg. Magimix Compact 3200 XL klarar sig överlag bra i testerna och får fina kommentarer av experterna.

Bra hjälpreda i köket

Magimix Compact 3200 XL är en bra maskin om du vill ha en assistent i köket som kan hjälpa dig med att hacka, blanda, knåda och vispa.

Den här matberedaren är alltså väldigt mångsidig. Med en effekt på 650 watt går det dessutom snabbt och enkelt att hantera både mjuka och lite hårdare ingredienser.

Den här produkten har bara ett hastighetsläge men passar ändå bra till alla uppgifter.

Modellen har även ett matningsrör i storlek XL. Eftersom att röret därmed rymmer större ingredienser krävs det inte särskilt mycket förarbete. Magimix Compact 3200 XL har dessutom en hög kapacitet på 2,6 liter.

Experterna: Bra matberedare

Magimix Compact 3200 XL har bland annat testats av konsumentmagasinet Which.co.uk och får där en positiv recension. Experterna framhäver till exempel att maskinen fungerar bra överlag och att den framförallt glänser när det kommer till att knåda och hacka.

I undersökningen provade experterna hur bra modellen hackade örter, lök och nötter. De kom då fram till att alla dessa hackas jämnt och fint.

Matberedaren har dock lite problem med att skära ingredienser, särskilt om det gäller lite hårdare råvaror.

Experterna menar dessutom att det här inte direkt är den snabbaste modellen på marknaden.

Experterna: Gedigen maskin

Magimix Compact 3200 XL har även testats av Goodhousekeeping.com och får där ett bra betyg på 86 av 100 poäng. Experterna motiverar det fina betyget med att det här är en väldigt gedigen maskin som klarar sig bra på alla testpunkter.

Goodhousekeeping.com nämner även att matberedaren är enkel att använda och att den har en kompakt design. Den levereras dessutom med en förvaringslåda för tillbehör.

Det är enkelt att byta mellan olika tillbehör på den här modellen. Experterna berättar även att tillbehören kan köras i diskmaskinen och skriver att detta är en klar fördel.

Goodhousekeeping.com skriver dessutom att det här är en tystgående maskin som inte väsnas särskilt mycket. Den har bra instruktioner och levereras även med en receptbok.

Specifikationer för Magimix Compact 3200 XL
🔴 Typ: Matberedare
🔴 Märke: Magimix
🔴 Effekt: 650 watt
🔴 Kapacitet: 2,6 liter
🔴 Hastighetslägen: 1
🔴 Vikt: 10 kg

Utvalda fördelar med Magimix Compact 3200 XL
Bra styrka
Kan användas till många olika uppgifter
Klarar av både mjuka och hårda ingredienser
Extra stort matningsrör
Kapacitet på 2,6 liter

Här kan du se en allmän presentationsvideo för Magimix matberedare. Videon är gjord av Magimix:


Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice är en unik råsaftcentrifug som bland annat kan göra juice, såser och smoothies av pressade frukter och grönsaker. Med den här modellen kan man dock även göra sallad.

Den här maskinen har inte testats av några experter. Vi har dock valt att presentera produkten ändå eftersom att den ökar bredden i Magimix sortiment.

Hög effekt

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice är gjord för att pressa frukt och grönsaker och förvandla dem till drickfärdig juice.

Maskinen kan hantera hela frukter. För att den ska klara av både mjuka och hårda ingredienser har den dessutom en hög effekt på 400 watt.

Man kan därför använda både bär, mjuka frukter och hårda grönsaker i den här maskinen. Detta kan till exempel vara hallon, bananer och morötter.

Som gjord för experiment

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice är en bra maskin för dig som tycker om att experimentera i köket och prova nya kombinationer.

Den här maskinen är nämligen gjord för att användas till flera olika ändamål. Utöver juice kan den till exempel användas för att göra både efterrätter, smoothies och såser. Pressystemet är utformat på ett sätt som avlägsnar kärnor, och man kan själv välja om man vill ha fruktkött i juicen eller inte.

Kan även göra sallad

Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice levereras med en receptbok som innehåller över 100 olika recept. För att man ska få ut så mycket som möjligt ur råsaftcentrifugen innehåller denna bok både klassiker och mer nytänkande recept.

Den här modellen har även ett XL-matningsrör som gör det möjligt att använda hela frukter i maskinen.

I och med att modellen heter Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice är den förstås även tänkt för att göra sallad. När man köper den här maskinen ingår det därför även en grönsaksskärare som hackar och river grönsaker till just detta ändamål.

Alla löstagbara delar tål maskindisk.

Specifikationer för Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice
🔴 Typ: Råsaftcentrifug
🔴 Märke: Magimix
🔴 Effekt: 400 watt
🔴 Recepthäfte: Ja

Utvalda fördelar med Magimix Juice Expert 4 Salad & Juice
 Hög effekt
Kan hantera både mjuka och hårda ingredienser
Perfekt för dig som gillar att experimentera
Levereras med receptbok
Grönsaksskärare för att göra sallad


Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta