JBL Charge 3 (Bäst i test) – Här är experternas omdömen

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

I den här artikeln får du en överblick över högtalaren JBL Charge 3, som är en uppgradering från den populära modellen JBL Charge 2+.

JBL Charge 3 har testats av en mängd experter som sedan gjort en bedömning och skrivit en recension av modellen. Här handlar det om tolv olika källor, bland annat stora och framstående magasin som whathifi.com, pcmag.com, theverge.com och tek.no.

Vi går igenom de olika undersökningarna för att kunna ge dig en bättre överblick över funktioner, möjligheter, användbarhet samt för- och nackdelar med  JBL Charge 3.

Den här artikeln innehåller:
🔸 Presentation av JBL Charge 3
🔸 Genomgång av experternas bedömning av JBL Charge 3
🔸 Prisjämförelse för JBL Charge 3
🔸 Alternativ till JBL Charge 3

Observera att Konsumentmagasinet inte testar produkter själva. Vi samlar däremot resultaten från opartiska tester för att du lätt ska kunna få en överblick över de bästa produkterna på marknaden.


Presentation av JBL Charge 3

JBL Charge 3

Prisjämförelse av JBL Charge 3:

 

.
JBL Charge 3 är en tredje generationens högtalare och efterträdare till den populära modellen JBL Charge 2+, som kom ut på marknaden för ett par år sedan. JBL Charge 3 är en uppgraderad version som är något större, och modellen är gjord för konsumenten som vill ha en bra högtalare som går att använda både hemma och på språng.

Kort om JBL Charge 3 – funktioner och möjligheter

JBL Charge 3 är en resehögtalare och tar därmed inte särskilt mycket plats – ungefär lika mycket som en liter mjölk. Den är gjort för att kunna tas med överallt på resor och tack vare ett skyddande hölje är JBL Charge 3 även vattentät ner till ca en meters djup.jbl_charge3_anmeldelse

JBL Charge 3 används liggande – inte stående som många andra högtalare – och på toppen finns det knappar för att styra musik och funktioner. Där finns knappar för volym, Bluetooth, play, pause samt JBL Connect-funktionen.

å baksidan finns det olika utgångar och portar för laddning, USB och AUX, som alla är skyddade.

JBL Connect för sammankoppling av högtalare

JBL Connect gör det möjligt att koppla ihop JBL Charge 3 med andra högtalare från samma märke. På så vis kan man antingen skapa ett stereoljud eller ett multiroom-ljud, som innebär att flera högtalare spelar samma musik i olika rum.

JBL Charge 3 har dessutom en mikrofon som gör att man även kan använda högtalaren som en handsfree vid telefonsamtal.jbl3-charge-3-bluetooth-mini-speaker-subwoofer

JBL Charge 3 kontrolleras via Bluetooth. Man startar helt enkelt Bluetooth på modellen, vilket gör att högtalaren kan hittas av mobilen, och sedan kan man upprätta en trådlös anslutning. Man ska dock helst befinna sig inom en räckvidd på 10 meter. Det finns även en tillhörande app, men den är inte nödvändig för anslutningen.

Eftersom att JBL Charge 3 spelar upp musik från mobilens musikbibliotek eller Spotify är man beroende av mobilens batteri. JBL har dock tänkt på detta och därför kan man koppla mobilen till batteriet i JBL Charge 3 och “låna” ström om mobilbatteriet håller på att ta slut. JBL Charge 3 kan även anslutas till en iPod.

Specifikationer:
🔊 Anslutning: 3,5 mm kontakt, Bluetooth 4.1, USB
🔊 Effekt: 2 x 10 W
🔊 Batteri: 6000 mAh, 20 timmars batteritid – laddning tar 4,5 timmar
🔊 Funktioner: Högtalartelefon, stereokoppling
🔊 IPX7-vattentät modell
🔊 Mått: 21,3 cm x 8,7 cm x 8,9 cm
🔊 Vikt: 770 gram
🔊 Färg: Finns i fem olika färger

Här kan du se en kort videopresentation av JBL Charge 3:


Vad säger experterna om JBL Charge 3?

Här går vi igenom var och en av de tolv källor som har provat och bedömt modellen JBL Charge 3.

Ljudochbild.se

logo-lydogbillede.dk
⭐️ Bedömning: 5 av 6 stjärnor

Den svenska tekniksajten ljudochbild.se har nästan bara positiva saker att säga om JBL Charge 3. I deras ögon är modellen både kraftfull och tålig, och den kan utan problem klara av en lite ovarsam behandling. Modellen fungerar även till alla genrer och har en kraftig bas samt en bra balans som gör att instrumenten inte överröstar varandra.


M3

m3
⭐️ Bedömning: 9 av 10 stjärnor

Den svenska teknikportalen M3 är mycket imponerade av JBL Charge 3 och de utnämner den till bästa resehögtalare. Modellen kan dock med fördel användas hemma också.

Enligt experterna på M3 finns det väldigt många fördelar med JBL Charge 3. Till att börja med kan man lugnt ta med modellen till stranden. Efter att ha provat detta själva kommer experterna nämligen fram till att JBL Charge 3 är precis så vattentät som utlovat och att sand inte heller är något problem.

Batteritiden får också beröm. Modellen utlovar upp till 20 timmar , men experterna berättar att de lyssnade på modellen mycket ofta i två hela veckor och att batteriet bara behövde laddas ett fåtal gånger  – och då använde de dessutom det kraftiga batteriet i JBL Charge 3 för att ladda mobilen flera gånger.

Mångsidig högtalare

M3 har även lyssnat på ljudet, och de kommer fram till att det är riktigt bra på JBL Charge 3. Ljudet är nämligen klart med en välbalanserad bas som verkar komma från en betydligt kraftigare högtalare.

Experterna talar även gott om JBL Connect-funktionen och säger att ljudet låter väldigt bra när man kopplar samman flera JBL-högtalare och får ett stereoljud.

Experterna noterar dessutom att man kan använda flera JBL-högtalare och med hjälp av Connect skapa en multiroom-upplevelse. Man gör detta genom att placera högtalare i olika rum i hemmet och spela samma musik på alla, vilket gör JBL Charge 3 till en mycket mångsidig modell.

Du kan läsa hela recensionen på deras hemsida.


Vg.no

vg.no-logo
⭐️ Bedömning: 5 av 6 stjärnor

Den stora norska tidningen Vg.no anser att JBL Charge 3 är en av marknadens bästa resehögtalare. De blir överraskade av hur välskyddad modellen är mot väder och vind samt hur högt ljud den klarar av att spela upp. Experterna tycker även att JBL Charge 3 är betydligt bättre än dess föregångare.

Vg.no kommer både med ris och ros till JBL Charge 3, men kritiken är övervägande positiv. De norska experterna nämner bland annat att JBL Charge 3 har en riktigt bra ljudkvalitet med ett klart och rent ljud samt att basen har en imponerande effekt och styrka. Experterna anser heller inte att resten av ljudet blir lidande av den kraftfulla basen. Enligt Vg.no är JBL Charge 3 utmärkt för alla musikgenrer.

Vattentät och lång batteritidjbl 3

Vattentätheten hos JBL Charge 3 är ytterligare en förbättring, skriver Vg.no. Tidigare modeller har nämligen bara varit stänktåliga, men JBL Charge 3 är istället helt vattentät. Batteriet är också betydligt bättre, vilket imponerar på de norska experterna. Batteriet är faktiskt så mycket bättre att man till och med kan ta lite från batteriet i JBL Charge 3 om man håller på att få slut batteri i mobilen

Vg.no ser även JBL Connect som ett välkommet tillägg hos JBL Charge 3, och nu kan man därmed koppla ihop högtalaren med andra JBL-högtalare för att skapa ett stereoljud. Vg.no har inte särskilt mycket negativ kritik, men experterna saknar NFC för att enklare kunna ansluta högtalaren till en mobiltelefon.

Om du vill läsa hela undersökningen från Vg.no kan du göra det här.


Mobil.se

mobil.se
jbl charge 3 højttaler ⭐️ Bedömning: 8 av 10 stjärnor

Svenska Mobil.se påpekar att JBL Charge 3 verkligen inte är någon billig högtalare, men eftersom att ingen av de bra högtalarna är billiga ligger priset ändå i nivå med konkurrenterna.

Mobil.se skriver att JBL Charge 3 är en robust och välbyggd resehögtalare, och eftersom att modellen har ett vattentåligt hölje kan man ta med JBL Charge 3 överallt – till exempel på campingturen eller till stranden. Tack vare höljet kan man även placera modellen överallt och enligt experterna kan JBL Charge 3 utan problem rymmas i de flesta resväskor.

Kraftigt batteri

Mobil.se skriver även att JBL Charge 3 är en väldigt lätt och användbar högtalare som alla kan använda. Det finns få knappar och utgångar, och experterna tycker särskilt bra om att man även kan ladda telefonen från det kraftiga batteriet i JBL Charge 3.

Enligt experterna har JBL Charge 3 ett bra ljud, och trots att den portabla storleken sätter några naturliga begränsningar kan högtalaren spela riktigt högt. Ljudet håller även en hög kvalitet och har en tydlig bas, och om man vill ha ett ännu bättre ljud kan man köra det genom en equalizer först.

Läs hela testet hos mobil.se här.


Techradar.com

techradar
⭐️ Bedömning: 4,5 av 5 stjärnor

Det stora internationella testmagasinet Techradar.com är mycket nöjda med JBL Charge 3 och de har inte mycket negativ kritik att komma med. Techradar.com anser även att priset är rimligt för den kvalitetsprodukt man får när man köper JBL Charge 3. Experterna skriver dessutom att JBL Charge 3 bidrar till att bibehålla JBL’s ledande position på marknaden för bärbara Bluetooth-högtalare.

Techradar.com jämför JBL Charge 3 med föregångaren JBL Charge 2 och kommer fram till att JBL Charge 3 är bättre på så gott som alla områden. JBL Charge 2 ger dock ett lite renare ljud, men då har den å andra sidan inte alla nya egenskaper som finns hos JBL Charge 3, vilka bland annat innefattar vattentäthet.

Utmärkt ljudjbl-charge-3-speaker

Enligt experterna är dock ljudet fortfarande riktigt bra hos JBL Charge 3. De säger till och med att det är utmärkt, även för en resehögtalare som JBL Charge 3, och att ljudet både är klart och kan spelas på mycket hög volym. Ljudkvaliteten upprätthålls dessutom även när man väljer att spela riktigt högt, och det uppstår alltså inga missljud.

Experterna provade spela upp musik i alla tänkbara genrer och kunde dra slutsatsen att all typ av musik låter bra på JBL Charge 3 samt att basen är oerhört djup och alldeles tillräckligt kraftig.

Techradar.com nämner även de många mindre förbättringarna med JBL Charge 3. Det handlar först och främst om vattentätheten, som gör att man kan ta med sig modellen överallt, men även möjligheten att använda sig av batteriet i JBL Charge 3 när mobilen har lågt batteri.

Observera att JBL Charge 3, trots att det är en resehögtalare, inte är särskilt liten och nätt.

Du kan läsa hela deras recension här.


Trustedreviews.com

trusted-reviews
⭐️ Bedömning: 4,5 av 5 stjärnor

Trustedreviews.com är en av världens största testsajter online. De har provat JBL Charge 3 och ger en övervägande positiv bedömning av modellen. JBL Charge 3 ser inte ut som en högtalare av hög klass, men här är det insidan som spelar roll, skriver testpanelen hos Trustedreviews.com.

JBL Charge 3 har ett överkomligt pris utan att vara riktigt billig. För priset får man enligt experterna en riktigt bra och tålig högtalare, och i en värld där man annars alltid ska vara online kan JBL Charge 3 användas offline med en kabel till en gammal iPod.

Man kan ladda ner en app för att kontrollera musiken, men experterna noterar att det inte är något man saknar om man väljer att inte hämta den.

Imponerande ljud

JBL Charge 3 kan göra mer än att bara spela upp musik. Eftersom att batteriet är så kraftigt kan man även använda modellen för att ladda mobilen om det behövs när man är på språng. Modellen har en indikator med fem lampor som visar hur mycket batteri som finns kvar, och när man laddar modellen visas här hur lång tid som återstår innan högtalaren är fulladdad.

Experterna från Trustedreviews.com har även undersökt vattentätheten och ljudkvaliteten. Testpanelen tog med JBL Charge 3 in i duschen och kunde då konstatera att modellen är helt vattentät.

Ljudet imponerar också och enligt experterna levererar JBL Charge 3 ett fast ljud som är både välbalanserat och väl avrundat. Volymen kan även vridas upp riktigt högt, men basen tar ändå aldrig över för mycket. Det enda negativa testpanelen har att säga om ljudet är att sången kan låta lite svag och rörig ibland.

Du kan läsa hela undersökningen här.


Whathifi.com

what-hifi-logo
⭐️ Bedömning: 5 av 5 stjärnorjbl-charge

Engelska Whathifi.com är ett av Europas största teknikmagasin. De har testat högtalaren och skriver att JBL Charge 3 ger mycket valuta för pengarna samt att modellen är ett särskilt bra alternativ om man vill använda högtalaren utomhus. JBL Charge 3 är dock mycket mångsidig och kan därför även användas inomhus om man vill.

Whathifi.com skriver att JBL Charge 3 är en välbyggd högtalare med en bra storlek. Den kan lätt packas ner i en ryggsäck och tas med ut på äventyr, och tack vare det unika skyddande höljet är JBL Charge 3 robust och tål en hård resa. Ta gärna med JBL Charge 3 på campingturen eller till stranden – modellen är nämligen vattentät.

Mindre detaljer gör skillnad

Enligt experterna finns det många fördelar med JBL Charge 3, och bland fördelarna hittar man även mindre saker – till exempel vattentätheten och möjligheten att ladda sin telefon från högtalarens batteri.

Experterna har även undersökt ljudet och är mycket nöjda med det. Både ljud, sång och bas låter bra och välbalanserade mot varandra, och ljudet är väldigt kraftigt och imponerande.

Du kan läsa hela undersökningen på Whathifi.com.


Mobilsiden.dk

logo-mobilsiden
⭐️ Bedömning: 5,5 av 6 stjärnor

Den danska mobil- och tekniksajten Mobilsiden.dk skriver att JBL Charge 3 hamnar i en egen kategori eftersom att den varken är en stor eller liten högtalare. JBL Charge 3 är istället någonstans mittemellan.

JBL Charge 3 är gjord som en resehögtalare, men dess uppgraderade batteri och ljud ger högtalaren en stor potential. JBL Charge 3 känns därför heller inte som en billig högtalare. Den är välbyggd och mycket gedigen, vilket gör att den tål mycket – till och med att hamna i vatten.

De danska experterna berättar att JBL Charge 3 är enkel och okomplicerad att kontrollera. Knapparna är stora och tydliga, och lysdioder visar om en funktion är aktiverad. Det går snabbt att ansluta högtalaren till mobilen via Bluetooth, och sedan kan musiken starta.

JBL-Flip-3-gif

Bra för alla genrer

Experterna berättar att ljudet på JBL Charge 3 är mycket imponerande. Det är behagligt och varmt med toner som balanseras väl mot varandra och en särskilt välrepresenterad bas. Ljudet låter därför bra i så gott som alla musikgenrer och om man vill kan man även spela på riktigt hög volym med JBL Charge 3. Precisionen kan däremot vara lite dålig vid höga toner.

Om man ska ha fest rekommenderar Mobilsiden.dk att man skaffar två JBL Charge 3-högtalare och kopplar ihop dem via JBL Connect.

Batteritiden får också fina kommentarer av experterna, men de påpekar dock även att den blir kortare om man spelar på full volym.

Du kan läsa hela recensionen på Mobilsiden.dk.


Pcmag.com

PCMag
⭐️ Bedömning: 4 av 5 stjärnor hos Pcmag.com

Det stora brittiska datormagasinet Pcmag.com har provat JBL Charge 3, och deras kritik av modellen är övervägande positiv. De tycker om både de små extrafunktionerna och ljudet, och allt som allt får man mycket valuta för pengarna med JBL Charge 3.

Experterna skriver att JBL Charge 3 är ett riktigt bra alternativ om man vill ha ett fast och väldefinierat ljud. I låtar med kraftig bas blir även de lägre frekvenserna imponerande, och trots att man skruvar upp volymen ordentligt uppstår inga missljud. Det känns naturligtvis inte som att man har en extra subwoofer i rummet, men med tanke på högtalarens storlek är ljudet mycket imponerande.

I låtar utan tung bas blir sången klar med en rik klang samtidigt som renheten och de definierade linjerna bevaras, vilket betyder att man kan höra tydliga nyanser och detaljer i låtarna.

JBLCHARGE3

Fungerar bra utomhus

Experterna skriver dessutom att JBL Charge 3 har ett par mindre – men bra – funktioner. De nämner bland annat den vattentäta designen och långa batteritiden samt “delningsfunktionen”, som låter en ladda mobilen med JBL Charge 3.

Pcmag.com konstaterar slutligen att JBL Charge 3 är en högtalare som fungerar bra utomhus tack vare den robusta utformningen. Den kan däremot vara besvärlig att bära runt på eftersom att den är ganska stor och svårhanterlig för en resehögtalare.

Du hittar hela testet från Pcmag här.


Techgearlab.com

techgearlab_logo
⭐️ Bedömning: 4 av 5 stjärnor

Den amerikanska tekniksajten Techgearlab.com är lite kluvna i sin bedömning av JBL Charge 3. Enligt experterna härifrån finns det nämligen många saker som fungerar på JBL Charge 3, men även en del irritationsmoment.

Den kraftfulla basen hos JBL Charge 3 toppar listan över fördelar, och experterna säger till och med att den här basen är tillräckligt stark för att ge en känsla av att man är på techno-klubb. Sedan tillkommer även volymen, som faktiskt kan bli så hög att modellen enkelt kan fylla en stor lägenhet med ljud. JBL Charge 3 är därför ett bra alternativ om man lyssnar på genrer med tung bas, till exempel rock och hiphop.

Kraftig bas

Basen återfinns dock även bland nackdelarna. Experterna anser nämligen att den inte är tillräckligt välbalanserad i förhållande till de andra instrumenten och därmed kan ljudet överlag låta lite rörigt och oklart. Detta märks extra tydligt om man lyssnar på akustiska låtar på JBL Charge 3.

Testpanelen säger även att JBL Charge 3 nästan är för stor för att kallas en resehögtalare. Inte för att den väger mer än andra resehögtalare, utan för att den har en stor utformning och tar upp större delen av utrymmet i en ryggsäck.

Techgearlab.com är dock i allmänhet nöjda med JBL Charge 3, och de tycker om både vattentätheten och batteritiden. Experterna undersökte båda dessa aspekter, och konstaterar att JBL Charge 3 lever upp till löftena. Den är verkligen vattentät och i undersökningen uppmättes en batteritid på 30 timmar, vilket överstiger de utlovade 20.

Du kan läsa hela recensionen på Techgearlab.com.


Tek.no

tek.no
⭐️ Bedömning: 7 av 10 poäng

Den stora norska tekniksajten Tek.no är i huvudsak nöjda med JBL Charge 3, och de skriver att högtalaren ger intryck av en hög kvalitet. Det finns dock både för- och nackdelar med att köpa JBL Charge 3.

Tek.no noterar först designen hos JBL Charge 3, som de säger har ett pillerformat utseende. Experterna tycker inte särskilt mycket om utformningen och säger att verkar som att modellen inte är så robust som förväntat. De norska experterna skriver bland annat att baselementen på sidorna är sårbara för slag, men att det däremot inte är några problem med vattentätheten. Enligt experterna kan man därmed utan problem ta med sig JBL Charge 3 i badet om man vill.

Bra ljud

Tek.no anser att ljudet är den viktigaste aspekten i ett högtalartest, och därför är de villiga att bortse från designproblem om ljudet är bra. Ljudet på JBL Charge 3 är enligt experterna bra men inte bäst, och de konstaterar att högtalaren ger ett tillfredsställande ljud i de flesta genrer, men att basen aldrig träder fram ordentligt.

Bastunga låtar kan därmed förlora lite tryck, men själva balansen i musiken blir i gengäld utmärkt och trevlig att lyssna på. Av och till kan det dock uppstå lite ljudproblem med sången, som kan bli lite raspig.

Du hittar hela testet från Tek.no här.

Här kan du se en video som tillverkaren JBL har filmat i Brasilien: 🇧🇷


Theverge.com

the_verge
⭐️ Bedömning: 9 av 10 poäng

Den stora amerikanska nyhetssajten för tekniknyheter Theverge.com har provat JBL Charge 3 och kommer fram till att modellen är marknadens bästa bärbara Bluetooth-högtalare. Orsaken till allt beröm är framförallt modellens mångsidighet.

Theverge.com skriver nämligen att man kan använda JBL Charge 3 i en mängd olika situationer: till exempel på stranden, på picknicken i parken, i köket för podcasts, i badkaret (även om den skulle tappas av misstag) eller som en del av ett större högtalarsystem där modellen kopplas samman med andra JBL-högtalare.

JBL Charge 3 är nämligen vattentät, vilket är en stor fördel. Batteritiden är en annan fördel, och Theverge.com säger att JBL Charge 3 har en betydligt längre batteritid än de flesta av konkurrenterna på marknaden.

Djupt och klart ljud

Enligt experterna är ljudet också riktigt bra. Basen är välgjord och ger både djup och volym i bastunga genrer som hiphop och elektronisk musik. JBL Charge 3 har dock ett tillräckligt flexibelt ljud för att även kunna användas för genrer med mindre framträdande bas – allt från rock och folkmusik till klassiskt. Här blir ljudet fortfarande djupt, men med en välbalanserad klarhet. Man kan alltså använda JBL Charge 3 både för att lyssna på enstaka lugna låtar och på festen där volymen ska skruvas upp.jbl-charge-3-vand

Theverge .com hittar inte många nackdelar med JBL Charge 3, och de som finns är småsaker och har inget med ljudet att göra. Det handlar huvudsakligen om utseendet, som experterna inte tycker är tillräckligt elegant för “fina” rum. Detta grundar sig i att JBL Charge 3 både är färgstark och har en lite klumpig och mycket robust design.

JBL Charge 3 är dessutom större och tyngre än de flesta andra resehögtalare, men tack vare den cylindriska formen är modellen fortfarande lätt att ta med sig på utflykter.

Du hittar hela artikeln från Theverge.com här.


Slutsats om JBL Charge 3

Efter noggranna tester av JBL Charge 3 kommer de många olika experterna fram till mer eller mindre samma slutsats: den här resehögtalaren är både robust, mångsidig och har ett bra och klart ljud med en hög balans och kraftfull bas.

jbl charge 3 konklusionMånga framhäver även fördelen att JBL Charge 3 antingen kan användas ensam eller kopplas ihop med fler JBL-högtalare för att uppnå ett multiroom-ljud med JBL Connect-funktionen.

Enligt experterna är det särskilt de mindre detaljerna som skiljer JBL Charge 3 från andra modeller.  De nämner bland annat den mycket långa batteritiden och det kraftiga batteriet, som är så starkt att man till och med kan “låna” ström från högtalaren för att ladda mobilen.

Vattentätheten får också mycket beröm och den fungerar precis så bra som tillverkaren påstår.

Storleken är experterna dock lite oense om. JBL Charge 3 är nämligen stor för att vara en resehögtalare och vissa tycker att den är för stor medan andra anser att storleken är okej.

Prisjämförelse av JBL Charge 3:

Här kan du se en videorecension av JBL Charge 3 från det stora internationella teknikmagasinet Cnet.com:


Alternativ till JBL Charge 3

Här kommer lite kortare genomgångar av ett alternativ till JBL Charge 3 – B&O Play Beoplay A1.


B&O Play Beoplay A1

bang-olufsen-beoplay-a1

.
B&O Play Beoplay A1 är en liten runt och platt resehögtalare med en tvådelad yta – en del i aluminium och den andra med en matt yta. Modellen är lillebror till B&O Play Beoplay A2 och bara hälften så stor som den modellen.

B&O Play Beoplay A1 mäter 13,3 cm x 4,8 cm och väger 600 gram. Det här är alltså en liten högtalare där ljudet kommer ut genom toppen.

B&O Play Beoplay A1 fungerar via både Bluetooth 4.2, AUX, ADK och USB, och det finns en tillhörande app till både iOS och Android. Modellen har dessutom en inbyggd mikrofon för mobilsamtal.

B&O Play Beoplay A1 går på batteri och har en batteritid på 24 timmar – laddningen tar sedan 2,5 timmar. Frekvensomfånget ligger på 20 Hz – 24 kHz.

Här kan du se en introduktionsvideo från B&O:

https://www.youtube.com/watch?v=FzNRBRLEm7U


Vad säger experterna om B&O Play Beoplay A1?

I det här avsnittet går vi igenom var och en av de tre källor som har testat och bedömt B&O Play Beoplay A1.

Theverge.com

the_verge
⭐️ Bedömning: 8 av 10 stjärnor

Tekniksajten Theverge.com har testat B&O Play Beoplay A1 tillsammans med en mängd andra resehögtalare, och B&O Play Beoplay A1 får en topplacering.

Theverge.com framhäver särskilt designen hos B&O Play Beoplay A1, som är mycket unik med den runda formen. Det innebär att modellen ser annorlunda ut än konkurrenterna och den har dessutom en rem som man kan bära modellen i.

Ljudet är också riktigt bra på B&O Play Beoplay A1 och experterna skriver att det är både rikt och klart med ett stort djup.

Du kan läsa hela undersökningen här.


Lydogbillede.dk

logo-lydogbillede.dk
⭐️ Bedömning: 5 av 6 stjärnor

Tekniksajten ljudochbild.se har nästan bara positiva kommenterar om B&O Play Beoplay A1, och de skriver att den här modellen verkligen skiljer sig från mängden vad gäller både design och ljud.


Tek.no
tek.no
⭐️ Bedömning: 9 av 10 stjärnor

Norska Tek.no har testat B&O Play Beoplay A1 och från början är det den unika designen och höga kvaliteten som väcker intresse. Trots det fina utseendet ska modellen vara vattentät, och experterna diskuterar huruvida vattentätheten är komplett eller inte. De noterar dock att den i alla fall kan tåla en regnskur eller en tur på stranden utan problem.

Ljudet imponerar också på de norska experterna och de skriver att det är otroligt hur mycket ljud som kan komma från en så liten modell som B&O Play Beoplay A1. Ljudet är dessutom bra och rent, och de allra flesta genrer låter bra på modellen. Den har även en både luftig och djup bas. Mycket jazziga låtar kan dock bli lite skarpa, men det är även experternas enda klagomål.

De norska experterna noterar även att B&O Play Beoplay A1 är en användarvänlig högtalare med en lång batteritid. Priset är dock lite högt.

Du hittar hela undersökningen här.


FAQ – Vanliga frågor

🤩 Vilka källor har testat JBL Charge 3?

Ljudochbild.se, M3.se, Vg.no, Mobil.se, Techradar.com, Trustedreviews.com, Whathifi.com, Mobilsiden.dk, Pcmag.com, Techgearlab.com, Tek.no och Theverge.com.

🤓 Hur har man testat JBL Charge 3?

JBL Charge 3 har bedömts baserat på dess ljudkvalitet, funktioner och användarvänlighet. Experterna har även testat hur bra högtalaren fungerar med olika musikgenrer.

🤔 Hur väljer jag rätt högtalare för mig?

Det finns inte direkt något allmängiltigt svar på denna fråga. Du kan dock börja med att fundera på vilka behov du har och hur stor din budget är. Vill du att ljudet ska kunna fylla ett större utrymme eller bor du i en mindre lägenhet? Ska högtalaren vara lätt att ta med sig? Bryr du dig mycket om design och estetik? När du har fått en uppfattning om vad du egentligen vill ha är det bara att börja leta efter högtalare som passar dina kriterier.

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta