Skötbädd (Bäst i test) – Marknadens bästa skötbäddar från kända märken

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

 

I den här artikeln får du en överblick över marknadens åtta bästa skötbäddar.

Det rör sig närmare bestämt om åtta modeller som alla kommer från några av marknadens mest populära märken. Vi kommer till exempel att presentera skötbäddar från Sebra och Cam Cam Copenhagen.

Vi går igenom alla produkter var för sig och lyfter fram de mest beaktansvärda egenskaperna hos varje modell. Efter genomgången av de olika skötbäddarna hittar du även ett avsnitt om säkerhet på skötbädden samt tips på vad du bör tänka på när du köper en skötbädd.

Du hittar även information om hur barnets ålder påverkar upplevelsen på skötbädden. Slutligen får du ett par tips på andra relevanta tester och artiklar som också kan vara av intresse.

Testartikeln om skötbäddar innehåller:

green-elmÖverblick över marknadens åtta bästa skötbäddar
green-elmInformation om de olika modellerna
green-elmSäkerhetsguide för skötbädden
green-elmFakta om barnets åldersstadier och hur de påverkar vistelsen på skötbädden
green-elmTips på andra relevanta tester och artiklar

Skötbädd test – Här är de 8 bästa modellerna

Här nedanför hittar du en genomgång av åtta av marknadens bästa produkter från några välkända märken. Vi presenterar ett varierat utbud så att det finns något för varje plånbok och stil.

Vid de gröna rutorna under produktnamnen kan du se vad som är värt att framhäva hos varje modell. Du hittar även en prisjämförelse för varje produkt. På så vis kan du snabbt och enkelt hitta en bra skötbädd till ett bra pris.


Leander Skötbädd Matty

Vår rekommendation

Leander Skötbädd Matty

 

Leander Skötbädd Matty är ett bra alternativ för konsumenter som är ute efter en kvalitetsprodukt från ett välkänt märke inom barn- och babyartiklar. Den här skötbädden är vår rekommendation, och Leander är även en populär användarfavorit.

Kraftigt material

Leander Skötbädd Matty är en riktigt fin skötbädd som utstrålar lyx och kvalitet, och priset är därför inte direkt lågt. Om du har en tajt budget kan det därför vara bra att hålla utkik efter ett rea-erbjudande.

Modellen är tillverkad av ett PUR-material med många fördelar. Det är bland annat hållbart och robust, vilket skapar en lång livslängd hos produkten, och skötbädden kan därför gå i arv till yngre syskon. Den är formgjuten och skapar en optimal ergonomi för både barn och vuxen. PUR-materialet lyckas dessutom vara hårt och mjukt på samma gång: det är formgjutet och fast, men det har även en mjuk yta som är bekväm för barnet att ligga på.

Den här skötbädden har en enkel design utan så många detaljer. Eftersom att den finns i flera olika färger kan man dessutom välja den variant som passar bäst in i barnrummet.

Mångsidig produkt

En skötbädd brukar oftast användas vid blöjbyten, vilket innebär att du kommer att få användning för den flera gånger om dagen. Den här modellen från Leander är dock gjord för att kunna användas till andra ändamål också, till exempel vid pratstunder, sång, lek och massage.

Du kan använda produkten som den är, utan filtar, handdukar eller andra underlag, och en stor fördel med den fasta ytan är att den är lätt att rengöra. Om det skulle ske en olycka finns det inget tyg eller överdrag som måste tas av och tvättas. Med Leander Skötbädd Matty kan man istället torka av skötbädden med en våt trasa.

En annan stor fördel är att det inte finns några skadliga ämnen som kan påverka barnet negativt. Modellen är halksäker och har sluttande kanter som ökar säkerheten.

Specifikationer för Leander Skötbädd Matty – basfakta

Tillverkare/typ: Leander, skötbädd
Färg: Grå
Material: Formgjuten PUR
Bredd: 50 cm
Längd: 70 cm
Tjocklek: 3 cm
Vikt: 2,9 kg

Fördelar med Leander Skötbädd Matty

🔴Vår rekommendation
🔴Lyxig variant
🔴Formgjuten PUR
🔴Kan användas vid blöjbyte, sång, lek pratstunder och massage
🔴Vattentät och lätt att rengöra


Leander Skötbord Linea

Premiumvalet

Leander Skötbord Linea

Leander Skötbord Linea är ett bra alternativ för konsumenter som är ute efter en riktig premiumprodukt. Det här är ett skötbord som är gjort för att monteras på en byrå från Leander, och produkten tillhör en ganska dyr priskategori. Det här är därför inte direkt den billigaste lösningen när du behöver ett skötbord. Här ovanför kan du se om det finns några bra erbjudanden på den här modellen.

Elegant skötbord

Leander Skötbord Linea är tillverkad med både estetik, funktion och hållbarhet i åtanke. Produkten håller en väldigt hög kvalitet och är tillverkad av bokträ. Det här är därför ett extremt hållbart skötbord som kan användas i många år. För en ännu bättre hållbarhet är skivan ytbehandlad med en slitstark lack som är fri från kemikalier.

Materialet är väldigt fint att se på, och eftersom att produkten finns i flera färger kan du välja den nyans som passar bäst i barnrummet.

Skötbordet har en enkel design som för tankarna till skandinavisk minimalism, och de enkla detaljerna och skarpa linjerna gör att produkten ser väldigt bra ut. Den är därför perfekt för stilmedvetna föräldrar.

Gjord för blöjbyten och kvalitetstid

Leander Skötbord Linea är designad för att användas vid blöjbyten, och man har därför fokuserat mycket på rengöringen. Eftersom att materialet är ytbehandlat behöver du bara torka av skivan med en ordentligt urvriden trasa om den blir skitig. Det är dessutom inte nödvändigt att använda någon kudde eller handduk ovanpå, vilket underlättar rengöringen ännu mer.

Du kan dock använda skötbordet till annat också, till exempel mysig kvalitetstid med lek, sång, prat eller massage. Barnet ligger tryggt mellan de lutande kanterna och kan därför inte ramla ner. Ovanpå skötbordet finns det gott om utrymme för en vanlig skötbädd och annan utrustning. Du kan dessutom använda produkten tillsammans med andra Leander-produkter, till exempel deras skötbädd eller byrå.

Specifikationer för Leander Skötbord Linea – basfakta

Tillverkare/typ: Leander, skötbord
Färg: Varierande
Material: Bokträ
Bredd: 76 cm
Längd: 90 cm
Vikt: 9 kg

Fördelar med Leander Skötbord Linea

🔴Premiumvalet
🔴Fantastisk kvalitet
🔴För stilmedvetna föräldrar
🔴Tillverkad av bokträ
🔴Kan användas tillsammans med byrån och skötbädden i Leanders sortiment


Done by Deer Skötbädd

Det populära valet

Done-By-Deer-Puslepude-Raffi

Done by Deer Skötbädd är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en välgjord användarfavorit med en gullig design.

Det gulliga valet

Det finns många fördelar med Done by Deer Skötbädd, och det första man lägger märke till är den gulliga designen. Det här är en mjuk skötbädd som är dekorerad med den gosiga giraffen Raffi. Raffi kommer att framkalla glädje hos både barn och vuxna, och barnet kan känna sig helt tryggt tillsammans med giraffen. Modellen finns i flera olika färger och kan därför anpassas till olika typer av barnrum.

En annan fördel är det relativt låga priset. Det här är inte direkt en billig skötbädd, men priset är helt klart överkomligt om man jämför med många konkurrerande produkter. Det är delvis därför som den här modellen är det populära valet.

Oeko-Tex-certifierad

Done by Deer Skötbädd är tillverkad av PU-skum och har sluttande kanter som skapar en bättre säkerhet för barnet. Materialet är 100 procent Oeko-Tex-certifierat, vilket är konsumentens garanti för att det inte innehåller några skadliga kemikalier.

Skötbädden är lätt att rengöra eftersom att du bara behöver torka av ytan om den skulle bli skitig. Som en bonus är skötbädden vattentät, vilket är väldigt praktiskt i samband med rengöringen. Det finns ett överdrag runt skummet som kan tas av vid behov, till exempel om det har blivit väldigt smutsigt.

Överdraget kan sedan köras i tvättmaskinen på 30 grader, men det tål inte torktumling. Själva dynan kan tvättas för hand, men tillverkaren avråder från det såvida det inte är absolut nödvändigt.

Specifikationer för Done by Deer Skötbädd – basfakta

Tillverkare/typ: Done by Deer, skötbädd
Färg: Varierande och med mönster
Material: PU-skum
Bredd: 50 cm
Längd: 65 cm

Fördelar med Done by Deer Skötbädd

🔴Det populära valet
🔴Gullig design
🔴Överkomligt pris
🔴Oeko-Tex-certifierad
🔴Enkel rengöring


 Cam Cam Copenhagen Skötbädd

Den stilrena klassikern

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen Skötbädd är ett bra val för konsumenter som vill ha en klassisk skötbädd som är tillverkad av naturliga material.

Härlig skötbädd med ett bra pris

Cam Cam Copenhagen Skötbädd är en fin och välgjord skötbädd. Det första man lägger märke till är den fina designen med klara och ljusa färger. Skötbädden har en mönstrad yta med vackra färger, och de ljusa tonerna gör att modellen kan passa bra in i vilket barnrum som helst.

Om du vill ha ett annat mönster finns det även fler varianter och färgkombinationer i samma serie.

Om du är ute efter en billigare skötbädd är Cam Cam Copenhagen Skötbädd ett utmärkt alternativ. Den här modellen tillhör nämligen en lägre priskategori, och du får därför hög kvalitet för ett överkomligt pris.

Mjukt skum för blöjbyten och lekstunder

Den här skötbädden från Cam Cam Copenhagen är tillverkad av mjukt skum med sluttande kanter. Detta innebär att barnet kommer att ligga både säkert och bekvämt utan risk för att ramla ner. Skummet är mjukt mot barnets rygg men ändå tillräckligt fast för att utgöra ett stabilt underlag.

Som en bonus är dynan tillverkad av 100 procent ekologisk bomull, och som konsument kan man därför vara säker på att produkten är fri från oönskade kemikalier.

Det här är en mångsidig skötbädd som kan användas vid både blöjbyten och vid stunder av lek, sång och massage. Du kan dessutom använda den på flera olika ställen, till exempel på sängen, på bordet och på soffan. Skötbädden kan även tas med på språng.

Specifikationer för Cam Cam Copenhagen Skötbädd – basfakta

Tillverkare/typ: Cam Cam Copenhagen, skötbädd
Färg: Mönstrad
Material: Skum
Bredd: 50 cm
Längd: 65 cm

Fördelar med Cam Cam Copenhagen Skötbädd

🔴Det stilrena valet
🔴Bra pris
🔴Snyggt mönster
🔴Bekvämt skum
🔴100 procent ekologisk bomull


Sebra Skötbädd

Hyllad av recensenter

Sebra Sköttbädd

Sebra Skötbädd är ett bra alternativ för dig som är ute efter en skötbädd från ett känt barnmärke, och den här produkten har även fått beröm av recensenter.

Hög kvalitet för stilmedvetna föräldrar

Sebra Skötbädd är en fin och elegant skötbädd som kan passa riktigt bra in i estetiskt inredda hem. Modellen utstrålar lyx och skandinavisk minimalism, och den grå färgen gör att skötbädden kan passa in i vilket barnrum som helst. Den har en väldigt enkel utformning med upphöjda kanter, vilket ser till att barnet ligger tryggt utan risk för att trilla ut.

Tack vare den höga kvaliteten får du här en mycket robust och hållbar produkt som utan problem kan gå i arv till yngre syskon. Detta innebär dock även att priset är lite högre, och det här är alltså inte direkt någon billig skötbädd.

Formgjuten PUR

Sebra Skötbädd är som sagt otroligt hållbar, och detta beror till stor del på att den är tillverkad av formgjuten PUR. Materialet är mjukt även om det är formgjutet, och barnet kommer därför att ligga bekvämt när du byter blöjan, sjunger, leker eller ger massage. Som en bonus är materialet dessutom stötdämpande.

En annan fördel med materialet är att det är väldigt hygieniskt. Eftersom att ytan är vattenavvisande är skötbädden lätt att rengöra med en trasa, vatten och tvål. Du behöver därför inte ta av något överdrag eller använda alkoholbaserade rengöringsmedel.

Specifikationer för Sebra Skötbädd – basfakta

Tillverkare/typ: Sebra, skötbädd
Färg: Grå
Material: Formgjuten PUR
Bredd: 50 cm
Längd: 64 cm

Fördelar med Sebra Skötbädd

🔴Populär bland recensenter
🔴Fin och estetisk
🔴Hög säkerhet
🔴Härlig komfort
🔴Enkel rengöring med vattenavvisande yta


Sebra Quiltad Skötbädd

Det moderna valet

Sebra Quiltad Skötbädd

Sebra Quiltad Skötbädd är ett bra alternativ för dig som vill ha en högkvalitativ skötbädd med ett lyxigt och modernt utseende.

Fin och mjuk

Sebra Quiltad Skötbädd är en välkomnande skötbädd som erbjuder barnet en härlig mjukhet och komfort. Modellen är väldigt fin och har ett följsamt överdrag som är bekvämt att ligga på. Jämfört med många av konkurrenterna är den här skötbädden väldigt mjuk. Om du prioriterar en mjuk och bekväm liggyta är Sebra Quiltad Skötbädd därför ett utmärkt alternativ för dig.

Skötbädden finns i flera olika färger, som alla är ganska neutrala, och det finns garanterat en nyans som passar in i ditt barnrum.

Överkomligt pris och vadderade säkerhetskanter

Sebra Quiltad Skötbädd är tillverkad av 100 procent bomull med en fyllning av polyester och polyskum för att ge barnet bästa möjliga upplevelse. Barnet ligger tryggt på skötbädden, och de upphöjda säkerhetskanterna gör att det inte finns någon risk för att hen ska ramla ner.

Överdraget är quiltat och kan tas av när det är dags för tvätt. Hygiennivån är alltså hög, och det är enkelt att rengöra skötbädden vid behov.

Priset är överkomligt, så om du måste tänka på ekonomin kan du utan problem hitta ett bra erbjudande på den här modellen. Du får därför mycket för pengarna.

Specifikationer för Sebra Quiltad Skötbädd – basfakta

Tillverkare/typ: Sebra, skötbädd
Färg: Varierande
Material: Polyskum och polyester
Bredd: 55 cm
Längd: 65 cm

Fördelar med Sebra Quiltad Skötbädd

🔴För moderna konsumenter
🔴Fokus på mjukhet
🔴Flera vackra färger
🔴100 procent bomull
🔴Vadderade säkerhetskante


Guide: Säkerhet vid skötbordet och -bädden

Säkerheten är viktig när du ska ha ditt barn liggande på ett skötbord eller en skötbädd. Baserat på expertinformation från Expressen.se och danska Derma.dk berättar vi här hur du uppnår en maximal säkerhetsnivå:

green-elmUppsikt: Lämna aldrig ditt barn på skötbädden oavsett barnets ålder. Barnet kan mycket väl röra på sig och ramla ner. Ta därför med dig barnet om du måste hämta något.
green-elmHåll fast barnet: Håll alltid en hand på barnet om du måste vända dig om eller sträcka dig efter något.
green-elmFörbered allt: Se till att du har allt du behöver inom räckhåll innan du lägger barnet på skötbädden. Det kan till exempel vara blöjor, blöjhink, vatten, tvättlappar och blöjsalva.
green-elmAkta dig för vassa föremål: Se till att det inte finns några vassa föremål som saxar, nagelfilar eller något annat i närheten som barnet kan få tag i.
green-elmSäkerhetsbarriärer: Välj gärna en skötbädd med sluttande kanter som gör det svårare för barnet att rulla av den. Om du har ett upphöjd skötbord är det även viktigt att det finns ordentliga skyddskanter på bordet. Säkrast är dock att ha skötbädden direkt på golvet.
green-elmUnderlag: Placera skötbädden på ett fast underlag, till exempel på golvet eller på ett skötbord.
green-elmPlacering av skötbordet: Genom att placera skötbordet mot en vägg kan du se till att det står mer stabilt.

green-elmHygien: Välj gärna en skötbädd med ett vattenavvisande överdrag som är lätt att rengöra. Man bör räkna med att en skötbädd blir smutsig, och en bra hygien och ordentlig rengöring är därför viktigt. Sprita gärna av skötbädden också.Ovanstående råd gäller oavsett om du har en billig skötbädd eller en bädd från ett dyrare märke.


Barnets åldersstadier – det här händer på skötbädden

Som förälder lär du få uppleva att barnet beter sig annorlunda på skötbädden vid olika åldrar. Baserat på expertinformation från danska Alt.dk förklarar vi här vad som sker i de olika åldersstadierna och hur det påverkar tiden på skötbädden.

Det nyfödda barnet — skrik och gråt

Ett nyfött barn brukar ofta skrika och gråta ganska mycket. Detta behöver inte nödvändigtvis innebära att något är fel, utan kan helt enkelt bero på att omgivningen och villkoren är helt annorlunda än i mammas mage.

Inuti magen var det trångt, och när barnet sträckte ut armar eller ben var det därför alltid något som tog emot och begränsade rörelsefriheten. Detta skapade en känsla av trygghet för barnet. Utanför magen finns det däremot hur mycket plats som helst, och detta kan framkalla en slags omvänd klaustrofobi. Detta gäller även på skötbordet, och gråten kommer då fram eftersom att barnet fortfarande inte har vant sig vid det stora utrymmet.

Världen utanför magen har även helt andra temperaturförhållanden, ljud och visuella intryck, vilket också bidrar till att barnet känner sig obekant i den nya situationen. Du kommer därför ofta att stå med ett gråtande spädbarn vid skötbordet.

Hela processen med att bli avklädd, påklädd och hanterad är också helt ny för barnet. Spädbarn brukar behöva ungefär en och en halv månad innan de börjar vänja sig vid sin nya situation, och under den tiden har sinnena också utvecklats mer.

Du kan hjälpa ditt barn att känna sig tryggare genom att tala mjukt, lägga en mjuk handduk över barnet, värma upp rummet och kanske lyfta upp barnet för att ge tröst under blöjbytet. Lägg gärna ditt nyfödda barn mot bröstet efter blöjbytet, för här lugnar sig barn snabbare.

3-9 månader – blöjbytet kan bli en trivsam stund
När barnet blir ungefär tre månader kommer du att upptäcka att tiden vid skötbädden är betydligt trevligare än förut. Barnet har nu vant sig vid situationen och är trygg med bytesrutinen. Barnet har fått en större naturlig rörelsefrihet och utnyttjar den till fullo, vilket innebär att det är ett rent nöje att få av sig kläderna.

När barn vänjer sig vid rörelsefriheten kan det dock hända att de blir lite väl livliga. I den här åldern kan det därför bli svårt att genomföra ett snabbt blöjbyte. Se därför tiden vid skötbädden som kvalitetstid med ditt barn.

Denna tid är till exempel utmärkt för prat, sång, lek och massage.

9 månader – kampen om skötbädden
När barnet blir runt nio månader uppstår det en helt ny självständighet. Barnet utvecklar en egen vilja, och det är verkligen inte säkert att den alltid stämmer överens med din vilja som förälder. Du bör därför vara beredd på att behöva ta en maktkamp på skötbädden mer än en gång.

I den här åldern vill barn bestämma själva, och om de inte vill upp på skötbordet kommer det att märkas tydligt. Du bör dessutom inte räkna med att barnet ligger still när du väl har fått upp hen på skötbordet. Barnet är nu nyfiket och rör på sig en hel del, vilket gör att det kan vara en rejäl utmaning att byta blöjan.

Det kan därför vara bra att göra stunden på skötbädden så kort som möjligt så att barnet kan fortsätta med sina egna lekar och aktiviteter. Nu får man som förälder helt enkelt glädja sig över att man har ett aktivt och viljestarkt barn.

1 år och äldre — lugnet återvänder
Vid ungefär ett års ålder väntar återigen en lugn period där barnet har lättare att acceptera vistelsen på skötbädden.

Många barn använder blöja tills de är runt tre år gamla, så skötbädden brukar behövas ganska länge.


Andra relevanta tester och artiklar

I den här artikeln har vi tittat närmare på marknadens åtta bästa skötbäddar. Du har här fått information om varje modell samt om priser och erbjudanden på skötbäddar.

Om du funderar på att skaffa en skötbädd eller ett skötbord beror det säkert på att du har ett litet barn hemma. Barn kräver många olika typer av produkter, och vi har därför skrivit ett antal testartiklar om andra barnprodukter också:

Det gäller till exempel en bärsele testartikel. Där hittar du marknadens bästa bärselar och bärsjalar. Dessa används för att bära barnet nära inpå kroppen istället för att använda en barnvagn.

Du kan även hitta inspiration i vår guide om barnstolar, där vi presenterar marknadens bästa stolar baserat på experternas omdömen. I den artikeln finns det även en djupgående köpguide som hjälper dig att välja rätt barnstol för ditt barn.

Det kan även vara så att du är ute efter en babyvakt. I vår testartikel om babyvakter presenterar vi de produkter som experterna anser vara bäst. Där kan du därför hitta inspiration och tips på olika alternativ. Om du är osäker på vilken modell du borde välja finns det även en guide i artikeln som hjälper dig att välja rätt.


Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.


East Coast Tropical Friends

East Coast Tropical Friends

East Coast Tropical Friends är ett utmärkt val om du är ute efter en budgetvänlig skötbädd med massor av färger och roliga motiv.

Fantastiskt gulligt mönster

East Coast Tropical Friends är en billigare skötbädd, och det är därför inte lika nödvändigt att leta efter ett bra erbjudande på den här produkten. Priset är helt klart en fördel, men även om priset är lågt får man massor av kvalitet med den här produkten.

En av de största fördelarna är designen. Om du vill ha rejält med färg är East Coast Tropical Friends helt rätt val för dig. Mönstret på ytan är färgglatt och roligt. Det föreställer en regnskog med massor av tropiska vänner, till exempel en orm, en apa, en sengångare och flera fåglar. Barnet kommer att stimuleras av de glada färgerna och roas av de söta figurerna.

Vattenavvisande

East Coast Tropical Friends är tillverkad av skum som ger barnet en skön komfort medan du byter blöja, sjunger eller leker. Ovanpå skummet finns ett överdrag med en vattenavvisande yta, vilket är en stor fördel. En vattenavvisande yta ger en bättre hygien och underlättar rengöringen. Tack vare denna kan du helt enkelt torka bort smuts med en fuktig trasa.

Den här modellen är dessutom ett bra alternativ om du bryr dig om hälsa och miljö. Skötbädden är nämligen helt fri från skadliga kemikalier.

Du får en hel del för pengarna med East Coast Tropical Friends.

Specifikationer för East Coast Tropical Friends – basfakta

Tillverkare/typ: East Coast, skötbädd
Färg: Mönstrad
Material: Skum
Bredd: 46 cm
Längd: 75 cm
Vikt: 0,5 kg

Fördelar med East Coast Tropical Friends

🔴Budgetvänlig
🔴Gulligt mönster med regnskog och djur
🔴Mångsidig skötbädd
🔴Vattenavvisande yta
🔴Fri från kemikalier


Ceba Baby Caro

Ceba Baby Caro

 

Ceba Baby Caro är ett bra alternativ för konsumenter som föredrar en tidlös och hållbar skötbädd. Slitstyrka och komfort är två av nyckelorden för den här modellen.

Enkel skötbädd med ett rimligt pris

Ceba Baby Caro har flera olika fördelar, och modellen är en av marknadens enklare skötbäddar. Detta gör att den är tidlös och neutral. Eftersom att modellen finns i flera nyanser kan du även välja om du vill ha en neutral variant eller en med lite mer färg.

Designen är också enkel, och skötbädden har en quiltad yta som ger ett elegant utseende och en bra komfort.

Skötbädden har diskreta sluttande kanter som ser till att barnet inte ramlar ner och skadar sig. Användningen är dessutom mångsidig, för trots att skötbädden är gjord för blöjbyten kan den även användas för stunder av sång och lek.

Modellen har även ett överkomligt pris.

Lätt att rengöra

Rengöringen är en annan fördel med Ceba Baby Caro. Ytan är vattenavvisande och är därför lätt att torka av med en fuktig trasa om skötbädden skulle bli skitig.

Insidan är tillverkad av skum, vilket skapar en bra komfort för barnet. Som en extra bonus ingår det även klämmor och en hård botten som gör det möjligt att fästa skötbädden direkt på barnets säng.

Specifikationer för Ceba Baby Caro – basfakta

Tillverkare/Typ: Ceba Baby, Skötbädd
Färg: Varierande
Material: Skum
Bredd: 50 cm
Längd: 70 cm
Vikt: 3 kg

Fördelar med Ceba Baby Caro

🔴Tidlös klassiker
🔴Enkel och simpel modell
🔴Quiltad yta
🔴Enkel rengöring
🔴Medföljande klämmor för fastsättning


FAQ – Vanliga frågor

Vilken skötbädd är bäst? Vilket märke ska jag välja?
Det finns många välfungerande skötbäddar och varumärken på marknaden. Några av de bästa kommer från tillverkare som Sebra och Leander, men vi har även inkluderat andra bra märken i artikeln. Det gäller närmare bestämt Done by Dear, Cam Cam Copenhagen, Ceba Baby och East Coast. Alla dessa modeller utgör därför riktigt bra alternativ: Leander Skötbädd Matty, Leander Skötbord Linea, Done by Deer Skötbädd, Cam Cam Copenhagen Skötbädd, Sebra Skötbädd, Sebra Quiltad Skötbädd, Ceba Baby Caro och East Coast Tropical Friends.
Vad ska jag tänka på när jag väljer en skötbädd?
Först och främst bör du fundera på vilket typ av skötbädd du vill ha: en hårdare variant eller en mjuk kudde? Du bör även välja ett hållbart material, till exempel skum eller trä. Vad du föredrar beror helt enkelt på dina preferenser. Titta även på formen (lutande kanter ger en bra säkerhet), rengöringsmöjligheter (kan bädden torkas av med en trasa?), storlek och design. Lägg märke till att högkvalitativa skötbäddar inte alltid är så billiga. Genom att titta på priserna i den här artikeln bör du dock kunna hitta ett bra erbjudande eller ett billigare alternativ.
Vad kan jag använda en skötbädd till?
En skötbädd eller ett skötbord används oftast när du byter blöja på barnet. Bädden kan dock även användas som en plats för lek, sång, prat, massage och annan kvalitetstid. Eftersom att både barn och föräldrar kommer att spendera många timmar vid och på skötbädden är det viktigt att välja en lämplig modell.

 

 

 

 

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta