Hantlar bäst i test – Guide till de bästa hantlarna och justerbara hantlar för träning

Enligt vår research och analys Vi har gjort ett urval av produkter som fått höga poäng på de parametrar vi bedömt dem på, vilket betyder att vi inte tillhandahåller en uttömmande lista över alla produkter på marknaden.

Artikeln är en annons

De flesta har begränsad erfarenhet av hantlar och är osäkra på hur man väljer rätt modell.

Hantlar är bland de mest mångsidiga redskapen som finns för hemmaträning eller till gymmet. Med ett par hantlar kan du göra en mängd olika styrkeövningar som riktar sig till alla muskelgrupper. Många skyr hantlar eftersom de inte vet hur de ska använda dem eller av rädsla för att skada sig själva.

Vi är här för att hjälpa till. I den här guiden lär vi dig grunderna om hantlar och ger dig tips och råd för hur du kan välja rätt hantlar för dig.

Vad är viktigt att tänka på när du köper hantlar?

Vikt och material
Det finns två viktiga aspekter att ta hänsyn till när du ska välja vikt på dina hantlar: vilka övningar du gör och vilka dina träningsmål är. För att förebygga skador och maximera fördelarna bör du även ta hänsyn till din nuvarande styrkenivå och erfarenhet. Det rekommenderas att nybörjare i tyngdlyftning väljer lägre vikt och fler repetitioner. Bashantelvikten beror på flera olika faktorer, men kön kan också ge vissa riktlinjer. Män som är nybörjare inom tyngdlyftning bör sträva efter att lyfta hantlar som ligger mellan två och 12 kg, i 12 till 15 repetitioner. Kvinnor som är nybörjare i tyngdlyftning behöver generellt sett lättare vikter än män (även om det självklart finns undantag). Om du främst vill tona dina muskler bör du sträva efter att lyfta hantlar på mellan ett och fem kg, återigen 12-15 gånger.

Om du vill bygga volym bör du välja en hantelvikt som du kan lyfta mellan fem och åtta gånger innan du blir trött i musklerna. Män som vill bygga muskler bör lyfta hantlar på mellan två och 23 kg. Detta breda utbud bör ge dig den hantelvikt som krävs för att inte bara utmana din bicepscurl i fem till åtta repetitioner, utan också ge dig alternativ när det gäller att träna andra muskelgrupper. Kvinnor som vill bygga muskelvolym bör däremot överväga att lyfta hantlar som väger mellan ett och 12 kg. Du kan alltid öka vikten senare, men detta bör ge dig den perfekta utgångspunkten för de flesta övningar. Att lyfta tyngre hantlar än vad du klarar av kan leda till allvarliga skador. Om du inte klarar av en enda curl är det definitivt ett tecken att du bör minska vikten. Förutom vikten bör du även ta hänsyn till hantlarnas material. I det här fallet bör du leta efter antingen stål eller järn. Även om dessa material tenderar att vara dyrare, är de samtidigt de bästa materialen att använda på grund av deras höga hållbarhet och livslängd.

Typ
När det gäller typ av hantlar kan vi tala om fasta och justerbara hantlar. En fast hantel kan inte ändras på något sätt – om du exempelvis köper en hantel på fem kilo kan vikten inte ändras. Fasta hantlar finns i en rad olika tyngder från 1 till 10 kg, i steg om 1 kg, och därefter i hopp om 2,5 kilo upp till 50 kg. Det finns två typer av fasta hantlar: gummi och gjutjärn. Justerbara hantlar kan till skillnad från fasta hantlar bytas ut i vikt. De består vanligen av ett antal standardplattor av gjutjärn eller plast/vinyl och enstaka handtag (spinlock). Plattorna finns vanligen i flera olika konfigurationer: 0,5 kg, 1,25 kg, 2,5 kg och 5 kg, så att du kan välja önskad vikt.

Handtag
Handtaget är vanligtvis tillverkat av metall, som ibland är gummibelagt. Tänk dock på att gummerade handtag kan slitas mycket snabbare. Du måste också tänka på hur djup lättringen är på handtaget, eftersom djupare lättring ger bättre grepp, men är också hårdare mot huden. Handtagets diameter är också viktig, särskilt om du lyfter tunga vikter.

Pris
Det finns många saker som spelar in i priset på hantlar, däribland hur bra de är kvalitetsmässigt och vilket material de är gjorda av. De dyrare hantlarna kan gå upp till 5 000 kronor beroende på typ (fast, justerbar) och viktintervallet i setet. De billigare alternativen kostar runt 100 kronor, och dessa innehåller vanligtvis en fast hantel med endast en vikt i setet.

Kund- och expertrecensioner
Användarrecensioner kan vara till hjälp för att få en allmän känsla för kvalitet och kundservice, men de ger inte alltid en korrekt bild av hur hanteln kommer att fungera för dig specifikt. Expertrecensioner, å andra sidan, utförs av fitnessproffs som har expertis av att använda hantlar och kan ge mer insikt om aspekter som hållbarhet, känsla och rörelseomfång. Expertrecensioner kan dock vara partiska eftersom de ofta skrivs av personer som har ett egenintresse i produkten (t.ex. tillverkare av hantlar).

arrow-more


Abilica Powerbox – hantlar med flera vikter upp till 15 kg

Bästa hanteluppsättning för nybörjare

Abilica Powerbox hanteluppsättning innehåller ett smart 10 cm långt förlängningsstycke som gör den mångsidig och fungerar både som en hantel och en skivstång. Setet är ett bra val för dem som söker ett kompakt set att använda vid hemmaträningspass.

 • Förkromade vikter
 • Kombinerade hantlar och barbell
 • 4 säkerhetslås

Recension: En detaljerad recension av Abilica Powerbox

Denna uppsättning hantlar innehåller två förkromade stavar som är 35 cm långa och ett förlängningsstycke som är 10 cm långt. Detta gör det enkelt att koppla ihop stängerna för att bilda en lång skivstång som kan användas till exempel för biceps curls. Handtagen är bekväma och ger ett stabilt grepp under hela träningspasset. Setet är justerbart upp till 15 kg, och det är lätt att packa och tar liten plats. Dessutom levereras Abilicas hanteluppsättning med fyra säkerhetslås som är viktiga eftersom de förhindrar att vikterna glider av och skadar dig eller någon i närheten.

Fördelar

 • Bra kvalitet
 • Fungerar både som hantel och skivstång
 • Lätt att montera
Nackdelar

 • Låg vikt för avancerade användare

Konsumentmagasinets bedömning

Abilica PowerBox Dumbbell set erbjuder justerbarhet och kvalitetsmaterial. Setet kommer med maxvikten 15 kg vilket är en aning lågt för avancerade användare, men en bra vikt för dem som vill tona sina muskler. Med tanke på maxvikten och att den är lätt att montera anser vi dock att detta är ett av de bästa valen för nybörjare.

Specifikationer:
Material: Krom
Vikt: 15 kg max.
Längd: 35 cm
Håldiameter: 2,5 cm


Bowflex Selecttech 552i – justerbar hantel från 2 kg till 24 kg

Bästa justerbar hantel för hemmaträning

Bowflex Selecttech 552i hantel är ett lämpligt val för personer som vill spara utrymme. Istället för att ha en mängd olika hantlar som tar upp plats i hemmet erbjuder den här modellen 15 vikter i en och samma hantel.

 • 15 vikter i en hantel
 • Rattar för att justera vikten
 • Elegant svart och röd design

Recension: En detaljerad recension av Bowflex Selecttech 552i

Bowflex Selecttech 552i ger ett bra värde för priset. Den har ett lättanvänt viktjusteringssystem som gör att du kan ändra vikten på bara några sekunder genom att vrida på två rattar. Vikten kan justeras mellan 2 kg och 24 kg, vilket ger ett mångsidigt träningspass för ben, rygg, bröst, magmuskler, axlar och armar. Detta är en stor uppgradering från traditionella hantlar, som kräver att du tar bort, eller lägger till vikter en i taget. Dessutom har modellen hållbara gjutningar runt metallplattorna, vilket ger en smidig lyftning och tystare träning.

Dessutom levereras hanteln med en gratis Bowflex® SelectTech® tränings-DVD med över 30 övningar och 80 variationer som hjälper dig att maximera din träning. Förutom DVD:n är Bowflex SelectTech App ett utmärkt träningsverktyg som stöder både iOS- och Android-enheter. Välj helt enkelt vilken hantel du har så anpassar appen din upplevelse.

Vad säger användare och experter om Bowflex Selecttech 552i?

Bowflex Selecttech 552i justerbara hantlar fick 4,8 av 5 stjärnor på Amazon, samt 4,8 av 5 i Googles sammanställning av användarrecensioner från olika butiker. Användarna framhåller oftast priset och den platsbesparande designen, samt den enkla och snabba justeringen av viktstegringarna.

Modellen fick utmärkelsen “bästa totala justerbara hantel” av CNET.com för sin kompakta design och komfort. Gummigreppet gör den bekväm att hålla i under långa perioder. Dessutom är Bowflex Selecttech 552i justerbara hantel en av de mest utrymmessnåla hantlarna på marknaden, eftersom den endast kräver en enda enhet för förvaring.

Fördelar

 • Mycket snabbt och enkelt att ändra viktstegringarna
 • Slitstark gjutning runt metallplattor ger en smidig lyftning och tystare träningspass.
 • Kompatibel med den kostnadsfria Bowflex SelectTech® träningsappen för iOS och Android
Nackdelar

 • Kan vara skrymmande för vissa övningar

Konsumentmagasinets bedömning

Bowflex Selecttech 552i justerbar hantel är ett bra val för alla som söker ett enkelt och snabbt sätt att ändra viktsteg under träningen. På grund av dess skrymmande design är den dock kanske inte lämplig för vissa övningar. Trots denna nackdel levereras produkten med en DVD som innehåller över 30 inspelade övningar, och en snygg svart och röd design. Dessutom är den lätt att förvara, vilket gör den till ett av de bästa valen för hemmaträning.

Specifikationer:
Material: Plast, metall
Vikt: 24 kg max.
Längd: 40 cm
Bredd: 20 cm
Höjd: 23 cm


Master Fitness Hex hantlar – hållbara hantlar med ergonomiskt, förkromat handtag

Bästa mångsidiga hantel

Master Fitness Hex Dumbbell finns i olika vikter, vilket gör att de kan användas av alla oavsett styrka. Detta är ett bra val för dig som söker hållbara och mångsidiga hantlar, som passar alla från nybörjare till expertnivå.

 • Ergonomiskt handtag
 • Gummiomslutet huvud
 • Flera olika vikter (1-35 kg)

Recension: En detaljerad recension av Master Fitness Hex Dumbbell

Master Fitness Hex Dumbbell har en stark och långvarig design, med gummibeklädda huvuden som hjälper till att minska buller och skador när de placeras på golvet vilket möjliggör trevligare träning både hemma och i träningsanläggningar. Den sexkantiga designen förhindrar att de rullar iväg, och de ergonomiskt utformade och knutformade handtagen gör dem bekväma och lätta att använda. Master Fitness Hex Dumbbell har bra viktstegringar (1 – 35 kg), vilket gör den perfekt för alla träningsnivåer. Hantlarna är robusta och hållbara och gjorda för att hålla och klara av alla träningspass.

Fördelar

 • Stark och hållbar
 • Rullar inte iväg när de inte används
 • Bra viktstegringar
Nackdelar

 • Måste köpas individuellt

Konsumentmagasinets bedömning

Master Fitness Hex Dumbbell är väl utformad och ger ett bekvämt grepp och stabilitet. Även om hantlarna måste köpas individuellt är priset fortfarande i det budgetvänliga intervallet. Dessutom erbjuder de bra viktstegringar, även i den högre viktklassen, vilket gör dem till ett av de bästa mångsidiga valen.

Specifikationer:
Material: Krom, gummi
Vikt: 1 – 35 kg styck
Total längd: beror på vikt
Längd på greppet: 13 cm


Abilica Trio – 3 kg neoprenhantelset

Bästa kompakta hanteluppsättning

Abilica Trio är ett 3-pars hantelpaket som är lämpligt för nybörjare som vill förbättra sin muskeltonus. Neoprenmaterialet gör att hantlarna är bekväma att greppa och hjälper till att hålla händerna svala när du tränar.

 • Set med 3 par
 • Glidfritt grepp
 • Stativ ingår

Recension: En detaljerad recension av Abilica Trio

Abilica Trio hanteluppsättning har en neoprenbeläggning som är ett vattenavvisande material som säkerställer ett bra grepp samtidigt som det stöter bort vatten. När du tränar med hög intensitet, oavsett om det är under ett spinningpass eller om du hoppar upp och ner på en stepbräda, behöver du hantlar som stannar där de ska vara. Den här neoprenuppsättningen kommer dessutom med tre olika vikter i olika färger, så att du enkelt kan hålla koll på dina olika vikter.

Fördelar

 • Neoprenbeläggning
 • Bra grepp
 • Olika färger för olika vikter
Nackdelar

 • Saknar alternativ för tunga vikter

Konsumentmagasinets bedömning

Abilica Trio hanteluppsättning kommer med ett par på ett, två och tre kilo. Hantlarna är lätta att hålla i tack vare sin form och beläggning. Den lilla nackdelen med setet är att det saknar tyngre viktalternativ. Men trots denna nackdel kommer hantlarna med ett praktiskt stativ som gör det enkelt att förvara och använda hantlarna, vilket gör detta till vårt “bästa kompakta val”.

Specifikationer:
Material: Gjutjärn, neopren
Vikt: 2x1kg, 2x2g och 2x3kg


Master Fitness Neoprenhantlar – med viktintervall från 1kg till 10 kg

Master Fitness Neoprene Dumbbells erbjuder kompakt storlek vilket gör dem till ett bra val för personer med begränsat förvaringsutrymme. Dessutom har de ett halkfritt grepp så att du inte behöver oroa dig för att hantlarna ska glida, även vid tyngre träning.

 • Neoprenbeläggning
 • Kompakt – kräver minimalt förvaringsutrymme
 • Robust konstruktion

Recension: En detaljerad recension av Master Fitness Neoprene Dumbbells

Master Fitness neoprenhantlar finns i 10 olika storlekar, från 1 kg till 10 kg med 1 kg stegvis. Hantlarna är dessutom neoprenbelagda. Neopren är ett syntetiskt gummi som är motståndskraftigt mot värme, olja och kemikalier. Det är ett relativt mjukt och flexibelt material som förbättrar greppet, så att du inte behöver oroa dig för att hanteln ska glida ur handen under träningen. Dessutom bidrar neoprenbeläggningen till att skydda dina händer från förhårdnader och blåsor. Dessutom är dessa vikter utformade för att skydda dina golv och tack vare huvudets utformning rullar de inte iväg.

Fördelar

 • Skyddar golven
 • Rullar inte iväg
 • Bekvämt, halkfritt grepp
 • Säljs i par
Nackdelar

 • Varje vikt finns endast i en färg

Konsumentmagasinets bedömning

Master Fitness neoprenhantlar är bekväma och skyddar ditt golv från att skrapas eller repas. Även om hantlarna kommer i endast en färg säljs de i par vilket sparar pengar. Dessutom har de bra viktstegringar, så att du gradvis kan förstärka vikten och öka motståndet, vilket gör dem till vårt “bästa val för uthållighetsträning”.

Specifikationer:
Material: Gjutjärn, neopren
Vikt: 1 – 10 kg


Hur väljer man rätt hantlar?

Hantlar är ett mångsidigt träningsredskap som kan användas för att rikta in sig på alla större muskelgrupper i kroppen. När du väljer en hantel bör du ta hänsyn till vikten och typen av hantel.

Om du är nybörjare vill du förmodligen börja med en lättare hantel för att undvika överansträngning och säkerställa korrekt teknik. I takt med att du gör framsteg i din träning kan du gradvis öka vikten på de hantlar du använder. Tänk på att det rekommenderas att nybörjare i tyngdlyftning lyfter lägre vikt för fler repetitioner. Du kan läsa mer om vikten i vår köpguide.

När det gäller typ av hantel kan du välja mellan fasta, och justerbara hantlar.

Fasta hantlar

Det finns olika typer av fasta hantlar. Vissa har ändar som är cirkulära, andra har den klassiska “hex”-hantelformen. En annan skillnad mellan de olika typerna av fasta hantlar är om ändarna har någon typ av gummibeläggning (t.ex. uretan, neopren) eller ej. Hantlar av högre kvalitet är oftast gummibelagda, medan billigare fasta hantlar saknar beläggning. Gummibeläggningen har en skyddande funktion ifall du tappar hanteln: den skyddar både själva hanteln, golvet och dina fötter eller händer. Med fasta hantlar krävs ingen tid för justering mellan övningarna. Därmed är fasta hantlar den överlägset mest effektiva typen av hantelset för snabba, effektiva och helt oavbrutna träningspass.

Justerbara hantlar

Justerbara hantlar avser ett enda par hantlar, vars vikt kan justeras efter behov för att bli tyngre, eller lättare. Maxvikten, minimivikten och viktstegringarna beror på vilket set du köper. Dessutom varierar justeringsmekanismerna mellan olika märken. Plattfyllda justerbara hantlar justeras genom att man manuellt tar bort en låsningsmekanism, lägger till eller tar bort plattor och sedan återställer hantlarna genom att sätta tillbaka låsningen på plats. Selectorized hantlar finns i olika utföranden, men konceptet bakom dem är likartat. Du väljer helt enkelt en vikt genom att vrida på en ratt eller dia. Fördelen med denna kategori av justerbara hantlar jämfört med den platta laddade typen är att de är betydligt snabbare att justera.

Hur gör man bänkpress med hantlar?

Bänkpress med hantlar är en utmärkt övning för att rikta in sig på bröstmusklerna. Här är några tips som hjälper dig att komma igång:

 • Innan du ens påbörjar bänkpressen måste du göra vikterna redo. Om du använder lätta till måttliga vikter är det bäst att lyfta dem från golvet till knäna
 • Tag ett fast grepp om varje hantel och pressa sedan ihop dina skulderblad. Du bör börja med båda hantlarna över bröstet med fullt utsträckta armar
 • Krama ihop skulderbladen och se till att fötterna aktivt trycker ner i golvet
 • Sänk långsamt hantlarna ner mot bröstet. Vikterna ska falla både nedåt och ut åt sidorna. Sänk tills din överarm är parallell (eller lägre) med golvet, eller tills vikterna själva kommer upp i brösthöjd. Håll armbågarna under handlederna hela tiden
 • När ryggen är spänd och vikten sitter i brösthöjd driver du hantlarna uppåt och inåt. Händerna ska hamna tillbaka ovanpå axlarna.

Om du är ny i hantelbänkpress bör du börja med en lätt vikt och bygga upp den gradvis. Kom ihåg att vara noga med att använda rätt teknik – det hjälper till att förebygga skador.

Vad är en hantelrodd?

Dumbbell row, även känd som bent-over dumbbell row, är en sammansatt ryggövning. Liksom andra roddövningar använder sig hantelrodd av ett dragande rörelsemönster som aktiverar flera muskler i övre delen av ryggen, axlarna, kärnan och armarna.

För dumbbell row börjar du med att utföra 2-3 set med 8-12 repetitioner. Välj dina set och repetitioner utifrån din förmåga att behålla en bra teknik under alla set och repetitioner.

 • Börja med att ta ett par hantlar och stå med fötterna höftbredd isär. Din hållning ska vara rak med en lätt böjning i knäna. Axlarna ska vara direkt över höfterna med en neutral huvud- och nackställning. Din haka ska vara inbäddad under hela rörelsen, som om du höll ett ägg under hakan
 • Fördela vikten jämnt och greppa golvet med fötterna för att skapa en stabil position. Armarna ska vara långa vid sidan av dig med en lätt böjning i armbågarna
 • Medan du behåller en neutral ryggrad hänger du höfterna bakåt. Dina skenben ska vara vertikala och överkroppen ska vara i en 30- eller 45-gradig vinkel. Du bör känna hur dina ben arbetar för att stödja din position. Rotera axlarna utåt för att engagera latsmusklerna. Börja alla repetitioner från denna position
 • Initiera den uppåtgående rörelsen genom att klämma ihop latsmusklerna – de muskler som sitter längs sidorna av ryggen. Använd ryggen och armarna för att dra hantlarna mot höfterna och håll armbågarna 45 grader från kroppen
 • Skulderbladen ska dras tillbaka när du drar hantlarna mot utsidan av ditt övre ben. Överarmarna ska vara i linje med överkroppen och armarna ska bilda en 90-graders vinkel vid armbågarna
 • Samtidigt som du behåller din roddinriktning sträcker du ut armbågarna och låter hantlarna åka tillbaka till startpositionen. Dina skulderblad ska dra ihop sig när armbågarna rätas ut och hantlarna rör sig bort från kroppen.

Vad är hantelflyes?

Hantelflyes, även känd som hantelbröstflyes, är en överkroppsövning som tränar muskelgrupperna i bröstet, axlarna och armarna. Den utförs genom att ligga på rygg på en bänk, hålla en hantel i varje hand och sedan skjuta vikterna rakt upp över bröstet. Du sänker dem sedan långsamt tillbaka ner till utgångspositionen. Kom ihåg att börja med att använda en vikt som du kan kontrollera i 2-3 set med 8-12 repetitioner. För att göra dina hantelflyes ännu mer effektiva kan det vara bra att använda en squat rack under träningen. Squat racken ger dig möjlighet att göra flera olika övningar och öka svårighetsgraden genom att lägga till vikter. Det ger också en säkrare miljö för träningen då du kan lägga ner vikterna på racket istället för att försöka sätta ner dem på golvet. Ett squat rack är också ett bra alternativ om du har begränsat utrymme hemma.

Hantelflyes, även känd som hantelbröstflyes, är en överkroppsövning som tränar muskelgrupperna i bröstet, axlarna och armarna. Den utförs genom att ligga på rygg på en bänk, hålla en hantel i varje hand och sedan skjuta vikterna rakt upp över bröstet. Du sänker dem sedan långsamt tillbaka ner till utgångspositionen. Kom ihåg att börja med att använda en vikt som du kan kontrollera i 2-3 set med 8-12 repetitioner. För att göra dina hantelflyes ännu mer effektiva kan det vara bra att använda en squat rack under träningen. Squat racken ger dig möjlighet att göra flera olika övningar och öka svårighetsgraden genom att lägga till vikter. Det ger också en säkrare miljö för träningen då du kan lägga ner vikterna på racket istället för att försöka sätta ner dem på golvet. Ett squat rack är också ett bra alternativ om du har begränsat utrymme hemma. Men det finns också andra alternativ som kan passa dig bättre, t.ex. air tracks som kan ge dig en mjukare landning och därmed minska risken för skador

Om du vill prova något annat kan du också läsa vår artikel om olika typer av boxningssäckar.

Hantlar – En mångsidig träningsutrustning

Hantlar är en av de vanligaste träningsredskapen och kan användas för att träna hela kroppen. De är små, enkla att hantera och kan användas var som helst, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för hemmaträning. Hantlar finns i olika storlekar och vikter, vilket gör det möjligt att anpassa träningen efter din egen nivå.

Hantlar kan användas för en mängd olika övningar, inklusive bicepscurls, tricepsextensioner, axelpressar och knäböj. Det finns också många övningar som kombinerar hantlar med andra träningsredskap, till exempel traningsbankste, för att skapa en mer intensiv träningsupplevelse. Traningsbankste erbjuder stabilitet och stöd för att utföra övningar som kräver en fast yta, såsom bänkpress och benpress.

Att använda hantlar och traningsbankste tillsammans kan hjälpa dig att träna flera muskelgrupper samtidigt och öka din styrka och kondition. Det är viktigt att använda rätt teknik när man tränar med hantlar och traningsbankste för att undvika skador och optimera träningseffekten.

Genom att använda hantlar och traningsbankste i din träning kan du skapa en mer varierad och utmanande träningsrutin. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren träningsentusiast, kan hantlar och traningsbankste vara ett viktigt tillägg till din träningsutrustning


FAQ

Vad är en hantel?
En hantel är en utrustning som används för tyngdlyftning. Hantlar finns i olika vikter och du kan använda dem för att tona och stärka musklerna. De består vanligtvis av en metallstång med plattor i varje ände, som kan läggas till eller tas bort för att justera vikten.
Vad används en hantel till?
Du kan använda hantlar som huvudvikt i många övningar, bland annat bicepcurls, squats och lunges. De är ett utmärkt sätt att lägga till motstånd till din träning, och de kan användas hemma eller på gymmet.
Hur länge ska du använda hantlar?
Hantlar är ett utmärkt sätt att komma i form, tona muskler och stärka kroppen. Du bör dock använda hantlar under rätt tid. Beroende på dina träningsmål kan hantlar användas i några minuter eller upp till en timme. Rådgör alltid med en personlig tränare för att ta reda på hur länge du bör använda hantlar för att nå dina individuella fitnessmål.

Beskrivning av källor och tester

Vi hoppas att du känner att det ligger mycket arbete bakom den här artikeln. Vi vill ge dig en objektiv bedömning av alla produkter och därför förlitar vi oss på både officiella konsumentråd, externa experter och konsumenternas egna recensioner över både danska och internationella webshoppar. Vårt forskarteam har undersökt marknaden och undersökt alla relevanta källor. I vårt arbete har vi använt följande expertkällor och tester:
Amazon

Amazon är en global marknadsplats på nätet med miljontals produkter som kan köpas. Förutom att erbjuda ett bekvämt sätt att handla på, ger Amazon också shoppare betyg och recensioner för produkter. Dessa betyg och recensioner kan vara till stor hjälp när man försöker bestämma sig för om man ska köpa en produkt eller inte. 

Bowflex Selecttech 552i Adjustable Dumbbell kundrecensioner hittar du här.

Google Shopping

Google Shopping är en tjänst som tillhandahålls av Google och som låter användare jämföra priser på produkter hos olika återförsäljare. Tjänsten ger också betyg och recensioner för produkter samt information om var man kan hitta de bästa erbjudandena. Google shopping kan vara ett bra sätt att spara tid och pengar när du handlar produkter på nätet.

Bowflex Selecttech 552i Adjustable Dumbbell kundrecensioner hittar du här.

CNET.com

CNET.com är en webbplats som ger recensioner och information om ett stort antal teknikprodukter. Det är en av de mest betrodda resurserna för tekniska recensioner och köpråd, med ett team av erfarna recensenter som testar produkter och skriver djupgående recensioner, vilket ger konsumenterna all den information de behöver för att fatta ett välgrundat beslut innan de gör ett köp. Webbplatsen har också ett brett utbud av annat innehåll, bland annat köpguider, nyhetsartiklar och instruktionsvideor.

Recensionen publicerades på: september 11, 2022

Du kan läsa den här

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta